2009. február 27., péntek

János feje amikor még nem fájt..


Kívánjuk hogy szerezzen ez a kép annyi örömet nektek, mint nekünk!

Mivel már 9 megjegyzés volt az átutalásos témával kapcsolatban, most egy kicsit könnyedebbel szeretnénk feldobni a blogot.

Jövő hétre toltuk a Tokajos projektet, mint már tudhatjátok. Aki jönni akar, a Vöröskereszt 12003455-10356642-40005510 számlaszámára utaljon át 200 forintot, a közlemény rovatba írja azt, hogy pl: Pisti, Tokaj, 1 fő, meg azt, hogy milyen lángost kértek. Pl: sajtos-tejfölös, stb. Oké?

János akkor a lökhárító tényleg kell? Csakmert már más is kérte, és nem tudom, hogy most kinek adjam..

Akinek nem elég a kép mérete, nyugodtan kattintson rá. A részletek akkor látszanak csak igazán..

Üdv
Pisti, Laci, Petike

102 megjegyzés:

Névtelen írta...

ahAHahAhah, jo kep :)

Névtelen írta...

"Akinek nem elég a kép mérete, nyugodtan kattintson rá. A részletek akkor látszanak csak igazán.." ha hamarabb rakjatok fel, akkor tegnap (elott) be is raktam volna sap-on a gepemre hatternek ^^

Lacás írta...

Ez az a buli volt,amikor János és Peti titanikozott.Ha ott épp nem is fájt János feje,másnap biztosan:)

Pitti írta...

Fú most megnyugodtam. Ugyanis azt álmodtam, hogy Peti meggondolta magát és Jánosra való tekintettel törölte a bejegyzést és valami szimpla semmit mondó képpel és szöveggel tette tönkre a blog hangulatát. Szerencsére nem így történt és most röhöghetek tovább...:-DDD

Pitti írta...

Á igen, hogy is van a mondás?: egy kép többet mond minden szónál :-DDDD
Szeretünk János!

Petya írta...

Szeretünk János!

Dzsonasz írta...

na hát ez fasza poén, máris elindultam a gyógyulás útján, asszem. Imi tegnap épp volt egy kis dolgom, így nem láttam, hogy írtál, de majd ma bepótolod a bulizást.
jó hétvégét mindenkinek, pocolás ezerrel!!!
digó te mit karattyolsz?

balu írta...

Helyzetjelentés: épp pakolászunk, még van 2 napunk az íreknél.

Azért azt nem gondoltam volna, hogy hazaérek az NB1 kezdésére. :)

Kicsit le vagyok maradva: kiknek is van Loki bérlete idén? (Tsutsu, Peti, Hermann, Gombi, Nagyzé...)

Lacás írta...

Imi,azért reméljük nem sértődtél meg a gyors,új bejegyzés miatt.Az tény,hogy ez a kép sok lényeges információról tereli el a figyelmet.
Így aki még nem tette,mindenképp olvassa el az előző fontos bejegyzést,amely a fizetési kondíciókat jelzi a nyaralással kapcsolatban.
Amúgy a síelők egészpontosan mikor mennek? Tokajba azért jó lenne,ha minél többen lennénk:)

Névtelen írta...

Helló mindenkinek!

Igaz, hogy sok időre eltüntem, de néha mégis csak történik velem is valami.
A lényeg, hogy már nem sokáig szeretnék a cégnél maradni. Q szar a hangulat. Embereket rúgnak ki hirtelen felindulásból, a főnöktől mindenki retteg. Ha így csinálom azért nem jó, de ha úgy csinálom, ahogy mondja, akkor meg úgy kellett volna, ahogy korábban. Az elején még röhögtem magamban, de már nincs kedvem..
Szal, én már nézegetek vmi új után..

CsN

bajigál írta...

Sziasztok!

Ma megvolt a bejelentés bankszinten, ki az a 300 ember akitől megválnak, és nem estem bele ebbe a körbe. Az osztályunkról egyébként egy embert küldenek el. Szóval elvileg tökre kéne most örülnöm, de valahogy nem tudok lelkesedni. A következő nagyobb lélegzetű változás az osztályunk átszervezése, nem tudom mi vár még rám. Keményen indul ez a hét, de lassan megyünk síelni, az meg fasza lesz.
Üdv mindnekinek
ps: Pisti elsőként megjött a cash.

Névtelen írta...

Sziasztok!

János ez a rókahugyas keresés tényleg működik a blogot illetően:)

Imi a budai Kovács család teljes létszámban teljes időre szeretnék képviseltetni magát a földi paradicsomban....ennek bizonyságtételére most át is utaltam az előleget. Nem bizotos, hogy meg fog érkezni szerdáig de már elindult (erste=>raffi)...

Mindenkinek kellemes hetet, én lábadozok....akinek valami táppénzre jogosító vírusra lenne szüksége az jelentkezhet bátran....

Hajrá Imi és további jó munkát a raffi-nál, ja meg persze jó síelést...

Norbi

Pitti írta...

Na szevasztok!
Megjártam ma Miskolcot és a 10perces interjú fejébe még egy gyorshajtási bírságot is kaphatok.
Két eset lehetséges:
1. A pálya íve emiatt a korlát takarása és a valamivel előttem haladó kisteherautó takarása miatt nem láttak és nem tudták bemérni a pillanatnyi 165km/h-ás sebességemet. Ennek kúrvára tudnék örülni.
2. Vagyok olyan peches meg béna, hogy a két város közötti cirka 120km-es szakaszból (oda vissza 240) sikerült kiválasztanom azt a 2km-t - a kis astra végsebességének tesztelése céljából - ahol a rendőrök trafiztak és be is mértek.
Ha bekövetkezik a 2. eset akkor Hermanntól azt kérdezném hogy mennyire húzhatnak le a rendőrbácsik ill. Petitől pedig azt kérném hogy ne röhögjön.
Köszi skacok!

Névtelen írta...

Pisti!

Remélem az 1.eset, mert lehet, hogy 50E-vel is könnyebb lehetsz.

CsN

Hermann írta...

Pisti a választ nem tudom, de ha kíváncsi vagy imádkozz és akkor lehet megtudod :D

De például minket tavaly októberben fotóztak le 30 helyett 51el mentünk ez 70%os túllépés ezért 40ezer járt.

A te esetedben 26%os túllépés ha nem emeltek nagyon sokat akkor elméletileg kevesebb lesz 40nél.

Pénteken mit csináltatok még a Kálvin tér után? Én végül 22:30ra értem Ladányba.

Petya írta...

Pisti!

Biztos vagyok benne, hogy nem mértek be. Tudod, a lézeres sebességmérők a kis Astra végsebessége alatt nem kapcsolnak be autópályán! Mikor az óra mutatott neked 165 km/órát, akkor mentél olyan 145-150-el (tapasztalat, az összes Opel óra csal legalább 10 százalékot) és csak 152 km/ óra felett mérnek (feltéve, hogy nem volt kint mondjuk 100-as vagy 120-as tábla - ebben az esetben kezdj spórolni), úgyhogy én a helyedben megnyugodnék, és a pénteki Tokajra koncentrálnék.

Dzsonasz írta...

Peti, ez nem igaz, hogy csal az összes opel órája. azé csal amelyiken nem megfelelő arányú gumi van, egyébként miért csalna? ezek be vannak azért vizsgálva...

Pisti: 150 alatt valóban nem büntetnek, szóval szerintem a legalsó sávba esnél, vagyis 30 ropogó, de a lézeresnél van egy kis baki, mégpedig, hogy ott le kell hogy állítsanak, azt nem lehet postán kiküldeni, csak a fotóst. tévedek? Gombi mint jogász mondj erre vmit!!!
ezek szerint nem volt túl jó a cég, ha 10 perc alatt otthagytad őket.
Imi: ne panaszkodj, inkább örülj! utalom ma vagy holnap a lóvét.
Móc: pénteken indulunk, este
Csaba (Nagy): egyszerű a képlet, ki kell rugni a főnököt, és akkor mindenki szívesen fog ott dolgozni :)
Macska: céges utazás lesz a héten?
Norbi: influenza, vagy mi? Era gondolom ápol azért :)
Balázs: ennyire várod az NB1-et? tényleg nagy lehet a honvágyatok már akkor...
egyébként meg sok sikert az álláskereséshez majd.

üdv mindenkinek így hétfőn...

Pitti írta...

A próféta szóljon belőletek. Igen ezen a fényképezős dolgon én is elgondokodtam, mivel Miskolc fele menet ott villogott a leállósávban egy autós előtt a rendőr szóval lehet nálam is utánam kellett volna kanyarodnia. Megúsztam volna? A 10%-os km óra csalásban van valami már én is tapasztaltam hasonlót, ezért megyek 140-nel pályán. :-P

CS: hagyd ott a céget és jelentkezz a tigázhoz de csak azután miután Lacit felvették nehogy úgy járjatok mint Hermann.

Hermann:miután kidobtunk, elvittem Lacit pisilni, miután végzett felvettük Andit meg Petit és hazavittük őket.Ezért cserébe megvendékeltek minket fincsi melegszendviccsel amivel sikerült is degeszre tömnünk magunkat.Ezalatt Peti öntötte Laciba a sört, de ő se vetette meg, én pedig köszméteszörpöt szürcsölgettem mivel hogy én voltam a sofőr aznap. Na miután tele bendővel a kezünk ügyébe került Peti laptopja, a fényképnézegetés közben rábukkantunk a bejegyzésben látható gyöngyszemre (János portré), minek következtében rekeszizomra gyúrtunk olyan fél órát.Amikor már nem bírtuk tovább, nem odanézve a monitorra, amelyen János képe díszelgett full HD felbontásban, kiléptünk a képnézegető programból és letöltöttük az általunk legjobb Bud Spencer Terence Hill duó neve által fémjelzett olasz filmremeket, a Bűnvadászokat. Ezt lehalkítva néztük két okból is: 1.Hogy halljuk a konyhában ténykedő Andi szavát,, 2. nem volt szükség a hangra, ugyanis a képeket látva saját magunk leszinkronizáltuk azt. A filmnézés után pedig magukra hagytuk a házasság küszöbén álló párocskát.
Dióhéjban ennyi.
Peti:mindent megteszek péntekileg
János:fel is húztam magam ezen az interjún lévén hogy nem is volt az.Én inkább adatrögzítésnek nevezném.Igaz az én hibám hogy nem kérdeztem rá telefonon, hogy mi is a célja velem.Ja ez nem cíg volt csak közvetítőiroda.

Pitti írta...

Mikor mész a Szoboszlóra Laci?
Engem szerda 3-ra hívtak.

Tsutsu írta...

Én meg azt kérdezem meg, hogy mit csináltatok a Kálvin téren és előtte? (Az utána történteket már Pisti megosztotta velünk:))

Én eg úgy tudom, hogy nem az összes Opel órája csal, hanem az összes tipus órája csal. És Jánosnak is igaza van, mert be vannak vizsgalva, de úgy, hogy benne van ez a kis csalás. A mértékét azért nem tudom..

Ma én is utalom a pénzt.

Nálunk megy a zárás, napközben nem nagyon tudom látogatni a blogot..

Szép hetet mindenkinek!

Tsutsu

Hermann írta...

Pisti van egy jó meg egy rossz hírem!

A jó: a lézeres traffipax tényleg nem csinál fényképet!

A rossz: videó felvételt készít.

Tsutsu: Peti invitált minket munkaidőben egy kis baráti csevejre.

Imi: elméletileg én is utaltam ma a pénzt.

Lacás írta...

Egész nap oda voltam,ezért nem nagyon néztem még a blogra,hát van megjegyzés bőven. Nem valami jó,hogy inkább rossz híreket látok.
Csaba:sajnálom,hogy ilyen szar a főnök,meg az alaphangulat.Mindenképp nézelődj,ha ilyen ott a helyzet,mert mindennek van határa.Annak semmi értelme,hogy kedvetlenül,sőt még félve is kelljen bemenni a melóba.
Iminek örülök,hogy a helyed viszonylag stabíl ott és számítanak rád. Utaltam én is a casht,valszeg már én is nyaralok:)
Pisti,csaknem kiváncsi voltál,hogy mennyire gyorsan lehet megtenni a Debrecen-Miskolc távolságot?
Remélhetőleg nem kell fizetned,képzelem milyen jól jönne...Szerdán nem megyek Szoboszlóra,a TEVA hívást meg azóta is várom.
Pénteken amúgy tényleg ottragadtunk Petiéknél,nagyon jó a kecójuk és még rendben is tartottuk.Pontosabban nem csináltunk rendetlenséget.
A pénteki Tokaj nekem már biztos!! Hacsak nem lesz interjú,de arra kicsi az esély..
Balázs örülök,hogy hazajöttetek!!Boldog szülinapot Nórinak!
Nóbi,hogy vagy?? János a fejed?Ki akartam kérni a cuccaitokat a TO-ról,de nem adták!!!(nem is találták)
Hermann,csucsu,MCsabi:szombaton mindenképp gyertek a meccsre!!
Óh,bár Hermann nyelvvizsgázik!
Üdv mindenkinek!

Pitti írta...

Na jó feladom. Már elmúlt dél és még senki nem írt ma semmit.
János elvileg neked nics munkád, viríts már valamit!

Dzsonasz írta...

tele a bendőm, ilyenkor még nekem sincs kedvem. amúgy már a semmihez képest egész sok munkám van, mire meg visszajövök a sielésből, egész sok fel fog halmozódni, szerintem.
otthon mi a plan a hétvégére? péntek tokaj, azt vágom, kik mennek?
szombat meg szörnyű névnap? vagy azt annuláljátok?
Móc: miért nem mentél szoboszlóra? az elején én is válogattam, aztán rájöttem...
KZ is egész jól érzi magát a tigáznál. nyáron meg munka után tolhatnál egy lángost a fürdővárosban. na dolgom van (megnézni a hójelentést) úgyhogy ennyi.

üdv

Petya írta...

szasztok skaccok!

továbbra is tartom, hogy minden nyugati autónak csal az órája. ha nem megfelelő a gumiméret, akkor még többet. ez biztos, mert autós újságokban olvastam, és azok nem hazudnak.. :)

pénteken Tokaj, eddig csak Mózsa, Pisti, Radnai Balu meg én vagyunk. Ha bárki szeretne emiatt szabit kivenni, azt nagyon lelkesen fogadjuk be kis csapatunkba pl. Ákos, te épp nem dolgozol pénteken, nem?

Imi, átutaltam a pénzt, és közben kiderült hogy ez a Szigligeti László keresztapám legnagyobb spanja, sőt keresztapám még apukádat is ismeri! A szállásunk a házától 30 méterre lesz, ő is épp ott lesz akkor, és azt mondta, hogy egyik nap majd főz nekünk valamit (ezt be fogja tartani) meg azt is, hogy a kocsmában nyit nekünk egy számlát, amit majd kifizet (ezt nem fogja betartani). Amúgy azt is mondta, hogy azon a szálláson max 14 ember fér el, a másik házban amit szintén kiad Laci bácsi még max 7, úgyhogy páran hozzunk sátort biztos ami biztos. :)

na minden jót
p

Lacás írta...

Én mennék Szoboszlóra csak vegyenek fel!! János,egyáltalán nem vagyok válogatós,bárminek örülnék!
A nyaralásra hányan utaltak már?
Szörnyű névnapját nem felejtettem el,de ez a szombat most lehet nem lesz jó..A Tokaj viszont dúrva lesz,főleg úgy, hogy másnap reggel meccs:)

bajigál írta...

Szegvári és nem Szigligeti, de a László az helyes:)
Biztos, hogy ugyanarra a szállásra gondolunk? Tavaly ott voltunk a családdal és 22-en elfértünk.
A főzés ettől függetlenül jól hangzik:)
Majd valamikor mesélek, történtek érdekes dolgok az elmúlt pár napban, elég nagy dolgok.

Dzsonasz írta...

na ezzel jól felcsigáztál mindenkit

Hermann írta...

Ugye ezekre a nagy dolgokra nem kell addig várni míg visszatértek a síelésből?!

Pitti írta...

Ezaz Imi, ha már felvetted akkor oszd is meg velünk.Nem gondolsz szegény munkanélküli és a munkahelyükön unatkozó barátaidra?
Most jut eszembe, csak nem rámásztál az alsószomszédodra?

Lacás írta...

Jaja,meséld elfele! Nagyon kiváncsiak vagyunk!

Névtelen írta...

Halihó!

Üdvöz légy a dublini Radnai-Kovács családnak újfent az magyar földön.

Jó kirándulást a Tokajba vágyóknak, bizotosan nagyon király lesz.

Apropó: tavassazl nem terveztek (az illetékesekre gondolva) valamilyen túrát (könnyed lányoknak valót, hogy én is mehessek) a közelben pl: Börzsöny vagy valahol a "közelben"?

Kiváncsian várom Imi titkos életének váratlan fejleményeit....

Laci túléltem a vírust, a jelek szerint most én nyertem....

Minden kedves blog olvasónak további kellemes hetet!

Norbi

Petya írta...

Lacás írta...
"Én mennék Szoboszlóra csak vegyenek fel!!"

Akkor állj ki a négyesre, és stoppolj Laci!

Huh, de szar poén volt, de nem hagyhattam ki, ha már Nagyzé mostanában nem dob fel minket.

Én tudom mi a nagy dolog, elmondta nekem Imi. Engem hívott fel először, mert tudta hogy bennem bízhat. De mivel én is bízhatok bennetek, hogy nem mondjátok el, ezért megosztom veletek. Szóval annyi a lényeg, hogy elmentek hétfőn bulizni a munkatársakkal, és felszedett egy iszonyat durva csajt, és már minden majdnem megtörtént, amikor a csaj megkérdezte Imit, hogy tudja-e, hogy mit mondanak arról, akinek hideg a keze? Erre Imi elmondta, a csaj meg hazament. Ennyi. De ígérjétek meg, hogy nem mondjátok el senkinek!

Vigyázz Tokaj, jövünk!
P

Tsutsu írta...

Azért remélem mindenki (minden Szertáros csapattársam ) úgy tölti a pénteki napját, hogy a szombat reggeli meccsen 110%-ot nyújtva tudjon játszani, azon a meccsen ahol ha nyerünk akkor az "A" csoportban nagy bravúrral bronzérmet szerzünk.

A másik dolog: Imi azt tudod, hogy az a minimum, hogy még ma elmondod..sohasem szerettem azt amikor csak annyit mondtak: "Van egy titkom"..de ami még ennél is rosszabb "Van egy nagy titkom"..:)

Peti: Sajnos holnap még nem tudok menni kondizni. A rekordjavítás kisérlet 1 hetet csúszik..de az egy hét kihagyással lehet megint csak a 120 kg sikerül..:(

Tsutsu

Tsutsu írta...

Na még két dolog:

1. Imi megkaptad már pénzem?
2. Tudom, hogy ti nem tennétek olyat, de ha ismertek olyan valakit, aki tud sorozatokat leszedni a netről, megkérdezhetnétek az illetőt, hogy a Chuck című sorozat 2 évad 13 részét meg tudja-e szerezni?

Köszi

Tsutsu

Tsutsu írta...

Na még két dolog:

1. Imi megkaptad már pénzem?
2. Tudom, hogy ti nem tennétek olyat, de ha ismertek olyan valakit, aki tud sorozatokat leszedni a netről, megkérdezhetnétek az illetőt, hogy a Chuck című sorozat 2 évad 13 részét meg tudja-e szerezni?

Köszi

Tsutsu

bajigál írta...

Úh mekorra érdeklődés van. Nem akartam ennyire felcsigázni az idegeiteket, csak nem maradt délután időm blogolni.
Szakmai témájú a "nagy" dolog, nincs benne semmilyen csaj, hideg kéz, torkozás, semmi ilyesmi. (Egyébként lassan ilyesmi is lehetne már...:)
Szóval a lényeg: hétfőn kiderült, hogy nem rúgnak ki bennünket, újakat az osztályról, azért ezt így reméltem. Viszont bejelentették, hogy a jelenlegi "Central Sales"-nek nevezett 6fős csapatból, (most jön egy kis szakmai blabla, de nem tudom másképp elmondani a lényeget:) ami a kiemelt, 10m euró feletti, vagy szindikált (több bank által finanszírozott) ügyletekkel (pl: 250 szobás bp-i szálloda 6mrd-ért, erőművek, lakóparkok...) foglalkozik az egész országban, ÉS front területként működik, azaz közvetlenül tartja a kapcsolatot, tárgyal az ügyfelekkel, gyakran angolul, szóval erről az osztályról 2 ember más pozícióba került, és erre a két pozícióra engem meg a másik új srácot jelöltek ki, kvázi felszippantott minket a szervezeti változás. Szóval ez egy elég nagyívű változás lesz, fel kell kötni a gatyát, itt "élesben lőnek" - eddig front támogató területen voltunk, szakmailag segítettük a fronton dolgozó kollégákat. Ma meg is volt az első tárgyalás, angolul, ahol egyelőre csak jegyzetetltem. Szóval nem tudom, mennyire voltam világos, de a lényeg, hogy ez egy komoly és elég nehéz kihívás, rengeteg tanulnivalóval és lehetőséggel, aminek kurvára örülök, de egyelőre azért van bennünk félsz is.
Nyaralás: megjött a cash: Norbiék, Radnaiék, Hermannék, Görömbei részéről, meg az enyém is megvan a számlámon. Többségében már jelezték az emberek (75%), hogy utalnak, páran nem reagáltak egyáltalán, pedig írtam iwiwen is kétszer...
Radnaiékat üdvözlöm én is újra itthon, síelés után 21-22én megyünk haza, összehozhatnánk egy megatalálkozót (mindenkinek szól).
Ezerrel szurkolok a foci miatt, remélem ott lesz a csapat veleje.
Álláskeresőknek kitartást!
Na, még éjfél előtt vagyunk, szóval Tsutsu kívánsága is teljesült:).
Üdv
Imi

Petya írta...

Na most áldozott le a Raiffeisennek. :) Imit küldeni a frontra.. Hát nem tudom, ez kinek az ötlete volt, de azért sok sikert kívánok. Mindenesetre készülj fel mindenre, olvasgasd a meleg honlapok tippek trükkök rovatát, mert tudod, az üzletet minden áron meg kell kötni! :D

Dzsonasz írta...

mi is utaltuk tegnap lillával, szerintem holnap kapod meg
gratulálok az új feladathoz, szerintem biztos fasza lesz, max kicsit többet kell lehet dolgozni.
Focistáknak sok sikert szombatra, nekünk meg sok havat!
hosszú lesz ez a mai nap is...

Pitti írta...

Peti Tsutsu!
Mire vonatkozik a 120kg rekorddöntés?Mondjátok hogy nem fekvenyomás mert akkor magambaroskadok. De ha mégis akkor le a kalappal.

bajigál írta...

120? fekve? haha:)
max ketten együtt...
ma megjött: Mózsa, Mátyus family, Nagyzéék, Nyestéék.
már harmadik napja, hogy a budin ülök, mikor reggelente jönnek az SMS-ek az utalásokról sorban:)

Tsutsu írta...

Azért nem gondoltam volna, hogy bárkiben is felmerül, hogy én és a 120 nem vicc:)Az már elég egészségtelen lenne egy magamfajta legénynek:)

Zárás 3/4 távon kezd normális tempóvá lassulni a hajtás - ezért írok:)

Ja és 1 óra múlva Pizza!:)Jelentős közbenjárásommal bevezettük a PizzaDay-t, minden szerdán Pz-t eszünk, eddig 6 helyről rendeltünk, igaz nem osztályozzuk még a Pizzákat, de 4-5öt most is végigkóstolunk szerdánként:)

Tsutsu

Pitti írta...

Imi nem tudtad, vagy eddig nem tapasztaltad a budi mágikus erelyét? Ahol nyugodt pillanataidban tiszta fejjel tudsz gondolkodni és megoldást kapsz a kérdésekre.
Ez tény a wc-nek van egy természetfeletti ereje ami számomra megmagyarázhatatlan és megvilágosodást hoz az ember életébe.

Dzsonasz írta...

mi ez a nagy csend? mindenki dolgozik,vagy mi van?
Tsutsu, milyen volt a pizza? honnan rendeltétek? kik vannak benne a rendelők között?
én ma scampis/garnélás (kinek hogy tetszik az elnevezés) tésztát ettem, amit tegnap készítettünk otthon. ezenkívül nem sok minden dobta fel a napomat, szétesz az unalom, viszont van egy fasza honlap ami még innen is megy, méghozzá az áramszünet.hu ahol van sakk meg minden királyság, én viszont egyelőre mindenhol kikapogatok, kivéve egy dolog: a torpedó. ott eddig 100 %os vagyok, szerintem a sok Tibibás torpedó nézésnek köszönhetem ezen remek tudást.

Pitti írta...

Na eeez tetszeni fog nektek:

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=alcoholic_dominos.flv

Ki van már az unalom ilyen szintjén?

Dzsonasz írta...

ne mondjátok, hogy ma is olyan csendes nap lesz,mint teganp!!!
én az abszolút unalmas napok egyikét fogtam ki ma is úgy érzem, na de hát holnap irány france, oszt jóvan.
remélem addig még gyengül a forint, hogy minnél nagyobbat szopjunk.
még jó hogy a hó ára nem megy feljebb.
nektek meg holnap tokaj? kicsit fos az idő, de biztos jó lesz.
lángos, zsírosk. bejátszik majd?
kellemes csütörtököt mindenkinek!

Pitti írta...

Szerintem meg a tök jó időtől csak a tök választ el ugyanis "meleg" van és az eső se esik.Ha holnap is ilyen lesz már elégedett leszek.
Valaki említette Gombi mestert mint lehetséges-tehetséges plusz tagot tokajra.Vele mi a helyzet kapott infót erről az eseményről?

Névtelen írta...

Végre elutaltam a lóvét.
Jó sillyelést!
Kúrják a forintot (310Huf az Eur)! Ne kőccsetek sokpézt, mer válság van!
Dyego

Petya írta...

Szasztok Skaccok!

A Holnapi Program:


Találkozás 10 órakor az általunk Toronyként ismert kocsmában, aminek amúgy nemtudom mi a neve.

Indulás Debrecen:
10:37
Érkezés Tokaj:
12:22

További programok:
Városnézés, pincelátogatás, csocsó, lángos, séta a tisza parton, kocsma.

Indulás Tokaj:
18:36
Érkezés Debrecen:
20:23

Ha bármi kérdés, javaslat, észrevétel, léci jelezzetek.

Eddig biztos jönnek:
István, László, Péter

Aki még jöhet:
mindenki más

Na gondoljátok meg és gyertek.
Üdv
P

balu írta...

Köszönöm a Radnai-Kovács család nevében az üdvözléseket.Már Debrecenből jelentkezek.
Mindenki: szerintem is csal 5-10 km/órát a kilóméteróra a legtöbb kocsiban, ajánlom tesztelésre mindenkinek a Szabó Lőrincen található digitális mérőt.
Imi: Örülök,h. megérkezett a beszálló a nyárira.Köszi a tudósítást.
János: Jól látod. Hiányzott odakint már minden. (najó kiv. politika)Bár kissé furcsálltam, h. mostanság a blogon a Lokiról nem sokan szólnak hozzá. Remélem ahogy elkezdődik a szezon kicsit aktivizálódtok srácok.

Peti: a legfontosabbat a végére hagytam. Megyek Tokajba!!!

Hermann írta...

Balázs amikor majd kijössz az egyik hazai meccsre és kísérleti jellegből nem szól hozzád senki és végig CSAK a meccset kell nézned akkor rájössz hogy miért nem beszélünk róla :D

Dzsonasz írta...

na üdv akkor itthon, remélem minden pénzetek euróban van, és így kaptatok gyakorlatilag 25% utólagos Fizetésemelést minden megspórolt pénzetek után. Becsülendő, hogy ilyen gyenge forint sem taszított el titeket a hazajöveteltől. csak nehogy megbánjátok.
Digó, ne is mondd, egy szaros kronenburg is egy vagyonba fog kerülni.
monjon má le az egész bagázs (a fidesz szerint ez megnyugtatná a helyzetet - szerintem meg tovább esne a forint)

Lacás írta...

Jó lesz az a Tokaj,már várom!
Múltkor találkoztam Lentével,megkérdeztem: amíg nincs munkám járhatnék be tesiórára?
Ő meg azt mondta,hogy persze! Így ma is elmentem kosarazni,mert az a havonta 2 foci nem túl sok!
Jó síelést a síelőknek!
Üdv mindenkinek!

Pitti írta...

János fordítsd le azoknak akik nem értenék :-D

http://www.amazon.de/gp/product/images/B000HK88QQ/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=3167641&s=kitchen

Tsutsu írta...

Imi Még nem gratuláltam az új lehetőséghez, elég nagy kihívásnak hangzik, de azt hisem mindenki nevében mondhatom: ne aggódj mi bízunk benned!:)

Balázs: Herr remekül fogalmazta meg a dolgot..a magyar focival kapcsolatban örök optimistaként is azt kell mondanom az elmúlt 1,5 évben elég nézhetetlen a honi foci sajnos a Loki meccsei is..de a reményhal hal meg utoljára::)

Munkátkereső cimborák: A tesiről jutott eszembe, hogy nem gondoltatok arra, hogy valamilyen tanfolyamo(ka)t elvégezzetek, hogy még több minden legyen az önéletrajzotokban, még többet tudjatok és így még értékesebbek legyetek a munkaerő piacon? Tesóm egyetem után járt munkanélkülieknek szervezett német tanfolyamra és ott még pénzt is kapott.(Mondjuk amilyen képzésekre én gondoltam ott inkább a résztvevőnek kell fizetni)

Tsutsu

bajigál írta...

Sziasztok!
Jöttek utalások:
Daku, Mikulánék, és jött egy ismeretlen eredetű, "1DB TC59" megjegyzéssel. (esetleg nem is ide kapcsolódna? nem vágom) Aki magáénak érzi, légyszi jelezze, egyben megjelölve az összeget, amit küldött, és hogy miért pont annyit, mert nekem nem teljesen világos, miért is annyit utalt.
20 főnél járunk :). Tök fasza.
Holnap zúzunk síelni, este 10kor, ma még akarok mosni, pakolni, talán vasalni:), vásárolni is, szal lassan indulok haza:) Holnap Veréb kiköltözik, újgyerek be, jön főbérlő cashért...
Ja vicces: ma bejelentkeztem a sportkórházba, h csináljak sportorvosit focizni, 2hét múlva indul a bajnokság és adtak egy április végi időpontot:) Annyukba. Lehet hazamegyek megcsinálni.
üdv

bajigál írta...

Ps: köszi a gratulációkat!

Petya írta...

Mint a blog moderátora megkérném az illetékeseket, hogy a szexuális tartalmú oldalak belinkelésétől tartózkodni szíveskedjenek. (István, ez rád vonatkozik)

Holnap már 4en vagyunk eszerint, a már majdnem 5!

bajigál írta...

Post.Credit OCR 2
2009. Március 05., Csütörtök 2009. Március 05., Csütörtök OK22
KEZ.NAP.09.03.04.
1 DB
TC59

Ez kinek ismerős?
Valaki utalt, de nem derül ki belőle sok minden.

csabinnyó írta...

szevasztok népek!
örülünk, h a Radnai família is végre hazatért, és most szinte mindenhez ingyen jutnak hozzá a sok-sok ojrójukkal :)
én tegnap voltam Semmeringen sielni 4 órát, a főnököm kitalálta, h elvisz párunkat egy napra, úgyh fél6kor bepattantunk a kisbuszba és délre ott voltunk, sieltünk 4 órát és indultunk haza :) Amúgy én most voltam ezen a pályán először, de szerintem nem utoljára. Ahhoz képest, h a határhoz tényleg milyen közel van, szerintem iszonyat jó.
Holnap megyek meccsre én is, remélem behúzzuk a 3. helyet.
Imi, remélem jó munkát fogsz végezni és hamar feljebbmászol a létrán, és átveszed a debreceni vezetést, mert az itteni (vállalati) Rajfajzenesek gyökerek...
A kormányváltásról csak annyit, h én támogatnám, ha tudnám, h helyette jön egy olyan, aki ilyen csődközeli helyzetben nem 14. havi nyugdíjban gondolkodik...
Mellesleg nem csak a magyar politikusoknak kéne bekapni azt a bizonyost, hanem annak a sok brókernek, meg agyatlan hitelminősítőnek, stb., akik most újjal mutogatnak ránk, meg játszadoznak kis hazánkkal, miközben az AAAAAAAA+++++++-os minősítést kapott buzi amerikai szervezetek sorra csődbementek...
szép hétvégét mindenkinek!

Lacás írta...

Tetszett nagyon Tokaj,csak azt a benzinízű bort kellett volna kihagyni.Nem ittunk túl sokat,de én ezt is megéreztem rendesen,most el tudnék pilledni egy órára.
Andi,Peti,Csabi,Szandi:jó étvágyat estére!Mi lesz a menü? Valami Jamie Oliveres?
Este egy páran elugrunk a Bakelitbe Tamásnapra,de én kizárólag csak rostost iszok. Ez nem vicc:) Aki ráér az jöjjön,hisz Tomi azt mondta,hogy jöhet mindenki.
Mivel a síelők most odavannak jobban oda kell tennünk magunkat megjegyzések terén,hisz ez a két lurkó jelentős 100alékát teszi ki azoknak.Tudom írhattam volna ezt így is:%-át,de jó az úgy is:)
Herr:hogy sikerült a nyelvvizsga?
Ja igen,meglett a 3.hely,sárgát se kaptunk,így tarolunk majd a díjátadón.
Írta:Mózsa lászló 2009.márc.7

Nagyzee írta...

Nos, milyen volt Tokaj?:)
Kár, hogy nem tudtam menni.

Ma estére is jó bulizást kívánok mindenkinek, valszeg ma sem fogok feltűnni ugyanis.:(

Hermann írta...

MI volt tegnap miután dobbantottam?

Lacás váltottál rostosra?

Pitti írta...

Még alszik...

Tsutsu írta...

Emberek!

Akar valaki dvd-ket, vagy egyéb cuccot rendelni erről az oldalról? 25e Ft fölött ingyenes szállítják ki, és azt a határt egyedül nem fogom elérni, még kéne pár ezer ft rendelés:)Hétfőn-Kedden rendelném is.

János: Még nem is válaszoltam:
Rendeltünk már a következő Pizzériáktól:
Fortuna, Don Pedro, Don Pepe, Tar, Pizza Via, Gilbert. Eddig az utolsó nyert figyelembe véve a választékot, tészta minőséget, árat, méretet.
A többi részvevőt nem ismered: 4 állandó rendelő van, akik között rajtam kívül is van costing-os, belső ellenőr és Pénzügy amerikai managere:)(Utóbbi mondta, hogy neki ez az esemény a hét csúcspontja:).Miután kérdezted, belegondoltam és rájöttem a többi rendelő - becsléseim szerint- mindegyike legalább 3x-4x-5x keres többet mint én:(:)Ház ez van:)

Tsutsu

Lacás írta...

Pisti,mi volt a csajjal?? Szegény Diégó esélyt se látott így, hogy a színen voltál:) Így egy szőkét vitt haza,ha jól láttam.
Hermann, Sárgamuskotályt ittam miután dobbantottál (rostost sehol nem lehetett kapni:)

Névtelen írta...

ÁÁÁÁÁÁ!
Sikerült magam újra hülyére inni!
Bocs Pisti hogy bekavartam a csajozásba.
Jaj!
Dyego

Pitti írta...

Semmi nem történt a csajjal elég passzívnak éreztem, a kopasz kigyurt törpe a bakelitben jobban felvillanyozta.Talán ha úgy pörögtem volna mint Dyego... Csodálkoztunk is Gombival hogy hova tűntetek (Laci meg Dyego) különösen úgy hogy a bakelitben még Digó nagyon nyomult.Abban egyet értünk hogy a leány kívülről iszonyat jó bőr volt. Mi Gombival meg a két csajjal 3kor léptünk a Retroból és 4re már itthon is voltam, és ha nem esett volna az eső még egy szalonnásrántotta is belefért volna reggel. :-D
CS! Legközelebb nem szabadulsz ilyen könnyen.

Névtelen írta...

udv alle!

Tokajban hanyan voltatok aztan ? Olvasom, hogy hetvegen is volt valami bulej, frankon ki kellett azt is hagynom... Mar egy hete vagyok itthon (rohadt unalmas, okokrol a tovabbiakban), egy hete penteken fajt a szemem, kicsit homalyosan lattam vele. Ez szombatra csak fokozodott, full piros lett az egesz es kezdett bedagadni is, gondoltam elmulik vasarnapra. Hat, nem igy tortent... Vasarnap este 7 korul elmentunk az egyik ismeros orvoshoz, aki ravilagitott, hogy frankon megserult a bal szememen a szaruhartya, olyan szinten, hogy fel is valt, azert nem lattam vele joforman semmit. Szal igy este 7-kor a szinte tok ures Kenezy korhazba bejott velem, mert azt mondta, hogy o ezt megnezi azonnal es hetfon lehet be kell fekudnom meg ilyenek. Fasza. Meg vasarnap este visszaigazitotta a fityego szaruhartyat a bal szememen, igy mar kevesbe fajt, szombat-vasarnap majd besz*rtam, egesz hetvegen csukott szemmel fetrengtem es aludtam, mert addig legalabb nem ereztem, hoy faj.
Hetfon be kellett mennem es erzestelenites mellett egy femmuszerrel (amire az volt irva, hogy landzsa...) fogta a doki es lekaparta a szememrol a serult szaruhartyat, majd kozolte velem, hogy ezutan meg jobban fog fajni, mert az agytol szamitott 5. ideg ott vegzodik a szemben es az most nekem szabadon van. Plussz hozzatette, hogy lehet akar koros-, orokolt betegseg is, ami akar azt is jelentheti, hogy visszateroen lejohet a szaruhartya a szememen es a gyogyulas akar 3 hetig is eltarthat.
Franko hirekkel hazamentem es vartam, hogy az erzestelenito elmulasaval a szemem meg jobban fajjon, mint addig... Szerencsere nem igy tortent, de ennek ellenere hetfon es kedden vegig azon fostam, hogy gyogyuljon rendesen es nehogy mar 3 hetig ilyen legyen, ill kesobb ez visszatero legyen. Szerdan kontrollra kellett mennem, ahol kiderult, hogy szepen gyogyul es nem koros, be sem kell fekudnom a korhazba, azert ennek marhara orultem, aki mar jart magyar allami korhazban, az sztem azt is tudja, hogy miert.
Ugyhogy reszemrol ezert ugrott a tokaji kiruccanas es a hetvege is, sot hetfon az orvosi beavatkozas utan Mozsa Laci jott a mikro konyvert, ami meg volt beszelve elore, hogy en odaadom neki, viszont annyira faradt voltam, hogy elaludtam mire jott, igy csengetnie kellett. Lattam az arcan a remuletet, mikor meglatta a leragasztott szemem, erdeklodott is , hogy minden rendben van-e, jol nevelt gyerek ez a Mozsa Laci ;)
Valami miatt meg most is homalyosan latok a bal szememre, orulnek mar neki, ha elmulna, de legalabb a het masodik feleben tudtam tvzni (mert lattam....) es a blogot is olvasni :p
Imi: a rajfajzenben ki kellett toltenem egy papirt a rongyos 3500 ft feladasakor, az otp-nel nem kell ilyet, sztem menjel at oda dolgozni :D

Névtelen írta...

Huhh, Ákos jó kis horrorsztori. Remélem meggyógyulsz mihamarabb.

CSN

Névtelen írta...

SZertárosok!!

A szombati eredményhirdetésre akar jönni vki? A Bajnokok tornája különösebben nem érdekel, de az eredményhirdetés igen! :) 14.30 Oláh Gábor utca.

CSN

Lacás írta...

Ákos,én is mihamarabbi felépülést kívánok!
A szombatot még nem tudom meglehet,hogy elugrok én is az átadóra.
Pisti,bár a csaj nem nézett ki rosszul elég butának tűnt.Ha meg az olyan kopaszokra bukik akkor gratulálok neki.

Hermann írta...

Csaba! Loki meccs lesz szombaton 15:00tól!

Csak azt ne mond hogy a pénteki teljesítményt látva megfordult a fejedben hogy nem jössz ki?!

Ákos jobbulást!

Névtelen írta...

Beher!
OK, tényleg a Lokiért mindent! Előtte hátha ideadják az érmeket soron kívül.

Balázs!
Láttad a pénteki Loki meccset? Kb. ezért nem nagyon volt téma a fórumon. :)

CSN

Névtelen írta...

Köszi mindenkinek, azon vagyok :P

Pitti írta...

Híjj Ákos, ez nem rossz forgatókönyv, jobbulást!
CS! Hogy néz ki az eredményhírdetés? Ott kell hullámozni a lelátón?

Pitti írta...

Figyelitek CS hogy megtáltosodott? Szinte kézzel fogható a munkaundora. 4 óra alatt 3 hozzászólás szemben az eddigi 4hét per 3-mal. Ezaz Csabi mi itt vagyunk neked, még ha nincs is pénzed bulizni velünk :-P

Tsutsu írta...

Mivel az Olág Gabin lesz az eredményhirdetés, így simán késhetünk 10 percet a Loki meccsről: átvesszük a díjakat utána meg megyünk a meccsre. Díjakat Gombinál pihentetjük a meccs idejére..:)
Én olyan 2-re szerintem oda megyek.

Tsutsu

Petya írta...

ákos jobbulást!
na szeva, bocs csak iszonyat sok a munka. a héten nekem tényleg nagyon sok a munkám. csak amíg ezt az üzenetet írtam jöttek ide ketten...
szombat loki meccs, hej hej juhéé.

Lacás írta...

Balázs megírja azt a bejegyzést a tokaji kirándulásról? Vagy az ír tapasztalatokról?
Kivel játszik a Loki?

Pitti írta...

Lehet nem tudjátok de nekem van egy videófelvételem a tokaji díszes társaságról és arról hogy mit műveltek.
Majd ha lehetőség lesz prezentálom a felvételt ami nekem is új lesz ugyanis még én se néztem meg.

csabinnyó írta...

szegasztok!
Ákos jobbulást kívánok én is!
az eredményhirdetésre nem tudok menni sajnos, és a meccset is kihagyom (kevésbé sajnos :P), de nektek jó szurkolást!
most ennyi, hajrá loki!
ui. ja és egy érmet vegyetek át a nevemben is :) a fair play labda lehet az enyém? :P

Hermann írta...

Csaba lehet tiéd a labda ha vállalod hogy minden meccs ELŐTT ott vagy 15 perccel a labdával együtt! :D

Pitti írta...

Ez aztán az igazi próbatétel. :-D

Petya írta...

akkor vasárnap négytől lesz haverfoci?

Hermann írta...

Ez a haver foci nagyon jól hangzik!

Legyen!

Szervezi valaki?

Lacás írta...

Megszervezem én,úgyis olyan időmilliomos vagyok!Először a blog olvasóit kérdezném,hogy kinek jó a vasárnap 4 óra a Campuson? 3an már vagyunk és Csucsura is úgy emlékszem,hogy szívesen jönne.
Ma is voltam egy interjún,ugyancsak a Tigáznál.Szerintem nem tudják eldönteni,hogy belülről oldják meg az egyes pozíciók betöltését vagy vegyenek fel újakat.De legalább már szokogatom az interjús stresszhelyzeteket:)
Nálam ennyi.

Tsutsu írta...

Legyen fél4, mert én olyan 5.15 tudok csak maradni.

Mindjárt kondi:)

Névtelen írta...

Nekem jó a fotball

CSN

Petya írta...

legyen háromnegyed négy, mert én csak négyre tudok hazaérni!

mindjárt kondi!

Pitti írta...

Nekem jó bármikor a haverfoci.Én is részt vennék mint SZTK-s.(kapuba álldogálni vagy ilyesmi)
Érjük el a 100 hozzászólást!

Pitti írta...

A most következő link minden focistának kötelező videó! Úgy gondolom Gombi profiljába abszolút beleillik amit a képsorokon láthatunk. :-P

http://www.dailymotion.com/video/x5ppy6_foot-2008-remi-gaillard_fun

Jó szórakozást!

csabinnyó írta...

ha jól rémlik a neve, akkor ez az a francia köcsög, aki berugdossa a kukákba a labdát...hát mit ne mondjak, nem voltam hasraesve tőle...
sztem hernyó is meg tudja csinálni, mint a közgáz hétvégén tette a wc-ben :)

holnap akkor nem lesz "popis" foci? :(
a hétvége nekem nem jó sajna

Dzsonasz írta...

üdv a sielesböl, nem irok sokqt, mert kegyetlen a francia billentyüzet lenyeg hogy fasza minden smile

Tsutsu írta...

Akkor eddig:
15.45 Campus:

Lacás
Pisti
Petike
Névtelen(CSN)
Hermann
László
Gombomir

Szóljatok, hogy ha kihagytam vkit:Szörnyűnek írok, mozogjon ő is egy kicsit.NagyZé?Norb?

Tsutsu

Névtelen írta...

Kilencvenhetedik! :)
Hajrá síjelők!

Dygo

Névtelen írta...

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telik a hete. Sajnos ezen a hétvégén nem megyünk haza, így nem tudlak elkáprázatatni benneteket legendásnak, sőtt semmilyennek nem mondható focitudásommal.:(

Viszont lenne egy kérdésem: mikor lesz a kg hétvége? az időpont fg-ben menne valaki ezen eseményre?

Jó focit és kitartás már csak 1,5 napot kell aludni addig:)

Norbi

balu írta...

Sajnos nem láttam múlt héten a Loki meccset a tvben, köszönhetően annak, hogy aznap volt Tokaj :D Jut eszembe megírnám a tokaji 'túrát' képpel (!!) ha lenne editor hozzáférésem a bloghoz... Pisti, csak videót csináltál?

A siófoki kupameccs ellenére is tervezem Loki bérlet vásárlását.
Lacás, Nyíregyháza jön szombaton.

Üdv a síelőknek, Ákos jobbulást.

Megyek én is haverfocira.

Hermann írta...

Norbi!

A hétvége legutóbbi infóm szerint április 4-5-6 lesz.

Tudtommal többen is jelezték részvételi szándékukat.

Petya írta...

Balázs elküldtem a meghívót, mostantól kezdve van 6 órád, hogy létrehozz egy új bejegyzést.

A haverfocira ha nem lennénk elegen én hívhatok egy embert, Csucsu már ismeri, szeretik egymást rugdosni. Elvileg Loki meccsre is jön..

Közgázhétvége nekem tuti, Andinak tuti hogy nem. :)

Laci, van már munkád? A tigáznál hogy lehet hogy még mindig gondolkoznak? Életük legnagyobb esélyét fogják elszalasztani hogy felvegyenek, ha nem vesznek fel! Na fel a fejjel, menjetek örömködni a díjátadóra, majd a lelátón találkozunk.

Üdv
P

Petya írta...

Ugyanettől a fickótól egy jó trükk:

http://www.youtube.com/watch?v=27NX_MMIkLY&feature=channel

Nagyzee írta...

Én is mennék haverfocira, azt hiszem.:)
Szóval írjatok fel nyugodtan.