2008. június 11., szerda

Csakazertis bejegyzes

Sziasztok!

Nagyon orulunk hogy az utobbi par napban jelentosen megugrott diplomas olvasoink szama. Ne fogjatok vissza magatokat, erase all, ahogy Janos mondana, es penteken is jo balozast, de azert egy kicsit tartogassatok majd magatokat, mert ugye meg par nap es megyunk haza!
Elorelathatolag vasarnap erkezunk meg hosszu szamuzetesunkbol, es most mar egy jo ideig nem szeretnenk sehova menni, csak Debrecen!
Mig ti sokat tanultatok/dolgoztatok/pihentetek, mi vasarnap peldaul voltunk repulonapon, ami litvanul Aviacija Festivalja. Lattunk sok gepet, altalaban repultek, sajnos a magyarok nem kepviseltek kis hazankat. Tegnap pedig 2 napos kenuturara mentunk, aminek ma lett vege, es egy kicsit elkeszultunk, mert egyreszt nagyon rossz ido volt, masreszt a szel vegig szembe fujt es az eso is szembe esett, es kulonben is nagyon hideg volt. Satorban aludtunk, en a borok miatt amiket fogyasztottam jol, Andi a borok hianya miatt kevesbe jol. Nagyon elveztuk, ez a vizitura nagyon kiraly dolog, es itt nincs annyi vizi bogar mint Magyarorszagon, ugyhogy az is jo volt. A heten meg 1 buli holnap, penteken pedig koran lefekves, mert szombaton a litvan sraccal 1500 km-ert kell vezetni.

Sokszor puszilunk midenkit. Kicsit idegesito, hogy mennek a jobbnal jobb meccsek, csak itt nem tudom nezni, mert a tv-szoba mindig tele van, es olyan idegesitoen szurkolnak, es altalaban mindig az eselyesnek, en meg ugye mindig a gyengebbnek szoktam.

Laci holnap rakerdezek az igazgatononel hogy mi a helyzet a szallasoddal kapcsolatban.

13 megjegyzés:

Petya írta...

Latjatok hogy most mar tobben szavaztak arra, hogy Laci ne irjon, mint arra, hogy irjon?

balu írta...

Most nem az öreg és nem is Csaba az első...Gratulálok a frissen végzetteknek, gondolom ezen sorok írásakor épp valahol a Lovi, a békás tó és az aranyháromszög között ünnepeltek! Peti, ahogy olvasom a leírást, benned úgy felgyűlt a honvágy, hogy már a szoboszlói strandra is nehéz lesz elrángatni... Mózsa Laci, tényleg mész ki Dániába?

Hermann írta...

Hi!

Na végre én is letudtam, eredmény még nincs, de nem hiszem hogy buktam :)

Délutántól szombat estig erase all !

Jövő héten meg folytatás ha hazajöttök!

Dzsonasz írta...

hát e kemeni volt tegnap, vmikor fél 8kor értem haza egy fain kis piac után csaba szomszédok elemzésével egybekötve. elég fain volt, bár nem mindenre emlékszem, de hát az erase gomb ilyen :)
pénteken folytatás, addig pihi meccsek ilyesmi. jó utat majd hazafelé, hermann neked meg gratulálok, gondolom te is megpörgeted most a dolgokat kicsit.
a velő a régi.

öreg írta...

Hát akkor az Öreg is megteszi az utolsó hozzászólását a blogon.
Nincs igazság a fociban, szerencsétlen svájcijak egyik meccsen sem érdemeltek vereséget, ilyen szerencsétlen golokkal kiesni, ez nem semmi.
Fiatalok vigyázzatok az úton, különösen a csheknél és a szlovákoknál, a rendőrök időnként nagyon kemények, az egyéb népek pedig lesik a megpakolt autókat zsákmány reményében.
Fiam! Egy csomó jó bor vár a kivégzésére, úgy hogy érjetek haza épségben.
Millió puszi.

Petya írta...

Balu a honvagy tenyleg eros, de ennek nagyon orulok, mert mig a danok mar hetek ota sirnak, addig mi csak nevetunk rajtuk. Sirnak hogy nem latjat egymast ujra, kozben meg 20kmre laknak egymastol. Laci igen jon Daniaba, Andi beszelt ma az igazgatonovel, es megvan a helye, mar a szobaja is, nagyon jo kis szoba lesz..:) Hernyo vegul hanyas lett neked, nem mintha erdekelne amugy, a lenyeg hogy megvan. Apa a borokat hutheted, mert mar nem is emlekszem hogy milyen a jo magyar bor. Vasarnap mar otthonrol irok. Vagy ne irjak?

Andrea írta...

Csak annyi meg Lacinak, hogy a harmadik heten mentek majd Nemetorszagba kirandulni (oktoberben, a suli fizeti), Berlin es kornyeke, ugyhogy hamarosan oda is eljutsz ;)
Nagyon sok puszi mindenkinek, jo bulizast, most mi is megyunk, es reggelig nem fekszunk le! :)

Lacás írta...

Sziasztok!!! Köszönöm nagyon a segítségeteket, nagyon rendesek vagytok:) Hálás vagyok érte!!!
Tegnap volt egy jó buli,a Kikötő tele volt végzett közgazdászhallgatókkal. Ja igen ezt meg kell,hogy említsem: az 5. évfolyam azt terjesztette, hogy megbuktam az államvizsgán :):)Nagyon viccesek, szóval sztori az maradt a végére is!! De miért mindig engem bántanak...Miért nem Jánost buktatta meg az évfolyam:)
Mai nap hihetetlenül jó volt:elbúcsúztattak minket az egyetemi bajnokság szervezői, a nekünk szervezett mini-tornát megnyertük:) kaptunk pólót csapatnévfelirattal:), aztán a Szertárral is nyertünk a szerintem egyik legerősebb ellenféllel szemben. Roland is eljött a búcsúfocira, örültünk neki is!!!
Holnap bál,ahol olyan kaják lesznek,hogy az csak na!!!Most kicsordul a nyálam a gondolattól.
Amúgy tegnap ettem kecskesajtot és nagyonn ízlett. Mondjuk fokhagymás-pikáns volt, az biztos sokat számított :)
Most jön mindjárt EB meccs,azt most megnézem,holnap meg bemegyek a suliba és elbúcsúzok a tantermektől meg az aulától meg a virágoktól meg a TÓ-tól (ez persze csak vicc volt)Hermannak is meglesz az államvizsgája, rá is büszke vagyok, hát tud ő, ha kell:)
Hajrá LOKI,hajrá Andi+Peti!!!

Dzsonasz írta...

mózsa te emlékszel a tegnapra? nekem ma a legfájdalmasabb kép az volt, mikor beugrott, hogy szörnyű köldökéből szürcsöltem ki a sört...
de szerintem a holnapi bulin még biztos lesz story ami meg fog lepni. hát a horvátoknak a kurva annyát, mert így gyakorlatilag eldőlt, hogy német cseh meccse helyett horvát cseh meccsre megyünk jövő héten. ezzel természetesen egyből lejjebb ugrott az az összeg, amiért eladnám a jegyem. ha nem, akkor szerb feliratú pólóban megyek provokatív céllal :)
jó bulit nektek, olyan jót mint a tegnapi itteni.

Dzsonasz írta...

hú geccs, ez mocsok jó volt

Lacás írta...

Na még írok egy utolsót!!:) Persze csak azoknak akik arra szavaztak,hogy írjak!!!
A bál elég jó volt, de azért a zene egy kicsit furcsa volt.Stó se róla szeretem a '90es éveket, de Scatman egy bálban azért furcsa tud lenni :)
Balázs:kérdésedre válaszolva, most már nagyon úgy néz ki,hogy én is megyek Dániába, szóval Bjerringbro-nak nem sokáig lesz nyugta :)
Ja igen, a bál után Csaba és János is a nagymamámnál aludt, a földön el voltunk. Azt hitték,hogy lesz rántotthús,ehelyett vagy 10 virslit főzött a mamám:)Azaz 5 pár virslit:)
Kellene majd egy focit szervezni, tudjátok egy olyan haverosat.
Holnapután meg eredmény lesz a nyelvvizsgáról, reméljük már meglesz és én is elkezdhetek keresgélni a Topjob.hu-n.:)
Nemsoká viszont elkezdek angolozni is,meg a számítógépet is jobban meg kellene ismernem, szóval vannak még hiányosságaim..
Jó utat,nem is tudom már hol vagytok. Laci

Lacás írta...

+annyit Jánosnak,hogy nem szép egy blogon ilyen csúnyákat írni, mert nem csak ősember-huligán olvasók vannak mint mi, hanem kultúr lények is :)

Unknown írta...

nem ír senki?