2008. szeptember 21., vasárnap

Itt vagyok:)

Helo mindenki!Itt vagyok a boldogsag varosaban,aholminden nagyon tokeletes es jo. Csak annyi negativum,hogy eleg sok a magyar(10) es en tudjatok,hogy mennyire utalom a magyarokat:).Az angol nyelvet igy kisse nehezebb lesz elsajatitanom,de ugyse fogok a magyarokkal spanolni annyira,hanem vegyulokmajd,mint allat.
A varos: Petiek mar nagyjabol leirtak a tutit,igy en csak megerositeni tudom,hogy egy nagyszeru hely.Sehol egy szemet,nincs cigicsikk szetdobalva,minden olyan szep zold es kek. A hazak olyan angolosak,legalabbis ezt mondjak roluk:) Az emberek halal nyugodtak,nem idegeskednek,de mondjuk ilyen fizetesek mellet nem is csoda.
A lanyok: a dan csajok nagyon szepek,nagyon!!!Csak vegy 1 fejjel magasabb nalam az atlag:( Ide a suliba csak most erkeznek igazan,mert a danoknak azert konnyebb ideutazni.Nekunk kisse korulmenyesebb volt,ezert jottunk ilyen koran.Szoval probalok majd nagyon baratsagos lenni:).
Sport:mindent ki akarok probalni,ami csak van es ez alol az uszas se lesz kivetel.(szauna is van)De sajna tegnap kosarazas kozben kisse megficamodott a terdemnel levo hajlat,igy most bicegek,mint bice-boca.
Szoval a mai napra jegeltem a sportolas temat,lehet egy kis konyvtar lesz belole.Bena vagyok,mi?
Buli:ma lesz a Welcome-party,ahol be kell mutatkozni minden egyes diaknak angolul,meg ki kell valasztani a targyakat,amiket majd szeretnenk csinalni. Sport az biztos lesz,de valasztok majd valami International...-t is,meg ami meg hasznos lehet .Amugy tenyleg csak hetvegen fogunk bulizni,mert ez a reggel 8-kor reggeli,aztan suli, nem engedelyez tobbet.Meg azt hiszik,hogy kulturalt leny vagyok,dehat konnyen megvaltozhatnak azok a velemenyek. En ugyse csak a buli miatt jottem (bar gondolom sokan maskepp latjatok:)).Minel kreativabb akarok lenni,igy peldaul nemsoka megyek szaunazni.:)

Hianyoztok amugy nagyon,dehat ez a par honap el fog telni nagyon gyorsan,nem kell annyira sirnotok. Meg hat neha el kell,hogy menjek,hogy rajojjetek:milyen borzalmas is tud lenni,ha nem vagyok otthon,micsoda veszteseg lenne,ha en nem lennek:)

Andi Peti: nagyon jol elmagyaraztatok mindent halas vagyok a segitsegetekert.Olyan jo lenne,ha tudnatok jonni a talalkozora!!! Neils nevu csavora emlekeztek? O jott ki elenk az allomasra este,egy rovid gatyaban es bordzsekiben,eleg erdekes volt. Jofej amugy nagyon,es az a jo,hogy egyfolytaban beszelgetni akar valakivel,en meg mivel az angolt gyakorolni jottem siman vevo vagyok ra. Emlekeztek Neils Holgessonra? Elkezdtem enekelni a tobbieknek,o meghallota,de szerencsere rohogott rajta.
Csaba bakker(klopasz lesz):mi az Istennek irsz SMS-t hajnali 5-kor? Azt se tudtam,hogy hol vagyok hirtelen,ugy repultem ki az agybol.Persze orulok,hogy irtal:) Csak valami emberi idopontban.
Janos meg tenyleg nagyon unatkozhat,mert kijott elbucsuzni Ferihegyre,ez nagyon kiraly volt!!
Remelem kapsz majd valami jo munkat,mert tudod,hogy Isten allokal. Kijottel az allomasra,igy biztos te is kapsz valami jot az elettol:)
Az egesz csapatnak:jussatok felfele, kulonben balhe lesz.Es Attilat el ne felejtsetek hivni a Baross ellen!!!
Az arak az egekig szoknek,de a kiskapukat mindig meg lehet talalni,foleg ha ra van szorulva az ember.De a kiadasok nem lesznek annyira veszesek,mert hat a koli meg a kaja csak ingyen van,nem is beszelve a sportfelszerelesekrol,szoval szuper az egesz.
Most beugrunk megint a varosba,igy egyelore csak ennyi!!!!Ne sirjatok!:)Az elet neha nehez...:)
De nemsoka ujrajelentkezem!
bye,Laci. U.I.:hajra Loki

5 megjegyzés:

Dzsonasz írta...

hát mit ne mondjak irigyellek ezért az életformáért ami most rád fog várni.
remélem megint sokan fogják olvasni a blogot, így megragadnám az alkalmat hogy megkérdezzem esetleg lenne e kedve vkinek pénteken sörözni egy lájtosat (azért csak lájtot mert másnap oszt.találkozó szóval arra is kell tartogatni)
nekem a hely igazából mindegy, lényeg a társaság...
mózsa neked meg jó szórakozást, küldj fényképet a dán csajokról.

Andrea írta...

érezd nagyon jól magad :)
ha teheted minél hamarabb nézd meg az erdőt, nagyon szép :) amúgy biztos lesznek alacsonyabb csajok is, csak később fognak érkezni ;)
puszi

Petya írta...

Szia Laci!

Hát nagyon büszke vagyok rád, hogy már írtál, persze egy idő után rá fogsz jönni, hogy igazából mindenre van idő. A könyvtárba usgyi, olvass könyveket, kérj segítséget a könyvtáros néniktől, a szőke nagydarab nagyon jól tud angolul és szereti az okos vörös kisfiúkat. Nils-szel vigyázz, mert ha nagyon jóban leszel vele teljesen rádakaszkodik. Amúgy a többieknek mondom, hogy ő 47-48 éves, és már több mint 50(!) ilyen Hojskoleban volt, úgy fut mint a nyúl, pedig annyira nem könnyű a cipője, mint egy kesztyű. Nagyon sportos és állandóan keres valakit, aki fut vele 15km-ert, vagy aki biciklizik vele 80-at. Szóval vigyázz vele. Tavaly az edzőtársa 6 kilót fogyott, az neked már annyira nem állna jól.
Amúgy melyik szobában vagy? Mi a száma? Folyosó? Izlik a kaja? Szobatársad megérkezett? Tanárokat ismered már? Lisbeth ott van még vagy Peter?

Na jó legyél, annyit mondok, hogy hamar rá fogsz szokni a bulik alkalmával a 16 koronás Castelveccio Blancora, a faktában a boroknál a legalsó sorban. Az üvegeket meg gyűjtsed, a másét is!

Kovács "II" Péter
NIH Planner Intern

Névtelen írta...

szia Laci! remélem jól fogod magad érezni és a sok angolozás mellett azért kerítesz sort egy két bulira is:). Jó szórakozást, jó sportot és jó angolozást. És ne felejtsd el : big borher is watching you!!! főleg ha írod a blog-ot.

Névtelen írta...

kit utálsz te? teeeee...miért nem szívsz vérhólyagot a nagy magyar kolbászomra??? itt nem divat a dánszalámi...
kurva szar az oldalad, te kis fasz.
itt röhögünk a haverokkal a dekázás királyán...egyszer próbálkozz kilókkal is te arnold teeeeee...

gyökér vagy!