2015. augusztus 7., péntek

IRONMAN (3,8/180/42)

Na akkor ezennel megörvendeztetem a társaságot a rövid kis beszámolómmal.
FAQ:
Fel akartad adni vmikor a verseny során? Igen.
Mikor? Bringa 90 km-nél.
Mi volt a legrosszabb? A futás.
Mi fájt a legjobban? A talpam, bokám.
Mikor volt a legrosszabb? Futás 5-6. köre (lásd korábbi link) (20-30 km).
Hova lehet ezt még fokozni? Nem tudom.
Mi a következő nagy kihívás amit tervezel? Lehet jövőre Geri haverommal elmegyek és megcélzom az idénre tervezett 12 órán belüli teljesítést. Utána Slazkammergut mountain bike maraton B táv és egyszer esetleg az A is (210 km 7500 m szinttel)
Most nagy királynak érzed magad? Hmm, annyira nem (hogy miért nem azt nem tom)


Röviden leírom hogyan nézett ki nekem 2015.07.25.
Kelés 3:30-kor mert 40 km-re volt a szállásom Nagyatádtól és 4:45-re oda kellett érni bringával csomagokkal, hogy be tudják pakolni a bringát és elszállítani az úszás helyszínére Gyékényesre. Természetesen minket is elvittek busszal. Kb. 6-ra már ott is voltunk, Ekkor már izgultam egy kicsit így enni nemigen tudtam. 7:30-kor volt a rajt a 29°C-os tóban. 1:53 alatt le is úsztam mellben a 3,8 km-emet a depoban átöltöztem a bringához és 15 perc elteltével már indultam is tekerni. Az első 50-60-km nagyon lazán ment de utána a gyomrom megint elkezdett vacakolni és bekövetkezett amitől a felkészülés során végig féltem, hogy nem volt megfelelő a versenytáplálkozásom és eléggé erőt vesztettem és 90 km-nél erősen gondolkoztam a feladáson. Ezen úgy sikerült túllépnem, hogy felidéztem mennyien tudják, hogy itt vagyok és elég ciki lenne már itt feladni szóval taktikát váltottam és a második 90 km-en 5 percenként két korty izotóniás italt ittam, hogy legalább kihúzzam a bringás szakaszt így a bringa végére egészen rendbe jöttem, de eléggé fáradt voltam már akkor. A bringa végül 6:43 lett ami 27-es átlagnak felel meg kb. a sok frissítő pontos megállással. Ezután következett a futás aminek úgy indultam neki, hogy nulla erőm és kedvem van. Ezt tetézte, hogy megérkezett a front ami felhőket és szelet hozott, aminek nagyon örültem. Annak viszont kevésbé, hogy a hírtelen jött széllökések rám/elém borítottak a futás 2. km-nél egy fém elválasztó kerítést amibe beütöttem a bal combom és jobb (varrott) térdem. Ennek ellenére a félmaraton olyan 2:11 alatt megvolt és nem is volt annyira szörnyű, viszont utána.....
http://www.ironmanfoto.hu/gallery.php?id=199569&pid=11392912#nav
Halottam olyan mondást, hogy az ironman a futás 30. km-nél kezdődik, hát leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy ez az én esetemben 20-nál kezdődött és 32-ig tartott, ugyanis 32 környékén valami csoda folytán visszatért belém az élet és ennek köszönhetően tudtam a képen látható vidámsággal befutni.
Befutó után néhány telefon, összeszedtem a cuccom és éjfélkor visszavezettem a szakadó esőben a szállásra.

101 megjegyzés:

Petya írta...

gratulálok Pisti. nem semmi hallod. még külön-külön is büszke lennék magamra ha megcsinálnám. az hogy közben mikre gondolhattál nem is akarom tudni :) nekem még a félmaraton is nagyon sok volt, főleg az utolsó 3km.
én nem csalódtam volna benned ha nem sikerül. az lett volna a normális ha nem sikerül. azt tudjuk hogy hány százalékban teljesítették?

a FAQ nagyon vicces volt :)

Lacás írta...

Ez tenyleg nagy!Jo a leiras is nagyon!oszinten szolva nagyon buszkek lehetunk rad Pisti!

Tsutsu írta...

Ha nem is érzed magad királynak, mi úgy érezzük az vagy, de nem azért mert mi "vakok" vagyunk, te meg "félszemű".(Na jó, lehet mi vakok vagyunk ezen a téren, de te nem vagy félszemű az tuti :))

Egyébként aznap, mikor nem láttam sehol infót és nem tudtam megcsináltad-e, és felvetődött bennem, hogy esetleg nem sikerült, akkor csak arra gondoltam hogy az csak neked szar érzés. Mi nem gondolnánk rólad kevesebbet: a korábbi eredmények és a felkészülés miatt sem. Mindenesetre ha ez segített túl esni a holtponton, akkor lényegében mi is hozzájárultunk a sikerhez :D Remélem ezt mindenkinek elmondtad beérkezésekor :D

Azért fasza lehet egy ilyen napot 3.30kor kezdeni..:/

Grat még egyszer :)

Tsutsu írta...

Nekem kb így nézne ki, ha holnap kellene megcsinálni: Tsutsu (2.2/32/4) Bár készülés nélkül, és még sosem próbáltam ki, mennyit bírok :)

Pitti írta...

Asszem 700 egyéni nevező volt és abból 620-an értek be szintidőn belül ami 16:30.

Pitti írta...

szombaton strand vki?

Tsutsu írta...

Vasarnap délelőtt strand valaki?? Szombat munkanap ne vicceljunk

Dzsonasz írta...

Ha ma minden jól alakul megyek délután debrecenbe , este tartok szívesen egy elmenybeszamolot vkinel s utána megnézzük petit. Sounds like a plan? Ahogy az angol mondaná....

Tsutsu írta...

Mi lehet felmegyünk családdal, de szerintem az az este, nem az az este amire ti gondoltok..:/ Gondolom 5.30-7.30 között nem lesz fenn senki.

Hermann írta...

A fenn a borkarnevált jelentené? :)

Pitti írta...

Én fogadlak János!
Ok akkor vasárnap strand?

Tsutsu írta...

igen, tőlünk északra van a borkarnevál :)

Ha vasárnap tudok menni strandra, az Gergővel lesz kb 9-11.30 között. Tehát Pisti szervezz be még valakit és akkor tudunk csatlakozni.

Tsutsu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Tsutsu írta...

Pisti, megtaláltam az új célt:

http://www.redbull.com/hu/hu/adventure/stories/1331739596628/the-iron-cowboy-did-50-marathons-in-50-states-in-50-day

Petya írta...

sziasztok! nagyon jó terv. a tegnapi tapasztalatok alapján inkább 11 után érjetek oda, mert addig nem fogok tudni még talán köszönni se nektek. Pisti elmondhatja tegnap hogy mekkora pörgés volt, egy szót nem tudtunk váltani..

Petya írta...

ja, vagy 8 előtt :)

Tsutsu írta...

Mekkora kamu gép vagy Peti: most voltunk a bor karneválon es alig volt ember, 8-11 között. Ha neked ez a nagy forgalom, akkor nem tudom mi a pangás

Lacás írta...

AM kor,vagy PM kor voltatok,Tsuts?

Lacás írta...

Visszaterve az Ironman re Tsutsunak teljesen igaza van!Ne masok velemenye legyen a fontos, hanem neked legyen az! Ha nem csinaltad volna meg, akkor se lett volna gaz, aki valamennyire is sportolt eleteben tudja, hogy mennyire is nehez meg fitten is teljesiteni ezt!!A fanyalgok meg amugy is talalnak valamit,ha akarnak,barmikor!

Tsutsu írta...

AM, de ne keressünk kifogásokat

Dzsonasz írta...

Nagyon jo kis buli volt ez a szombati :) már be is lőttem, hogy az október 26.i hetveget debrecenben töltöm, mert ott a huszonharmadika ünnep itt meg a huszonhatodika. :)))

Lacás írta...

Dzson,azert te is megnyugtattal azzal,hogy nem sokat valtoztal! :-)

Petya írta...

én még vasárnap is dolgoztam Dzsoni. Nem volt túl egyszerű felkelni :)

Petya írta...

https://www.facebook.com/jasonmillmusic/videos/968939539804550/?pnref=story

Pitti írta...

Kicsit frissítettem a bejegyzésen :)

Lacás írta...

Herr,irhatnal egy par szot Klopaszrol,hisz egyutt legenybucsuztatok!vagy magarol a legenybucsurol!

Lacás írta...

Pisti,amugy meg egy kerdes az Ironman nel kapcsolatban :-) Ha a bringa 90 km nel akartad feladni,akkor miert a futas volt a legrosszabb? Igazabol lehet azert,mert mar ugy voltal vele,hogy vegig szenveded valahogy. Meg egy megjegyzes:hol erzed,hogy le tudsz faragni annyit,hogy becsussz a 12 oraba?

Pitti írta...

A bringánál a gyomrom nem volt jó és energiám nem volt a mozgáshoz, a futásnál pedig már fáradt voltam és fájt is már a lábam.
Mindenből tudok faragni mert nem olyan elképesztő idő ez. A terv az, hogy legközelebb 1,5 óra alatt legyen meg az úszás egy kicsit legyen jobb a bringa mint 6 óra ill. a futás is egy picit legyen 4 órán belül és akkor két kényelmes depózással benne tudok lenni a 12 órában.

Hermann írta...

Lacás a legénybúcsú fasza volt mint ahogy az esküvő is. Bővebben majd skype-on :)

Lacás írta...

Ok! :-)

Pitti írta...

Infó a debreceni strand felújításáról:
http://www.dehir.hu/debrecen/ilyen-strandja-lehet-2018-ra-debrecennek-latvanytervekkel/2015/08/25/

Hermann írta...

Na erre kiváncsi leszek Pisti. Emlékeim szerint a strandot egy párszor már elkezdték "felújítani" de valahogy nem sikerült csinálni semmmit :)

Dzsonasz írta...

Kar h idén nem tudtam kimenni. Jó úgy a strand ahogy van akinek nem tetszik a retro és heringpartyra vágyik irány hajduszoboszlo :)
https://youtu.be/VRI7HxElr-4

Lacás írta...

Egy ujabb nyomos indok, hogy verge megtanuljak uszni! Tsutsu legenybucsuja amugy strandon nagyon eredeti es formabonto volt!:) Mikor a Batman cuccban berepult a vizbe, nahat az oriasi volt. Es meg a Holland teszten is atcsuszott valahogy:)

Tsutsu írta...

Én sok mindenben szeretem a retrót, de ez a strand nagyon gáz. Már Bucsaröcsögén is jobb van. Ha mást nem, legalább a főépületet bombázhatnák porig. Minden évben mondják, hogy felújítás lesz. Volt egy év, amikor annyira mondták, hogy nem is mentem, hiszen zárva van a felújítás miatt. Augusztusban találkoztam Katona Norbival, aki meg épp akkor jött a strandról: na akkor tudtam meg, hogy mehettem volna nyáron strandra, mert nem volt bezárva :(

A látványterv nagyon szép, de ha a tizede megvalósul ennek a tervnek, vagy bárminek én már elégedett leszek.

Köszi Dzsonasz az agypusztító linket, azt hittem már sikerült kitörölni az emlékeimből.

A batman cuccban azt volt a jó, hogy a "maszk" miatt, úgy érezhettem, ha én sem látok ki rendesen, engem sem látnak :) A hasasnál meg annyira jól sikerült vízszintes, hogy a szemem is fájt a vízbe érkezés miatt. Előtte és azóta sem érte olyan ütés a szemeimet :)

Végre péntek :)

Dzsonasz írta...

yeah, Péntek :D meló után irány Tirol :D
mondtam, hogy beszéltünk Digóval mikor Lacinal voltam, s megigerte, hogy felnez majd a blogra...?

Tsutsu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hermann írta...

Mondtad hogy felhívtátok Digót is :)
Az egy dolog hogy a strand retró de hogy az árak nem azok az biztos :)

Dzsonasz írta...

sztem egy strandfoci, langos, köbanyai, akarom mondani soproni barmennyit meger a haverokkal. de lehet hogy csak az osztrak fizetes mondatja ezt velem, meg hogy nem kell meg senkit etetnem . :)

amugy most olvastam hogy az itteni karacsonyi vasarra langossütöt keresnek. kivancsi vagyok mennyire jön be ez a vonal, föleg télen. itteni fesztivalokon amugy lehet langost venni.

Hermann írta...

Dzsoni a strandon csak is Hunyadit iszik az ember minden más flancolásnak számít (kivéve a hozott sör) :) de azt örömmel látom hogy a víz nem szerepel semmilyen formában a strandos kombóban :)

Pitti írta...

Hogy felpörgött a blog a hírre. :D

János légy te a lángossütős vállalkozó! Hmm?

Tsutsu írta...

Igen, ennyi erővel a játszótérre is lehetne menni. Lángost megvenni a Tesco mellett, sör a sarki boltban, homokozóban meg lehet focizni (miután az összes 2-3 éves gyerekkel megküzdöttél ) :)

Lacás írta...

Ugy emlekszem Klopasz sorrendje volt:strandfoci, lemosod magad a vizben,fekszel (kozben langos es sor).kozben meg jo szined is lesz :-)

Pitti írta...

A Herta gólja a Dortmundnak miért les, ha nem passz volt, hanem kapura rúgás?

Lacás írta...

Erdekes felvetes.en nem lattam a golt,de allitolag,ha egy lesen levo jatekos erintes nelkul is jelentos szerepet vallal a golban,akkor les.de ebben nem vagyok biztos..

Hermann írta...

Mert ez a szabály :)

Pitti írta...

Ez le van írva a FIFA szabálykönyvben? Meg tudjátok mutatni? Kíváncsi lennék rá.

Lacás írta...

Tipp a holnapi meccsre?

Hermann írta...

Ma lesz :) Szenvedve de nyerünk egyszer nekünk is lehet szerencsénk.
Pisti töltsd le és keresd ki ;)

Lacás írta...

Szep fogas Herr:-) 0:01kor irtam,ez vicces!

Milyen volt a meccs?volt realis esely a gyozelemre?azert az nem jo,hogy az Eszak Ireket meg kell verni ott..legalabbis nem arrol vagyunk hiresek,hogy egy ilyen fizikalisan kemeny csapatot bedaralunk...de azert van esely!

Hermann írta...

Egy küzdelmes ám igen alacsony színvonalú meccsen egyik csapat se mert győzelemre játszani. Az x teljesen igazságos sajnos.

Petya írta...

borzasztó volt. borzasztó.

Lacás írta...

Koszi Peti!Lehet inkabb ujsagiro palyara kellett volna lepned :-) :-)

Dzsonasz írta...

Na és akkor a mai :( tudtam h a foci legalabb összefújja a blogot :)

Lacás írta...

Nahat ez...Ennyiszer elbukni a vegen..a foci tortenelemben fordult mas csapattal elo,hogy ennyiszer elpuskazzak a veget?

Petya írta...

igaza van Csúcsnak. a Dárdai-faktor hiányzik. az ő mákja :)

Tsutsu írta...

Fb-on is megírtam, többé nem reménykedek, nem bizakodok csak akkor örülök, hogy a tények, a végeredmény lehetővé teszi. Így ki nem jutni sokkal fájóbb mint korábban, mikor 5.ek lettünk a csoportban.

Pitti írta...

Én akkor leszek nyugodt amikor majd a hollandokkal játszuk a pótselejtezőt. :)

Hermann írta...

Pisti arra elég kicsi az esély szerencsére :)

Petya írta...

és a hollandok most mitől olyan szarok?

Lacás írta...

Kioregedtek a sztarok es nincs utokepes utanpotlas.A leggyengebb holland csapat,amit valaha lattam.

Tsutsu írta...

A védelemmel nagyon nagy gondok vannak..elöl meg nincs meg nincsenek meg a sztárok, pedig hollandoknak 80-as évek óta mindig volt világsztár támadója, legalább 1. Persze Van Persie és Robben még játszik..de előbbi már nincs formában. Hátul meg akkora hibákat követnek el, amit elöl nem tudnak helyrehozni.

Tsutsu írta...

Abszolút megértem, hogy leesett az állatok a profi elemzésemtől, de azért nyugodtan folyhat tovább a blog, emiatt ne akadjatok le ennyire :)

Dzsonasz írta...

nalunk nem sok ujsag van, mindenhonnan a menekültkerdes folyik, itt is van 3 csalad, meg hetvegen voltam pl. Salzburgban, ott az allomason is van tabor, meg osztjak az elelmiszert. kicsit töketlennek erzem europat, miert nincs közös allaspont, amihez minden orszag tartja aztan magat es kesz.

Petya írta...

Én szóhoz se jutok :)

Tsutsu írta...

János, neked még van a szakállad? Amennyiben igen, nem férsz attól hogy téged is regisztrációra köteleznek? :)

Lacás írta...

Csak a szakallasokat kotelezik regisztraciora ? :-)

Tsutsu írta...

Nem minden regisztrált szakállas, de minden szakállas regisztrált :)

Tsutsu írta...

Durva, hogy Trenyó még mindig futsal válogatott. Ha jól láttam (most) csapatkapitány volt.

Pitti írta...

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150917-a-magyar-labdarugo-valogatott-zart-kapuk-mogott-jatssza-a-feroer-elleni-eb-selejtezojet.html

Ezt nem értem, hogy miért szopatnak minket állandóan

Dzsonasz írta...

mi ez a szakallas dolog? lemaradtam... :)
mindenesetre elszomorito hogy ilyen a vilag, ha mar a muszlimoknak sem eleg a sajat ertekrendjuk es ok is az imperialista rohadt javakat hajtjak, tenyleg lassan amerikanak lehet nevezni az egesz vilagot. alig varom hogy tel legyen, mert a hegyen mindegy milyen telefonod van meg autod hazad satöbbi.

meseljetek inkabb kivel mi ujsag?

Hermann írta...

Pisti nem meglepő a sport diplomáciánk lófasz. Velünk simán lehet példát statuálni. Marketing értékünk nulla szintén remek dolog ha példát akarsz statuálni. És ha ehez hozzávesszük hogy jelenleg a nyugat szemében mi vagyunk a világ legnagyobb köcsögei akkor nincs min csodálkozni...

Dzsoni a srácok aggódnak hogyha szakállban jössz haza egy gyűjtőponton találod magad és mész vissza csak nem osztrák honba hanem Szíriába :D

Petya írta...

Én is várom a havat, nagyon jó téli gumikat szereztem a Bömösre.

Velünk minden rendben János. Nőnek a gyerekek mint a pelyva. Patrik 2 hete óvodás imádja, alig várja a reggeleket hogy induljunk oviba. Fannika ma 15 hónapos sokat tud már, főleg a NEM szó használatát fejlesztette tökélyre vagy tökéjre.
A munka továbbra is szar, most már eldöntöttem hogy keresni fogok mást mert már nem bírom itt. Persze maradnék Debiben úgyhogy sok lehetőség nincs.
Nyáron a sörfőzéssel kicsit elmaradtam de most ősszel újra belevetem magam. Andi elkezdett 2 fitnessz-sulit az egyik OKJ-s képzés a másik pedig ilyen babahordozós ugrálós. Valszeg egyéni vállalkozó lesz és majd úgy nyomatja a jövőben.
Itt volt Jörg 2 hétig, jó sokat együtt voltunk de sajnos már visszament.

Te mikor jössz haza? Van már autód?

Dzsonasz írta...

na legalább ilyen király beszámolókra gondoltam :D fel is dobta a hetfomet.

autó nincs még mindig, nehéz közelben jót találni, messzebb meg ha van ami érdekelne, nehéz rávenni magam, hogy elmenjek megnézni :) de amúgy 1,9tdit fogok venni, golf, passat, octavia, a4 vmelyik ezek közül, kombi. lehet összkerekest, de ami adódik.
most voltam hetvegen, Pesten, de legközelebb majd okt. 23-26. Debrecenben leszek, akkor azért több idö lesz, mint a legutóbbi egy fél napon. jó lehetett Jörggel, ibolyában is voltatok?

nem felsz hogy az ninel olvassak a blogot es elkezdenek köcsögölni veled? :D tutira bele kene vagni vmi vallalkozasba, nezd meg Zt, neki is hogy bejött

Andinak meg gratula a terveihez, sztem tutira bejön, annyi csaj ismeröse van.

Lacás írta...

Komolyan vigyazni kell, hogy mit ir az ember, en mar megszivtam legalabb ketszer...Jo olvasni a beszamoloitokat sracok!!
NagyZE az egy kulon sztori!Ez a lego, hogy jot ki a fejebol?? Ezuton vallom be oszinten, hogy en eletemben egyszer se legoztam meg. Ezen azert annyira szerintem nem csodalkoztok,Ze nek ne emlitsetek:):) Andinak en is nagyon szurkolok!

Milyen jo lenne egy nagy haveri valalkozasba fogni vagy 8an 10en!!LEhet nem maradnank sokaig haverok...:)

Hermann írta...

Persze hogy voltunk az Ibolyában is. Sőt Jörg záráskor felcsapott önkéntes kertésznek :) Az Ibolya teraszán lévő elszáradt virágokat kezdte el kihúzgálni pechjére az be van kamerázva így a pultos csaj elég morcos volt rá. Jörg pedig csak ezt hajtogatta utána "De ezek már lenni halottak."

Lacás még Dániában szoptad be egyszer ezt az írást de a másik nem rémlik. Amiatt meg hogy Nagyzé elolvassa a legós kommentet ne aggódj. Szerintem ő nagyon régen járt a blog környékén.

Pitti írta...

Nézzétek meg a Mr. Heineken elrablása című filmet (aminek nem ez a magyar címe hanem az angol lefordítva magyarra) és megkapjátok a választ Laci közös vállalkozós ötletére, hogy miért nem a legjobb, vagyis csak akkor ha felfut a biznisz. Ha nem jön be az üzlet akkor nincs gáz. :)

Tsutsu írta...

Helyes, akkor indítsunk be egy sikertelen vállalkozást, akkor nem lesz gond. Szerintem egy ilyet bármikor összehozunk :)

Pitti írta...

Általában az nem sikerül amit akar az ember szóval úgy kell belefogni hogy sikeres lesz. Ez esetben garantált a kudarc és a barátság. :)

Tsutsu írta...

Nem akarok itt kötelezettségekről beszélni, mert elvárásokról..hiszen arra ott a munkahely. De nekem nem rémlik egy normális, képekkel teli beszámoló egy amerikai útról..Dzsonasz??

Pitti írta...

Ja leesett, hogy nekem azért rémlik mert mikor János legutóbb Debrecenben volt tartott ilyen beszámolót nálam.

Pitti írta...

Bréking: http://vilaghalo.info/tudomany/v/csoda-leszallt-az-elso-ember-a-napra/

Petya írta...

http://kulturmunka.reblog.hu/borzalmas-lemezboritok

egyik másikat meg is hallgattam, egész jó borítók :)

Srácok én hamarosan vállalkozni fogok, mégpedig Jörggel, tehát a barátság ugrott.

Pitti írta...

Ha neked megéri az áldozat :D És mire vállalkoztok?

Lacás írta...

2 nem gaz szerintem egyaltalan, raadasul Jorg eleg megbizhatonak tunik! Csak nem a nemetorszagi sorbizniszbe ugrasz be PEtya?

LEbetegedtem, mint az allat...Mexikoi grill kajat zabaltam tegnap este, tejfolt is vagtam ra, meg emliteni se akarom, hogy mi volt meg rajta..

Herr, Daku volt az, akinel meg beszivtam! Facebook-on vont kerdore miert nem tartom jo otletnek, hogy jojjon.Teged is megemlitett az uzenetben:)

Hermann írta...

És mit említett meg csaknem a Critical Mass incidenst?! :)

Lacás írta...

Ugy emlekszem az nem tetszett neki mikor valami olyasmit irtal: Vigyazz, mert mar lehet ott var a tornacon:)
A hulye biciklistakat akkor nem hozta fel:)

Petya írta...

Szerintem az félelmetes volt. Mikor Daku elkezdte osztani az észt itt a blogon. Annál már csak az volt jobb mikor Laci dán barátai :)

Hermann írta...

Ez a tornácos sztori nem rémlik.

Petya írta...

Sok boldog születésnapot kívánok egyetlen Zoltánunknak, aki a legnagyobb legocsászár!

Dzsonasz írta...

ha nem délután egykor írod a vállalkozásosdit, akkor azt hiszem részeg vagy :D amúgy otthon én is azt tenném :D hétvégén vmit alkotok akkor a blogon
szegény gladbach...

Pitti írta...

Szombaton ki megy LOKI meccsre?

Hermann írta...

Tsutsu, Peti, Ben és jómagam biztosan.

Pitti írta...

csatlakoznék

Tsutsu írta...

gyere, gyere :)

Tsutsu írta...

Hi, tudtok valakit, akit érdekel egy Costingos/kontrollingos pozició? Nem senior, hanem staff szint. Szóljatok ha tudtok valakit.

Pitti írta...

Nekem lehet van egy kollégám akit érdekelhet.

Tsutsu írta...

Küldje már át az önéletrajzát nekem. nylacas@gmail.com

Pitti írta...

Tsuts küldd már el nekem lszi az álláshirdetést, hogy meg tudja nézni a srác, mert nem látja az NI honlapon.

Hermann írta...

Lehet nem publikus még :)
Pist hogy feldobd a hangulatot leírhatnád a levelet :D

Pitti írta...

Ja be akartam scanelni de aztán itt a cégnél inkább mégsem, illetve János bejegyzésére vártam, de akkor megcsinálom ma a hangulat kedvéért. :)