2009. január 19., hétfő

Bejegyzésnek álcázott hozzászólás

Halihó!

Gondoltam, ha már van bejegyzési jogosultságom, akkor ki is használom! És első joggal való (vissza)élésemet mivel mással, mintsem egy jótéteménnyel indítsam.

Szóval, aki velem együtt unta már, hogy 70 hozzászólást (aki nem ismeri ezt az ősi magyar szót, annak csak comment) kell legörgetni a legfrissebb hírekért, az örülni fog blog-bejegyzésre fanyalodott semmit mondásomnak.

Imi: eddig még nem reagáltunk, de természetesen ott leszünk a nyári kiránduláson, szólj, hogy mikor akarod lefoglalni és mikor adjuk a belépődíjat, erre a fergetegesnek igérkező nyári kiruándulásra ( ha akarod adhatsz egy bankszámlaszámot is, akár raffisat is:) ).
Apropó kiszámolta már valaki, hogy mennyit kell addig aludni vagy még gonoszabban hány órát kell még addig dolgozni?hmmm

És végül: valaki igazán elárulhatná, hogy NagyCs, hol is dolgozik?????

Mindenkinek nagyon kellemes hetet és még kellemesebb hétvégét!!!!!

a budai kovács család

43 megjegyzés:

Pitti írta...

Kőbe véssük a neved Norbi!
Mi megmentőnk...:-D

Petya írta...

Balázs szerint a Media Marktban, de ez nem igaz, hanem a Saturnban dolgozik CS. (Bár az is igaz, hogy az is a Media Markt tulajdonában van.) Van is rajta egy olyan kis kitüző, hogy:
"Csaba vagyok. Segíthetek?"

:)

bajigál írta...

2 nappal kevesebb mint 5 hónap, kb 150 nap, ami legyen 110 munkanap, napi 9 óra: közel 1000 óra:)
Aki a blogot munkaidőben olvasgatja, netán még bejegyzést is ír (nem szép dolog munka helyett), annak nyilván annyival kevesebb.

Lacás írta...

Úgy látom már tényleg mindenki a nyaralás lázában ég!
A Kovács család nagyon jól tette,hogy írt bejegyzést!Persze ilyenkor jöhetnének a szemrehányások,hogy mondjuk én miért nem írok,ha egyszer van belépési lehetőségem. A válasz egyszerű:az élet itt tényleg nem olyan vad és pőrgős,mint amilyen Dániában volt.
Munkanézéssel töltöm napjaim és ma már be is adom egy pár helyre.

Kivel mi újság? Nekem igazából még csak most sikerült teljesen kihevernem a szombati bulit:) A péntekkel kapcsolatban:lesz egy lájtos sörözés mondjuk a Tboy-ban.
Lehetne jelezni,hogy kinek jó!
A szerdai foci sajnos nem valószínű,hogy működni fog,mert a munkás emberek addigra már nagyon fáradtak lesznek,ami persze teljesen érthető.Szóval haverfoci valszeg jegelve addig,amíg jó idő nem lesz,de akkor már egy párat hétvégére lehetne szervezni.Akár a blogon keresztül is:)
Kitartást a dolgozóknak és legalább ennyi kitartást a dolgozni vágyóknak!
Csaba(Mátyus):Meggyógyultál?Hétvégén miért nem tudsz jönni?

Na üdv mindenkinek!

Tsutsu írta...

Pénteken lehetne találkozni korábban is..mondjuk egy jó kis Köpködős/Biliárdos este nekem tetszene.Vki benne lenne egy ilyenben 6-7 körül?

Laci, új bejegyzéshez nem kell semmit írni : elég egy "." is és máris lehet folytatni a commenteket 0-ról, de legalább nem kell görgetni annyit:)

Tsutsu

Dzsonasz írta...

hogy itt milyen aktív mindenki...
én most nem leszek otthon hétvégén, bár a köpködős impis party remekül hangzik, főleg, hogy én még mindig fáradt vagyok a szombati akció óta.
jövő héten viszont megyünk lillával, és akkor is remélem lesz vmi, de inkább vmi féldurva okulva a most hétvégéből. szegény embert az ág is húzza, tegnap tönkrement a 3 éves cipőm, pont mikor alig van cashem

Hermann írta...

A péntek nekem ok, csak valaki foglaljon asztalt aki arra jár.

csabinnyó írta...

Laci: igen, már szinte meggyógyultam, legalábbis lázam nincs és a közérzetem is rendben, csak hát köhögés, meg taknyolás van azért...
Sajnos a hétvégén családi okokból nem tudok menni, de remélem ügyesek lesztek.
A pénteki sörözgetés egyelőre vállalhatónak tűnik részünkről is.

Frank Klopas írta...

Hát, Norbi..
Ez tényleg csak egy comment erejű bejegyzés lett.. :)
Én akartam egy igazi bejegyzést írni, de valaki azt mondta, hogy a tied még csak most nyílt ne tereljem el róla a figyelmet! :)

A lényeg: Inform Média, ügyvezetési gyakornoka lettem. Hétfőtől. Normális esetben kb. hétfőn adtak volna csak választ, hogy mi lett a 2. kör eredménye, de kicsit megpörgették a történetet, ezért maradtatok le sokan az eseményekről.
A program célja, hogy majd a vezetőségbe képezzenek fiatal embereket. Ennek módja az, hogy az ügyvezető igazgatónak látok el asszisztensi teendőket, és így megismerem a sok-sok hozzátartozó területet.

Az Inform Médiához tartozik a Napló, Szuperinfo, Tipp, Apró újságok HB, BAZ és SZSZB megyében. Nyomda, meg terjesztési hálózat, meg Ukrajnában, Romániában érdekeltségek, hogy egy kis bepillantást nyújtsak a tevékenységi körébe. :)

Kiváncsi vagyok meddig húzom, ugyanis az előttem levő embertől 4 nap után elköszöntek! Én már eddig 2 napot kipipáltam! :)

Na, egyelőre ennyi.
Csaba a Nagy

Frank Klopas írta...

Ja, és a Fundamentát nem hagytam abba. Szóval, akinek lakáscélú állami támogatásra van szüksége, vagy valami nyűgje (annak, akinek már van) az ne habozzon hívni! :)

Tsutsu írta...

És nem kérdezted, hogy mi volt az elköszönés oka?Nem árt tudni, mit nem érdemes csinálnod:)

Ha ma nem jár arra senki, holnap felhívom az Imperialt és foglalok asztalt mondjuk 6-ra, persze csak akkor ha más is tud akkorra jönni.

Tsutsu

Petya írta...

Ami érdekes ezzel a munkával kapcsolatban, az az, hogy szerintem Nagycsében sem bíznak annyira, mert a tegnapi H-B Napló 9. oldalán a sportrovat alatt hírdettek Ügyvezetői Gyakornokot az inform médiába - ezek szerint Csaba annyira nem győzted meg őket ez alatt a két nap alatt :)

Viszont az is jó, hogy ha ott dolgozol, elintézhetnéd, hogy a Tipp újságot ingyen kapjuk :)

Előre is köszi!
P

Lacás írta...

A péntek 6 óra jó lesz az Imperiálban. Csucsu le tudnád foglalni az asztalt,mert nem nagyon járok arra.

Dzsonasz írta...

és akkor köpködni nem is mentek?
mszk-milánói kombó?

Névtelen írta...

hali

Csaba én az IM Kft-nél írtam a szakdolgozatomat, így eléggé ismerem....

Üdvözlöm Bukta Gábort, meg persze Buti Attilát is

knorbi

Dzsonasz írta...

Boldog Szülinapot Peti!
jövő héten megünnepeljük, persze ti már holnap is megkoronázzátok egy kis billiárddal :)

Frank Klopas írta...

Nocsa, nocsak Norbi! Mik derülnek ki! :)

Tényleg, Petke bódog szülinapot! :)

Pitti írta...

Én nem leszek Pénteken, úgy néz ki, ha mégis, akkor meg ott leszek. :-D
Az igazi ok tulajdonképp az, hogy nem akarok mindenkit végigverni billiárdban. :-P
Jó szórakozást srácok!

bajigál írta...

Boldog szülinapot Peti!
Jövő hét végén ünneplünk!

Névtelen írta...

bujek neked P! amugy mennyi is lettel most ezzel a +1-el ? ugy 18 (pelikan elftars szerint legalabbis eheh) :DD

Petya írta...

Szasztok skaccok!

Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat, de nem engem kellene ünnepelni, hanem szüleimet, akik összehoztak és megszültek..

A ma este nagyon fain, mi késünk, és hamarabb megyünk, de az is lehet, hogy egyáltalán nem.

Puszi
P

bajigál írta...

Sziasztok srácok!
Mi újság, milyen volt a buli, meccs? Nekünk sajna nagyon punnyadósra sikeredett ez a szombat eset, még egy lightos sörözés vagy poker sem jött össze. Ez mondjuk olyan szempontból lehet h nem hátrány, hogy holnap délelőtt megyek focizni:)

Tsutsu írta...

A péntek jó volt: Volt egy kis biliárd, amit Popy Lacival meg is nyertümk:) A legyőzöttek : Móca és Herr, Orsi és Csaba. Kis biliárd után meg átmentünk a Köpködőbe, ki kocsival, ki gyalog..kinek mi jut:)
Ott én voltam egyedül a legény a talpamon: senki más nem evett köpködő menüt:)(makaroni+ melegszenya)Aztán 10 fele hazamentünk.

A foci meg Istenkirály volt: 4-1-re vertük a Baross-t akik jelenleg 1. helyen voltak a tabellán(tény veszített pontokat nézve csak a 3.-ok). Az utolsó 3 gól nagyon a végén esett..elég szoros -izgalmas meccs volt.És ha ki kellene emelni vkit: akkor mindenkit ki lehetne emelni. Ennyire jól még nem védekeztünk sztem..A meccs elején volt 1-2 ziccerük, de utána semmi. Nagyon sajánlom hogy jövő héten két meccsre sem tudok meni..de ha így játszannk akkor azokon a meccseken nem is kell ennyi védő. Ja és olyan volt mint a régi szép időkben mindenkiben volt tűz és minden gólnál úgy örültünk mintha VB döntőben lennénk..legalábbis én így éreztem:)

Tsutsu

Dzsonasz írta...

volt áremelés a köpködőben?
szerdán én is megyek focizni, kíváncsi vagyok milyen lesz...
hétvégén (szombaton) kik azok akik tudnak jönni "mulatni"?
remélem minnél többen.
jó munkát mindenkinek a hétre, mózsa hova adtad be eddig?

Pitti írta...

most hétvégén? jó kérdés mi :-D
Részemről azt preferálnám ha kicsit leánydúsabb környezetbe mennénk ahol azoknak a szegény lelkeknek, mint én akinek nincs barátnője, lehetne lehetősége kötetlenül ismerkedni ismeretlen nőnemű lényekkel.Amúgy ok.

Lacás írta...

Jó a szombat!Lehet,hogy megint le kellene foglalni majd valamit.
A nagyokhoz és pár kicsihez is beadtam az önéletrajzomat.Nem hiszem,hogy hamar jön visszajelzés,próbálok türelmes maradni.Egyelőre tényleg úgy néz ki,hogy maradok Debrecenben, de azért, ha már tényleg fogytán lesz türelmem,akkor elgondolkodok.

Peti,MCsaba:jobban vagytok már? Kár,hogy pénteken nem voltatok!
Pisti,ha van valami jó ötleted,akkor csak szólj,hogy hova menjünk. Peti már úgyis elég rég volt a Bázisban:)
Na legyetek jók!

Dzsonasz írta...

kezdésnek mehetnénk megint a t-boyba, és aztán meglátjuk.
szombat este azért elég durva elmenni bármelyik szórakozóhelyre is. esetleg annyit lehet, hogy nem a t-boyba megyünk ahol ugye elég alacsony az átlagéletkor (még akkor is, ha manapság már a 9éves lányok is létesítenek nemi kapcsolatot osztálytársaikkal), hanem vhova ahol korosztálybeliek, vagy legalábbis egyetemisták is vannak. de foglalni mindenképpen kellene sztem. de sztem jó lesz a t-boy, márcsak az árfekvése miatt is, és utána még mindig lehet továbblépni onnan.
csabika még mindig beteg vagy-E? peti te meg smároltál vele hogy elkaptad?
lassan telik ez a nap is :)

bajigál írta...

Ma is elvették a munkát-E, hogy unatkozol? Egyébként kocsival mész pénteken?
Nekem is jó lenne a Téboly, most lehetne szólni az ismerős csajoknak (feleségek, menyasszonyok, szólók), a múltkor már Andi hiányolta, hogy mikor lesz csajos buli-E. Egyébként se csak Szörnyű szörnyű fejét bámuljuk egész este :D. Bocs Tamás.
Többieknek meg jobbulást, remélem rendbe jöttök és jöttök szombaton.
A nyaralásra közbe bejelentkezett Digó és Gombor, szóval kezd betelni a hely, mostantól csak szolídan a reklámmal.

Dzsonasz írta...

sátorhely nincs E?
amúgy kocsival, ja, kérdés hogy te meddig tolod pénteken...
de addig még megbeszéljük simán
digó jó hír amúgy, lesz hangulat...

Frank Klopas írta...

Csá Négerek!

Ötlet szintjén: Inkognitóho mit szóltok?
Mióta újra megnyílt nem voltunk!

Amúgy valamit akartam írni, de elfelejtettem.. :(

UI: 270 a melegszenya a Köpiben! :)

Dzsonasz írta...

lilla a t-boyba akar menni :)
már be lett neki ígérve, hogy ihat 5whiskyt meg 5 jägert.
később átmehetünk az incognitóba is, én azt sem tudtam hogy megnyílt.

Petya írta...

hamarosan egy naaagy hírrel foglak meglepni benneteket. az egy új bejegyzés lesz.Képpel. Addig is, legyetek jók, szervezzétek serényen a hétvégét, a T-boynál olcsóbb helyet soha nem fogunk találni, ráadásul már a kidobó is a barátunk, úgyhogy szerintem minden rendben lesz.

Ja és a 9 évesek nem létesítenek nemi kapcsolatot, csak az anyukájuk szeretné.
P

Tsutsu írta...

Hehe én lehet sejtek vmit:)

Hogy lehet az, hogy 1 munkanapon több hozzászólás van mint egy egész hétvégén?:)

Pitti írta...

Ez egy nagyon jó észrevétel, így én én hasonló cipőben járó barátaim akik keményen állást keresnek, kíváncsian várják a munkahelyi lazsálók nevetséges indokait ezen kérdés megválaszolására.
És ha minden igaz meg kell jelennie egy képnek a kommentemhez csatolva, mint Petinél a tűzpiros LADA.

Hermann írta...

Pisti!

Ez a munkamorál jellemző a közgazdászokra!

Dzsonasz írta...

hát így kaja után még fáradtabb az ember...
várjuk a meglepetést.
remek feladat kínálkozik ismét közösségünk vmelyik tagjára (én Mózsára gondoltam, mert neki van csak tapasztalata a dologban): le kellene foglalni helyet a t-boyban.
pisti: én nem látok képet
csaba remélem nincs harag a t-boy miatt? egyszer egy beszélgetős estére szívesen elmennék az inkognitóba na meg a régi szép idők miatt is...
na és milyen az IM? még ottvagy egyáltalán :D "ukránba" v. "románba" voltál mán?

Névtelen írta...

haho! szombati pontos helyszint es idopontot majd jelezze, aki intezi! sok szorgos ember: indulnak a gyarak, lehet szenet lapatolni meg hasonlok ;p nekem meg megint kezdodik a pihi idoszak :)

Dzsonasz írta...

de te nem is keresel milliárdokat

Pitti írta...

Szerintem ott van az a kép.(én látom magam)

csabinnyó írta...

szevasztok -E!
már 90%os vagyok, de köszönöm az aggódást -E
amúgy mi-E? :) (a kérdés elsősorban Imr-Ehez szól :P)
mi dolgozgatunk, nálunk nincs szénszünet, úgyh sok hírrel nemtok szolgálni, de a hétvégi tébolyulás nagy valószínűséggel jó mind2önknek

egy kérdés lenne még gyorsba: van-e kedve vkinek febr. 7-10ig Ruzomberokra jönni sielni? ma-holnap foglalok szállást, úgyh telefonáljatok, ha van kedvetek

Pisti: az a csaj mit tátja a száját a képen? csak azt ne mond, h Amerikában ilyen reakciókat váltottál ki a csajokból, ha közel mentél hozzájuk :P

Jani: én sem keresek milliárdokat sajna és még csak nem is pihenhetek eleget...:(

Pitti írta...

:-DDD
Csabi ha csak a magyar lányokból ezt váltanám ki már akkor is elégedett lennék. Amúgy ő Megan az egyik lány akivel együtt laktam és épp azon ámul, hogy két sört iszok egyszerre.
Ami lássuk be nem esik meg velem sürjen.

Frank Klopas írta...

Petke mi a meglepi? Jön a Kiskovács?
Jó a tboj! Majd legközelebb én foglalok az Ink.-be!

Névtelen írta...

Infatuation casinos? suffer defeat over with this non-reactionary [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] commander and wing it denigrate online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also checkmate our up to the entire sec [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] keep an look at on at http://freecasinogames2010.webs.com and bruised enfold of chief bagatelle !
another lone [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] arrange is www.ttittancasino.com , as opposed to of german gamblers, confine in munificent online casino bonus.