2009. április 27., hétfő

Hanák Kolos 36 teljesítménytúra - Képriport

János még optimistán - a nevezési lapot adja le a Kékes tetején
Kilátás a Galyatető oldalából
János már ekkor egy kicsit megfáradt
Balázs optimistán várja a Bajnai-kormány intézkedéseit
Sokan futva tették meg a távot - tavaly volt olyan is volt, aki János szerint krosszmotorral
Mátrai táj háttérben répcével
János telefonál Lillának a világ legszebb falujából
Kilátás a 789m magas Ágasvárról - háttérben a magas-Tátra
János boldogan nyomatja a túra végén az alkoholmentes Alstert
Ezt a házat remélem senkinek nem kell bemutatni

Srácok félreértés ne essék, én nem azt mondtam, hogy azonnal írok bejegyzést, én azt ígértem meg, hogy felteszem a képeket, de a sztorikat meghagyom nektek. Maradjunk annyiban, hogy János teljesen megváltozott, most már mindig jönni fog velünk túrázni, hetente legalább egyszer főz, és már nem érdekli semmi más, csak a szép táj. :)
Annyit azért még hozzátennék ehhez a túrához, hogy sokkal többen jöhettünk volna, sajnálom, hogy ilyen kevesen voltunk, reméljük, legközelebb több embert sikerül majd összeszedni. A versenyen körülbelül 1000-1200 ember vehetett részt, ezen sorok szerzője Balázzsal egyetemben a 425-dik, míg János az előkelő 434-dik helyet szerezte meg, de ne bántsátok ezért, a lényeg hogy ő is megtette, a tapasztalatot azért semmivel nem lehet pótolni..
Eredmények itt:
Mindenkinek minden jót, éljenek a túrázók!

83 megjegyzés:

Pitti írta...

Fasza a képriport. János nagyon fotogén.
Tényleg Csaba ígért nekünk egy fasza kis vasárnapi reggelit!

Pitti írta...

Keróval is meg lehetett volna tenni a túrát? Akkor mentem volna bazz.

Dzsonasz írta...

igazságtalan ez az 1 perc különbség akkor is :)
na meg azért ne állítsuk már be a dolgokat, mintha már virágnyelven is beszélnék.
a jó kaját mindig is szerettem, most ha jobbat főzök mint 1-2 étteremben, akkor az szerintem megéri a vesződést, mert akkor tudom hogy mi vár rám az evésnél.
a falu tényleg nagyon tetszett, hihetetlen a kulisszája, de amúgyis mindig is a hegyekbe vágytam (lásd aasztriai panzió!!!)

storyk: lealkudtam a parkolást a kékesen, előttünk egy párocska fizetett, és mondták hogy 1000 Ft ra megbótolták a fazonnal, egy teljes napra, mi meg 600at fizettünk, mert ki volt írva, hogy síszezonban 600/nap. mondtam a csávónak hogy kinevezem a mai napot síszezonnak.
a falu rohadt szép volt ám :)
hallottam hogy mózsa a hajdú 50 óta nem megy túrázni teljesítményre.
egyébként jó volt ez, de a faluról falura túrázás sörözéssel meg sok pihivel az azért stílusosabb.
mivel most az elkövetkező hetek annyira be vannak táblázva hétvége ügyében, nem hiszem hogy sor kerül sajnos újabb túrára a közeljövőben.
mondtam már hogy szép volt a falu nagyon? mármint keresztes.
story: elég sokáig ment előttünk egy nagyseggű csaj, amitől peti rosszul lett.
ha még eszembejut vmi le fogom írni

Petya írta...

story:
beérkeztünk Mátrakeresztesbe, mondom Jánosnak:
- Látod, milyen szép 5-ös BMW parkol ott a ház előtt?
Mire János:
- Szép, szép, de nekem inkább ez a táj, ami tetszik. Csodálatos!

Hermann írta...

Biztos jó lehetett ez a túra de én a magam részéről valami lightosabbal kezdeném. Viszont a János által említett verziót valszeg még inkább kipróbálnám.

Ezek szerint szombat este spontán bebaszás lett miután elmentem? Mondjuk Csabán látszott hogy lehet beleviszi Lacást a rosszba, ezek szerint megtörtént. A Bakeliten kívül hol voltatok? Tsutsu meddig maradtál?

Ákos írta...

János: igy "egyetemistakent" sem tduok semmit, de ma megyek be (mert holnap prezentalunk es meg a prezentaciot sem lattam egeszben, de azt hiszem a tobbieke mar kesz, en meg most csinalom :D) es rakerdezek a nepektol. szoktam nezegetni a kiirasokat, de nem remlik semmi.
grat a turahoz, jol megusztad egy vizholyaggal, nekem egy bp-i (2-3 oras) maszkalastol ugy 4-8 szokott lenni a talpamon, labujjaimon es a sarkamon is :D

ha elfelejtenem, akkor szolj ram es mondom, hogy mit tudtam meg

csabinnyó írta...

siasztok!
grat a túrázóknak!
én kicsit el vagyok foglalva mindenfélével (meló, család vegyesen), úgyh még ha szerettem volna, akkor se tudtam volna szombaton menni...
Amúgy van még hova fejlődjetek, csaj h egy példát mondjak: Dombi Tomi :P (Ő minden héten megy) Olyan túzázásban én is benne lennék vmikor, hogy nem megyünk csak 15 km-t, de azt vagy 5-6 faluval és legalább ugyanennyi kisfröccsel megspékelve.
Én pénteken melóból mentem Pestre a Gundelbe egy fogadásra, ahol bár én is kaptam rendesen kaját, azért elsődleges feladatom a fényképezés volt (a műveimet megnézhetitek a cég honlapján, ha érdekelne vkit :P). Mivel fél egykor ért véget a program, ezért csak fél 3kor értem haza, így szombat reggel elég nehezen tudtam fél8kor felkelni, hogy menjek nagyszülőkhöz a kertbe :)
Viszont tegnap voltam tesómékkal paintball-ozni és iszonyat élveztem. Bár most olyan izomlázam van a combomban, hogy alig bírtam a lépcsőn felmenni az irodába :)
Egyszer szervezhetnénk közösen is egyet, szerintem mindenki élvezné.
Szertárosok: Csütörtökön nem leszek focin. De ügyesek legyetek! Itt az esély, hogy eggyel több győzelmünk legyen, mint vereségünk ;)
üdv mindenkinek

Pitti írta...

paintball-ban benne vagyok :-D

Ákos írta...

Kedves János: tobbek allitasa szerint a sorsator kovetkezo heten lesz a kozgazon, a karon viszont nem lattam semmilyen erre utalo nyomot...

Csaba: a ceg honlapjanak linkje? :D

Lacás írta...

Jó lehetett a túra!Balázs mesélt 1-2 sztorit. Én is inkább olyanra mennék majd,ahol nincs teljesítménykényszer:)
Szörnyűt felhívtam és azt mondta,hogy Sörsátor a jövőhéten lesz a közgázon. Pénteken azért mehetnénk egyet bulizni,csak 3 napos lesz a hétvége.
Csütörtökön foci nekem se lesz a kresz miatt.És sajnos szombaton is lesz kresz,lehet a szombati buli jobb lenne.

Pitti írta...

Sziasztok!
Egy kis vidámsággal indítanám a napot, melynek tárgya én vagyok. :D
Egyesek számára (Én) egy szimpla éjszakai alvás is kalandosra tud sikerülni és a megtett táv csak néhány lépésre lecsökken nem kell kilómétereket megtenni. Történt ugyanis, hogy este megszomjaztam így fogtam magam felpattantam az ágyból és a fürdőszoba irányába indultam.Az első ajtón át is jutottam gyorsan ami a szobám ajtaja volt, ennek nyitását gond nélkül sikerült abszolválnom. Ekkor éjszakai túrám felénél jártam kb.Ezek után következett a fürdőszoba ajtó ami nagyjából 2db egész lépésre van a szobám ajtajától.Mikor konstatáltam hogy annak nyitásával nem kell foglalkoznom, mert nyitva van megindultam, azonban gyorsan rájöttem, hogy érzékszerveim csúnyán megtréfáltak a felmerült eldöntendő kérdésben, mert a második lépést követően a becsapódás után már az ajtót szeretgettem. Visszaidézve az esetet szerintem a vicces házivideó kategóriában az első helyet kérdés nélkül nekem adnák az tuti. Sajna nem lett megörökítve az esemény amit nagyon sajnálok mert ilyen többet nem nagy valószínűséggel fog velem történni. Az ajtónak nem lett semmi baja ugyanis a rövid kigyorsítási táv miatt a két ajtó között, nem volt lehetőségem elég nagy lendületet szerezni ahhoz, hogy komolyabb károkat okozzak.
Szép napot mindenkinek! :-D

Dzsonasz írta...

akkor szerdán nem jön el senki egy-két sörre, valahol biztos van sörsátor MFK/DOTE ?
ha már otthon leszek...
pedig jó lett volna a közgn nosztalgiázni egyet a sörsátorban.
na de e van.

Hermann írta...

János én úgy tudom hogy Infó/Bölcsész sátor van a héten, legalábbis ezt hallottam a rádióban még múlt héten.

Szerdán este 9től lesz meccsünk hátha rá tudsz utána valakit venni hogy maradjon.

Petya írta...

János minden tiszteletem ellenére én közben rájöttem vasárnap, hogy szeretném megnézni ahogy az Arsenal elveri az Manu-t, úgyhogy részemről a szerda felejtős.

Dzsonasz írta...

jólvan akkor, ez úgylátom bukó.
végre otthon vagyok egy hétköznap, és semmi.
megpróbálom rávenni akkor Lillát hogy jöjjön el mégis, vagy ha ő sem akkor Ferikével beülünk vhova megnézni a meccset, oszt jóvan.

bajigál írta...

szerdán hazamész te sinter?:D
fasza heted volt/lesz egy kis túrával, meg Villánnyal...
egyébként grat a túrához, nekem is megjött a kedvem, de valami lightosabb távhoz, mint az előttem szólóknak.
Mi tegnap voltunk gokartozni Mikivel, Pécsével meg ilyen arcokkal, azt tudom mondani h nagyon fasza volt, ment a kis lökdösődés, hülyéskedés, a végére meg tök jól ráéreztünk. Közeljövőben meg fogjuk ismételni, János, hangold magad!
Üdv mindnekinek, pénteken buli? vagy szombaton inkább??

Pitti írta...

A gokartban is benne vagyok. :-D Srácok ha így haladunk lassan megfogalmazzátok az összes álmomat.

Laci és én focizni akarunk a hétvégén!

Tsutsu írta...

szombat 2 óra?

Tsutsu

Petya írta...

pénteken buli?

Ákos írta...

udv pipöl!

akit kerestem telefonon: azert volt, mert ma prezentaltunk airbusbol es ugy volt, hogy 3-ra mindenki bemegy, Keru viszont full masnaposan kezdes elott 10 perccel jelent meg. Mivel nekem nincs meg a szama, igy probaltam megszerezni vagy legalabb a Szornyu szamat, mert o biztos tudja Keruet.
Vegul aztan jott Keru es megmentette az Airbust a valsagtol, az ove volt a strategiai resz: "... hat nem tul jok az eladasok, de most mit csinaljunk, ez van..." :D igy kb ezt mondta, Hernadi meg belekotott, hogy Keru tamaszkodott, mikozben beszelt.
(Koszonet Nyeste Lacinak a Szornyu telefonszamaert)

Kov heten lesz a sorsator a kozgazon.
Ha pedig vmi fustmentes helyre mentek a hetvegen, akkor meg probalok csatlakozni, most mar talan az egeszsegugyi allapotom is engedi.

Pitti írta...

Tsutsu Laci meg én szombaton 2-től focizni akarunk!

bajigál írta...

pénteken buli?!

Lacás írta...

Akkor pénteken buli,szombaton 2-kor foci.Elég érdekesen hangzik így együtt,de lehet meg tudjuk valósítani.
János,ha nem lenne holnap meccsünk este 9-kor simán beülnék 1-2 sörre,így viszont elég necces.
Az Arsenal-MU-n én is az ágyúsoknak szurkolok,a mainál biztos jobb lesz,persze nem látom a meccs miatt....Ilyenkor mondják:valamit valamiért.

Tsutsu írta...

Akkor itt a lista:

Szombat foci, 14.00:

Pisti
Mózsa
Tsutsu
.
.

Petya írta...

Pisti
Mózsa
Tsutsu
Petyuska
.
.
.
.

Az utolsó képen lévő házat remélem vágjátok.. :)

Hermann írta...

Pénteken lesz Loki meccs mivel nem megyek ezért a bérletem felajánlom a népnek.

Peti az Orbánék háza nem? :)

Névtelen írta...

Hétvégén én GV-n leszek újfent, szal a bérletemet én is felajánlom a köznek.
Peti, vidd ki Teddy bear-t, hadd lásson egy kis focit! :)
Amúgy gyujtottatok egy gyertyát a háznál? :)

CSN

Pitti írta...

Hát a péntek buli szombat foci jól rímel, de lehet nem a legjobb sorrendileg. Nálam a foci az első még akkor is ha kapus kell hogy legyek.
Túrázók, mi van a storyzgatással?! János neked időd mint a tenger!

Petya írta...

én nagyon szívesen elfogadnám mindkettőtök bérletét.
az egyiket Radnai Balázsnak szánnám, a másikat pedig Szedlák Balázsnak, ugyanis meglátogat minket Írországból. Oda tudjátok adni Csucsnak?
Hernyó akkor ez azt jelenti, hogy nem is jössz pénteken? Nagycsé ez azt jelenti, hogy nem is jössz pénteken? Amúgy hanyadikok lettetek a lakáskasszás focikupán, megnyertétek legalább a félmillát?

Dzsonasz írta...

kicsit szomi vagyok, hogy nem lesz ma semmi. viszont ezt jelnek fogom fel, hogy nincs értelme visszamerengni korba, mi elmúlt vala,
tudományok házát elhagyva új feladatok várnak a nemes ifjúkra...

nem tudok több storyt.még 3,6 óra és tiplizek haza.
ötletek, hogy vegyek e vmit tesómnak ballagásra?
illetve ha vki vmelyik kedvenc tágos tanárját üdvözölni szeretné, szívesen átadom neki. márha ismerem.
Ferikében nagyon bízok az estére vonatkozóan.

Névtelen írta...

A Lakáskasszás focit kikaptunk, de még lesz egy meccs jövő hónapban Szegeden, ha ott nyerünk irány a pesti döntő, ami nyáron lesz! :)

Sajna, pénteken én már nem leszek itthon. Ma odaadom a bérletem Csucsunak!

CSN

Pitti írta...

Írjuk már vissza a szőröst szörfösre!

Petya írta...

milyen szőröst?

Lacás írta...

Akár szőrös is lehet egy csaj,ha ilyen a segge,nem Pisti??:)(bár ez nehéz kérdés)

Pitti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Pitti írta...

Attól függ hol és mennyire.
A Kovácsalád jön haza a hosszú hétvégére? Ha igen, akkor a férfi tagja igazán beállhatna focizni. Apropó, aki olvassa a blogot, szeretne jönni focizni és még a kitűzött időpont (szombat 2óra) is megfelel számára az jelezze itt legyen olyan szíves, hogy a focit szervező egyént (Lacit) kíméljük meg a felesleges telefonhívásoktól.
Eddig négy kemény legény állt csatasorba:
Tsuts
Peti
Laci
Pisti

A pesti idegenlégiósoktól fokozott aktivitást várunk el!:
Imi
Norbi
János
Nagy zé (Z)

Asszonykák, barátnők jöhetnének biztatni urukat, barátjukat.

Névtelen írta...

Én még meglátom hogy megyek-e, mert elég sok dolgom van a hétvégén.
Egyébként Popy Laci voltam és ez volt az első bejegyzésem! :)

bajigál írta...

Sziasztok skacok!

Tegnap óta excel képzésen vagyunk, annyira nyugis, mintha szabadságon lennék...:)
A hétvégi foci sajnos tuti nem jó, tesóm szombaton ballag, illetve az új stoplis kinyírta a lábam, de a Loki meccs lehet hogy szóba jöhet.
Ma este lehet megyünk Mikivel Corvinusos egyetemi buliba:)
Holnap hova menjünk?
Üdv

oregm írta...

hello sracok :)

sokkal jobb otletem van, mint hogy pentek buli es szombat foci, masnaposan, faradtan.....

legyen inkabb ma buli es szombat foci!


megpedig itt: MÁV Járműjavító
program: http://fokk.hu/hu/programs/details/ 444,Copy+Con+&+The+Freed%20om+Fighters
hangulat: http://www.youtube.com/watch?v=hGhgLb32ljs (első 30 mp), reméljük,
utána reklám,
ez is megvolt.

holnap, holnap meg (betemetjük a mát:) munka ünnepe, tehát alszunk délig

ui. öcsém is jönne de hát nem tud.... :)
ui2. jó ez a blog, főleg a jobb oldali képek.
ui3. jó volt a disznóslovas történet is :)
ha hamarabb olvasom okosabban döntök a munkahelyen (lásd befogom a pofám.)

EZUTÁN MINDEN NAP A BJERRINGBRO-T HASZNÁLOM

oregm írta...

ja igen es az a Csaba az öcsém ameik nem írja a komment alá hogy Klopas
:)

Petya írta...

na te meg ki a csülök vagy?

oregm írta...

aszittem kiírja az emailcímem ez a blogger nyavalya, merthogy itt volt a megjegyzés alatt, és abból elég könnyű kitalálni.. de nem :)

amugy valaszoljak vagy mar rajottel kozbe, mert eleg egyszerre irtunk...

(utso segitseg, ocsem helyett batyamat kellett volna irjak)

Hermann írta...

Valami azt súgja hogy ez a csülök Attila.

Nekem az egész hétvége bukó mer megyek Tokajba mindjár indulok, de nektek jó szórakozást.

oregm írta...

nem, nem, mondom ameik NEM irja ala (h Klopas)

tehat a Macska, es nem a batyam, hanem az ocsem, csak ez a fogya...hatranyos helyzetu Petike osszekeveri a kettot


na de tok mindegy, csak 1 programajanlo volt.

Névtelen írta...

"Nagy Gábor [Gabó] :
Campus Majális
2009. május 3-5.

Program:
vasárnap - 05.03.
18.00 - Sátornyitás
20.00 - Retro Party Dj. Hubay-val

hétfő - 05.04.
14.00 - Közgazdász Végzős Búcsúztató
20.00 - Gulyáságyú
21.00 - Vis Maior koncert

kedd - 05.05.
14.00 - Campus kirándulás
21.00 - Dumaszínház /Dombóvári István/
22.00 - United koncert

Italkació: Sör: 199 Ft/korsó (23.00-ig)
Jägermeister: 269 Ft/4cl (egész éjjel)

Sátor nyitvatartása: minden nap 15.00-tól 04.00-ig."

Dyego

Petya írta...

háthallod ennél bonyolultabban is írhattál volna..

Hernyó, te kivel mész tokajba? már a leendő kollegákkal? :)

akkor péntek félkilenc kürt?

üdv
a fogya.. értelmileg alternatív

Névtelen írta...

Ezt a titkos csávót ismeri-e valaki, vagy kiez????!!!!

Dyego

Ákos írta...

hétfő - 05.04.
14.00 - Közgazdász Végzős Búcsúztató -- na ez megint nem vonatkozik ram :D

Tsutsu írta...

Fél 9?Reggel? Este még akkor javában tart a meccs:)

Tsutsu

Pitti írta...

Peti te nagyon szereted fújni ezt a kürtöt.
Nagyon kevés a jelentkező a szombati focira.Nekem tök mindegy hogy mikor van csak legyen. Úgy hallom vasárnap már lesz Her is és akkor délelőtt még a pestiek is tudnának játszani.
CS meg GV-n lesz át is ugorhatna Tokajra bulizni Hermannal vagy fordítva.

Lacás írta...

Diégó leírta a tutit. Te mikor mész sátrazni,mert engem is érdekelne a dolog:)
Holnap akkor mikorra menjünk a Kürtbe?Mikor lesz a meccs?
Szombati focival mi a helyzet?
Tamás,hirtelen én sem ismertem fel a stílusod. Nem jössz holnap a Vadászba?

Lacás írta...

Grat. a csapatnak az Echo elleni eredményért. Most láttam.

Tsutsu írta...

Érdekes meccs volt:
1-3,3-3,3-4,4-5,6-5..vagy valahogy így..

Akkor szombati focit szerintem lehet törölni kellene, és mivel Pisti ötlete kiválló én is szavazok egy Vasárnap délelőtti focira, mondjuk 10óra Campus.

Várom a jelentkezőket:

1.Pisti
2.Tsutsu

Persze csak ha egyetért mindenki a halsztással.

Tsutsu

balu írta...

Szombat és vasárnap is szóba jöhet a foci. Jelentkezzen aki még akar jönni.

Ha pedig foci, akkor Loki. Úgy alakult, hogy tudok menni a Loki meccsre is. Köszönöm a bérletfölajánlóknak, keresem majd Tsutsut az ügyben.

balu írta...

Ja egy story a túráról: Jánost eleinte nagyon bosszantotta (minket is), hogy sokan futottak el mellettünk , és állandóan le kellett húzódni, h. elférjenek. Nem is hagyta annyiban, még rá is szólt az első elfutókra, hogy előre kiáltsák melyik oldalról akarnak előzni. :) Visszaolvasva nem olyan vicces, mint ott volt az ösvényen a Mátrában: "-Szóljatok már légyszi, h. melyik oldalról előztök."

Névtelen írta...

Haligali!

Sajnos családi esemény miatt én nem fogok tudni menni a focira, de köszi az invitálást!

Más: bár tudom, hogy későn szólok és hogy mindenkinek ezer programja van a hétvégére, de aki még olvassa a mai napon a blogot és van kedve még a loki meccsz előtt meginni egy sört mondjuk olyan 4-5 óra körül az kérem jelentkezen! (elég ha megcsörget)

További kellemes hétvégét! Ilyenkor szerintem mindenki fejében átsuhant már leglább egyszer az a gondolat, hogy sokkalkellemesebb lenne ha a hétköznapok (5db) lene a hétvége és a hétvége (2db) lenne a munkanapok!:)

Üdv
Norbi

Petya írta...

Balázs ez egyáltalán nem volt vicces így visszaolvasva.. :D
A meccs 7től lesz? Azt hittem, hogy hattól. Akkor végülis meccs előtt is megihatnánk Nóbival egy sört, nem? Szedlákról még nem tudok semmit, lehet hogy nem is jön..
Puszi

Lacás írta...

Benne vagyok a vasárnap 10 órás fociban.
Akkor eddig:Pisti,Csucsu,Balázs, meg én.
Legyen fél 10-kor a Kürt,addigra csak odaértek.
A meccs előtti sörözés nem jó.

Nagyzee írta...

Sziasztok!

Akkor ma este fél kilenc Kürt? Most biztosan megyek.:)
Foci pedig vasárnap délelőtt? Az még nem 100%, de lehet, hogy az is belefér.

Pitti írta...

Bevallom azért erőltetem annyira a focit, hogy Jánost láthassam luftot rúgni és ki tudja talán egyszer megvillant bal lábával egy iszonytató erejű kertésszaggató lövést. :-D
bocs János!

Lacás írta...

Jön Szörnyű is focizni vasárnap,most beszéltem vele.
Zoli,azért én kiváncsi leszek arra a "most biztos megyek:)"-re.
Szedlák jelentkezett már?

Tsutsu írta...

Akkor eddigi résztvevők:

1.Balázs
2.Pisti
3.Mózsás
4.Szörnyű
5.Tsutsu

Holnap megkérdezem Herrt és Gombit.

Tsutsu

Pitti írta...

+ egy fél Z meg Laci említett még nekem valami Gergőt meg Danit. :-D

Hermann írta...

Hazajöttem.

Holnapi foci nem jó mert megyünk nagymuterékhez Újszászra.

Mi volt tegnap?

Petya írta...

holnap Anyák napja

csülök.

Lacás írta...

Jó,hogy írod,csülök. De azért jössz focini?
Még a Batthány borozóba benéztük egy kicsit aztán jöttünk haza.Jó ez a Jimbo,mert nem másnapos tőle az ember.:) Viszont a múlthéten nagyon rosszul voltam ...
Holnap lesz futás?
Este El Classico,hajrá Barca!!!Bocs Imi:)

bajigál írta...

;)
majd meglátjuk!

Fekete Gabi írta...

Helló Srácok!
Látom alakul egy foci holnap, én is jönnék és Csontó Balázs is érdeklődik de ő csak reggelre tud biztosat mondani. Beszállhatunk? Lesz hova?

üdv
G.

Lacás írta...

Persze gyertek! De akkor gyertek!
Imi,Peti fogad veled egy rekesz sörben,hogy a Real Madridot leveri a Barca!

Pitti írta...

Ezennel a holnapi focit kinevezem anyáknapi haverfocinak!

Peti még mindg nem tudom a blogot kellőképp szerkeszteni és nem azért mert béna vagyok!

Lacás írta...

Jön holnap:Gergő,Dávid meg Nagyté is.Ha jön Fekete Gabi meg Csontó úgy már megvagyunk. De jöhetne más is!
Üdv

Pitti írta...

Laci most volt nálam vagy fél órája és közös megegyezéssel eldöntöttük hogy már félünk az egy hónap múlva bekövetkezendő eseményektől. Időrendei sorrendben:
Peti legénybúcsúja-> Petiék esküvője-> Meszes
Laci meg is jegyezte, hogy addig nem megy bulizni, de mikor felvilágosítottam, hogy addig még egy hónap van gyorsan helyesbített :-DDD

Petya írta...

Én holnap biztos nem megyek focizni.

Akkor helyesbítenék:

Peti legénybúcsúja-> Petiék esküvője-> Meszes -> Balázs legénybúcsúja -> szünet -> Balázs esküvője

Pitti írta...

Húúú addig már nem mertük elengedni a képzeletünk. :-DD

Lacás írta...

Azért Meszes és Balázs legénybúcsúja között lesz 2 értékes:) hét szünet,ahol kifújjuk magunkat.
Annyi biztos,hogy őrült egy hónap lesz:)

Tsutsu írta...

Laci:
1. Focin akkor kijön, hogy megleszünk? Ha 8an vagyunk csak akkor én nem megyek. Herr és Gombi nem jön.

2.Miért lenne Meszes és Balázs legénybúcsúja között két hét?(Nézd meg alaposan mit írt Peti:))

Tsutsu

Lacás írta...

Jön Kis Ricsi is focizni.
Gabi,jelezd már akkor,hogy jösztök-e,mert hívtalak,de nem értelek el.

Lacás írta...

Lesz foci! Hozzatok pénzt.

bajigál írta...

úr isten, ez borzalmas volt.
szégyen. osztálykülönbség. barcától nem lehet elvenni egyszerűen a labdát, akkor kerültek helyzetbe, amikor csak akartak. még a nyolc-kilenc kapott gól is benne volt a meccsben, emberfeletti, ahogy játszott a barca. le a kalappal. Messi hihetetlen.
Sokkot kaptam.
Hajrá chelsea!!!!:D

Egyébként még a progikhoz, mi még a legénybúcsú előtti hétvégén elmegyünk a békécsabai sör és CSÜLÖKfesztiválra is:) Nem lesz gyenge a június-július, az tuti!

bajigál írta...

egyéként 10től lesz holnap a foci?

Pitti írta...

Igen.

Lacás írta...

Nagyon jó volt a foci,pedíg épphogy összejött!

Pitti írta...

Naggyon zsírkirály volt a foci!!!
Laci egyik legcsendesebb másfél óráját élhették át a csapatok résztvevői. :-P
A Szabó tesók azt mondták máskor is szívesen jönnének.
A kapuban brillíroztam mondhatni.
Balu nem eladó senkinek!!!