2013. szeptember 11., szerda

Dzsudzsák nyilatkozata az észt meccs után gondolom nem csak engem idegesített


Idióta. :)

13 megjegyzés:

Petya írta...

A magyar válogatott 5-1-es győzelmet aratott Észtország ellen világbajnoki selejtezőn. Az ötödik hazai gólt jegyző Dzsudzsák Balázs elég meglepő nyilatkozatot tett pár perccel a lefújás után, vélhetően még felhevült állapotban. A Dinamo Moszkva légiósának szavai arra utalnak, nem értette teljesen a bukaresti meccs okozta felzúdulás mértékét.

– Elég rövidre fogom fogni. Nagyon büszke vagyok a csapatra, magunkért játszottunk. Nem szeretnék se nagy szavakat használni, sem sajnáltatni magunkat. Megyünk tovább a saját utunkon, ott vagyunk a második helyen. Nagyon remélem, hogy azért pár embernek örömet tudtunk okozni, legalább a hozzátartozóinknak, akik őszintén tudnak örülni ennek a sikernek. Október még messze van, a futballban pedig minden előfordulhat, de megyünk tovább. Felesleges bármit mondani jelen pillanatban, ellenségeskedni sem szeretnék, de a csapat megmutatta, hogy tud futballozni. Az a nyomás, ami az elmúlt három napban ránk nehezedett, nem biztos, hogy normális. Gondolok itt arra, hogy például rendőröknek kellett ott lenni az edzésen. Elvileg szeretnek bennünket, úgyhogy meglátjuk... – mondta a szélső az MTVA kamerái előtt.

Petya írta...

http://sport.hir24.hu/labdarugo-valogatott/2013/09/11/dzsudzsak-balazs-kiakadt/~~fokusz

Tsutsu írta...

Balázska és másik válogatott sportkocsival (vszeg pár napra kölcsönzött) körözgeett Pesten a két meccs között, bömböltetve a zenét. Nálam ez vágta ki a biztosítékot.

Lacás írta...

Ez egy profi valogatott szintu nyilatkozat.:)
Tsutsu, lehet igy engedi ki a gozt a srac:)
Mindenesetre egy elismert pszichologusnak is komoly kihivast jelentene Dzsudzsak.

Pitti írta...

Vasárnap reggel megyek Nagyváradra félmaratont futni. Kinek van kedve elkísérni, futó, vagy akár szurkolói vagy városnézői státuszban?

Petya írta...

Szólhattál volna korábban hogy készüljek fel és akkor mentem volna :)

Tsutsu írta...

Balázska bocsánatot kért. Peti elfogadod, vagy még mindig neheztelsz?

Petya írta...

Elfogadom és neheztelek :)

Nagyzee írta...

Ha valakihez esetleg dobtak be 20%-os Spar-os kuponokat (sárga lapon 4 db piros matrica), és nem kellenek, szívesen átvenném őket. Itt valószínűleg valaki folyamatosan kilopkodja ezeket (vagy az újságkihordó teszi el), mert már kb. fél éve nem kaptam.

Hermann írta...

Felháborító milyenek ezek az újság kihordók!

Tsutsu írta...

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-videoton-2279829

"természetesen arra készültek, hogy egy győzelemmel ismét az élre ugorjanak (illetve, ha már Debrecenben vagyunk: ugorgyanak)."

"a debreceni Máté János rúgott egy hatalmas gyertyát saját ötösén"


Tsutsu írta...

ugorgyanak?? Mondja valaki így?

Frank Klopas írta...

Én így szoktam!