2008. december 8., hétfő

Az utolso bejegyzes!!!

Helo mindenkinek!!

Ezennel megirom utolso bejegyzesem, hisz mar olyan kozel a veg es nem hiszem,hogy sokat leszek meg komputerkozelben az elkovetkezo nehany napban. Inkabb probalom meg kielvezni es minel tartalmasabban eltolteni ezt a nehany napot, mert sajnos meglehet konnyen,hogy soha tobbet nem talalkozok ezekkel az emberekkel.
Csak ismetelni tudom magam,hogy tokeletesen elegedett vagyok ezzel a par honappal es keszen allok az elottem allo kihivasokra. Nem tudom hogy megy most otthon, de nagyon jo lenne,ha a lehetosegekhez kepest minel tobbszor ossze tudnank rantani a bandat, mert az utobbi idoben nagyon megnott a tarsasagigenyem. Persze itt, a suli keretein belul konnyen azt tudtunk csinalni,amit akartunk es gyakorlatilag semmi kotelezettsegunk nem volt. Tudom,hogy otthon sokat kell dolgozni a zsetonert es a kimerult embernek mar sokszor nincs eleg ideje es kedve se az osszejovetelekhez, de en merem most allitani,hogy mindent megteszek majd a dolgok erdekeben:)

A szombati ilyen csaladi unnepely tok jol sikerult es jo volt latni a diakokat a csaladjaikkal. Voltak sportjatekok, ahol en a focis resznel voltam felelos: a hetesrol kellet celozni a sarkokat pontokert.
A nok tok ugyesen rugtak a labdat, szinte nem is volt olyan, aki ne talalta volna a 3 pontost. Azert kozben soroztunk a sracokkal,hogy felkeszuljunk az esti koncertre, ahol a tanarok jatszottak le nepszeru slagereket. Hat en irtam vagy 20 szamot, de egyiket se jatszottak sajnos, biztos, mert nagyon nehezek voltak. Aztan atmentunk a billiardszobaba, ahol nehanyan meg a pool-asztalon is tancoltak a zenere, tok vicces volt.
Nehanyunk kedveert ( mi penteken mar megyunk haza) atraktak a tanarok a bucsubulit csutortokre, mert azt mondtak, hogy nelkulunk nem lenne ugyanolyan. Mondtak,hogy remelik vissza tudunk jonni oktoberben arra a talalkozora, de szerintem biztos mondtak ezt nektek is (Andi+ Peti).

Meglatom mit tehetek kulcstarto ugyben, szetnezek majd a boltokban hisz a szuloknak se artana venni 1-2 szuvenirt. Persze jellemzo,hogy ezt is a vegere hagyom.....
Szilveszterrel kapcsolatban ket dolgot kell megjegyeznem: a lenyeg az lenne, hogy a volt debreceni kozgazdaszhallgato baratok kozul es a fociszpatbol minel tobben reszt tudjanak venni.
A masik dolog az, hogy mar nem annyira mukodik a diakigazolvanyom,igy valszeg tobbet kell fizetni a vonatos utazgatasert. De hangsulyozom,hogy ez a kisebbik fele, a lenyeg az, hogy minel tobb barat es haver ott legyen. Ezert kerdeznem Norbitol, hogy ez a szoboszloi dolog mennyire el es mennyire kivitelezheto. Megyek akar a hegyekbe is, csak jelezzetek, hogy mi van.

Otthon igerem,hogy tobbet meselek majd az ittletemrol, probalok majd minel jobban felelni a kerdesekre, meg majd mutatok kepeket is.
Most ez ennyi volt es mar csak megjegyzesek lesznek.

UDV mindenkinek, nemsoka talalkozunk!!!

71 megjegyzés:

Névtelen írta...

Amennyiben valami szilveszteri vagy hasonlo bulihoz utazni kell, en benne vagyok, hogy kocsival elviszek max 4 embert , annyian kb elferunk es az ugy kb olcsobb is, mint 5 vonatjegy oda-vissza (persze kerdes, hogy hova is mennenk). A csomagtartoban elfer par buli kellek, erted... :D Ez meghiusulhat azzal, ha addig leesik egy nagyobb mennyisegu ho, mert teli gumi nincs az auton, szankozni meg nem szeretek kocsival, kisse kockazatos :p
Remelem, hogy szolsz amint hazaertel es csapsz valami banzajt, udv

Dzsonasz írta...

na én is hozzászólnék a dolgokhoz, bár szelektív olvasásod mózsa lehet nem fogja kiszedni a lényeget :D
örülök hogy jól sikerült a trip, de itthon rá fogsz jönni, hogy már vége van az egyetemnek, erőteljesen...
hozzál kulcstartót tsutsunak, nem hinném, hogy pont az ne férne már be a zsebedbe.
én majd csak karácsony előtt megyek haza, de hát akkor mindenképpen tolni kell egy bulit, olyasmit mint a royalos, igaz srácok, csak kicsit kevesebb alkohollal.
vonat: hétvégente (péntek 10:00 és vasárnap éjfél között) van 26 éven aluliaknak 33 % kedvezmény, ezt mindenképpen vedd igénybe, ha mész haza, vagy bárhova, én is hermanntól tudom ezt a dolgot.
szilveszterrel kapcsolatban részemről semmi nincs, mivel senki nem jelezte, hogy jönne a hegyekbe, így nem is foglakoztam vele, nem akartam hoppon maradni. na mindegy vmi majd lesz, én még nem tudom, hogy hol leszek.
most akkor mikor is jössz haza pontosan? pénteken?
tegnap öcsém a koripályán vettünk forralt bort, és fehérborból volt, mindenhol trükköznek már, visszasírod még dániát az biztos.

Petya írta...

Szia Laci!

Hát igen, az élet ilyen. Kegyetlen. A legszebb dolgok repülnek el az ember életében a leggyorsabban. De te egy olyan srác vagy, aki mindig jól tudod érezni magad. Azt ne mondd, hogy egy pillanatig sem hiányzott Dániában egy 20.-ai futás, utána sörözés, egy jó kis kürtös csocsó, egy haverfoci vasárnap délután? Laci most már el kell kezdeni az "igazi" életedet, és ezek az emlékek ugyanúgy mindig veled maradnak, mint a közgáz hétvége, vagy a gólyatábor, vagy minden egyéb közös programunk, ami nem anyázásban végződött (mint némelyik "haver"-foci). És a munka mellett is van lehetőség együtt lenni, amit már Hernyóval fel is vázoltunk, hogy ugye nekik van az a kis nyaralójuk Tokajban (ami igazság szerint a DKV egy szerelőgarázsa), ahol nyugodtan lehet aludni, és oda bármikor elmehetünk. Vagy a János által tervezett Vekeri-tavi kemping, vagy a Bandi által szervezett közgázhétvégék. Vagy csak egy szombat este a T-Boyban, mint például ezen a hétvégén. Remélem azért nem fogsz nem eljönni, főleg ha már pénteken lelépsz a helyszinről. Amúgy nektek a reunion parti nem októberben lesz, hanem március-áprilisban, és most mondom, hogy NEM fogsz elmenni. Viszont ahogy mi is tartjuk a kapcsolatot néhány (5) emberrel onnan, te is fogod tudni (bár ehhez gépelni kell).
Andival sokat nevettünk, ahogy leírtad Jesper Zuschlag meg Julia Ruedbek nevét. :)

Arról a Mente Mayáról van kép?

Andrea írta...

Szia Laci, és Mindenki!

Először is nagyon jó volt a múltkor a buli, én személy szerint mindenre emlékszem ;)
És tényleg akkor lehetne még jobb, ha Laci is itthon lenne. Ezért is, meg azért is, mert Kingának és Szandinak is dec. 13án lesz a szülinapjuk (18. ;)), megtarthatnánk azt a jó szokásunkat, hogy összejön az egész társaság (legalábbis mindenki, aki csak tud, ráér, stb.) Én javaslom, hogy foglaljunk asztalt a téboyban, de majd Kingát felhívom, h hogy gondolta..
OK? :)
Laci, olyan jó lesz majd, ha egyszer visszamegyünk együtt Bjerringbroba!
Puszi-muszi :)

Lacás írta...

Hat az egyetemnek tenyleg vege van,de en abszolut nem felek az elottem allo kihivasoktol!!!Abban is biztos vagyok,hogy a jovobeli munkahelyemen megfeleloen fogok teljesiteni:), egyedul csak attol felek,hogy a melo nem lesz valami izgalmas es egy kicsit belefasul az ember!!!
Amugy egyetertek,hogy kb.max 5 emberrel lehet tartani a kapcsolatot, dehat en mar annyinak is nagyon orulnek!!!!!!!!
Amugy a Jesper, meg a Julia maga irta le a nevet, szoval lehet,hogy megis jo??? De lehet,hogy nem....
Ha jovore lesz ez a party, akkor tenyleg kerdeses egy kicsit, sot nem is kicsit, de nagyon szeretnek visszajonni, dehat ahhoz kellene valami melot szerezni...

Most voltak az utolso orak, mar jatszunk szinte mindegyiken!!!! En Jesperrel eleg jol kijottem, bar a talajtornatudasomon mindig nezett rendesen. Szerintem minden sportot kiprobaltunk, amit csak lehetett, nem is tudom,hogy valaha lesz-e meg lehetosegem golfozni peldaul, vagy baseballozni.Holnap lesz amugy a nagy roplabdadonto, amin en nem jatszok, mivel ezen az oran nem is vettem reszt. Ezzel egy idoben volt a Speech class, ami szerintem hasznosabb volt, legalabbis ami az angolt illeti.

Szombaton megyek haza es az esti buliban valoszinuleg benne leszek!!!

Dzsonasz írta...

már játszotok? :)
a hatvanis decembereket juttattad eszembe...

Pitti írta...

Nemcsak Lacinak van szelektív olvasása hanem Jánosnak is én ugyanis jeleztem hogy mennék a hegyekbe szilveszterezni és még azt is felajánlottam hogy el tudok vinni pár embert kocsival. Valamint még Jánost is fikáztam hogy ne érezze magát annyira nagy királynak a hogy télen nyárigumival felszerelt kocsit vezet mert én eddig csak olyat vezettem :-P bocs
Emlegetve volt itt egy esetleges 23-i találkozó is. Namármost az én gépem valamikor du 2kor landol ferihegyen szóval talán még én is tudnék csatlakozni a bandához kivéve ha a szüleim a kicsi fiukkal együtt akarják tölteni az első estét 7 hónap távollét után :-D
Ja majd elfelejtettem. Néhány perccel ezelőtt éltem túl életem második, érzékszerveim által észlelt földrengését.
Minden jót mindenkinek, Lacinak meg légörvénymentes utat kívánok!

Névtelen írta...

Sziasztok!

Laci örülök hogy ilyen pozitívan fogod fel a dolgokat és tudom, hogy a kint töltött hónapok és a kint szerzett élmények és tapasztalatok el fognak kísérni egész életed során.:) Ha majd úgy érzed hogy túl sok az életből,akkor ezekből az élményekből lehet majd táplálkozni...

Mi nem leszünk ott szombaton, de ez úton szeretnénk sok(k) boldog születésnapot kívánni az ünnepelteket, Mátyus Szandinak és Kingának, Lacinak pedig jó utat HAZAFELÉ!

Laci a Szoboszlói szilveszter gondoltatát senki sem támogatt, így nem is indultam el a szervezésben. Sajnos mostanra pedig kiderült hogy január 1-én dolgozni szeretnék, így szilveszter kihúzva - egy gonddal kevesebb:)...

Úgy tűnik, hogy én is szelektíven olvasok, mert nem láttam a dec 23-ai felvetést.....Ha előtte lesz a nagy hepalykodás nem baj, de ha valakiben lesz még erő 23-án este, esetleg ideje és kedve is lesz akkor szívesn találkozok vele egy beszélgetősös,beűlősös, enyhén iszogatósos este keretében. Valószínűleg a hepalykodáson nem fogok tudni ott lenni, mert még 23-án is dolgozok:( (ezt már tényleg nem kellett volna).....

Addig is minden jót mindenkinek és jó szórakozást szombaton!

knorbi

UI: a blog szerkezsőinek üzenem, hogy a blog forummá való átalakítása lassan időszerű lesz, nehogy elszokjon tőle a díszes társaság:)

Névtelen írta...

Petike: azért ne felejtsd el, hogy mehetunk Pelikan Urhoz is Tokajba! 1500 ft/ej :D

Petya írta...

Bameg, tényleg, Pelikán úr! Hát ezt hogy felejthettem el?!?
"Másfél szoba, összkomfort."
És ha hozzá megyünk, ő a pincében alszik, egy függőágyon. :)

Laci, ha ők jól írták le a nevüket - amiben nem kételkedek lévén intelligens emberek - akkor már csak az történhetett, hogy te rosszul olvastad ki. Vagy rosszul alakítottad át elektromos jelekké. A lényeg, hogy nem ez a nevük. :)

Szóval aki iwiw felhasználó, az tudja, aki nem, az nem (pl. én sem), hogy Kingának szombaton lesz megünnepelve a születésnapja, de sajnos nem a T-Boyban, hanem a Havannában. Persze előtte elmehetnénk pár gyógywhiskyért az olcsóbbik helyre. Egyáltalán ki lesz ott? Mármint Mózsán kívűl? Nyes, Hernyó, Bajgál, stb.? János te hazajössz? Nagycsé te a világ közepén leszel? A Mátyus család biztos jön, mert Szandit is ünnepelnénk. :)

Megtippelem a mai Norvégia-Magyarország meccset:
31-22

Ne legyen igazam!

Névtelen írta...

Szombaton tesóm szallagtűzője, azután osztálytalálkozó lesz, így alapból kilőve a Havannás szülinapi buli, ha éjszakába fajulnak a dolgok, akkor lehet hogy összefutunk:) üdv mindnekinek, jó utat Laci!

Dzsonasz írta...

én sem leszek ott szombaton. viszont karácsony előtt jó lenne még vmit összehozni, tőlem lehet beszélgetős is...
pisti ne haragudj, ez a bejegyzésed átsiklott felettem, pedig elvileg én mindig olvasom a blogot.
szilveszterrel nem tudom mi legyen, egyre kevesebb ember van, de vmi majd csak lesz. még agyalok rajta a héten.

Tsutsu írta...

Mi sem leszünk ott szombaton, mert nem leszünk Debrecenben..
Ki tud menni? Lehet 2 héttel korábbra kellett volna tenni az ünneplést, mert akkor sokan voltunk..

Tsutsu

Névtelen írta...

Mit szólnátok dec. 23-án egy forraltboros (lehet hideg sör is:) beszélgetős, nem durvulós!!! karácsonyi találkozóhoz, mivel sokakkal én személy szerint - de sztem mások is hasonló cipőben járnak - lehet sokáig nem fogok tudni találkozni, és sztem tök jó lenne karácsonyi hangulatban összefutni a barátokkal. (a most hétvégi buli sokaknak nem jó, 20-a meg munkanap, Bp., aztán meg már Karácsony, ami mindnenkinek családdal telik, aztán meg jön a szilveszter, amiről meg ugye nincs egyetértés, szóval lehet az is sokaknak más társaságban fog zajlani)

Hermann írta...

A dec. 23 jól hangzik, de nem bánnám ha nem este 9kor kezdene, a pestiek mikor érnek haza?

A most hétvégét meg még nem tudom ha megyünk is max 1-2 sör erejéig és éjféli buszig, de még meg kell beszélnem Tündével is.

Frank Klopas írta...

Most hétvégén GV-n leszek. Jövőhéten viszont szívesen durvulnék. Már hiányzik a "Karácsonyfa odván"-os dal! :)

csabinnyó írta...

hali emberek!
asszonnyal megbeszéltem és úgy döntöttünk, h ott leszünk szombaton (ahol mondjátok :P)
sőt viszek magammal Szandin kívül még egy csinos csajt is, ha vmelyik nőtlen barátom ki lenne éhezve :))
Laci, akkor remélem te is jössz,
na addig is legyetek jók!

csabinnyó írta...

ja azt elfelejtettem mondani, h a szilveszter nekünk még abszolút képlékeny, úgyh talán ránk tudtok dumálni akár egy hegyi utat is

(ja és nekem is hiányzik a "karácsonyfa odván"-os dal :P)

Ádám írta...

Sziasztok! Olvassa még valaki a blogot?
Ha igen, akkor csak jelezni szeretném, hogy itthon vagyok a hétvégén, és esetleg el tudnék menni a Laci-köszöntő összejövetelre, csak nem tudom hol és mikor lesz... (már ha értitek a célzást).

Üdv.:

Ádám (a Faragó)

Petya írta...

Szasztok Skaccok!

A jelenlegi állás szerint nem lesz szombaton Laci köszöntő buli, mivel mindösszesen 4-en lennénk, ezért Hernyó és Jómagam úgy döntöttünk, hogy inkább ma, pénteken találkozunk, és jön a Macska család is, Laci meg hadd legyen a családdal. Esetleg vasárnap meg találkozhatnánk pár órára valahol a főtér környékén, vagy ha ott nem, akkor a Nagyállomáson (Mózsa szerint úgyis az a város közepe..) Ádám ha akarsz jönni a ma estire, akkor gyere!

Hali!

Andrea írta...

Sziasztok! Szia Dudi!!! :)

Ma akkor tali, a hely még nem 100%, de megbeszélitek addig gondolom tel.on, holnap meg aki tud, benézhet Kinga és Szandi :) szülinapjára a Havannába. Szandi, ti jöttök? :)
Én ma csak későn csatlakozok (bár nem tudom ez kit érdekel, de gondoltam megosztom veletek), most áll az Oracle nevű csoda, és nem tudok dolgozni, annyira sajnálom! ;)
Puszi mindenkinek!

Dzsonasz írta...

na mi vót hétvégén?

Hermann írta...

Pénteken Petivel megittunk 4 sört a Jégerben és az ucsó busszal hazamentünk.

Hogy történt e valami szombaton és vasárnap azt nem tudom. De érdekel ha valaki volt valahol.

Ja és Baji Gál miért kerestél szombat hajnal 2kor gondolom be voltál(tatok) állva?!

Dzsonasz írta...

engem is hívott, de nagy meglepetésemre mózsa szólt bele :D
először azt hittem álmodok...

Petya írta...

Hazajött a Király az alattvalók meg némák?

Névtelen írta...

Igen, eléggé be voltunk állva:)
Bocs, akiket felhívtam, alapvetően hiányoltam a csapatot a Mózsa-welcome partyról, de hogy pontosan mit akartam elérni a hívással, lövésem sincs:)...
Szörnyű egyébként hozta a formáját, Bakelit, földön alvás, stb.

Lacás írta...

Hello mindenki!!!
Hazajöttem és állok a társaság rendelkezésére!!!Tudom,hogy megy a meló ezerrel, de Nagycsével beszéltük, hogy szerdán 7-8 körül 1-2 sörre vagy egy billiárdra be lehetne ülni. Várom a véleményeteket!!!

Ezennel is elnézést kérek azoktól, akik kérdeztek és kevésbé jöttek a válaszaim, majd ha találkozunk próbálok bővebben beszámolni.
A december 23-a pedig már nagyon biztosnak látszik, szóval ha van rá mód ne csináljatok programot és gyertek el este a még bizonytalan helyre!!!!!
Üdv mindenkinek, Sándor Tamás országából!!!!!

Pitti írta...

Fúha Fúha!
Örülök Laci hogy megérkeztél épségben!
23-ával kapcsolatban légyszi értesítsetek hogy mi a helyzet, mert ha minden jólmegy és nem kell valahol németben egy repülőtéren éjszakáznom a Ferihegyi sztrájk miatt, akkor én is tiszteletemet tenném.
Titeket megcsapott már a Karácsony szele?

csabinnyó írta...

Engem meg!!!!

Ma rekordidő alatt tettem meg a Debrecen-Budapest távolságot: 6 óra 13 perc. KÖSZÖNÖM MÁV, SZERETLEK!!!!

(még szerencse, hogy nem Ferihegyre mentem, ahol szintén sztrájkolnak a "csóró" dolgozók...Ja és jut eszembe csütörtökre a BKV is sztrájkot hirdetett, érdekes lesz hazajussak. F@xom kivan a sok sztrájkolótól, miért nem örülnek, hogy egyáltalán van munkájuk ezekben a válságos időkben...)

Petya írta...

6 óra 13 perc.. Nem semmi. Ja, ha találkoztok egy vasutassal, mondjátok meg neki, hogy ne csak közöttük osszák szét azt a 8 milliárdot (amelyből mindenki akar 250 ezret), hanem a teljes népesség között! Nekem is jár abból a 8 ezer forintból! Mert ha nem, sztrájkolok, és nem ülök vonatra. Amúgy az a mérhetetlenül sok ember, aki elvesztette az állását az elmúlt hónapokban, nem akar beállni vasutasnak? Egyből megoldódnának a gondok.

Srácok a 23-a durva lesz. De itt ne olyan durvára gondoljatok, mint eddig. Ez tényleg DURVA lesz!
1. számú szabály: csak Kálmánt lehet inni
2. számú szabály: a régi időkre emlékezvén a Kürtben kell kezdeni.

A szerdai nagyon jó ötlet, én nem érek rá.
Üdv
P

csabinnyó írta...

1. számú szabály kiegészítése: csak Kálmán bácsit

és 3. számú szabály: aznap maximum reggelizni lehet!

Lacás írta...

És reggelire is csak maximum kekszet, vagy vajas piritós lehet enni!!!:)
Csaba: kösz,hogy írtál szombaton,és boldog szülinapot utólag Szandinak.Ezt már vasárnap írtam, de az e-mailt visszaküldte...
Holnap 7-kor mehetnénk 1-2 sört meginni a .... helyre, sajnálom Peti,hogy nem jó, de a 23-a ütős lesz, meg azért egy szolídabb beülős lehetne hamarabb is.
Holnap hova menjünk???

Pitti írta...

4. számú szabály: legyél ébren a találkozó előtt legalább 20órát!

Lacás írta...

Legyen 7-től billiárd (1 óra) az Imperiálban, aztán max 1 melegszendvics a köpködőben!!!

Petya írta...

ezt a max 1 melegszendvicset elég drasztikusan túllépted a milánóival..

Tsutsu írta...

A legdurvább azért a melegszendvics-makaróni párosítás lett volna..annál nincs is jobb:)

Peti: Nem gondolod, hogy a napot a munkával kéne kezdeni és nem a blog nézegetésével?!

Tsutsu

Névtelen írta...

Tsutsu, nálatok még van munka? ;)

Petya írta...

Hát nálunk nem nagyon van.

Ezt nem én találtam ki, de azért jó, nem?


Tisztelt MÁV Dolgozó!
Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton
szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk.
Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:

- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával
kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az
Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000
milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk
régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk
dolgozott. Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan
mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által
felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk
tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési
kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport
felhalmozott tőkevesztesége után. Új egyenlege ennek megfelelően
4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt
készpénzátutalási megbízás segítségével 2009. január 1-éig
kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően
részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a
fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen
törleszthető a következő 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel
élni kíván, azt postafordultával jelezze.
További jó munkát kívánunk!
A MÁV csoport tagjai nevében:
Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezető
Ui.: 2008 év végén az éves eredmények figyelembevételével ismételt
egyenlegközlőt továbbítunk önnek."

Lacás írta...

Peti, küldd már át az önéletrajzodat magyarul és angolul(hisz a miénk majdnem épp ugyanaz:)). Csak a képet meg a nevet kell kicserélni.
Srácok:beszéltünk tegnap a holnapról és a T-boyba beülhetnénk ugyanígy vagy 2 sörre! Ott még úgyse voltam.

Lacás írta...

Még Ales mutatta nekem a youtube-on a turkish rambo-t, amin szarrá röhögtem magam. Szerintem megéri megnézni (csak 6 perc), mert tipikusan annyira gáz,hogy már szinte jó!!:)

Pitti írta...

Hasznos lehet:

http://www.kocsmakereso.hu/

Lacás írta...

Tekintettel a rossz időre, a gyér érdeklődésre és a holnapi dolgozókra az a javaslatom, hogy halasszuk el az esti sörözést!!!
Majd valamikor bepótoljuk!
Laci

Névtelen írta...

Figyelem, nyeremenyjatek! Meghivom azt az illetot egy felesre, aki ide a legkozelebbi talalkozo _pontos_ idejet es helyet irja le (tehat nem talan ekkora meg itt, ill az elmaradt az erdeklodes hianyaban) ! Sok szerencset a jatekban resztvevoknek :)

Petya írta...

Jéger Presszó
Debrecen Füredi utca 18.
Spar - McDonalds között
2008.12.19. Péntek 19:30
Whiskeyt kérek

Hermann írta...

Meddig maradtatok végül?

balu írta...

Laci, örülök, h. hazaértél. Egyszer minden világban csavargó magyar hazamegy. :) Bocs lányok/srácok,hogy sokáig nem kommenteltem, nálunk mostanság is van munka, a válság ellenére is, a fene se érti. Ja és Dublinban most senki se sztrájkol, ez valami magyar sajátosság? Amúgy úgy megfáztam mint a kutya, ti meg itt a mínuszokban mentek Debrecenben inni...még olvasni is rossz :)) Hogy sikerült a tegnapi? Szalagszakadás? (János után szabadon)

Névtelen írta...

Hermann: kb 2-ig

Lacás írta...

Akkor holnap 7 órától a Kürtben!
Remélem sokan leszünk! Diégóval találkoztam az utcán és 99,99 százalékra mondta,hogy jön!

Petya írta...

Laci!

Rosszul mondtad! Nem holnap, hanem MA 7-től a Kürtben!

"Megyek az utcán, jön szembe KÁLMÁN, Úristen, KÁLMÁN, te nem változtál semmit!!"

Juhuhuhhuuu!

Frank Klopas írta...

Na, ki jön?

Petya írta...

Akivel nem találkoznék, Boldog Karácsonyt!

http://www.youtube.com/watch?v=E-UZB91NmlY&feature=related

Lacás írta...

Eddig aki tuti,hogy jön:János,Gombi,Peti,Ákos,Hermann,
Nóbi,Mátyuscsabi,te,Görömbei Pisti,Diégó.Kérdéses: Csucsu,Imi,Nagyzének is írtam,Faragó.
Akkor 7-kor!!

csabinnyó írta...

még egy óra és 52 perc :)

ui: Peti, ez a klip minek-kinek, mert akkor már inkább vmi hagyományos szép dal, pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=HT8e7ovTi5Y

:)

Boldog Karácsonyt mindenkinek, akivel ma nem találkoznánk!

Lacás írta...

mindjárt szétdurran a fejem! Ádám biztos örült,hogy találkozott velünk a barátnőjével:)Felemeltük végül? És ha nem, kit emeltünk fel?Ugye Nagyzét felemeltük?
Kellemes karácsonyt és ne lopjátok a napot, hanem írjatok helyzetjelentést de gyorsan!!!
Peti: rakd fel a képet!
Üdv.ördögfiókák:)

Pitti írta...

Na mint ahogy ígértem itt vannak az amerikai lányok:

http://s291.photobucket.com/albums/ll291/chpisti/Lanyok%20Buli%20DrPepper/

érdemes azért a többi képet is megnézni sztem :-P

Kellemes időtöltést!

Hermann írta...

Majd valaki írhatna hogy mi történt éjfél után a Karácsonyi bulin!

Tsutsu írta...

Sztem azért van kevésebb hozzászólás mert mindenki a képet várja..:)

Valakinek nincs kedve vasárnap kimenni a Real-team kupára?

Tsutsu

Lacás írta...

Amúgy tényleg várom már a képet én is:) A vasárnapi Real team kupa nagyon jó ötlet,szóval szerintem én kimegyek. Csucsu: csak írd meg hánykor!
Amúgy olyan is eszembe jutott,hogy mi lenne, ha holnap egy tényleg lightos!!:) sörözés lenne valahol?

Hermann írta...

Mi ez a kép?

A kupára én is mennék úgyhogy rám is számíthattok!

Lacás írta...

Na melyik szerinted? Hát az asztalon! Elvileg te nem is voltál berúgva..:)

Névtelen írta...

Gyerünk Peti, pattanásig feszültek az indulatok...;) Képet! Képet!

Hermann írta...

Gondoltam történt valami pikánsabb még az este hogy ennyire be vagytok izgulva a képre.

Tsutsu írta...

Inkább ti mondjátok meg kinek mikor jó, nekem egész nap Ok lehet:

10.00-től 19.00-ig vannak meccsek.

Ha nektek jó, mehetünk 10-re is vagy du is.

Lacás írta...

Menjünk szerintem ebéd után és akkor megnézünk egy pár meccset.
Én 2 órára voksolok.

Hermann írta...

A 2 jól hangzik!

Lacás írta...

Csősztök!
Norbi küldött sms-t és az állt benne,hogy hétfőtől ráérős lenne.Én személy szerint már nagyon rég találkoztam vele (még a vad legénybúcsún,ahol Ivettel flörtölt:)),így valamikor elmehetnénk egy pár sörre. Mi a véleményetek?

Dzsonasz írta...

mi ez a real akármi? bár végül is mindegy, ha lehet menni akkor megyek én is, hova kell, meg akkor ez csak bámulás oszt annyi?
norberttel is szívesen találkozok, kedden viszont már megyek el, szóval ha hétfő este jó, akkor benen vagyok...
ja, a rugóval peti neked tartozok?

Hermann írta...

Igen János csak bámulni kell :)A Hódosban lesz, gyere 2re te is.

Lacás írta...

És akkor hétfőre egy lájtos sörözést benyomunk (mondjuk 19 óra,T-boy),mert János veled is vagy pár mondatot,ha váltottam.
Szinte már a bőség zavara volt a últkori buliban.
Akkor Norbinak is szólok a hétfőivel kapcsolatban.Remélem ráér!

Névtelen írta...

Pisti: ezek zsir csajok nagyon! :D mennyit fizettel a kepekert, draga volt ?! :P

Pitti írta...

kb. 750$-t havonta. Hívtam őket Mo-ra, előbb vagy utóbb jönni fognak :-DDD