2008. november 25., kedd

Most nagyon keves idom van!!!

Most tenyleg csak egy nagyon rovid bejegyzest irok (nem mintha az eddigiek hosszuak lettek volna),mert nemsoka itt a fociora, ahova frissen es uden akarok erkezni.
Szivesen megyek szilveszterkor, de szomoruan olvasvan hogy Nagycse meg Peti is kivalt, most nem tudok biztosat mondani. Nekem mindenkepp az lenne a legjobb, hogy minel kisebb verveszteseggel vagjunk neki, de ez ugy latom eleg nehez lesz.....

Szoval a jatek a te otleted volt Peti! Valaki felhozta a lesszabalyt, amit csak egy 5 percig alkalmaztunk,mert kulonben meghalt volna a tamadojatek. A 3 lepeses es 3 kotelezo passzos variacio tetszett a legjobban es mint mar irtam az ora vegere mocskosul elfaradtam.
Mi is kitalaltunk egy jatekot: a roplabda halot felhuztuk a maximumra, 2 negyes csapat jatszik egyszerre egymas ellen es roplabdaszabalyok szerint kell atjuttatni a softballt az egyik oldalrol a masikra teniszutovel!Vicces jatek, a tanarnak is tetszett es mielott barki is kerdezne: nem az en otletem volt!!!!

Holnap megyunk Arhusba egy rokkoncertszerusegre egy Anders nevu tanarral (o is uj) es szerencsere egesz jo tarsasag jott ossze!!!Szerintem mi hamarabb odamegyunk,hogy szetnezzunk,mert idoszuke miatt mar ugyse lesz annyi szabadidonk utazni!!

UDV,most ennyi,bocs:)

37 megjegyzés:

Frank Klopas írta...

Az előző bejegyzés végére írtam, de ide is leírom mert hátha valaki csak az új bejegyzéseket nézi! :)

No, ha már így érdeklődtök lesz szülinap!
Igazából én semmi extrára nem készülök, szombaton menjünk valahova igyunk meg pofázzunk!
Nekem jó a Tboy is!
Mit szóltok? Egyéb javaslat?

Frank Klopas írta...

Szkuku!
A megóvás érdekes, legalább most megverjük azokat a nyomikat!
Csak szegény Gombornak 2 gólja bánja.. :)

Dzsonasz írta...

ott a helyünk, gyertek minnél többen, és időben menjünk oda, hogy még legyen hely, esetleg, ha vki odadobna egy hívást (én is megtenném, de távolsági :D) és foglal úgy is jó, de ha 8ra odatoljuk akkor még tutira lesz hely...
nem értem mózsa az összefüggést, azért írsz rövidet, mert kipihenten akarsz ottlenni a focin? az ok hogy mozognak az ujjaid közben, de hogy ez ennyire megterhelő lenne, kérdezz meg egy irodában dolgozó lényt...
de le is diktálhatod vkinek, és majd az beírja :D

Hermann írta...

A szombattal kapcsolatban egy kicsit vad kérdésem van: jön valaki csajjal?

Névtelen írta...

én nem, de ha jól alakulnak a dolgok, csajjal fogok elmenni :D

Petya írta...

csajjal jobb elmenni, mint egyedül, legalábbis szerintem..

Dzsonasz írta...

peti, a bulira, vagy a csúcsra?

csabinnyó írta...

én csajjal mennék szerintem, bár lehet egy asszony számára a "csaj" megnevezés megalázó, úgyh ez maradjon köztünk :P
úgyh Herr, hozzad Tündét, legalább ellesznek Szandival, és lesz ki hazatámogasson minket :)

jah, és ma hívott KZ, h szóljunk, ha lesz vmi buli, én meg mondtam neki, h olvassa a blogot, ott talál infót (de ha nem olvasná, akkor szólhatok neki?)

ha minden igaz, pénteken Balázs elintézi nekem a papírokat, így lehet majd játszak, amit már nagyon várok :) (szegény zsombit meg sajnálom, h hiába húzott el a góllövőlistán :P)

Petya írta...

szasztok!

képzeljétek ma reggel Andi miközben kiállt a kocsival, meghúzta az oldalát.

elég jelentős a kár.

néhány helyen egészen fémig kopott vissza a fényezés. ne haragudjatok rá, én sem teszem. mindenesetre most mehetünk fényezőhöz.

szombaton találkozunk félnyolckor a T-Boyban, ott majd elmesélem részletesebben.

Lacás írta...

En nagyon haragszok Andira!!!Megis, hogy kepzeli, hogy ilyet mereszelt csinalni!!:)

Most megyunk Randers-ba, ami allitolag egy szep kisvaros a kozelben es vacsiig haza sem jovunk!!
Aztan megyunk bowlingozni a bowlincenterbe, amit fizet az iskola,ugyhogy csak a sort kell allni:)Bar neha epp eleg azt is fizetni,ha megy a fogyasztas..

Holnap 80-as evek buli,amihez Andi es Peti segitseget szeretnem kerni:milyen volt a dekoracio,hogyan oltoztek fel az emberek, mert elvileg Gergovel ezt nekunk kellene szervezni, de meg nem allunk sehogy...

Ja es nem utolsosorban: BOLDOG SZULETESNAPOT Klopasznak!!!Mostmar o is a felnottek koze tartozik,remelem ugy is viselkedik:)
Udv. mindenkinek!!!

Frank Klopas írta...

Kösz Lac!
Most, hogy felnőttem igyekszek mindent felelősségteljesen csinálni! Majd holnap este kiderül mennyire sikerül! :)

Andrea írta...

Sziasztok!

Először is, a Ladát Peti húzta meg, csak a fedősztori vagyok én, aki nem hiszi, kérdezze meg Pali bácsit, aki legalább annyira meglepődött, mint én, és mint Peti saját maga..:) Azt mondta, h ha én lettem volna, akkor nem lepedött volna meg ennyire, és most bíztat, h ha már plezúros a kocsi, most kezdjem el vezetni!! :) Fő a bizalom ;)
Laci, a 80's partyn a biliárdban a lámpákra színes kreppapírt tettünk, és így diszkós hangulat lett, meg mindenféle képeket nyomtattak, énekesekről, és volt karaoke(i?) is. Jó kis buli volt, biztos nektek is szuper lesz ;) Már nagyon várunk haza!!! Majd mindent el kell mesélned, és képeket is kell mutatnod! Arhusban nézzétek meg a Gamle By-t (régi városrész, skanzen)
Én is megyek holnap a Tboyba! Végre! :)
Puszi

Hermann írta...

HAHAHAHAHAHA!!!!

Ez a reakcióm Andi kommentjére! Grat Peti a húzáshoz! :D

Ja és neked mi volt a reakciód amikor meghallottad hogy felsír a Lada fájdalmában?

Lacás írta...

Szoval Peti a bunos! Pedig biztos voltam benne, hogy ugy vigyazz majd ra,mint a szeme vilagara!!!:)

A tegnapi nap is tok jo volt: voltunk Randersben, ahol korbeboklaztunk, ittunk forralt bort (hideg volt),meg neztunk karacsonyi felvonulast is!!!
Hihetetlen,hogy itt mar honapokkal elotte csak a karacsonyrol beszelnek, ami szerintem jo, de kicsit furcsa azert novemberben karacsonyi ebed,buli.

Most meg zenevalogatas a 80as evek bulijara es gondolom nem arulok el nagy titkot,hogy oroszlanreszt vallalok belole:)!!!

Udv.

Dzsonasz írta...

este party... akkor mindenki szórakozni fog móc!!!

Hermann írta...

Majd írjátok meg hogy volt e valami extra miután leléptem!

Lacás írta...

Rohadt jo volt a 80as evek buli, tokeletes!!!Ez volt eddig a legjobb!!!Fel 6kor fejeztuk be, ami itt rekordidonek szamit, mert amugy eleg faradtkasak az emberek!!
A Dire Straits volt a legnepszerubb, az egyik szamukat vagy 15szor raktam be:)
Szerintem azert sokat dobott a bulin,hogy volt ingyen csapolt sor, mert oregeknek volt elozo este valami osszejovetel es nem birtak meginni mindet!!!Hat mi megittuk azt a maradek 90 litert es szorakoztunk is utana.

Hat igen, holnap mar elmondhatom,hogy jovoheten megyek haza!!!Orulok is neki meg nem is...
A jot tenyleg konnyen megszokja az ember, de az is igaz, hogy mostmar kezdenem kell valamit es nem menekulni:)(ugye NCsaba?:))
Szoval hazamegyek es addigra valamit megprobalok kigondolni!!!!

Udv.

csabinnyó írta...

Várunk! :)

Petya írta...

mi lesz ezzel a jó kis bloggal, ha Laci hazajön és már nem fog minket bombázni a naprakész információkkal?

Srácok, ez a szombat az utóbbi idők egyik legjobb bulija volt. Mindannyian együtt voltunk, mindenki piált rendesen, engem még a csajok sem zavartak (főleg, mikor elmentek forró csokizni..:), de tényleg nagyon jó volt, két dolog volt rossz: hogy nem tudtam Hernyótól meg Tündétől elköszönni, mert úgy léptek le, ahogy annó Persányi miniszter úr, a másik, hogy másnap kellnem kellett hajnal 9-kor. Amúgy a toriban volt valami? Balhé esetleg?
Na szóval a mondanivalóm annyi, hogy legközelebb asztalt kell foglalni. Ezt mindig fel fogjuk osztani, és a mostani állás szerint a legközelebb JÁNOS fogja lefoglalni.

Köszönöm,
P

Dzsonasz írta...

durva volt ez a buli, én alig emlékszek a royal után vmire, ott valahol a biliárd körül meszakadt a fonal.
ami mereng, hogy találkoztunk vmi német csövessel, aki keróval eljött magyarországra koldulni, vagy vmi ilyesmi.
aztán ha voltunk is a bakelitben, én arra nem emlékszek, és utána is csak arra, hogy a toriba nem engedtek be minket, mert azt állították, hogy már zárnak, így felmentünk a sárkányba, ahol én legjobb tudomásom szerint bealudtam, és mikor lementünk ki is taccsoltam.
hermannék leléptek éjfél előtt ez tuti, macskáék mikor? peti te jöttél velünk gyalog a royalból? kz szegény vhol lemorzsolódhatott. tsutsu mikor lépett le? semmit nem vágok, és tényleg flash, hogy ilyen sokan voltunk.
mivel ilyen durvára sikerült, javaslok jövő hétre vmi lájt programot, pl. a karácsonyi vásáron inni egy teát/forralt bort és enni egy zsíros kenyeret, majd 10 körül hazakullogni. ide lehetne csajokat is hozni természetesen.
aki majd benne van, szóljon itt nyugodtan, és majd egyeztetünk.
mózsa élvezd ki az uccsó két hetet, még csinálj azért vmi durvát, vagy mondj egy durvát, hogy örökre megjegyezzenek :)

Lacás írta...

Igyekszem meg valami durvat csinalni, vagy mondani:)

Holnap megyunk tipikus dan csaladot latogatni es kerdezgetni fogjuk oket,hogy mi a dorges mondjuk karacsonykor, mert miert nem unnepelnek nevnapot(mondjuk az szerintem is hulyeseg).Vettunk mar ajandekot is :csokit, meg bort kapnak. Inese-sel es az egyik cseh sraccal megyunk: teljesen elegedett vagyok,hogy oket kaptam, mert legalabb ok is erdeklodoek az uj dolgok irant. Gergo szegeny ket olyan csajt kapott, akik meg osszesen nem beszeltek angolul 5 epkezlab mondatot, igy panaszkodik is rendesen. Hat megertem!

A szulinap ugy latom jol sikerult, azert biztato jel,hogy neha osszetudjatok hozni a tarsasagot.
Mint mar irtam en rugalmasabban ra fogok erni ugy 2 het mulva, igy tovabbra is varom a javaslatokat.
Akar forrocsokizni is elmehetunk, de azert remelem lesz 1-2 vadabb otlet is!!!!

Udv a Dania nevu bolygorol(ezt mar lehet irtam, de olyan jo,nem?:):))

Névtelen írta...

Szia Laci!

Itt a Föld, azon belül is a Magyarországnak nevezett különös világ!
Sajnos én/mi nem leszünk ott amikor becsapódsz és földet érsz, de remélem még karácsony előtt tudunk találkozni!:)

Addig is minden jót azon a különös dán bolygón!

A szombat az nagyon jó volt, csak sajnos nem lehet mindent egy este alatt megbeszélni - főleg, ha alkoholt is fogyaszt az úri társaság!:) Legközelebb több beszélgetés, kevesebb ital - legalább is az én részemről!:)

Kovácsék

Petya írta...

Az én javaslatom a következő alkalomra (mondjuk 13.-ára):

"Több whisky, kevesebb pénzért!"

János, gondolom te támogatod.

Dzsonasz írta...

áh ez nekem sem frankó, hogy nem vágom mi volt, tényleg jobb lenne dumálós estét is nyomni.főleg, hogy nincs is aki felvázolja az estét, mert azóta csak bajigállal találkoztam, de az sem emlékszik csomó mindenre. szombat karácsonyi vásár még mindig áll, mi lillával tutira ott leszünk, így ha nem jön senki sem leszek egyedül :D

Hermann írta...

Peti!

Elküldettem neked az új Ncore kódot, küld el nekem! Minél hamarabb!

Hermann írta...

A szombat meg jól hangzik, de valszeg Ladányban leszünk, mert másnap születésnapja van Tündének.

Tsutsu írta...

Én lehetséges hogy elnézek egy kicsit a vásárba szombat este, csak mondjál vmi időpont félét.(pl 5-6 óra?)

Tsutsu

Petya írta...

boldog születésnapot Tündének, bár gondolom még nincs 80, ahogy pénteken Andinak a nagymamájának!

holnap szabin vagyok, ha akar valaki valamit szóljon.

csabinnyó írta...

én is akarok szabit!


boldog szülinapot a fiataloknak! :)

nekem a hétvége nem jó, mert jönnek a "bajai rokonok" :)

szép hétvégét nektek!

Lacás írta...

Bar december13-an megyek haza, most azt mondom,hogy jo nekem az aznap este!!!!Ez nagyban fugg a szuleimtol is,mert mar egy par honapja csaknem lattak!!!

Annyira jo most itt,hogy az szinte leirhatatlan! Csak sajnos veget ert az International class ora is, ahol ajandekosztogatas volt, meg jatszottunk jo jatekokat. Peldaul bingot, ahol nem nyertem semmit, de az orszag-varosban mar taroltam.
Beszeltunk egy kicsit a jovokepunkrol, hogy mit akarunk csinalni, hogyan akarjuk megvaltani a vilagot, meg hogyan nem:)
Ja igen, volt itt ket regebbi diak is, aki azt mondta,hogy fantasztikusak voltatok,marmint Andi es Peti. Jesper Zusclag es Julie Budbak udvozol!!! Nem utolsosorban Lackot,akire azt mondtak,hogy elsosztalyu hangulatfelelos volt, tele sok orult otlettel:):)

A Laudrup fiverekrol tartott prezentaciomat megdicserte a tanar, dehat nem volt tul nehez dolgom,hisz konnyu olyan dolgokrol beszelni amit szeret az ember. Marpedig nekem a foci az nagyon a a toppon van!!!!
Ma lesz Magyarorszag-Dania kezilabda merkozes es mar most megkezdodott az uzengetes egymasnak.Bar en nem vagyok nagy kezis,azert en is hulyitem a danokat ezzel.
Mette Maya ajandekot vett nekem es Gergonek is,nagy meglepetesunkre csak nekunk!Igazabol a kulfoldiek kozul szereztem egy par baratot, de Mette Maya kimagaslik kozuluk!
Rola irom az ertekelest is (nehany mondatban le kell irni,hogy milyen) es tenyleg csak csupa jot fogok,mert nem is lehet mast. Megmutattam neki a kepeteket (Andi es Peti) es azt mondtam,hogy kicsit szomoru,hogy nem egy szemezterben voltunk,mert Andival biztos hatalmas baratnok lettek volna. (Ez 100 szazalek:))

Most meg felkeszitem magam az utolso par bulira, ami meg elottem all, na meg persze a kitchen duty-ra....Fucking kitchen duty!!!:)
Na jo,nem olyan veszes!!!!

Holnap irok bejegyzest, de legkesobb azutan!!!!!!!!!!
UDV.

Dzsonasz írta...

nem értem, ez miért nem lehetett bejegyzés (esetleg hossza alapján?)
holnap mi lillával mindenképpen elzúzunk a karácsonyi vásárra, kivéve, ha esne az eső. telefonon értekezzünk tsutsu, meg aki még esetleg be akar csatlakozni, kis forralt bor/tea, zsíros kenyér/tökipompos...
mózsa jó utolsó bulikat :D

Lacás írta...

Ez egy nagyon jo buli volt!!!! De a cvegere mindenki meghalt:)De azert gonndoltam irok valamit!!!!
A fo slager maeste:Mr. mister,broken wings!!!! Szerintem nagyon jo szam,csak kicsit szomoru!!Legalabbis a danok azt mondjak!!!!
December 13-an nem viszek ajandekot senkinek (sulyproblemak),hanem az elso 3 erkezo kap 1 felest!!!Nagyze ,szamitok rad:):)

Névtelen írta...

Hajrá Lacás!

Névtelen írta...

ó hát látom már, hogy tényleg itt zajlik az élet, csak én eddig (amíg Peti és Hermann nem mondták :p) a "sima" Mózsa Laci leírásokat olvastam :] Lesz az eddig megszokott karácsony előtti ibolya tali idén is ?

Névtelen írta...

Üdv mindenkinek!
Kicsit belassult mostanában az információáramlás, felvetek néhány témát.
Laci: mikor jössz haza pontosan, és mikorra terveztek buli(-ka)t?
Szilveszter-projekt: van-e valami előrelépés a házbérléssel kapcsolatban, vagy helyette ötletek, ki mit szeretne csinálni, stb.?
A bulikig kitartást mindenkinek!

Tsutsu írta...

Számolgattam, hogy hány országból van már kulcstartóm, és rájöttem egy roppant érdekes dologra: Dániából még nem szereztem be egyet sem..:)

Tehát: Ha sikerülne a héten még venned egyet , nagyon tudnék örülni neki!:) Természetesen ha hazajössz kifizetem (..azért ne legyen 10 eurónál drágább..) az aktuális MNB árfolyamon:)

Tsutsu

Névtelen írta...

Tsutsu: hehe, nekem is van kulcstartom eddig az osszes orszagbol, ahol voltam. Nagy reszet most gyujtottem be, mikor voltam az eu-i koruton :) Hollandiabol (pontosabban Amszterdambol) hoztam egy raklappal, ha olyanod nincsen, akkor tudok egyet adni neked, van egy-ketto, amibol hoztam veletlen tobbet is. Termeszetesen a mindenkori MNB arfolyamon szamolom en is az eurot, a kulcstarto ara 0 euro, csak neked csak most :D