2008. december 31., szerda

KÍP



Itt vannak a képek amik készültek a 23.-i bulin. Ezzel kívánok a blog összes dolgozójának és látogatójának Boldog Új Évet!

31 megjegyzés:

Petya írta...

Jééé, Diego ott volt? :)

Névtelen írta...

Alsó képen nézzétek meg Mózsát! Olyan, mintha épp teleportálna:)

Lacás írta...

Köszi AndiPeti a szilveszteri bulit,sajnálom,hogy olyan hamar eljöttünk,de ha még maradtam volna annak szerintem nem lett volna szép vége. Így is úgy berúgtam,mint egy ló,de legalább nem voltam alpári,meg nem hánytam...Tényleg akartam mosogatni,de a költözéses pakolgatásnál már mindenképp számíthattok rám!

Imi,te meg még nem láttad a teleportálós mutatványomat? Pedig az egyetem alatt már egy jó párszor bemutattam:)

Névtelen írta...

bujek! talaltam en is egy kepet neten (valszeg a danok tolthettek fel), amin Lacas eppen dekazgat: http://temp.stuff.hu/dekazgat.jpg . eppen leesett a labda, pedig mar csak 1 hianyzott az uj rekodrhoz :\

Lacás írta...

Lehet,hogy én vagyok a hülye,de ki az az én?? Persze én tudom,hogy ki vagyok (legalábbis remélem:)),hanem te ki vagy,aki én név alatt írt?

Névtelen írta...

Boldog újévet mindenkinek! Hétvégén, ha van kedvetek, tarthatnánk egy szilveszter-afterpartyt (nem feltétlen durvulóst). A durvulás megvolt tegnap...

Névtelen írta...

mi az, hogy ki... ? hat én, Ákos :D

Lacás írta...

Csak tényleg szeretnék tisztában lenni,hogy ki kicsoda.:)Ákos,korábban nem voltál ilyen titkolózós.
Tudtok egy pár álláskerső oldalt a topjob.hu-n kívül? Mert már tényleg majdnem kész az önéletrajzom:)

Névtelen írta...

www.workania.hu
www.profession.hu
www.cvonline.hu
www.jobpilot.hu

Kellemes keresgélést;)

csabinnyó írta...

de én leginkább a közvetlen jelentkezést tudom ajánlani
(azaz nézz ki magadnak egy céget, és ott környékezd meg az illetékest)

Dzsonasz írta...

most látom hermann, hogy a történelem ismételte önmagát...
remélem a giantssel is ígylesz, bár egy testvérpárharcot megnéztem volna. hihetetlen, kár hogy nem láttam (mert ugye nem is közvetítették)
meséljetek még a buliról!!!
nekem a kedvenc storym, hogy bógyival kutyakaját ettünk ilyen szárazat, verébnek meg azt mondtuk drog, és mondta hogy á ő nem, meg meg is lepődött, hogy mi toljuk, aztán úgy tűnt nincs olyan jó passzban, és mondta hogy kell neki, csak megnézi előbb, megnézte stb. és nem vágta hogy kutyakaja, bevette a szájába, összerágta, és csak akkor jött rá az idióta.

Hermann írta...

János már én is csak abban bízom!

A szilveszteri buli tényleg nagyon lightos volt, mondjuk te is azt mondtad hogy ott is az lesz, de ezek szerint nem kellett bennetek csalódni :D Mi nem ettünk kutyakaját helyette Mátyus-féle tatár beafsteaket toltunk pirítóssal. Piálás tényleg nem sok volt 3an megittunk durván 1 üveg whiskeyt meg pár söret, Macska meg vodkát nyomott. De fél 3kor már mindenki eljött. Mondjuk ez jó példája annak hogy tudunk kultúráltan is viselkedni.

Névtelen írta...

Hermann: hat ti elmentetek, de a buli csak utana kezdodott! megjottek a Peti altal rendelt tancos lanyok, baromi nagy show volt, meg mas is... :P szal aki nem volt puhany (es nem dolgozott mas nap, respect Norbi es Era :D ) annak meg volt a kierdemelt jutalma ;D

Peti amugy remelem, hogy a ladat azota megforgattad a hoban. bar emlekeim szerint azt mondtad, hogy nem nagyon muzsikal valami fenyesen. legalabb Andit beultethetned es megtolhatnad a kocsit, hogy driftelhessen egy kicsit, meg egy kis ido es ugyis ez var rad, mmint a rabszolgasors :DD

udv

Lacás írta...

Szerintem is jó,hogy nem volt olyan vad a Szilveszter,bár Csucsu szerint benne voltam a két legrészegebb emberben:) A másik részeg disznó Hermann volt,aki alig tudott elmászni a WC-ig:):)
Más: a rókahugyra tényleg csak 3 találat van a google-on és abból az egyik, amikor flashelitek a blogomat:)
Január 23-ra (péntek) tényleg lehetne egy dúrva bulit beszúrni.Csak azért írom ilyen hamar,hogy a pestiek is úgy tudják alakítani a dolgaikat.

Névtelen írta...

Megnéztem a sorsolást, és jan.31-i hétvégén két meccsünk lesz, emiatt lehet inkább úgy időzíteném a hazajövetelt, hogy jan.17-18-án és jan.31-febr.1-én jönnék haza a két meccs miatt, 24-én pedig nem. Ha másnak is ok, bulizzunk inkább 17-én.

Dzsonasz írta...

én úgy csinálom, hogy akkor menjek amikor a buli van.
hermann: a giants - phili meccset lehet nézni vhol neten?

Hermann írta...

A Giants - Phili még odébb van, de ha szerzek egy linket átküldöm neked!

Lacás írta...

Én a rugalmasság mintaképe vagyok:),így ráérek nagyjából bármikor. Peti szülinapja miatt lett volna jobb a 23.-a,de hamarabb is ünnepelhetjük,ha az megfelelő. Vagy akár lehet mindkét héten is buli:) Igazából a lényeg az lenne,hogy minél többen legyünk!

Foci meg csak egyféle létezik: az pedig az európai!!!!

Dzsonasz írta...

mi az hogy odébb? vasárnap...
móc:egyetértek, legyen 2 buli is január során... akkor 2szer azaz 2 ször haza megyek

bajigál írta...

Peti!
Szeretnék bedobni a köztudatba egy új témát: az idei nyaralásra van egy javaslatom, és szeretnék egy bejegyzést írni plusz pár képet feltölteni a blogra a témában, ha beveszel a szerzők közé (ha jelszó kell, azt elküldhetnéd pl telefonon, ha nem akrod h mindenki garázdálkodjon a blogon:).
A januári két buli jól hangzik, az egyiken biztos ott tudok lenni!
Üdv mindenkinek!

csabinnyó írta...

én nem tudom, h melyiken tudok ott lenni, még az is lehet, h egyiken se...:S

viszont tegnap láttam egy filmet, ami nagyon tetszett, és szeretném mindenkinek ajánlani, főleg Mózsásnak
a címe: A belső ember (Inside man) és Denzel Washington, Clive Owen meg Jodie Foster játszik benne
(akinek kell, divx-en megvan)

Imi, ne is álmodozz a szerkesztői pozícióról :P

Hermann írta...

A Belső ember tényleg egy nagyon jó film én is csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tsutsu írta...

Hát ez vicces:)Tesóm itthon van most pár napig és megnézünk közösen néhány filmet: hétvégén például a Belső embert néztük meg:)
Én már láttam korábban is - de most is tetszett:)

Ha legközelebb találkozunk kölcsön adhatom az Alvilági játékok című filmet - ha még nem láttad - érdemes megnézni..
A Tégla és a Fülke is megvan. A többiektől kérdezem ezeket ajánljam Csabinak?(Szerintem jók, csak a megerősítés miatt kérdezem:))

Tsutsu

Petya írta...

Szia Imi, a bajigal@freemail-en van a meghívod, sok sikert.

Ja, pénteken beindulta a Lada, leesett a hó, gondolhatjátok milyen jól éreztük magunkat.

A születésnapomat nem kell túlmisztifikálni, mindenkinek van egy éven legalább egyszer.

A szilveszteri lájtosságról annyit, hogy csajokkal ennyi fért bele. Ha viszont nem lettek volna, több lett volna a kár. :)

Ja, beköltöztünk az új lakásba, ott nincs net, se tévé, viszont majd megmutatjuk nektek.

Üdv
P

Pitti írta...

Peti nem úgy volt hogy kell segítség pakolni?Vagy egy matracon kívül másra nincs is szükségetek? :-P

Lacás írta...

Heló mindenkinek a napfényes Debrecenből!

Először is Imi javaslatáról már hallottam és tényleg nagyon jól hangzik. Főleg,hogy már a Gólyatáborból is kezdenek nagyon sikeresen kifüstölni minket...Bár kérdés,hogy egy jakuzi-s, szaunás, ...-s hely mennyibe kerül,de ha mindenkinek megfelel mindenképp benne vagyok! Persze Brazíliára se árt kuporgatni:)

Peti, már alig várom,hogy szétverjük a kecódat:):)Tudod,hogy most még az ásásban is benne lettem volna,dehát ha nem kell segítség...

Az Inside man-t láttam kétszer: a moziban még tetszett, aztán megnéztem mégegyszer és már annyira nem...Talán skizofrén vagyok.:)Denzel Washingtonnal már írtam a Kiképzést,hát én meg azt ajánlom nagyon, mert emlékszem, hogy milyen jó.

Egy javaslat:pénteken vagy szombaton egy utolsó buszos, atom-lájtos sörözés??

bajigál írta...

Köszi Peti a megelőlegezett bizalmat, annyi még, hogy a bajigalimre@freemail.hu címre küldd légyszi a meghívót, csak ez a címem van. (ha oda küldted, akkor okés)

balu írta...

Köszönet János a csatolt képért. Jónéhányótokat nem árt megnéznem előbb a képen, hogy újra megismerjem majd Debrecenben. Peti és Nagyzé is hagyta magát fényképezni... biztos nem egy sörös volt az este.

Szilveszteri buli: mi is bevertünk Nórival ketten egy sört...

Imi, remélem nem Írország a kirándulás célja. :) Bár János szeretné errefelé, állítólag szörfparadicsom az ország azoknak, akik nem engedhetik meg, hogy évente repüljenek Ausztráliába.

Dzsonasz írta...

pont az álmodtam, hogy csoki bácsi megengedte, hogy szörfözzek egy medencében, vagyis csak ráállhattam a deszkájára, mert hullámgépe nem volt :(
mózsa is benne volt az álomban, de ő nem a szörf kapcsán. asszem foci is volt még benne, szóval elég komplex volt E. én most hétvégén nem leszek otthon, de jövő héten valószínű, úgyhogy csinálhatnánk vmit E.

Lacás írta...

A szakirányt igazoló lapot muszály kikérni a TO-ról,vagy anélkül is hisznek nekünk? János,emlékszem te kikérted a suliban.
A jövő hétre akkor csinálunk majd valamit.

Dzsonasz írta...

ez hülye...
multkor kértelek meg, hogy kérd ki az enyémet
persze lehet be voltál nyomva E.
egyébként szerintem ez senkit nem érdekel a lap, max egy szép emlék nekünk
jövő hét: ok, köszi