2009. március 12., csütörtök

Tokaj


A tokaji bejegyzés végül mégiscsak elkészült. A 'kirándulásról' a képek nem sikerültek a legjobban, bár zárt helyen egy mobiltelefon kamerájából a fenti kép még jónak is mondható. A főszereplő, Lacás mellett, aki épp a tokaj levét issza, baloldalon látható a hely 'managere' és a Béla nevű törzsvendég Picurra keresztelt kutyája. Picúrról többek között kiderült, hogy szereti a sört, amit a képen a jó szeműek egy zöld szétvágott műanyagflakonban a földön láthatnak. Elnézést a többiektől, akik lemaradtak a képről, így gyorsan hozzá is teszem, hogy négyen voltunk Tokajban végül: Péter a Kovács, Pisti a Görömbei, Lacás a Mózsa, és Balu a Radnai.

Szerintem nagyon jól sikerült a dolog. Elég ha megemlítem, hogy Petire a manager néni már emlékezett korábbról, amikor poharat törtek a helyen, illetve, hogy Picúr csak az első órában ugatott minket, de arról sem szabad eltekinteni, h. 360 Ft-ért 4en kaptunk nagyfröccsöt. Ha pedig még hozzáteszem, h. a végén a helyiek egyik ásza, László (rem. jól emlékszem a nevére) a jobbik (!) borból is meghívott minket egy körre, akkor főleg. Az este nem ért véget ahogy megjöttünk a vonattal, bár a terv az ez lett volna, végül Petivel a T-boy-t is meglátogattuk, és még Fekete Gabival is összefutottunk.

112 megjegyzés:

Lacás írta...

Úgy van pontosan,ahogy Balázs leírta.A kutya elég szemtelen volt az elején,aztán rájött,hogy nem érdemes kekeckedni a fogyasztókkal.Pistivel teljesen összehaverkodtak.:)
Norbi,kérdésedre válaszolva valszeg én is megyek,de lehet csak 1 napra.Szerintem az teljesen jó,ha szombaton korán elinduluk megérkezünk 10-11re,aztán pincézünk majd bulizunk.Mind anyagilag,mind fizikailag kevésbé megterhelő!
Akkor a focira vagyunk már 8-an.Klopasz szólhatnál Rolandnak,hogy visszaépüljön a csapatba,ha egyáltalán komolyan gondolta!
Nálam még nincs meló..Nézelődök újakat,itt úgy is csak bombázzák az embert az ajánlatokkal.
Diégó,te is jönnél közgázhétvégére?Mi lett a szőkével? A síelők mikor jönnek?

Petya írta...

Nagyon jól sikerült, pontosan így történt. Bár a nyíregyházi skinheadekről azért szólhattál volna pár szót, meg az első helyen a benzinről amit ittunk.

Pénteken néhány sör?

Pitti írta...

Először is köszönetet szeretnék mondani, hogy elegett tettetek kérésemnek és elértük a 100 hozzászólást sőtt meg is lett fejelve még +3-mal a szívem melegséggel telt el.
Igen Balu csak egy darab videófelvételt készítettem, de az valami fenomenális!!!A hangulata még a gyér képminőség ellenére is eszméletlen jó. Szeretném mindenkivel megosztani ha lehet és beszúrnám ide bejegyzés képének a helyére.Lehet ilyet Peti? Légysziii ha már Jánossal ilyen csúnyán elbántunk akkor ennyit megérdemel ő is.

Pitti írta...

Ha technikailag ez kivitelezhető akkor nekem is kellene belépési jelszó meg ilyesmik. :-D

Tsutsu írta...

Mivel Lacinak sikerült nem el találni a focira eddig jelentkezők számát:

1.Lacás
2.Pisti
3.Petike
4.Névtelen(CSN)
5.Hermann
6.László
7.Gombomir
8.Balu
9.Nagyzee

:)

Tsutsu

Hermann írta...

Peti! Mi lenne ha inkább a Loki meccs után lenne pár sör?

Lacás írta...

Pisti azt ne rakd fel:)A kép is nagyon szar,de az a felvétel még borzalmasabb!

Névtelen írta...

Négerek!

Rolandnak szólok, és valszeg tesóm is jönne. Szal 1 embert kell előkukázni és mehet az 5+1!

CSN

Petya írta...

Ha Laci ennyire akarja hogy mi ne lássuk, akkor biztos nagyon király az a felvétel. :)

Krisztiánt írhatod a focira.

Lacás írta...

Peti,a ma esti sörözés nem jó,majd a jövőhét végén úgyis biztos lesz valami.Jó gyorsan előkukáztad Krisztiánt.Ő amúgy ki??
Csaba,az eredményhirdetésre nem tudok menni.Az érmemet el tudnátok hozni a focira? Akkor Rolandnak mindenképpen szóljál!

Névtelen írta...

Ki a pék fasza az a Krisztián?

Pitti írta...

Az utolsó hozzászólást már alá se kellett írnod CS, élből vágtam hogy te vagy.
Peti tényleg jó a videó, de még nem kaptam tőled szerkesztői jogosultságot, szóval várom.

Hermann írta...

Pisti!

A pékből vagy a faszból vágtad le? :D

Egyébként a kérdés engem is foglalkoztat.

Pitti írta...

a pék fasza CS szállóigéje

Petya írta...

Hát Krisztián az Krisztián. Tényleg nem ismeritek?

Névtelen írta...

http://legalja.hu/current/reduced/20090126_jozsi4.jpg valsag pedig nincs!

balu írta...

Ma elmentem bérletet venni a fél Loki-szezonra, és közölték, h. már nem lehet!! Egész pontosan odamentem, épp jött el Szilágyi kocsival, teljesen rendes volt, megállt, mondta, hogy még esetleg valahogy meg lehet oldani menjek kérdezzem meg Képírót. Erre épp ott jön gyalog a stadion mellett, ráköszönök, oda se néz, mégegyszer ráköszönök, mire ő oda se fordulva: 'Mondjad'. Miután elmondtam mi járatban vagyok, kb. fél perc alatt lerázott, hogy már műlt héten is csak szívességből (!!!) adtak el bérletet pár embernek. A rendszert is lezárták már. Így menekül a Loki a pü-i válságból?? Szívás, nem hiszem,h. minden meccsre veszek majd jegyet.Úgyhogy ha valaki bérletes épp nem ér rá, akkor szóljon...

Lacás írta...

Olyan a helyzet itt,mint a manchesteri Old Traffordon:már hónapokkal a kezdet előtt elfogy az összes bérlet.
Csaba,nem olvastad a Népszavát?Abban van Krisztián,aki a pék fasza:)
Peti,ha már hívtad jöjjön,de legközelebb azért kérdezz,mert a haveri focinak gondolom nyilvánvaló a jelentése!
Csá mindenkinek!

Névtelen írta...

Roland is jön focizni

Lacás írta...

A foci már jól le van szervezve,már csak annyi a kérdés,hogy mi lesz a pályával? Móni 6-7 körül jön vissza,így ő nem tudja kikérni a kulcsot.Gombit már kérdeztem,ő hátha tud valakit.
Csaba,esetleg Orsi?

Petya írta...

Laci bazdmeg kellett egy ember, én meg szereztem.

Lacás írta...

Világos Peti,nem tudhattad mi a szitu.A lényeg:először a blog olvasói és rendszeres hozzászólói lettek megkérdezve.Miután itt mindenki mélyen eldönti magában,hogy jön-e vagy sem nyúlunk a telefonhoz és felhívunk olyanokat,mint mondjuk a popik,Szörnyű,Szatmáry Balázs...
De mégegyszer ez nem volt tisztázva az elején,nem kell felháborodni:)
A szervezői hibák közé sorolhatjuk,így a felelősség egyértelműen a Csucsué:)

Névtelen írta...

Pestre menekultek: ha nem vagyok indiszkret, akkor irjatok mar meg nekem (azaz ide vagy akar iwiw, mail stb) legy szives, hogy mennyit fizettek a kecoert es miben is laktok ?! danke

Dzsonasz írta...

én Lillánál lakok és természetben fizetek. A lakás jó állapotú nagyon.
Na jó volt végigolvasni a sok kommentet, már lassan bepótoltam az egész multheti munkámat is, nem túl jó érzés, hogy egy egész hétre valót sikerült alig 4 óra alatt megoldani. De hát most mit csináljak ha ilyen jól vág az agyam :)
Hétvégén megyek haza, remélem lesz vmi kis összeröffenés...
A sielésről még annyit, hogy nagyon jól sikerült, a szállás tip-top volt, a pályák remekek. 2 nap esett a hó ami jót tett nagyon a szűzhó szerelmeseinek. amikor már azt hittem hogy életem ride-ján vagyok túl mindig meglepett egy újabb csoda.
a tanulság viszont leginkább az hogy mindenhol jobb mint itthon. még a franciáknál is, ahol utolsó este nem tudtunk étteremben enni, mert sehova nem engedtek be minket, mondván hogy le van foglalva minden hely. ez vagy igaz, és akkor olyan népszerűek a francia éttermek, mint Betti 47 és jó előre be kelle jelentkezni, mert "különlegesen finom vagyok", vagy nem tetszett nekik a magyar fejünk. végül rendeltünk egy pizzát, ami nem éppen a magyar vastag elázott fajta volt.túléltük A 322 es E(u)rot is. A közg hétvége természetesen engem is érdekel, remélem minnél többen megyünk. csak nem megint tokajban lesz?
haverfoci milyen volt?
csaba, jól megy nektek hogy csak így 500km-eket ugráltok 4 óra sielésért :)
legközelebb vegyetek fel engem is útközben :)
ez a hét izgalmasnak igérkezik amúgy, mert jön 4 azaz négy új arc, egy német csaj, egy francia srác, meg két magyar asszem. szóval zajlik majd az élet.
na ennyi, mert akkor legközelebb nem lesz mit írnom :)

Petya írta...

cső János, üdv itthon.

A foci szerintem nagyon király volt, már alig várom hogy megint legyen egy ilyen. Szeretnék még egy esélyt, mert úgy érzem, hogy nem sikerült bejátszanom magam a csapatba, de talán ha legközelebb kevesebb luftot rugok, többet szerelek és megtanulok cselezni, akkor lehet esélyem.

Előre is köszönöm az újabb lehetőséget.

Dzsonasz írta...

na akkor legyen már hétvégén is egy haverfoci

Lacás írta...

Mi lenne,ha megint pénteken mennénk bulizni??Megnézhetnénk a Lokimeccset is valahol,az a meccs csak a bajnoki címről dönthet,jó iramú találkozót várok:) A szombat viszont nekem nem lesz jó,de persze mehettek akkor.
A foci nem volt rossz,bár az idény eleji forma érződött egy kicsit.Ráadásul úgy megfáztam,hogy csak na...Peti munkatársa, Krisztián nyerte meg nekünk a meccset:)
Szervezhetünk megint vasárnapra egyet,jöhetnek a vélemények róla.
Jó munkát,ill.kellemes pihenést!

Dzsonasz írta...

pénteken az a baj, hogy mindenki elég fáradt, bár tudom, hogy az otthoniak fittek. de még hazautazás, családdal sem tud váltani pár szót az ember, szóval nekem jobb lenne a szombat, bár mócával meg szivesen találkoznék, mégiscsak végigbuliztuk ketten az utolsó félévet, nem igaz?
foci az mindegy mikor lesz, csak legyen!

Névtelen írta...

Szevasztok!

Sajna hétvégén én GV-n leszek. Ezért a buli felejtős. Viszont, ha vasárnap kb 4 fele lenne a foci, akkor arra visszaérnék valszeg.

CSN

Lacás írta...

Csaba,szerintem a foci az ugyanúgy lesz mint a múltkor,azaz olyan 4 körül kezdünk.
János, jó lenne bulizni,de nekem most csak a péntek jó! Ha véletlen nem úgy jön össze,akkor legkésőbb a focin majd találkozunk,remélhetőleg még Imivel is!

Névtelen írta...

Én is akarok menni közg.vikkendre! Miko is lesz? Ótóval akarok odajutni.
Csülökfesztivlálon lehet nevezni pörgőt-főző-versenyre. Nevezünk János? Kicsit lehet előreszaladtam az időben, de ezek fontos kérdések.
A focit nem szeretem!
Dyego

Petya írta...

csősztök

nekem is a péntek jobb. vagy a szombat. foci mindenképpen legyen, csak most Krisztián nélkül - nem akarom hogy Laci megint nyerjen. :)

na most már megyek haza mert már a tököm tele van a munkával, b. meg.

bajigál írta...

megyek én is hétvégén haza, meg most is lassan ...:)
nekem mindegy mi-mikor lesz, a lényeg, hogy legyen minél több program: foci, buli, meccsnézés.
Fro fasza volt, a legjobb sztori a garnélarák sütés a flekkenen(respect Dzsonasz:) és a 40 centis szűzhó.
üdv mindenkinek a fővárosból...

Lacás írta...

Peti baszd meg fél 8-kor még dolgozol? Hát mi a franc történik ott? Bár látom Imi is odateszi magát.
János olyan rendes.hogy természetben fizet Lillának,az biztos legalább 50ezer+rezsit jelent.:)Szóval Ákos fel kell kötni a gatyát,ha ott akarsz majd lakni!

Tsutsu írta...

Ha beleszámoljuk a legalább 1 óra kondit akkor már nem is olyan vészes az a fél 8..;)

A focira még ne hívjon senki embert, mert azt néztem, hogy ha a blog olvasói jönnek csak már akkor megleszünk 12-en:

1.Lacás
2.Pisti
3.Petike
4.Névtelen(CSN)
5.Hermann
6.László
7.Gombomir
8.Balu
9.Nagyzee
10.Imi
11.János
12 Mátyus Csabi

Nagyon remélem nem hagytam ki senkit.(Ennek ellenére lehet mégis hívni kell embert, mert jelenleg annyira beteg vagyok, hogy 5m futás után összeesnék..de majd péntekig megmondom hogy kell-e helyettem ember vagy sem.)

Tsutsu

Pitti írta...

Linkelek:

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=69964983707&h=FtTle&u=Tcd_w&ref=mf

Úgy nézzétek hogy ő volt az egyik lakótársam! (szerelmem)

Lacás írta...

Én is szarul vagyok bassza meg!Gyógyulást Csucsu!
Pisti,meglepően csendes vagy.

balu írta...

A pénteki sörözés jó nekem( szombaton családi program). Ill. vasárnap nem tudok menni focizni, mert már korábbi terv, hogy kipihenjük ezt az Írországot Hévízen. :) "Kukázzatok elő valakit" helyettem.

Dzsonasz írta...

Hévizen, mi? szórjátok az eurot :)
tényleg pénteken akartok? na meglássuk, lényeg hogy legyen azért vmi...
szombaton meg max elmegyek ferikével lájtba.
jobbulást a betegeskedőknek, én sem vagyok a toppon, de lehetne rosszabb is.
na szép napot mindenkinek

Pitti írta...

Laci ez a vihar előtti csend. :-D
Meglepő de kezdek belejönni ebbe a munkanélkülisködésbe.Mindig van mit tenni venni intézni.Ma pl. elromlott a mikró azt elvittem szervízbe átváltottam/utaltam a dollárom meg anyukámmal voltam kamu ingatlannézőbe oszt elment a nap ja meg voltam az adecconal egy interjún is.De hogy milyen laza tud lenni már az ember egy ilyen interjún ha tudja hogy már van helye.
Szóval nincs is kedvem menni dolgozni mert elvagyok itthon mint befőtt.Ezért most oda is teszem magam ebben a hónapban mert áprilistól valsz én is húzom az igát.
Na a lényeg hogy ezért nem vagyok aktív annyira a blogon mert el vagyok foglalva és nincs időm a blogra. :-P
A héten is még van egy csomó tennivalóm azt se tudom hol áll a fejem. :-O
Azért ne sajnáljatok megvagyok!

Nagyzee írta...

Sajnos le kellett mondanom a nyaralást. Pont június 22-én lesz a főszakirányos komplex vizsgám és 25-én a szakdolgozat védésem. Szóval nem tudunk menni Katával.:(

Lacás írta...

NAGYZÉÉÉÉ!Mit csinálsz!Sajnálom nagyon!

csabinnyó írta...

ejhaj Zoli...:S
majd gondolunk rád két szelet flekken között, nyugi :)
mindenesetre én szorítok neked, h augusztustól már te is a dolgozók táborába tartozz :P
a hétvégi focin elvileg tesóm is ott tud lenni, ha nem jön közbe családi dolog, aminek nagyon örülnék...
jó munkát, pihenést, jobbulást stb. mindenkinek
csabi

Dzsonasz írta...

Pisti, milyen melót kaptál? pedig végigolvastam a sielés után az összes bejegyzést, de nem emlékszek hogy írtad volna...
hétvége nekem sajnos mégsem lesz jó, mert megyek nagyszülőkhöz szombat-vasárnap, így esetleg pénteken lájtban részt tudok venni vmiben, ha szerveztek. Sajnálom kicsit, de hát ott is régen voltam már nagyon, viszont jövő héten meg szombaton melózok, így max kétegészöt hét mulva tudok veletek jobban találkozni, esetleg focizni.
bár lehet akkor lesz a wíjkend. tiszta gesztenye hogy így elúszik az idő, semmi értelmesre nem nagyon marad hely.
ma voltam az okmányirodában, hogy bejelentsem magamra ideiglenesre, persze nem tudtam elintézni, mert kellett volna Lillának a tulajdoni lapja, hiába volt ő is ott személyesen, plusz a lakcímkártyában a címe, ahova ugye én is be akartam jelentkezni.
mindezt csak azért szerettem volna, hogy be tudjak jelentkezni egy háziorvoshoz, hogyha kell táppénz el tudjam intézni.
na mindegy. szopóálarc ez a magyar bürokrácia.
Z ezek szerint sinen vagy, már csak a nyellvvizsga, és irány a MÁV!
biztatok mindenkit, hogy bátorkodjon írni, mert hosszú napom lesz (negyed hétig, mert utána foci).
Csabesz, te még az IM-nél vagy?
Móc: vmi biztató állás?

Névtelen írta...

Szeva mindenkinek!
Mar tobb mint fel oraja toretlen olvasoja vagyok a blognak, amit Janos javaslatara a google-on keresztul igen 1xuen sikerult megtalalni. Oszinten mondhatom, hogy idaig ez volt a napom fenypontja, tenyleg lelkes bloggerek vagytok
Mikulan, ha csak a haziorvoshoz akarsz bejelentkezni, ne szarakodj a papirokkal, csak menj el az orvoshoz, es az siman azonnal atir a sajat praxisaba. 1/4 evente valtoztathatsz. A Mester u.-n van is 1 jo, ha nem is vagy olyan beteg, kb leszarja, kiir csak ugy puffensz!
Hetvegen en is Db.-be olalkodok valoszinu, hatha osszefutok nehanyotokkat.
Eljen a multi!
P.J.

Pitti írta...

János úgy néz ki hogy a Tigáz vettete ki rám a hálóját.Csak azért nem tettem közzé még hivatalos formában, mert még nem került sor a szerződés aláírására plusz arra várok hogy Lacit is felvegyék és együtt jelenthessük be a nagy örömhírt.Amúgy csodálkozom hogy még nem tudod mivel Laci már mindenkinek elmondta akivel találkozott.Ezek szerint veled nem. :-D
Megpróbálok majd írni többször a nap folyamán, hogy ne und (na ezt a szót se írtam még le így ilyen formában) halálra magad, de ehhez mások aktivitása is szükségeltetik nyílvánvalóan.
Most jöttem meg a háziorvostól aki beadta nekem az első kullancs elleni védőoltást a szükséges 3-ból.Következő jelenésem egy hónap múlva.

Petya írta...

szasztok Sakccok!

úgy hiszem, hogy most már nem elég elvinni a taj kártyádat az orvoshoz, mert annak idején én is így szereztem kiváló doktoromat (köszi Csabi), de szerintem most már ez egy kicsit bonyolúltabb. (na ezt se írtam még le ilyen formában). akkor maradjon a péntek? nekem nagyon lájtos, mert szombaton rengeteg mindent kell csinálni, de végre egyszer nem csak Hernyó megy majd haza 10kor, hanem mindenki.
na puszillak benneteket

Lacás írta...

Voltam a HSA-nál egy interjún kockázatelemzői pozícióra,aztán vagy fél óra után kiderült,hogy ez a Tigázos lenne amin már voltam.Pedig már úgy megörültem,hogy máshonnan is hívnak:)
Pénteken a meccset meg kellene nézni valahol(7-től lesz).Az Excaliburban van erre még lehetőség vajon??De mehetünk a Tboyba is,csak el kéne dönteni,mert akkor holnap foglalok asztalt.
Nem vagyok még valami fitt,de a péntek nem hiszem,hogy veszélyben lenne.
Csá P.J.! Ugye milyen király a blog? Szerintem ez még évtizedek múlva is menni fog.
Peti,Hermann nem jön pénteken,ha jól emlékszem.Jó,hogy nem lesz durvulás,a közgázhétvégén be lesz pótolva:)
Én is kezdem megkedvelni a munkanélküli státuszt,olyan jó hogy mindenre van így időm:)

Petya írta...

ejnye Csucsu, hívlak 4:51-kor, és már régen hazamentél.. ejnye-ejnye, nem lesz ebből így erőemelőverseny..

Dzsonasz írta...

PJ megadod a nevét a Doknak?
mert akkor hamarosan be is próbálkozok nála...
akkor amúgy a pénteki lájt boritékolható... a focit sajnos így kihagyom, ha az előző bejegyzésemből ez nem derült volna ki.

bajigál írta...

Tök véletlenül én is ma reggel jelentkeztem át a Ferenc téren egy velünkkorabeli dokihoz, és ő is lexarta a lakcímkártyát, plusz egyeztetett időpontra tudtam menni, tök gyorsan adott beutalót az ekg+vizeletvizsgálatra (sportorvos miatt), szóval respect!
A péntekihez: mennyire tervezitek lightosnak? Ha annyira, hogy 10kor lép mindenki haza, akkor az szopó, mert én kb akkorra érek oda...
Szombaton nincs kedvetek egy billiárdhoz (vagy bowling), utána kaja, stb., mint múltkor, az tök fasza volt. Ha már úgyis lightos lesz a buli pénteken. A foci mikor lesz egyéként?
Csá Péjé!
Na kezdem húzni az igát:), üdv mindenkinek!

Petya írta...

én ma reggel is 3kor értem haza, kicsit másnapos vagyok, azért így most azt mondom, hogy nagyon lájtos legyen! :) persze ha holnap megkérdeztek, amikor már nem leszek másnapos, akkor lehet hogy azt mondom, hogy mindent bele!

Dzsonasz írta...

vmi céges buli Peti? mesélj bővebben, úgysem tudsz a munkára koncentrálni...
nekem szerintem lájtos lesz, nem akarok 10ig maradni, szóval 1-2ig simán belefér, de pia az nem lesz.
tegnap voltam focizni, eléggé egyenlőtlen volt a felállás, aláztak minket, aztán mikor épp csere voltam, szóltak a szomszéd pályáról, hogy kéne egy ember, és így beálltam a terézvárosi rendőrcsapatba :) nem tudom milyen bajnokság volt, de nem hiszem hogy túl komoly, ha csak úgy jöttment is beállhat. az ellenfelet sem vágom ki volt, viszont bíró is volt meg minden. kikaptunk 1 góllal, de azért nem volt olyan rossz, viszont mocskosul elfáradtam, nem vagyok sajnos vmi jó erőben. pedig a snowboardot egész jól bírtam, most is inkább az erőnléttel volt gond nem az izmokkal. pont ezért sajnálom hogy nem mehetek a haverfocira, mert érzem hogy hogy el lehet tunyulni, ha nem mozog az ember. de ha meg reggeltől estig dolgozik, vagy akárcsak imitálja azt, akkor azért megterhelő fizikailag utána még sportolni is. nem jó ez így

Lacás írta...

Na hát valószínűleg mostmár én is Tigázos leszek: telefonáltak,hogy felvettek a gépkocsi-értékesítési ügyintéző pozícióra:)Pistivel így majd össze kell hangolni a bemenetelt!
Voltam ma tesiórán és skacok nem fogjátok elhinni kivel találkoztam! Na kivel? Hát Bésszel,akinek úgy megnőtt a haja,hogy alig ismertem meg megint.
A holnapi akkor hol legyen? Valaki odaér 7 órára valahova a meccskezdésre? Legyen 7 TBOY,lehet mégse lesz fullájtos az este,de atomdúrva se.Valahol a kettő között!
CSőőőő!

Dzsonasz írta...

na Gratulálok elsőként Móc!
Nem is tudtam, hogy a Tigáz kocsikat is árul...
Meg így KZ kollégája is leszel, legalább már nem lesztek egyedül.
Én még nem tudom mikor érek haza, de megyek mindenképp este.
Bész, jézusom, kicsit kattant az a gyerek.

Tsutsu írta...

Akkor én leszek a második: Grat Móca! és persze Pistinek is akiről szintén csak később tudtam meg hogy van/lesz állása innen a blogról!:D

Én hétvégén Csárdán leszek, szóval péntek/szombaton tuti nem megyek sehova veletek. Még mindig beteg vagyok, bár már gyógyulóban, így a foci is elég necces.
Focira eddig hány jelentező lenne?

Tegnap megkaptuk a Reni által az én nevemre nyert Actimel kuponokat. Így most egy évig ingyen fogjuk enni:D (Ha mindketten eszünk mindennap akkor természetesen csak fél évig lesz elég..:))

Tsutsu

Petya írta...

szasztok skaccok!

van még egyáltalán munkanélküli olvasója a blognak? azért milyen durva, hogy mikor MO visszajött és a blogját mindenki számára nyilvánossá tettük, még csak Macska dolgozott, most meg már gyakorlatilag mindenki aki számít (persze van aki azóta már nem dolgozik, pl Radnai havasok).

Nagyon örülünk Laci, remélem tudsz majd nekem olcsón Lada alkatrészeket szerezni. Egy központi benzinbefecskendező jól jönne, 1.7-es Nivákon olyan van. Na mindegy, majd ezt megbótoljuk. Péntek 7, meccs kezdésre mindenki ott legyen!

Pitti írta...

Na Laci bazz végre!Látod én megmondtam, hogy fel leszel véve.Zsírkirályság! Hú de buli lesz a meló már bizsereg a vérem. :-DDD
Viszont mielőtt elkezdenél autókat értékesíteni én szólnék pár szót. Itt van ugyanis a szomszéd aki eladja a 2003-as születésű G Astráját ha esetleg valaki autóvásárlás előtt állna. Azért merem ajánlani nektek mert a szomszéd néni "hajtotta" aki talán Balu keresztanyja is egyben de meglehet, hogy mégse a rokoni szálakkal annyira nem vagyok tisztában. Nem tudok minden infót a kocsiról mert még csak ma hallottam hogy eladó.Egy két fontosabb adat: 1.2-es 16V 68ekm-rel központi zár 2 légzsák szervó + amit még nem tudok ja és törve nem volt.Részletekért kérdezzétek Radnai pajtást vagy engem azt megkérdem szomszédot.Ja 1.2 millára tartják. Remélem valakinek tudok segíteni ha meg nem akkor tárgytalan.
Pénteken lesz singliparty a retroban bár tudom hogy csak én vagyok érdekelt de azért megemlítettem.Természetesen ott tudok lenni holnap 7-re a tébolyban de milyen meccs is lesz? Légyszi ne kövezzetek meg eme kérdésemért.

A Tigázos

Névtelen írta...

Sziasztok!

Gratulálunk a Tigázos újsütetű munkavállalóknak!

a hegyi kovácsok

csabinnyó írta...

sziasztok!
én is csak gratulálni szeretnék a friss munkavállalóknak!
hétvégére havat mondanak, úgyh a foci elég esélytelen sztem, de addig még írjatok
(az astra lehet érdekel majd, de előbb körülnézek a neten, h az jó ár-e:P)

Tsutsu írta...

Melyik nap építjük a hóembert?

Lacás írta...

Kösz a gratulációkat,örülök,hogy írtátok.Azért 100 százalék majd akkor lesz mikor aláírok,meg azért meg is kell majd felelni az elvárásoknak.Mindenestre bizakodó vagyok!
Pisti,Újpest-Loki meccs lesz amit az újságok bajnoki döntőnek tituláltak.Én már egy döntetlennek is örülnék!Menjünk a 18:25ös 40essel.
Imi ne aggódj,azért 10kor nem fogunk hazmenni,legalábbis én biztos nem.

Pitti írta...

Oks ott leszek a buszmegállóban.

Névtelen írta...

ÖÖÖÖÖÖÖ
Én is mehetek??
Úgy váltam el Kiss Zolitól, hogy megígértem megnézem a tévéban, ö meg rúgja a gólokat cserébe, úgyhogy muszály menni! :)
Hajrá Lackó, adjál el minden ótót! :)

Dyego

Lacás írta...

Persze Digó,gyere te is! Nehogy úgy legyen,kérdezi Kiszoli:hogy tetszett a gólom,amit a pipába lőttem 30ról?? Te meg mondod zsírkirályság volt,ilyet még nem is láttam! És közben kiderül,hogy az üreskapuba passzolta 2 méterről:)
Vasárnapi foci nem lesz szerintem,mert mocsokszar idő lesz!
Majd pótoljuk!

Nagyzee írta...

Én is gratulálok Lacinak és Pistinek.:)

Buli lesz ma vagy holnap?

balu írta...

Gratulálok Lacás! Erről a munkakörről ma este még remélem bővebben beszámolsz, csatlakozok Jánoshoz, nem gondoltam, hogy a Tigáz autókat is értékesít.

Pisti: Valóban keresztszüleim Opel Astrajáról van szó :)

Lesz nagy TV a Tboyban, mer maskolonben hogy latjuk a csapatkapitanyi bombagolt?

Az utolsó munkanélküli

balu írta...

Nagyze: Ma Tboy 19:00 meccsnezes

Petya írta...

miért mondjuk azt, hogy nem lesz foci, mikor egyszer egyáltalán nem biztos, hogy szar idő lesz! ne jelentsük, hanem beszéljük meg azt, hogy lesz, és még vasárnap délelőtt mindig le lehet mondani.

mi ez a pesszimista szemlélet??!!!??

Pitti írta...

Abszolút Petivel értek kettőt :-D

Nagyzee írta...

Szimpla meccsnézés? Ki lesz ott?

Mellesleg átmentem Számvitelből.:D

Petya írta...

nagyzé bameg gratulálok, te aztán igazán odateszed magad, hogy találkozz velünk! 1901-kor írni, hogy mi lesz a 1900-kor kezdődő meccsnézés alatt/után elég komoly szervezőkészségről tesz tanubizonyságot.. :D

amúgy szerintem ez a tegnap az utóbbi idők legjobb bulija volt. nem ittuk szét magunkat, nem csocsóztunk állandóan, együtt voltunk és sokat beszélgettünk: ilyenből kellene több. ilyenkor az ember tényleg rádöbben arra, hogy mennyivel jobb veletek, mint a munkatársakkal. volt, aki sajnos nem tudott eljönni, volt aki szerencsére nem volt ott (igen, igen, a kidobóra gondolok), de szerintem aki ott volt az nagyon jól érezte magát, legalábbis én mindenesetre. és hogyha nem kellett volna ma hajnalban esküvői öltöny próbára mennem, még talán ki is birnám délutáni alvás nélkül a napot..

akkor ahogy most kinézek az ablakon, holnap foci 4kor, igaz?

Pitti írta...

Élnék egy javaslattal.Legyen 3-tól vagy ha belefér 2-től a foci. Azért mondom mert ma voltam bicózni és 5 órára már lehül eléggé a levegő 6 kor meg gondolom még hidegebb lehet.
Így még talán a pestiek is el tudnának jönni.
Vélemény?

Hermann írta...

Hi!

Hazajöttem! Remélem észrevettétek hogy nem voltam tegnap :)

A holnapi foci nekem bármikor jó. Csak legyen!!!

Mózsa, Pisti: Gratulálok!

Loki meccs: Herczeg lassan elmehetne már valahová, vagy ha nem ő a baj akkor kéne egy komplett középpálya...

Petya írta...

nekem csak 4től jó. ha jól tudom Nagycsének is. többiek?

Tsutsu írta...

Én sem értettem miért kell napokkal előre időjóst játszani és lemondani a focit..gondolom Laci nem ér rá..;)Tudtommal a hideg ellenére 4 óra jó több embernek is. Sajnos én még nem gyógyultam meg teljesen így nagy szívfájdalommal,de le kell mondanom a focit. Valaki aki megy vegye kézbe az ügyet, mert ember lenne csak szólni kell..

(Herr,Pisti,Peti..és igérte még Nagy Cs,Macska testvérek, és lehetséges jelöltből is akadna jópár: Gombi,Imi,Balu,Mózsa(?),Roland,Szörnyű, Balázs, Popyk, NagyZéé, Atilla..és akik még kimaradtak.. Leagalább ti focizzatok!!:(:))

Tsutsu

Tsutsu írta...

Loki: Szervező középpályás nélkül szerintem ne is akarjunk többet: 2 szélső és 2 védekező kp-val játszunk minden meccset. Ez Dzsudzsákkal még ment..de nélküle nem..

Tsutsu megint

csabinnyó írta...

srácok, sajnos a holnapi foci családi okok miatt nem száz százalék, se nekem se tesómnak, így inkább próbáljatok helyettünk másokat hívni, és ha tudunk, akkor igyekszünk ott lenni, sry...

Névtelen írta...

haliho!

olvasgatom a regebbi bejegyzeseket es latom mindenkinek sikerult minden, uh grat azoknak, akikre vonatkozik!
Petike: milyen szinu lesz a fatyolod? :D rozsaszin menne a szemed szinehez.... de azert kerd ki a tobbiek velemenyet is ;p

mit szoltok a mai nagy hirekhez? lehet, hogy Lala lesz az uj magyar kiraly?


udv

Lacás írta...

Srácok egész nap oda voltam,ilyen fáradtságot talán még soha nem éreztem.Most értem haza,mert Móninak szervezve volt egy egész napos program,istentiszteletes társasággal,volt városnézés is.
A Nagytemplomnál felmentünk a tetőre majdnem lecsúsztam a lépcsőn...Aztán meg ilyen táncos mulatság volt,ahol már tényleg majdnem összeestem:) Pedig tegnap nem ittam sokat,nagyon jó buli volt és jó,hogy Digó lesz a vőfély:)Nála jobbat találni se lehetne!
Nagyon sajnálom,de a foci nekem nem jó,mert apával megyünk autót nézni! Így már a jogsit is meg kellene csinálnom,ami illik is egy ilyen munkahelyen:)
Tényleg bocs a holnapiért!!!! És mélységesen sajnálom:) Csucsu,hogy elhamarkodott időjóst játszottam,bár ha jól emlékszem nem én akartam hóembert építeni...:)Most derült ki,hogy mennem kell apával és megyek,nehogy ezen múljanak már a dolgok.:)
Peti,legközelebb nem játszunk dupla vagy semmit,hanem aki nyer,nyer:) A tizenéveseket ne bántsd:),főleg a 19éveseket ne,hisz ők már tudnak nagyon felnőttesen is viselkedni.
Andi+Nóri nagyon jó,hogy volt tegnap,és a társaság megmutatta,hogy tud kifejezetten kultúráltan bulizni. Még Digó se köpte le a falat mint anno:)
Én se kezdtem el rohangálni és néha már kifejezetten volt összefüggés a mondandómban:)
Hermann,kösz,hogy a gratut,neked is Ákos!!! Nektek is lesz munkátok,mert ha én kaptam akkor nincs lehetetlen!
Üdvözlet mindenkinek!
P.S.: Pisti,végül melyik csajt választottad?
Na csá!!

bajigál írta...

Sziasztok srácok!
Olvastam, milyen fasza volt a pénteki összejövetel, így még jobban bánt hogy nem tudtam menni, de 10 után értem haza Pestről, és már nem tudtam 11körül rávenni magam, hogy elinduljak...
Gratula a tigázosoknak, Nagyzének meg aki még úgy érzi hogy rászolgált;)!
A holnapi foci nekem csak délelőtt lenne jó, délben indulok is vissza a családdal, szóval nem valami hosszú az itthontartózkodásom. Szerezzetek valakit helyettem is.
Egyébként a hétköznapokon zajlik az élet elég keményen, sok minden érdekes történik, viszont 7 előtt nem szoktam eljönni, és így nem igazán jut az embernek semmire ideje, ereje, se sport, se szórakozás, gyakorlatilag csak dolgozok meg alszok hétköznap, kicsit szánalmas:)
Közgéhétvégéről mit lehet tudni?
Laci, majd mesélj a jogsi szerzés alatti élményekről:)!
Üdv:
Imi

Petya írta...

akkor azért jól érzem, hogy Mózsa, Csucs, Mátyusék nélkül nem lesz foci, ugye?

Pitti írta...

Csá Laci!
Figy miért nem szóltál hamarabb, kiálltam volna a garázsból és nézhetted volna a kocsit egész délelőtt akár az ablakodból is és aztán mehettünk volna focizni együtt. :-DDD
Alányokról annyit hogy Digóval majdnem egymásnak ugrottunk miattuk de majd erről később. :-DDD
Most 11-től megyek tekerni aztán megpróbálom átvenni a foci szervezésének irányítását Lacitól a mai napra ha szükséges.

Pitti írta...

Peti fogd be okés?!

Nagyzee írta...

Huh, a hiányzók listája nem hangzik jól. Azért remélem, hogy megleszünk 12-en, és nem potyára megyek ki a campusra.:)

csabinnyó írta...

valszeg megyünk, ha lesz vmi,
Lacás, át tudok küldeni neked pár jó linket olyan bmw-kről, amiket kinéztem magamnak, ha gondolod :)

Pitti írta...

olyanokat nekem is küldhetnél aztán megmondanám Lacinak melyiket vegye és azt elcserélném vele az astra-ra :-DDD

Lacás írta...

Az időjós jelenti,hogy mégis tud menni focizni. Ennek gondolom sokan örülnek,de legalább ennyien nem:)
Diégó,remélem nem bántottalak meg az előző megjegyzésemmel! Másnaposan elég hülyességeket írok,de csak poénok azok nem kell komolyan venni:)
Mi volt a lyányokkal? Megegyeztetek végül Pistivel? :)

Dzsonasz írta...

na ez a csajos dolog engem is izgatna, képekkel természetesen alátámasztva, vagy legalább iwiw chekk lehetőséggel :)
jó volt a péntek bár én elég fáradt voltam, de ezen kívül minden fasza volt. még itt vagyok nagymutteréknél, majd csak este megyek vissza b'csabáról, amit alig várok, mert 390Ft a pótjegy az ic-re, ami nem biztosít helyet, ez diszkrimináció a mávtól az már tuti, ráadásul az ic ugyanannyi idő alatt ér oda mint a gyors. viszont durván jókat ettem a hétvégén, meg egy-két házip is bejátszott, jövő héten jön a 6 napos hét, juhééé, viszont előre elnézést kérek mindenkitől, de hétfőtől szerdáig trainingen leszek a tungsramgyárban, így nem leszek aktív blogozó, ezt viszont csüt-szombatig be fogom pótolni.
jó focit mindenkinek :)

Pitti írta...

Na János, az egyik csaj ez amit most belinkelek a másik meg a Magdi nevű barátnője.

http://iwiw.hu/pages/image/albumdata.jsp?userID=9149758

Képek alapján annyira nem nagy durr de élőben jobban néztek ki sztem és rohadt jól mozogtak a disco-ban.
A Petra jött be nekünk Diégóval jobban.
Tényleg Digó te mire jutottál miután elmentem?

Lacás írta...

Ajaj,már lehet csütörtökön kezdek.Legalábbis a hr-s csaj ezt mondta.Pedig olyan jó lenne még ez a szabad hét:)
A tegnapi focitól nagyon fáradt lettem,csak azt nem értem miért..Nem hajtottam annyira.
Csaba,küldd át a BMWs linkeket,mert legalább képeken megláthatom azokat a kocsikat:)
Balázs,nem tudom mikor mentek a kockázatelemzői pozícióra,de sok sikert az interjúra!

Lacás írta...

Ha valakit esetleg érdekel a Kárpátia koncert Móni meg én már vettünk rá jegyet.

Pitti írta...

Tegnap én is totál kiütöttem magam. Bicajozás+foci már sok volt.

Dzsonasz írta...

a training csudafos, tényleg depremáló... viszont időben talán kevesebb mint a melós unatkozás.
hajj-jajj
Pisti, mindjárt csekkolom a csajokat...

Pitti írta...

Ok kíváncsi vagyok mit mondasz de Digó is ideszúrhatna már egy két sort.Gyanúsan hallgat.Csak nem elkapta a szöszit?Ha igen akkor gratula és adhatna nekem leckéket, hogy következő alkalommal sikerrel járjak.

csabinnyó írta...

Pisti szerintem töröld azt a linket, mert még törlik a pedofilkodásod miatt a blogot...:)
(ez a csaj fiatalabb, mint a húgom bazz)

persze ti tudjátok :)

a foci jó volt, de lehet, h a legközelebbi betonos focim egy fél év múlva lesz, mert eléggé szétmegy a derekam rajta (főleg, ha egyesek besegítenek :P)

János kitartást!

Lacás: hasznaltauto.hu -> BMW 520

Pitti írta...

Csaba ne már! Már elmúlt 19, egy szava se lehet senkinek.

Pitti írta...

Na jó most kicsit ledöbbentem. "Ismerem" Mátyus Csabi húgát, mégpedig az atlétikapályáról. Ez kész... Ha már itt tartunk bemutathatna egy Dalma nevű lánynak, sőtt beprotezsálhatna nála, hogy tuti befutó legyek, elmondhtaná mekkora jó fej vagyok meg még dicsőíthetne, felmagasztalhatna az egekig és az egészben az a jó, hogy még hazudnia sem kellene, mert ugye tényleg én vagyok a lányok álma:-DDDD
Na persze erről a Dalmáról nem tudok sokat csak azt, hogy nagyon szép, szóval ettől függetlenül még lehet tuskó. Róla inkább most nem linkelek, mert még valaki (Diégo) le akarná csapni a kezemről :-DDD

Diégo írj már valamit az Isten áldjon meg, ennél jobban már nem tudlak provokálni!

Lacás írta...

Meg kell védenem Pistit,hisz Móni is 19.:)Nem baj az néha ha a lány egy kicsit ifjabb!
Csaba,ki volt aki aládtámasztott?A hátam nekem is érezte a focit sajnos..
Kerun viszont nagyon meglepődtem,azt hittem többet lesz négykézláb,mint talpon,ahhoz képest ügyes volt.:)
A Szatmári fívérek önbizalma viszont cseppet se változott,tüzeltek mindenféle szögből és távolságról,amiből egy pár be is pattant...
De meg kell dícsérni Hermannt,jó focit szervezett!
János,én is kitartást és minél több unaloműző tevékenységet kívánok neked.Jösztök majd haza a jövőhéten?

Lacás írta...

Na most én vagyok a 100.,ha csak valaki meg nem előz miközben írok.
Diégó mellett én arra is kiváncsi vagyok,hogy mi van a pesti Kovács famíliával és Klopasszal.
A többiek viszonylag rendszeres helyzetjelentést tesznek.
Gombi is többet jelentkezhetne,bár ő most vastag könyvekből tanul.Lesz végül Tompor a tavasziban??

Petya írta...

sziasztok!

szerintem én voltam az aki Csabinak alátámasztott, de én azért fogtam meg és nem engedtem el, hogy nehogy elessen. persze legközelebb majd miután összerugunk, hagyom hogy elessé'.

azért az elég dúrva, hogy Lacinak hamarabb van Kárpátia koncertre jegye, mint Nagycsének meg Balázsnak.. én tudom, azt ígértem hogy megyek, úgyhogy akkor én is megyek, de még hogy ki vesz nekem jegyet, azt nem tudom.

Pisti azt a csajt én is megnéztem, szerintem az neked túl fiatal. kétségkívűl az egyik legkellemesebb dolog egy 19 évesben, hogy 10 éven belül nem akar gyereket, de azért te sokkal komolyabb vagy annál, hogy 19 éves csajod legyen - és itt most nem akarlak megbántani Laci, csak tény, hogy Pisti komolyabb mint te, ami persze nem jelenti azt, hogy Móni nem komolyabb, mint mondjuk Pistinek egy 23 éves barátnője. Egy szó mint száz, a Lada 22 éves, és nagyon jól érzi magát a bőrében. Na csak ennyi.

Petya írta...

Tessék Laci, ebben még telefon is van:

http://www.hasznaltauto.hu/2706924_bmw_520i_1997

Névtelen írta...

udv mindenkinek,

kaptam egy imelt reggel es ez allt benne:

"there will be no class today.
See you next week,"

kb annyit jelent, hogy nem kell mennem a mai szarfos international conflicts orara (MCsaban kivul nemtom ismeri-e vki, mert csak ugy feelinges az egesz, ha tudjatok mennyire gane az ora), szal jol indul a nap, remelem masnak is! :D

Lacás írta...

Peti,ha Balázs meg Csaba vesz jegyet lehet egyúttal neked is megtudják venni.Ha viszont ez nem így lesz,akkor megveszem a jegyet pénteken. Amúgy a differencia 200Ft,így nem is értem a lényegét túlságosan az elővételnek...
Azt aláírom,hogy Pisti komolyabb ember,mint én. Talán a bandából Diégó komolytalanabb nálam, sajnos János már megkomolyodott:)

Pitti írta...

Öcsisajtok hétfőn kezdek a Tigáznál!
Vége az aranyéletnek, pedig már kezdtem megszokni. :-(
Lacisajt figyu má, te mikor kezdesz? Mivel kafetéria nem jár a próbaidő alatt járhatnánk együtt kocsival és feleznénk a benyaköltséget ami előzetes számításaim szerint olyan 10+eFt körül lenne/fő.Nem tudom hogy a vonat olcsóbb e de ez kényelmes :-P

Lacás írta...

Hétfőn kezdek én is:):(:) Pisti,le merem fogadni,hogy neked is a 133-as szobába kell menned.Meg azt is,hogy Nádházi Fruzsina hívott téged is. :)
Vége az aranyéletnek,kezdek felnőni,mint János:) Azért csütörtökön Bésszel zsákolok még egy párat,s végleg búcsút intek az egyetemi éveknek!
L

Petya írta...

helyes, helyes gyerekek, járjatok csak kocsival, csak a lúzerek járnak vonattal, lassú, büdös, drága, és olyan emberekkel vagy összezárva, mint pl. Nagyzé. én a helyetekben inkább egy olyan 60LE-s izomautóval járnék, mint ami nektek van..
Na megyek haza. Jóccakát!

Pitti írta...

De komolyan Peti, te mit gondolsz erről? Én is arra gondoltam, hogy a kis astra-val járnánk nem Laci 520-as BMW-jével.

csabinnyó írta...

Peti vót' valóban, de nem tudok rá haragudni :) Legközelebb én választok, és akkor velem leszel és én elöl leszek, te meg hátul, és akkor minden szép lesz meg jó :)

Pisti: nem tudom, h tesóm ismeri-e Dalmát, de már egy ideje nem itt edz, hanem a vasasban pesten, úgyh passz. De ha ismered hugom, akkor nyugodtan kérd meg.

Ákos: megértem az örömöd :P

na jó munkát mindenkinek holnapra!

Névtelen írta...

Gyá-He!
Itt vagyok!
El voltam havazva.
Nem volt semmi a csajokkal. Világomat alig tudtam. :)
De megnézem iwiw-en őket. Mennyél ráfele Pisti! ;)

Dyego

Pitti írta...

Csabi az ismerem szót idézőjelbe tettem ami azt jelentette volna hogy látásból ismerem a húgod szóval ha szembe jön velem az utcán akkor meg tudom mondani hogy futó. :-D

Petya írta...

a futót ufónak olvastam.. :)