2009. május 3., vasárnap

hú de sok napig nem olvastam a blogot

durva volt ennyi bejegyzést visszaolvasni, rég fordult ugye ez már elő velem :)
kezdeném a szerdával: végül minden jól alakult, elmentem Ferikével, meg Szörnyűvel megnézni a meccset, ami nekik 3 nekem 2 helyszínesre sikerült. a neonban ugyanis nem adták, a ződfában meg 10 kor lekapcsoltak mindent, hogy záróra (szegény Szörnyűt meg kötelezték hogy igya meg a borát, amiből húzóra lett :)))
bowlingban néztük meg a végét, aztán odajött Keru. felmentünk a koliba a tetőteraszra, ott voltak Bandi,Kat,Fruzsi,Panni meg még egy páran, velük dumáltam aztán Ferikével kitaláltuk hogy elnézünk a loviba. Végül zárásig maradtunk. a helyzet változatlan volt, Bence csinálta a karaoket, sokan voltak, de nem hering. bejöttek aztán szörnyűék is, jól elvoltunk.
A legdurvább amit láttam, hogy Gabó eszméletlenül lefogyott, de vagy 30-40 kilót !!! nagyon durván néz ki. találkoztunk Gézával, meg KZ is ott volt állítólag, de őt nem láttam :(
Anett ott dolgzoik a loviban mint ruhatáros, és randizott Gézával, aki azóta a másik ruhatárba pakolja a kabátját :) nekem meg legalább ingyen volt :)
Ferike megint csuklott, folyton támaszkodott fának hogy elmúljon de nem akart. Szörnyű persze még menni akart ibolyába de én mondtam kerunak hogy inkább vigye haza. nem tudom mi lett belőle, de reggel már hívott is többször, asszem csak a 3. hívást hallottam meg, de nem vettem fel azt sem. lényeg hogy nem aludtam túl sokat.

csütörtök ballagás, nem volt nagy szám igazából, inkább csak flash volt amit tesóimmal leműveltem. tanárokkal nem sokat beszéltem, Dórinéval pár szót, tök fiatalos lett, Ilcsik nem volt túl kommunikatív, mikor megkérdeztem mi a helyzet? ennyit válaszolt: "semmi Jancsikám, épp dobok egy smst"
este kajálás aztán irány pest. másnap reggel (aki elvesztette volna a fonalat: péntek) irány villány.
itt péntek szombat voltunk, mert ma Lilla ment Asztriába konferenciára. Jau volt, bár szerintem a borozás az rongyrázás meg puccoskodás, a drágább borok finomak voltak, bár nem sok ilyet ittam, de az "olcsó" 200/dl esek szerintem fosok, én maradok a sörnél szerintem. betoltunk jó néhány zsíros kenyeret (az egyik helyen 30at rendeltünk 7en), meg tegnap este PCS csinált slambucot, jau volt az is.
A házinéni nagyon strange volt ahol voltunk, de egy napig ki lehetett bírni, mindenesetre nem fogom ajánlani senkinek, és még a plakátját sem teszem ki a munkahelyemen, amire töredelmesen megkért mindenkit.
voltak kalandok is: túráztunk az egyik oldalról át akartunk menni a villányi hg megmászásával a másikra, felfelé még ok volt, bár rohadt meredek, aztán lefelé átkeltünk egy szőlősön, aminek a másik oldalán erdő volt, mi Lillával leváltunk a groupról, hogy mi jobban tudjuk merre kell menni átmásztunk egy kerítésen amivel az erdő körbe volt kerítve és elindultunk a fák között össze vissza, míg egyszer csak elértünk egy szakadékhoz ahonnan nem volt tovább (kb. ekkorra a többiek már le is értek a faluba :)))
vhogy leszenvedtük, tiszta sár volt minden, elejtettem lilla táskáját ami lebukfencezett a hegyen :) aztán vhogy csak leértünk, némi kerülővel, meg izgalom árán.
tegnap éjfélre értünk haza, a többiek még maradtak éjszakára, tolták a páleszt meg a bort...
bocsa a hosszú storyzgazásért, vágom hogy nem túl érdekfeszítő, csak gondoltam nagy önzően beszámolok miért nem olvastam a blogot az elmúlt pár napban.

a jövő: szerda meccsnézés nálunk
a június tényleg király lesz, nem baj az hogy sok a program, csak bírja a pénztárcánk :)

112 megjegyzés:

Lacás írta...

Azért Szörnyű Tomi se eladó,mert a labdáinak még mindig szeme van.Fekete Gabi is jó volt.
Az ellenfélről nem is beszélve,akik kb 50 helyzetet dolgoztak ki.Szabóékat legközelebb is hívom,ha itthon vannak,mert üde színfoltjai a focinak:)

Dzsonasz írta...

kik azok a szabóék?

Lacás írta...

Gergő meg Dávid. Most voltunk futni 3an,Petit alig lehetett lelőni,annyit beszélt:) Én meg rendesen elfáradtam.

Petya írta...

Szabóékat csak akkor hívd, amikor vasárnap reggelre szervezel focit, éás senki más nem tud elmenni. :)

János én büszke vagyok rád, már ami a túra részét érinti, azért csak jobb a szakadékos részen menni, mégha egy kicsit hosszabb is..

Holnap sörsátor, szeretettel várunk mindenkit 8ra, szerdán pedig megyünk Jánosékhoz meccsetnézni.

Pitti írta...

Szertárosok!

Menjek hétfőn meccset nézni?
Mehetek?
Tudok készíteni videófelvételt is amit később ki lehetne elemezni.
Van rá igény?

Lacás írta...

János elég tartalmasan telt a hétvégéd.Nagyon jól és hasznosan ki tudod tölteni a 3 napos pihiket.Gyere te is holnap sörsátorba! :)
Eddig jön: Nóri,Andi,Móni,Peti,Csaba,Balázs meg én.És nem utolsó sorban a texasi láncfűrészes gyilkos,aki most Debrecenben szedi áldozatait:Ted.
Pisti,gyere te is,meg mindenki,aki ráér!

Lacás írta...

Csaba,jön Szandi?Hívd el egy sörre!

Pitti írta...

Meglássuk...

Dzsonasz írta...

én is mennék szívesen, de most amúgy mivel ennyi minden lesz az elkövetkező időben, amúgyis arra a megállapodásra jutottam, hogy hétközben megpróbálom minimalizálni a kiadásaimat, hogy legyen pénz csülökre,legénybúcsúra,peti esküvőjére,nyaralásra...
kellemes hetet kívánok mindenkinek :)

Hermann írta...

Pisti a mai meccset sztem rémálmunkban szeretnénk majd viszont látni videón :)

De ha nyerünk biztos megyek sörsátorba.

Petya írta...

"... hogy legyen pénz csülökre,legénybúcsúra,peti esküvőjére,nyaralásra..."

ez szép gondolat srácok, spóroljon mindenki az esküvőnkre! különben legközelebb nem hívunk meg benneteket! :)

Hermann, Csucsuval kitaláltuk, hogy a legjobb eredményt úgy tudjátok elérni, ha nem álltok ki - csupán 3:0.


Boldog Móni napot a blog minden kedves olvasójának!

Dzsonasz írta...

tényleg Mózsa, boldog névnapot Móninak! bár még mindig nem találkoztam vele...
mit vettél neki ajándék gyanánt?

Dzsonasz írta...

most akkor hétvégén mi is volt? pénteken voltatok vhol? alig derül ki az előző kommentekből, pedig már másodjára olvasom végig? és szombat nuku a vasárnapi foci miatt? még szörnyű sem volt szombaton este ha vasárnap de. volt a foci?
imi, milyen volt a corvinusos buli?

Pitti írta...

János neked aztán van időd, bár nem tudom miért csodálkozom. :-D
Péntek este tébojoltunk ennyi.Nem voltál János az a baj! Még nem találkoztál Mónival? Laci hogy van ez?
Mivel nem tiltakozott senki, ezért úgy döntöttem megnézem a szertárosok meccsét.Bár még ezuttal se biztos hogy kiderül, van e Görömbei átok vagy mifene. Mivel a legutóbbi meccsen nyertek a srácok így Tsutsuval arra korrigáltunk, hogy jelenlétem 4-5 gólt jelent az ellenfél javára. Célom, bármi áron kideríteni valóban így van e.

Tsutsu írta...

A mai meccs után azt hiszem kijelenthetjük, hogy átok nincs..legalábbis Görömbei átok.
Köszi Pisti a szurkolást!

Az agrár pályának lehet még negatív hatása ránk..:)

Tsutsu

Pitti írta...

Tegnap egy új kor kezdődött számomra, ugyanis nem kapcsoltam be otthon a számítógépem!!!
Story azoknak akik nem voltak a sörsátrazni: sokan voltunk. :-D

A lényeg, hogy összedőlt alattunk a pad, természetesen az amelyiken Mózsa Laci ült.Ennek következtében nem sikerült a számba helyezni a finom babgulyással teli kanalat, ellenben minden egyéb helyre került belőle rajtam, plusz az asztalon kiborult sör belecsorgott a cipőmbe. Én nem vagyok tisztában a sörsátrazás hagyományával. Ez gólyáknak van szervezve? Mert elvileg nekem nem járt volna leves, de én ezt nem tudtam és tiszta lelkiismerettel álltam sorba érte és kaptam is.
Mi volt miután elmentem?

Petya írta...

miután elmentél ittunk még egy sört, aztán elmentünk mi is. próbáltuk Mózsát a Zoltán Erika koncert felé terelni, de inkább haza akart menni munkára hivatkozva.
Jó volt, hogy sokan voltunk, többször kéne ilyet.

Dzsonasz írta...

kik voltak? gabó ugye hogy mennyire lefogyott??
Pisti, hozzászokhatnál, hogy ahol Mózsa megjelenik, ott csak a káosz van.
A focin akkor kikaptatok? ezek szerint Herr nem volt a sátorban...
Mekkora király lenne 5.évesnek lenni és mind3 nap a sátorban pocolni, már rögtön "órák" után, nem Móc? mentek még a héten vmikor egyéként?

Hermann írta...

Pisti a pad borulás a sors büntetése volt a potya babagulyás miatt :)

Végül én is voltam János, voltak még Radnaiék, Mátyusék, Petiék, Móc, Tsuts az elején és Nagy Csé de ő tartott egy szünetet amíg Orisval nadrágot kerestek neki, Popi Laci, KZ meg még sokan mások.

Dzsonasz írta...

jól hangzik!
Csabikám milyen nadrágot kerestetek neked? téged is leöntött a gulyás?

Petya írta...

olyan nadrágot kerestek, amelyet nyugodtan lehet "koszolni".

bajigál írta...

ahha, a hányós nadrág-effektus, ismerős:).
Fú, nagyon faszán hangzik ez a sörsátrazós móka, ott lettem volna én is szívesen. A borulás biztos funny volt, kár hogy nem láttam:D.
Dzsoni bá, holnap akkor meccsnézés nálatok? Gyertek srácok, ti is, szerintem János vár mindenkit szeretettel!
Szolgálati közlemény: egy olyan két héten belül össze kéne szednem a nyaralás második részletét, ha lesz rá időm, holnap leírom pontosan, kinek mennyit kéne még utalnia.
Amit fontos lesz még kitalálni: a kaja-pia kérdés. Mikor, mit eszünk, ki csinálja, alapanyagok összeírása, bevásárlást ki(k) intézik, akarunk-e egyáltalán közösen vásárolni, mennyit dobjunk össze fejenként... Ennek a szervezésére várjuk a lelkes jelentkezőket, a győztes jutalma a dicsőség és egy üveg általam felajánlott jéghideg kőbányai.;)
Na csöcs mindenkinek!

Lacás írta...

Köszönöm a Móni napi jókívánságokat,rendesek vagytok. Ma már oda is adtam az ajándékot neki,még meccsre se mentem. Tegnap viszont annyira tetszett a sörsátor,meg hogy sokan voltunk, hogy nem mentem át vele Zoltán Erikára. Viszont nem kellett volna 5 sört meginnom.
Nem csak én ültem a padon,nem miattam volt,higyjétek el:)
Hajrá Barca holnap!
Üdv. mindenkinek,hétvége foci?
Még nincs internetem bent...:(

Tsutsu írta...

Laci azt írtad, hogy fogsz menni meccsre - legközelebb értesíthetnél..

Ákos írta...

János: te most nem bpn vagy, hogy ennyire mindenki hozzad akar menni meccset nezni??

enyhen szolva nem vagyok kepben, most mar letelt a negy het, amit a doki mondott, eddig (lekopogom) tunetmentes voltam, remelem nem is kell soha tobbet ilyet atelnem, senkinek nem kivanom...

Imi: azt tenyleg meg kene beszelni, hogy az etkezesek akkor hogyan is lesznek, ne legyen belole kesobb problem.

ha a hetvegere/het vege fele szervezodik valami osszejovetel, akkor idoben irjatok rola :)

udv nektek

csabinnyó írta...

Szevasztok arcok!
Én is régen jelentkeztem, de inkább nem számolok be róla, mert nem volt annyira érdekes (csak röviden, Szandi rokonainál voltunk 4 napot a cseh-német-lengyel határon, családlátogatás meg kirándulás)

Az el classico-t tegnap néztem meg, az eredmény tudatában, de még így is azt kell mondjam, hogy életem egyik legjobb meccse volt. Csak annyi gáz van vele, hogy ezek után egy loki meccs kb olyan, mint egy új s-class merci után trabantba ülni....:S
Remélem ma továbbmegy a Barca és a köcsög angol bunkerfoci nem lesz eredményes ezúttal...

A sörsátor tényleg jó volt, bár annyian voltunk ott, hogy sok mindenkivel nem tudtam beszélgetni, de majd bepótoljuk. Amúgy szerintem a munkásemberek közül tesóm volt a legkeményebb, mert 4-kor lépett le :) Reggel 9-kor elég vigyori volt, beszéltem vele skype-on, remélem a főnökével nem találkozott :P

A hétvégére szeretnék focit és/vagy flekkenezést szervezni, ugyanis állítólag remek idő lesz.
Kérem a jelentkezők írják fel magukat a listára:

1: Csabi (foci+flekken)
2:

A meszesi nyaraláshoz egy kis flekkenkészítéssel hozzá tudok járulni. Mi szombaton reggel mennénk, tehát aznap ebédre vagy vacsira megcsinálnánk a dolgokat. Csak mondjátok meg, hogy mit vigyünk (pl. tárcsa is kell, vagy cak a sütnivalók). Ja és ha van még jelentkező, aki szombaton jönne az jelentkezzen.

Boldog névnapot Norbi táncoslányának!

Pitti írta...

Jaj de nagyon örülök a kezdeményezésednek Csabi!
FociFlekken királyság benne vagyok, amúgy is parancsot kaptam Mózsa Úrtól, hogy kezdejem meg a focira összeverbuválni az embereket.
Résztvevők a FociFlekken partyn:
1. Csabi
2. Pisti
3. Mózsa Úr
.
.
.

Meszesre tudok vinni tárcsát és bográcsot én is ha szükség lesz rá. Az FF-partyn meg is lehetne beszélni a részleteket és rögzíteni valamilyen formában, hogy tudjuk kinek mi a dolga, ki mit vállal egyénileg, mik a közös teendők, ki mikor, mivel, kivel megy, kit tud magával vinni stb. Szerény véleményem szerint ez azért is lenne kiváló alkalom erre, mivel az előtte való hétvégéink Petiékkel fog eltelni és nem biztos hogy majd a nyaralás szervezésével lesz kedvünk foglalkozni, plusz Peti meg Andi tutkó nem fognak ráérni ezzel foglalkozni a célegyenesben.
Csabi arra is rá lehetne venni hogy a nyaraláson készís nekünk olyan fantasztikus tatárbeefsteak-et mint szilveszterkor?

Tsutsu írta...

FF party szombat du lesz?

Tsutsu

Hermann írta...

Imi! Mi van akkor ha valaki kifizet 2 éjszakát de végül csak 1re tud menni?

A FF party jól hangzik de egyenlőre még kérdéses.

Dzsonasz írta...

már megint micsoda programokról maradok le...
tegnap úgy bealudtam a meccsen mint a sicc :)
így van imre meccsnézés nálunk

szerintem minden nap legyen főzés meszesen, egyik este meg mondjuk szalonnasütés...

ugye négy napról van szó. vasárnap lehetne egy levezetős csárdázás, szombaton mátyus csabi féle flekken, pénteken egy hermann féle babgulyás, csütörtökön meg TBA

Pitti írta...

TBA,Kenzo? Ezeket a kifejezéseket/neveket nem ismerem.
Kérhetnék tájékoztatást ez ügyben?

Dzsonasz írta...

TBA=To Be Added, neked mint USA ban élő legénynek tudnod kéne :)
Kenzo Peti német haverja, neve ellenére :) jó arc, volt egyszer Józsán Hermannál velünk és úgy benyomott mint a szén, nagyon élvezte.

csomó dolgom volt ma, nem is hittem el, egész hamar eltelt így a nap (persze ez csak kivétel volt szerintem, holnap megint jöhet a pocolás)

pár story:
-tegnap a metrón jövet mellettem az egyik srác mikor bemondták hogy a metró egy ideig állva marad az állomáson ezt mondta: " na ez szopóálarc" majd beszartam hogy más is ismeri ezt a remek oldalt és még a szót is használja ugyanolyan értelemben mint mi :))))) el is mosolyodtam magamban.
- ma meg reggel megcsörrent a mellettem levő nőnek a telefonján Gigi di augustino de nem ám akárhogy, hanem a full oldschool stílusban, mikor még a teletextről kellett leolvasni a kottát a csengőhanghoz és magunknak bepötyögni, 1 szólamú, osztó volt.

Lacás írta...

Én nem vagyok biztos erre a hétvégére,mert van egy csomó dolgom,mit csinálni.Pisti azért megelőlegezett engem is,ez nagyon kedves Pisti!:)

Lacás írta...

Bernáthot jól kiállították,azt kell, hogy írjam megérdemelte. Alattomos volt..
Apa kitalálta,hogy a teraszfedőt meghosszabítjuk a kocsinak és ez egy hétvége alatt meg is van.
Jó lenne a flekken,mert Mátyus Csabi rohadt jól csinálja, remélem lesz még rá alkalom.
Munka terén semmi különös, tudom már miért nincs netem,de inkább nem írom:)

Pitti írta...

Na erre holnap rákérdezek hogy miért.

Ákos írta...

a chelsea elso golja elott kb fel perccel kapcsoltam be a tevet :)
annyira nem erdekel, de hatha jo meccs lesz, jo szorkozast hozza mindenkinek!

Lacás írta...

Bunkerezik a Chelsea,sajnos attól félek hatékonyan.
Internetem azért nincs,mert nem állítottam be a főnök és az igazgató nevét, így ők még jó,hogy nem tudják engedélyezni:)

balu írta...

Azért a sörsátorhoz még annyi, hogy a pad azután pár perccel csuklott össze, hogy Nórival megérkeztünk és arra az oldalra ráültünk. Szerencsére előttem még emiatt nem volt se sör se gulyás. A hétvégi FF nem hiszem,h. jó lesz 7végén.

Nekem már van netem csak időm nincs netezni, holnap én is megtudom, miért is nincs Mózsa Úrnak.

Tv-ben nézve színvonalas meccs volt a Loki-Győr, jobbak voltunk, kár, hogy már csak 2 pont a fórunk.

balu írta...

most nézem, h addig írtam a hozzászólást, h. Laci elárulta a "titkot".Laci ne aggódj, ha csak ma állítottad be akkor innentől 2 hét és lesz neted. :)

Petya írta...

ennyire küzdő csapatot nagyon régen nem láttam.

csabinnyó írta...

a szopóálarcot én is ma hallottam :)
egyik kollegám mesélt az oldalról ebéd közben :D

amúgy ez az antifoci kicsit felidegesített, főleg miután a cselszar bunkerezik, drogba úgy siránkozik minden percben, mint egy újszülött kis orángután, a bíró kiállítja a barcást, mikor a köcsög franciának összeakad a lába, a másik orángután mákol egy gólt, aztán olyan alattomosan tapos oda iniestának, h az pirosat érne, alexet pedig nem állítják ki egy hasonló szituban, mint a másik oldalon

szal számomra ez nem egy jó meccs, mert amit a cselszi művel, azt én nem komálom

(ja és a magyar kommentárról inkább egy szót se mondok)

a foci és a flekken akkor lesz amikor mondjátok, én hétvégén itthon vagyok és konyhabútort szerelek :)

na SÜN!

csabinnyó írta...

YES YESYESEYEEEEEEEEES

Petya írta...

beszarás.. azért azt még a Barcelona szurkolók is bevallhatják, hogy a Chelse sokkal jobban játszott ma. ma mind a két meccs amit láttam, balszerencsés volt.. persze az első jobban bánt!

csabinnyó írta...

balszerencse?! :))
micsoda? Essien gólja?

azt meg nem mondanám, h jobban játszott...mert a foci nem arról szól az én meglátásom szerint, h 10-en védekezünk

Dzsonasz írta...

tény hogy a barcelona nem játszott ma jól, a chelsea viszont miután bemákolta a gólt eszméletlen taktikusan játszott. stratégiai foci. a szezon alapján viszont jobban megérdemli a barcelona, a két meccsa alapján meg a chelsea érdemelte volna meg jobban. viszont chelsea manu döntőt ki az isten akart volna?
remélem kiszopik a 10. évfordulón a Mu méghozzá remélem fájóan, csak hogy tudják milyen... (bár így hogy tavaly megnyerték nagyon fifikásnak kell lenni, hogy nagyon fájjon)
na jó éjt mindenkinek!!!

Petya írta...

szerintem a Chelseanek nagyobb esélye lett volna elkapni a MUt, ennyi...
Ha megint a MU nyer, én nem nézek soha többet BL-t.

Dzsonasz írta...

nagy érvágás lenne, ha ők nyernének.

bajigál írta...

na, végre, most nem volt blokkolva az oldal, mert 10 próbálkozásból 9szer azt írja hogy tilos ezt az oldalt használni munkaidőben:)
tegnapi meccs: annak ellenére h realos vagyok, egyszerűen nem tudtam a cselszinek szurkolni a bunkerfoci miatt, így a végén kajak örültem. az esetleges mu-cselszi döntő réméről nem is beszélve.
fain lesz a hétvégétek, már megint nem leszünk otthon, se Dzsoni bá, sem én:( ezt a kaja meg bevásárlás dolgot, ha úgy is ott lesz az arcok zöme, próbáljátok meg valamilyen szinten megbeszélni.
ciao mindenkinek!

Hermann írta...

Én is úgy vélem hogy a Barca egész év alapján jobban megérdemelte, de a párharcban a Chelsea jobb volt.

A Loki meccs viszont ismét fájt és ilyen tényleg régen volt.

csabinnyó írta...

Nem tudom miért mondjátok azt, h a párharcban a chelsea volt a jobb :S Egyrészt mert a Barca jutott tovább, másrészt meg én eddig azt hittem, hogy szeretitek a focit. Márpedig amit a Chelsea csinált, azt én nem nevezném annak, még ha a "stratégiai" vagy "taktikai" jelzőket is teszitek elé. Ilyen hányadék bunkerezést a görögöktől láttam utoljára és azt hiszem a görög állampolgárokon kívül senki sem élvezte azt, amit csináltak.
Na mindegy. Van egy cikk a sportgézán, ami szerintem elég jól összefoglalja a meccset: http://sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2009/05/07/chelsea_barcelona/

A hétvégéről: konkrétumokat szeretnék, hogy ki mikor érne rá, és ha a foci után akarunk flekkenezni is, akkor abban hányan lennének benne? és lehetőleg ne szombatra döntsétek el :)

Tsutsu írta...

1. Csabi: én igazat adok neked, bár benne van az is, hogy én nem igazán láttam a tegnapi meccset. Én is mindenhol azt olvasom hogy a 2 meccs alapján a Chelsea volt a jobb..ebből nekem az következik, hogy a Chelseanek legalább annyival kellett jobbnak lennie, mint a Barca volt a Realnál, ugyanis az első meccsen a Barca több helyzetet dolgozott ki,folyamatosan támadott, a Chelsea meg bekkelt és nem is akart támadni. Persze ha a Bucsaröcsöge teszi ezt meg a BL elődöntőben akkor azt mondom ok, ez természetes, na de egy Chelsea szintű csapat???

Én szombat du érnék rá mondjuk 3-tól az FF party mindkét részére.(Foci és Flekken:))

Tsutsu voltam; egy Loki-,Bayern- és nem utolsó sorban Barca drukker,aki nem szereti a Chelsea-t; tehát nem is elfogult az első témában:)(A véleményémet viszont elfogultság nélkül írtam le)

Petya írta...

azért ezt az FF-et ne hanyagoljuk már el ennyire, igazán szükség lenne már egy kicsit hogy kiengedjünk.. legalábbis nekem mindenképp...

Ákos írta...

MCsaba: a foci resze negativ reszemrol, a masikrol lehet szo, kerdes, hogy milyen lesz az ido 0.o

Lacás írta...

A hétvége nekem max úgy lenne jó,ha vasárnap reggel fociznánk,mint a múltkor.
A BL-döntőben én biztos,hogy a Manchesternek szurkolok,ugyanúgy,mint tavaly!
A Barca is nagyon jó,szép focit játszik. A meccsről: a Barcának szurkoltam,de a bíró csúnyán elcsalta ezt a meccset,a Chelsea kárára.Ez tényleg dúrva volt,akárhogy is játszott a Chelsea.

csabinnyó írta...

A foci szombat délután, 3-tól lesz.
Eddig ha jól tudom a következő alakok mondták, h jönnek:

1: Pisti
2: Csucsu
3: Peti
4: NagyCsé
5: Hernyó
6: SzatBalázs
7: én

A flekkent sajna el kell toljuk egy kicsit, egyrészt mert későn kezdtük el szervezni (vagyis nem igazán jöttek a visszajelzések), másrészt mert a hétvégém olyan sűrű lett hirtelen, hogy még a focira is ippeg tudok menni. Szal bocs mindenkitől, aki beleélte magát, de lesz kárpótlás :) Arra gondoltam, h mivel könnyebben megoldható lenne a helyszín meg az időigény szempontjából, csinálnék egy kis fokhagymás sült hüsit, és az lenne zsíros kenyérrel meg sörrel a meccs után. Hmm? Ennek a költségvetése is alacsonyabb lenne azt hiszem.
Ha ez a verzió is tetszik nektek, akkor jelezzetek vissza holnap reggelig, h tudjam mennyi cuccot vegyek.
(Ákos erre is lehet külön jönni, ha lesz kedved)

Na mindenkinek szép napot!

Pitti írta...

Én benne vagyok így is.
Akkor szombat 3-kor focival kezdünk és utána lesz ami lesz.
Ja Hermann most jutott eszembe hogy még tartozok neked egy sörmeghívással!

Petya írta...

Pisti, ha mi azt számolnánk hogy ki kinek tartozik milyen piával..

Nem korai egy kicsit az a 3? Nem lesz nagyon meleg? Én javasolnám a 4-et, persze ha nektek mindegy, akkor legyen 3.

Pitti írta...

Mesélnének az illetékesek a tegnapi szertár meccsről? Nem a végeredmény érdekel mert már azt tudom.
Persze igazad van Peti, nem is lehet ezt számontartani, de mivel megígértem, így ez más kategóriába esik.

Lacás írta...

Császtok!
Így nekem nem lesz jó a foci,mert a 3 az kettévágja a napomat és tényleg van mit csinálnom.A regeli foci azért volt jó,mert még utána előttem állt az egész nap.
Így jó focit, legalább olyan jót mint a múltkor,de az nagyon magasra tette a mércét.
Pisti gépéről írtam:)
Jó hétvégét!

Frank Klopas írta...

Szevasztok négusok!

Sajna a fociról le kell jelentkeznem, de utána szívesen találkoznék a néppel, ha lesz valami.

Frank Klopas

Petya írta...

Laci neked mikor lenne jó?

Hermann írta...

Pisti!

Szarok voltunk hátul és elől is sok butaságot csináltunk. Pedig ha egy közepes teljesítményt összehozunk akkor meglehetett volna.

Nem akarok vészmadár lenni de ez a 6 eddig elég kevés a focihoz, de mintha Gombi is azt mondta volna hogy belefér. Kis Ricsit hívhatom?

Pitti írta...

Mondom én, hogy hiányzok abból a csapatból :-DDD
A haverfocira pedig miért ne jöhetne Ricsi, a múltkor is volt.

Lacás írta...

Megint Pistitől írok,lehet nem is kell nekem annyira az Internet.:)
Peti,kérdésedre válaszolva a vasárnap reggel vagy a szombat este lenne megfelelő,mert napközben van mit csinálnom.
Nem gond,ha most kimaradok,annál jobban fogom várni a következőt. Pisti most hívja Popit,de úgy tűnik nem ér rá. A jövőhéten mikor jön a pesti delegáció biztos könnyű lesz focit szervezni, na meg bulit.
Jó hétvégét mindenkinek, hajrá Loki!

Petya írta...

Akkor miért nem nyomjuk este, mondjuk 6-tól?

Petya írta...

Vagy 6 óra 5 perctől?

Hermann írta...

Beszéltem Ricsivel jön 3ra de mondtam neki hogy még képlékeny a dolog.

Lacás írta...

Szörnyű száma:474-686, Nagyzéé:491-036. De szerintem mobilon is eléritek őket.

Pitti írta...

Na majd eldöntitek akkor. Lehet velem van a baj de nekem még mindíg bármikor jó.Azért aznap szeretném megtudni a végső időpontot.

Tsutsu írta...

1: Pisti
2: Csucsu
3: Peti
4: Hernyó
5: SzatBalázs
6: Mátyus Csabi
7: Gombi
8: NagyZéé
9: Ricsi
10: Szat Ákos
11: ? ("Öreg" Mátyus)
12: ?

Tsutsu írta...

Ha nincs senkinek ötlete, akkor szóljatok Gombinak, hogy hívjon 1 vagy 2 embert - én nem leszek délelőtt gépközelben hogy lássam megvan-e a 11. és 12. ember.

Tsutsu

Pitti írta...

Komonyi Gabi most vett fel iwiw-en, esetleg ő? nekem nincs meg a száma. vagy Fekete Gabi ő a múltkor is volt. több ötletem nincs most

Tsutsu írta...

Fekete Gabi jó ötlet..Lacinak biztos megvan a száma

Pitti írta...

Skacok!

Most hánykor lenne a foci és melyik nap mert nekem nem teljesen világos? Ugye szombat 6-ról beszélünk most?
Lacitól elkérem Fekete Gabi számát és beszélek vele. Ő lenne így a 12.?

Mivel nyílvánvalóan felhúztam magam azon, hogy nem tudunk megszervezni egy nyamvas focit Mózsa Úr nélkül, ezért én a továbbiakban a következő javaslattétellel élnék. Döntsük el közösen, hogy hétvégenként mikor, melyik nap, hány órakor legyen a haverfoci! Ha ez megvan, akkor ez innentől kezdve egy fix hétvégi program lesz, így már mindenki tudni fogja már a hét elején és ennek fényében próbálja szervezni a hétvégéjét már amennyiben komolyan gondolja a haverfocit és jönni is akar. Nyilvánvalóan lesznek és vannak olyan dolgok amelyek fontosabbak maradnak mint ez, de szerintem olyan esemény nem fordul elő minden második héten és biztos nem esik meg az se hogy a csapat felének ilyen programja akadna ugyanabban az időpontban. Ha mégis akkor valószínűleg egymással találkozunk. Csak azért mertem ezzel előhozakodni, mert jelen állás szerint ez a közös foci egyre nehezebben jön össze és kezd a haver jelző egy légből kapott misztikus dologgá válni, mert lassan már bárkit meghívunk csak legyen foci. Persze ezen a szinten még nem vagyunk és nem is akarok vészmadár lenni, de mintha e felé tendálnánk. Ezért az én javaslatom az lenne, hogy tűzzük ki a szombat 5 órától 7 óráig terjedő időszakot a haverfociknak. Indoklásom a következő lenne. Szombat délelőtt megmarad vásárlásra, józanodásra péntek estét követően (ez csak azokra vonatkozik akiket érint) stb. Szombat este lezavarjuk a haverfocit, akinek van még esti programja az akár még azt is megejtheti mert 7-8-ig el lehet készülni. Itt említeném meg mint nem elhanyagolható szempontot, hogy a pestiek is tudnának csatlakozni végre. Az ivást akár át is tehetik az érintettek péntek estéről a foci utánra vagy beleférne egy Mátyus Csabis, Hermann Csabis főzés is (nem tudom ki májer még ezen a téren). Vasárnap szabad marad lehet pihenni, családdal lenni vagy látogatni és a pestiek olyan érzéssel tudnak haza menni hogy de jót fociztam a barátaimmal, ami arra fogja őket sarkallni, hogy minél többször jöjjenek haza. De ez már csak fikció.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Összefoglalva: minden csak szervezés kérdése!!! Fontos a család de a barátok ís!
Köszönöm a figyelmeteket, remélem egyetértetek velem! Az előirányzott időpont pedig természetesen nem szentírás.

Pisti

Pitti írta...

Megkérdeztem Tsutsut, 3-tól lesz ma foci, de úgy látszik ez csak nekem nem volt világos :-D

csabinnyó írta...

1: Pisti
2: Csucsu
3: Peti
4: Hernyó
5: SzatBalázs
6: Mátyus Csabi
7: Gombi
8: NagyZéé
9: Ricsi
10: Szat Ákos
11: ? ("Öreg" Mátyus)
12: Gombi

nem igazán jeleztetek vissza a kajcsit/sört illetően illetően, amit kicsit rossz néven veszek ;)

azért most elmegyek sörért, h behűtsem nektek, remélem befér a kis hűtőnkbe

3-kor tali a campuson

szólok még szörnyűnek meg feketegabinak, és ha nem érnének rá, akkor gálsanyinak is

inkább többen mint kevesebben

Névtelen írta...

Hello-bello

Macska: Gombi 2x van a listán. Vagy a faterja jön? :)

Foci után mi a terv? Sör? Vagy akartok ma este vmit? 5-6 fele oda tudnék menni bárhova. Szóval szóljatok ha valami alakul!

Frank Klopas

csabinnyó írta...

1: Pisti
2: Csucsu
3: Peti
4: Hernyó
5: SzatBalázs
6: Mátyus Csabi
7: Gombi
8: NagyZéé
9: Ricsi
10: Szat Ákos
11: ? ("Öreg" Mátyus)
12: GaálSanyi
13: Szörnyű

köszi Edit :))

5-re hiába jössz, max zsíroskenyeret kaphatsz, mert 12 sört vettem, és ez is csak éppen fért be a hűtőbe :)
persze ha focizol is, akkor alkudhatunk :P

Lacás írta...

Pisti,fantasztikus az ötleted! 1-2 pontosítással megspékelve már tökéletesnek mondható. Jó focizást!

Tsutsu írta...

Bocs Pisti nekem annyira nem tetszik az ötlet, szerintem eddig is meg tudtuk szervezni a focit és most is sikerült..(Lacás nélkül is sikerült most is korábban is). Az hogy még ma délelőtt is kellett telefonálni az nem nagy dolog máskor is volt már ilyen. Az ilyen focik 1-2 nap alatt szoktak leszerveződni, és tegnap estére meg is volt a min 10 ember.Én nem igazán szeretnék újabb fix időpontot a hetemben, bár igaz nem kötelező mennem mindegyikre.
Nem szeretnék kihagyni egy focit amiatt, mert a megbeszélt időpontban nekem nem jó, és a blog olvasóinak mindegyikének jó lenne az egész hétvége..Ha meg egy ember miatt arréb rakjuk akkor szerintem minden hétvégén arréb kell majd rakni vki miatt..

Tsutsu

Hermann írta...

Macska azért nem szóltam mert kb 5 perce tudtam meg hogy utána hogy alakul a programom :) Jó magam max 17:20ig tudok maradni utána tipliznem kell.

bajigál írta...

Sziasztok negritók!

Fasza ez a nagy szervezkedés, zajlik az élet, tők jó még olvansi is, hát még ha ott is lennék.
Most épp döglök az ágyban és mocskos másnapos vagyok, ugyanis tegnap voltunk egy csapatépítő tréningen az osztályunkkal kb 30-an, és most értünk haza kb két órája. A részleteket csak röviden, mert alig bírok bármit is csinálni, de a legütősebb poént megosztanám veletek:
este 8ig ment a tréning, játékos feladatokkal, (az egyik pl: 3 lufi, 6 hurkapálca, cellux, zsinór, gyurma meg egy szalvéta segítségével kellett egy olyan szerkezetet előállítani egy óra alatt, amit aztán kidobtunk a harmadikról és a szerkezet épségben lehoz egy tyúktojást:) Sikerült.) este meg indult a banzáj, de naon tartalmasra sikerült: bowlingbárban kezdtünk, bowling, pia, aztán ott nyomtunk egy pókert, cash game (2000 bukó):, aztán miután kidobtak fél 1kor, átzúztunk egy másik helyi kocsmába ami épp zárni készült (tök kis településen voltunk, pár hely volt csak), majd ott maradtunk fél4ig, elkezdtünk masszívan piálni, meg ment a kőkemény tánc (Roxettől Rammsteinig mindenre) a zenegépre egy kis kocsmában, de az osztályvezetővel bezárólag -sztem nem nagyon látott még ilyet az a kocsma:).
Egyik viszafogottab, de helyes -blokkolható- csaj az osztályról nézi a listát a zenegépben, mikt raktunk be, és így sorolja félhangosan:
"Dr Alban: Sing Halleluja - az jó,
Guns n Roses: paradise city - azt is szeretem;
Tereskova: Illatos a pinám"
Elkerekedik a szeme:
"Illatos a pinám???"
Erre Krisz -kollégám- odafordul és abban a másodpercben:
"Nem tudom, megnézzem?"
Csaj hirtelen köpni nyelni nem tudott, aztán szétestünk ezen teljesen.:D
Jó focit mindenkinek.
Én meg továbbfetrengek itt másnaposan:), este meg lehet menni kell ma is inni Mikiékkel
Meglátjuk mi lesz elől.:)
Üdv

bajigál írta...

Pfú, egy kis fejlemény azóta: sikerült kitaccsonom 5 perce :).
Bocs h ilyesmit írok, de sztem poén, én itt röhögök magamon:)
Reggeli nem maradt benn, próbáálkozok egy pizzával.
:D még kapom

Tsutsu írta...

Kikapott az Újpest!!!!!:D:D:D

csabinnyó írta...

ez az IMI, semmi nem maradhat szárazon!!! :)

Lacás írta...

Peti, Borsodi jó lesz. Nem tudom mikor lesz vége a bajnokságnak,de ha Meszesig vége akkor bedobom a közösbe.
Zotyó, te meg vigyázz a vonalaidra és nyersz te is:)

Petya írta...

baccátok meg 2 rekesz sör, eléggé lehúzzátok itt a költségvetésemet.

Nem, tudjátok mit, jobb ötletem van: az eskövőn leihatjátok :)

Lacás írta...

Nem,nem az esküvőn. Ez attól független:) Annyi sört meg úgy se bírok meginni még 2 nap alatt se.
Zotyó viszont lehet,számára nincs lehetetlen sörtéren.
Imi,kijózanottál már? Dúrva, hogy rókáztál,felnőtt ember nem tesz ilyet:) Legfeljebb János (meg talán én:)

Pitti írta...

Peti sztem ezt bebuktad. Ahogy a fiúkat ismerem az esküvőn leisszák majd kérik a beígért rekesz sört. :-D

Pitti írta...

Ez nagyon ott vaaan:

http://www.machovideo.com/video/So_how_much_chick_do_you_press_Note_less_is_better_otherwise_your_girlfriend_is_fat_and_ugly_14374/

Szintfelmérő lehetne a cooper teszt után. :-DDD

Ákos írta...

Hermannak igaza volt, jon a titanik ketto, csak mas lesz a cime : http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=10965

Lacás írta...

Még jó,hogy Pisti ott volt tegnap,mert különben hajnalig maradtunk volna a Kikeszben.:)Jó volt a tenisz, csak sajog a vállam.
Jó étvágyat mindenkinek!

Petya írta...

Laci, túl erősen ütöttél biztos, nekem nem fáj egyáltalán.
Tényleg jó volt hogy Pisti maradt, bár jó önzők voltunk, hogy nem engedtük el..

bajigál írta...

Srácok, gyorsban bevágom a listát, kinek mennyit kellene még utalnia, ha annyi éjszakát marad, amennyi a listán van. Ha kevesebbre marad, értelemszerűen kevesebbet utaljon. Ha valaki duplán látja a nevét, az nem részegség miatt van (bár ki tudja), az a párjára vonatkozik.
Emlékeztető:
számlaszám:
12010501-01071619-00100000
ár:
3500/fő/éj
Bocs, h kicsit összecsapva írok, de nem nagyon volt időm ezzel foglalkozni ma. Lehetőség szerint május 22-ig utaljátok a zsét, hogy idejében fizethessek a tulajnak.
Üdv mindenkinek.
1 Görömbei István 3 5250
2 Baji Gál Imre 3 5250
3 Hermann Csaba 2 3500
4 Hermann Csaba 2 3500
5 Radnai Balázs 3 5250
6 Radnai Balázs 3 5250
7 Kovács Norbi 3 5250
8 Kovács Norbi 3 5250
9 Nyeste Laci 3 5250
10 Nyeste Laci 3 5250
11 Mátyus Csabi 1 0
12 Mátyus Csabi 1 0
13 Mózsa Laci 3 5250
14 Daku Ákos 2 3500
15 Mikulán János 3 5250
16 Mikulán János 2 3500
17 Kovács László 2 3500
18 Szörnyű Tamás 3 10500
19 Kovács Peti 3 5500
20 Kovács Peti 3 5500
21 Nagy Csaba 3 5250
22 Nagy Csaba 3 5250

bajigál írta...

a név után az előzetesen jelzett éjszakák száma, aztán az utalandó összeg

Ákos írta...

Imi: akkor a te parod Pisti, az enyem Lacas es Dyego meg Szornyuvel van ?! :D Kikaptad magadnak Pistit a sorbol nagyon hamar, rogton a lista elejere tetted magatokat... :DD

Pitti írta...

Mi van Ákos? Ezt magyarázd már el kérlek, hogy én is értsem!

Pitti írta...

Jössz haza hétvégére Imi? Mert akkor odaadnám a pénzt.

Ákos írta...

haha Pisti :)) mint latod Imi ugy irta a listat, hogy xy es xy baratnoje. most ha megnezed, akkor te vagy felul es utanad Imi :D ennyire szar vicc volt? :S

Pitti írta...

Sztem igen...

Pitti írta...

Skacok szeretnék elnézést kérni a szombati focin nyújtott "rendbontó" viselkedésemért, ami rossz hatással volt a játék iramára.Peti szerint az iram nem miattam hanem a meleg miatt volt gyengébb a szokásosnál, de hát tudjuk hogy Péter barátunk milyen jóindulatú és nem akar senkit soha megsérteni. :-D
Ez a bocsánatkérés inkább szól azoknak akik a csapatomban voltak hiszen sok gól az én bugyuta viselkedésem miatt született.
Jó hír az, hogy ez az állapot nem sokszor tapasztalható nálam, ezért nincs miért aggódnotok, már ha aggódtok egyáltalán. :-D
Jönnek a Pestiek hétvégén? Ezt egyrészt kérdem a foci miatt plusz esetleges buli miatt meg a meszesi gyereket akkor megtömném pénzzel.

Petya írta...

én továbbra is tartom, hogy nagyon meleg volt szombaton háromkor..

Imi, én nagyon szeretlek téged, és nagyon örülök hogy magadra vállaltad a szervezést annak minden bajával és plusz költségével együtt, de szerintem ez nem így működik. Voltam már pár helyen (hotelben, hostelben, kempingben) életemben, de a nagy ritka kivételektől eltekintve (amik amúgy elég tré helyek voltak) azért általában nem előre kellett fizetni. Abszolút nem értek vele egyet, hogy én még egyszer menjek el a bankba/postára, álljak sorba, fizessek x száz forintot, hogy a kis fickó hamarabb megkapja. Ha amúgy is ismerős (márpedig az) akkor nem tudom, mi szükség erre. Mivel már lefoglaltuk, tudja hogy megyünk, nem tudom miért hisztizik.
Ha jössz haza hétvégén szívesen odaadom neked a pénzt, de hogy én nem megyek mégegyszer bankba átutalni a pénzt az biztos. És akkor most mondhatjátok hogy telebank, meg internet, de egyik sincs, úgyhogy nekem szopóálarc, Andit meg csak nem akarnám elküldeni (bár az lenne a fair, lévén a múltkor én álltam sorba 20 percet).
Na csak ennyi, remélem találkozunk hétvégén, akkor odaadom a pénzt, ha ez nem jó, akkor megkérem keresztapámat hogy dobja meg a Laci bácsit egy ötössel (keresztapám úgyis minden héten ott van Meszesen), de az átutalásra hiába vársz. Bocsánatot kérek.

Na csülök.

Tsutsu írta...

Peti: Én meg örülök ha meleg van..:)
(Inkább amiatt bánkódok hogy 30 fokban focizok, mint azon hogy 0 fok van és nem lehet kimozdulni..pl focizni.

Pisti: Megbocsátunk:)

Peti hozzászólására reagálva, igen nagyon is igaza van..mondjuk nekem nem jutott ez az eszembe. Mint tapasztalt közgáz hétvége szervező, kulisszatitokként elárulhatom, hogy mi max 15-30 eFt-ot fizettünk ki előre, néha még annyit sem, és voltunk 40-50-en is.
Én átutalom a pénzt szivesen, de Imi szerintem hivd fel, aztán mond meg, hogy a maradékot akkor fizetjük mikor megérkeztünk. Ha ő nem bízik bennünk mi sem benne: a teljes összeget kifizetjük és kiadhatja másnak a házakat.
De ha megbízol benne, akkor fizesd ki nyugodtan. Az is lehet, hogy én netről átutalom és Peti meg ideadja kézbe.

Tsutsu

Névtelen írta...

Csülkös Jóreggelt Mindegykinek!

Én Szörnyűvel vagyok?
De semmi fajtalankodás nem lesz, ugye?
vagymii???

Lacás írta...

Az átutalás már nekem is nehezen megy,lehet én is kézbe adom.
Pistire nem hiszem,hogy haragszik a csapata,mert örülnek, hogy valaki egyáltalán beáll a kapuba.
Alig tudok gépelni,mert Pisti asztala tele van mindenféle mütyürrel...
Tényleg Pestiek, jösztök??
Diégó, Szörnyűvel leszel és fajtalankodni fogtok.

Pitti írta...

Ha érdekel hogy mikor és miként fogsz távozni az élők sorából. Nekem 2071 február 18. 16:08-at dobott ki amikor is bele fogok zuhanni egy bidébe. :-D
Teljesen valószerű és hihető.

http://josda.hu/halal/index.htm

bajigál írta...

A felvetésekkel kapcsolatban: nem kérte a csávó ennyire előre kifizetni a casht. Nem beszéltem vele személyesen, de sztem elég lesz odaadni neki kb azon a héten amikor megyünk, viszont ő lehet nem lesz ott helyszínen, így fateromon keresztül kell intézni. Mivel nekem 22 embertől kell összeszedni a zsét, ennek van egy átfutása, biztos lesz aki csúszik, személyesen akarja majd adni, stb, aztán én fateromnak , ő a tulajnak, és ők sem találkoznak minden nap... szóval lesz átfutási idő, az biztos. Ezért írtam most, egy hónapra előre, sztem a fentiek tudatában nem sok az egy hónap, plusz azt se feledjük, hogy ha pl nem kezdem a "baszogatást" anno is időben februárban, akkor most max azon gondolkodhatnánk, hogy június 19-én, péntek este a kürtbe vagy a téboyba menjünk-E, nem pedig hogy a jacuzziba vagy a medencébe;). De kurva hamar eltelt azóta az idő, nem srácok? nekem nagyon.
Természetesen nem muszáj utalni, ha valakinek kényelmesebb, majd hétvégén lerendezzük, vagy most, vagy legközelebb, mikor megyek haza.
Remélem így oké lesz mindenkinek.
A hétvégén sztem megyek/megyünk haza, várjuk GE-s barátunk nyilatkozatát is erre vonatkozóan. És akkor nyilván jó lenne egy buli is, lehetőleg szombaton. Egy jófajta grillezésen nem gondolkodtok?
Üdv mindenkinek

Lacás írta...

Elegem van már ebből a kreszből! A fél 10-re hazaérés gáz.Jövőhéten vége:)Egy hétvége elég a megtanulására?

Pitti írta...

ne parázz már Laci leérettségiztél leállamvizsgáztál akkor nehogy már egy szaros kresztől összetedd magad!
Kérdezz és mi válaszolunk ha valamit végképp nem értesz, de az kizárt hogy lenne ilyen.

Frank Klopas írta...

Petke!

Akkor én énekelni fogok a temetéseden, mert csak 2075 február 7.-én fog Chuck Norris kiütni és úgy távozom az élők sorából!

Frank Klopas

Pitti írta...

Fú akkor én okozom a veszted Csabi? Ugyanis az egyik (nem hivatalos) becenevem Chuck. :-D

Dzsonasz írta...

na, üdv mindenkinek a gané időjárásos germanyból.
hétfőtől péntekig dienstreise-n vagyok, aki esetleg nem tudná mit keresek itt.
itt van velem a két csaj kollégám, hát mit ne mondjak vannak dolgaik...
az idő tényleg nagyon szar.
Válság: legutóbb: szálloda: 65 €/éj, most: 41€/ éj (a pilis hotel igényesebb mint ez) Ató: legutóbb Ford S-Max Tdci full extra (kb. 10Mio) most Opel Zafira BJ. kb. '2000 ld (lomha dízel). viszont legalább a kajára nincs panasz.
tegnap a csapattal céges kajáláson voltunk, nem kellett visszafogni magunkat, ma meg csak magunk 3-an, de szintén 100€ felett, szóval a faszom kivan ha már ilyen szar a meló akkor legalább ilyenek kijárnak. a német csak folyton panaszkodik, hogy milyen szar a helyzet Mo.on, már eléggé idegesít, hülye kis elkényesztetett picsa. az itteniek legalább jófejek, ha már süllyed a hajójuk, legalább méltósággal viselik. egyes becslések szerint 1 éven belül bezárják az itteni irodát, és elküldik a maradék embert is. én ezzel a cégfilozófiával egyáltalán nem értek egyet.
mivel pénteken későn érek haza, inkább kialszom magam és sajnos így nem megyek haza hétvégén. viszont jövő héten igen!
utána meg csülök!