2009. augusztus 22., szombat

Bulgária

Sziasztok blogolvasók!
Úgy döntöttem vagyis rávettem magam, hogy elkészítem a bolgár bejegyzést Tsutsu bejegyzésének mintájára képillusztrációkkal, persze a teljesség igénye nélkül, amiért előre is elnézést kérek férfitársaimtól, majd meglátjátok miért. Arról most nem kezdenék el regélni hogy milyen Bulgária és a bolgárok inkább beszéljenek helyettem a képek, bár sok mindenről nem esik szó általuk. Maga a nyaralás jó volt én személy szerint jól éreztem magam nem bántam meg, hogy elmentem. Legnagyobb negatívuma az egésznek az volt, ami engem és néhány társamat csak közvetve érintett, hogy a társaság gyengébb immunrendszerrel rendelkező része nem nagyon bírta a légkondi meleg légkondi hőmérsékletingadozás okozta terhelést és megbetegedett. A nagy túlélők közé sorolnám elsősorban magamat, leszorítva a dobogó legfelső fokáról Imit. Azért neveztem ki magam a bulgáriai túlélőtábor győztesének mert a H1N1 a mi szobánkból kezdett el gyűrűzni és ott is szedte legtöbb áldozatát, egyedül csak én álltam a sarat a később betegszobává minősített és a karantén övezetnek nyílvánított apartmanban.
Akkor a képek: most aztán görgethettek lefelé, de a látvány minden egyes alkalommal kárpótolni fog titeket. :-D Még mielőtt elfelejtem, a képekre kattintva megjelennek eredeti méretben. Ez nagyon fontos hogy nagyban lássátok a dolgokat. :-P
Szerbiában ilyen helyeken kocsikáztunk keresztül.

Így nézett ki a medence ami az apartmanokhoz tartozott.
Így nézett ki este.

Így voltunk mi 11-en.

Sörözés a medencében.

Banánoztunk is.
Speciális különítményünk a parton. A későbbi állapotokat összesen 7 db matraccal kell elképzelni.
Ilyen egy elégedett férfiember.

És most akkor ide a végére biggyesztenék néhány gyöngyszemet a parton készült fotókból.
Az egész ezzel a képpel kezdődött. Ebbe a csajba azóta is szerelmes vagyok.Sajna ezen a képen kívül csak egy másik készült róla.Ennek az az oka, hogy a parti bázisunkat áthelyeztük az első nap után a röpipálya közelébe amin kb össz vissz fél órát sikerült játszanunk a 10 nap alatt, tehát megérte a költözés.
Az előbbi lánykának a barátnőjét is sikerült lencsevégre kapnom és amint látható nem is akármilyen szögből.Azt hiszem erre mondják hogy szemérmetlen.

Azért a költözésnek voltak előnyei is amint az a képen is látható. :-P
Erről a csajsziról van egy másik kép is ami alapján azt mondanátok hogy nekem pózol pedig nem.

A piros pöttyös az igazi.
Az utolsó napom nagy kedvence és zárásként még egy képet megeresztenék róla.

Na tolhatjátok a kommenteket.

162 megjegyzés:

Hermann írta...

Tehetséges a fényképész! :D

Petya írta...

Pisti te beteg vagy!

(ha adok egy CD-t ráírod az összes képet?)

Pitti írta...

Mennyire az összeset?Csak a csajokról vagy egész Bulgáriáról?
Amúgy nekem is megfordult a fejemben, hogy talán ez már nem a normális kategória amit műveltem. :-O

Tsutsu írta...

Baláz:, NagyZéé is jön tudtommal, illetve Peti egyik munkatársa - ha jól tudom csak ez a két plussz fő - illetve Gombit nem kell beleszámolni, mert ők már megvannak, hogy mennek le kocsival. A lényeg, még kellene egy plussz sofőr és akkor tudna mindenki kocsival jönni. Balázs: benned bíztam, köszönjük a felajánlást.:)

Pisti: Azt hiszem mihamarabb kellene egy csaj neked.

Tsutsu

csabinnyó írta...

:))

Pisti és megúsztad Bulgáriát úgy, h az egyik csajnak se ment oda a kopasz haverja hozzád, beverni a fejedet? :)

Egyébként a mai kis kompakt fényképezőgépek ennek a "műfajnak" kedveznek, én pl. tuti nem tudtam volna ezeket lefotózni feltűnés nélkül a teleobjektívemmel :)

A loki meccsre lehet, h húgomat küldöm magam helyett, én ugyanis sajnos nem fogok visszaérni időben Nagyváradról, pedig szerettem volna menni. Remélem odateszik magukat a srácok és nem fogják elszalasztani ezt a lehetőséget.

Szép 6 napos 7-et! :S

Pitti írta...

Ultrazoomos fényképezőm van szóval szerintem is mákom van...
Kis kompakttal nem hiszem hogy odaálltam volna 2 méterre a csajoktól fényképezni a seggüket. :-D

Lacás írta...

Balázs aztn mondta,hogy örömmel vezet pestre:)
Ez a hétfő eddig valami borzalmas,így elszokni a korán keléstől...
Jó munkát, hajrá loki!!!

Knorbi írta...

Halihó!

Úgy látom Pistinek sikerült megörökítenie a Napos part legfőbb látványosságait! :)

Balu mikorra értetek haza tegnap - nagy volt a dugó?

knorbi

Lacás írta...

Norbi,mentek meccsre??? Látod,a srácok elmennek pestre,hogy találkozzanak veletek!

Knorbi írta...

Szia Laci!

Sajnos már nem játszok sem a lokiban sem a bulgár csapatban, mint ahogyan azt tettem a régi szép időkben és meccsre sem megyek :) , így a srácok nem azért jönnek, hogy velünk találkozzanak...

knorbi

UI: mindenkinek jó szurkolást holnap és hajrá LOKI

Popy írta...

Pisti, ez egy jó bemutató lett! Minden elismerésem.
Aki meg nem volt ott, annak látnia kellett volna ahogyan Pisti szalad egy csaj után fényképezőgéppel a kezében. Cseppet sem volt feltűnő. :)

Lacás írta...

De lényegesen leegyszerűsödne a találkozás,mert csak egy jegyet kéne venni és nem is kéne 2,5 órát utazni,hogy lásd a skacokat.Én így tennék,de nem akarok senkit se befolyásolni:)

Knorbi írta...

Igazad van Laci. Csak van két problémám 1 - lehet hogy már nem lehet jegyet venni, de az biztos, hogy oda nem ahova a többiek mennek ráadásul a meccsre fognak felérni és utánna egyből mennek vissza Debrecenbe (persze ez az én hibámnak is betudható, mert miért nem vettem korábban jegyet, mondjuk a többiekkel együtt) 2 - és ez még nagyobb ok, hogy ezen a héten fogunk költözni és nagyon-nagyon-nagyon sok elintézendő dolog van (nem csak költözés+pakolás, még mesteremberekkel is van dolgunk (aki tudja, hogy ez milyen az megérti)+ át kell adni az albérletet is)..... De jó, hogy szólsz, mert így alkalmam nyílik felkérni mindenkit, hogy vasárnap 8 órakkor ha tud és van kedve akkor segíthet cipekedni - ez olyan mintha ásni hívnék mindenkit :)(persze nem akarok régi sebeket feleleveníteni):)

szép napot mindenkinek és csak óvatosan az M3-on és főleg Bp-en, állítólag tele lesz focidrukkerrel..

knorbi
a költöző

UI: a vasárnapi pakolás az csak vicc, nem kell komolyan venni

UI: igazából ha szombaton jönnétek már az is későn lenne :)

UI: na jó már kezdek nagyon vicces lenni....

Petya írta...

Srácok én már alig tudok dolgozni..

Dzsonasz írta...

na tegnap este hazaértünk mi is, megint végigolvastam a blogot, ha jól sejtem a szünet mindenkinek inkább pihenéssel telt.
meg van már beszélve vmi. találkozó a meccset illetően?

Pisti ismét csak azt tudom mondani hogy faszák a képek :)

Dzsonasz írta...

mi ez a csend? ennyire izgul mindenki? hánykor indultok? épp beestek, vagy egy sör még belefér előtte?

Tsutsu írta...

5kor indulunk. Épp beesünk. Telefonon beszélünk. Minden jegy elkelt ami eladható volt!

Pitti írta...

Basszus én nem megyek de már úgy izgulok, hogy alig tudok dolgozni pedig van mit csinálni.
Majd vigyorogjatok a nézőket pásztázó kamerába, hogy láthassam az idétlen képeteket a tv-ben.

Lacás írta...

Egy közhellyel élve:Hajrá LOKI!

Lacás írta...

Már melegítem a hamburgert,meg a francia pirítóst:)
Na meg János tiszteletére vettem citromos Gössert,ami nagyon finom és nem üt! Szóval jól fog esni,remélem a meccs is!

Lacás írta...

Ez hihetetlen! Hangosak vagytok fiúk,ez IGEN!

Pitti írta...

Nyert a LOKI.

Dzsonasz írta...

micsoda megállapítás :D
hányra értetek haza srácok?

Dzsonasz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Tsutsu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Tsutsu írta...

Sziasztok,

Annyi gondolat van a fejemben a tegnapi meccsel kapcsolatban, hogy így nagyon nehéz dologzni - talán akkor jobb is lesz ha "kibeszélem" és ti vagytok a szerencsések akik meghallgathatják.
A tegnapi nap az egyik ha nem a legnagyobb fociélmény marad jóideig - remélem nem örökre:(:) És nem attól, mert a 2. félidőben 20-25 percet leszámítva k**va jó hangulat volt (a "B"-ben mindenképp), mert szinte kirázott a hideg amikor halottam a morajlást, ahogy a stadion
többi szektorában is többször elkezdtek szurkolni, mert olyan durva hullamzás volt, hogy bele lehetett majdnem fulladni, mert 30000 - tényleg Lokinak szurkoló ember volt a stadionban, mert 2 hatalmas gólt rúgtunk vagy mert az első gólörömben fizikailag úgy elfáradtam mint egy 20-30 perc foci után - abban, hogy egymás nyakába ugráltunk és kapaszkodtunk, hogy ne essünk el, vagy éppen a másikat tartottuk, hogy ő se essen el, HANEM az elért eredmény miatt.
Nem akarom lebecsülni a Fradit, de mikor ők bejutottak a BL-be, csak bajnokok voltak a BL-ben, és talán egy meccs után a 16 között voltak.
Mi 3 párharc után kerültünk 32-be. És azok után, hogy néhány éve még kiestünk az NB1-ből az eredményeink alapján, és 2000-3000 néző volt kinnt egyes meccseken - mikor Zsombi kihagyta a helyzetét konkrétan ránk nézett - tudjuk mert a közelben nem volt ember a B szektorban - nem gondoltam volna, hogy pár évvel később BL csoportkörben leszünk és a BL zenéjére vonulnak ki Loki játékosok.
Igazából még mindig nehéz elhinni. És az egyik legjobb, hogy rengeteg barát között élhettem át ezt a remek érzést, bár azt sajnálom, hogy Herr és Gombiék máshol voltak, de jó volt Jánosékkal is találkozni, ami Loki meccsen még nem nagyon fordult elő:)
Több embertől halottam, hogy sajnálja, hogy nem jött ki, de majd a következőre jön. Idén nem biztos, hogy lesz ilyen meccs, amikor MI voltunk a meccs esélyesei. Persze jó hangulat lesz a Bayern,Inter vagy Madrid ellen is
de ott lehet sokat kapunk..bár ne legyen igazam:)
Egyébként megnéztem a kalapokat, ami még nem teljes, de már majdnem az: a "legjobb" sorsolás sztem egy Barca,Juve,Wolfsburg lenne..ennek ellentéte a SEvilla-AZ Alkmaar-Standard Liege hármas.
Nem tudtam konkrétan kik voltak már a BL-ben, de most azt mondom, hogy annak szurkolok, hogy a 2.-3. kalapból ne egy Juvét kapjunk hanem egy AZ Alkmaart akit talán még meg is csíphetünk, és azt mondom, hogy ha tovább kitart a szerencsénk akkor akár 3. ok is lehetünk: egy Sdandard Liege nem tudom mennyivel erősebb a Szófiánál..és ha 3.ok leszünk Európa ligában folytatjuk.
A sorsolás holnap lesz. Pár embernek már mondtam, hogy legközelebb is megveszem a jegyeket - ha tudom mindig az első napon - ha szóltok előre hogy jöttök a meccsekre.
Ha jön egy nagy csapat nem akarom kivárni hogy hamar elfogyjanak a jegyek, aki a jegyeladásig nem döntötte el, az esetleg kockáztatja, hogy nem abban a szektorban lesz ahol a többiek.
Mivel itt 15-20 emberről is lehet szó 2500-3000 ft-os jegyáraknál, így kérem, hogy aki tudja hogy jön az utaljon át nekem 2500-öt vagy adja ide kézbe és akkor könnyebben megoldom a jegyvételt. A meccsen meg vagy visszadok én pénzt vagy ti adtok még - attól függően, hogy milyen árak lesznek.
Csütörtöktől várom a jelentkezéseket és pénzeket, ha vkinek ez megfelel.VEzetni fogom ki mennyi adott - mennyiért vettem a jegyeket, ha valki tudja, hogy mind3 meccsre jön akkor az esetleg több előleget is adhat.(4-5000ft) - persze csak ha bízik bennem:)

Igazából ennyit akartam, bocs ha kicsapongó voltam, vagy mert sok a helyesírási hiba, de általában így írok és most siettem is:)

Tsutsu

ui: 2kor értem haza - 4kor aludtam el:)

Pitti írta...

A LOKI győzelmének tiszteletére hétvégi haverfoci szervezésbe kezdek, ami lehetne szombaton munka után 6-tól, vagy amikor a többségnek jó.
Résztvevők jelentkezését várom.
Eddig: Mózsa, Pisti

Dzsonasz írta...

Tsutsu, mi Lillával előreláthatólag az összes meccsre ki akarunk menni, ez legalább most egy előny hogy ide sodort a szél a fővárosba. amúgy lehet hülyén hangzik, de pont emiatt hogy már nem lakok otthon, iszonyat büszkeséggel tölt el hogy debreceni vagyok, és ez vhol jogos is a sorstól, hogy egy vidéki csapat jutott el idáig és nem a "nagymúltú" patinás minden statisztikát vezető fővárosi ganék.
az indexen írt cikk megemlíti, hogy bár minden tisztelet a debrecené, de először egy fővárosi stadiont kellene építeni.
nekem az sem szimpatikus, hogy azt írják, hogy ez az esemény már kinőtte a város lehetőségeit, ami egy faszság, altatóduma.
Viktor pedig hiába ígért stadiont Lallernek, sztem 5 éven belül nem lesz semmi, kivéve ha mondjuk jövőre is esélyünk lenne bejutni vmelyik főtáblára. bár ahogy ismerem a magyar focistákat, sztem a bajnokság el fog úszni, már sztem a szpari is legázolja a lokit szombaton. ez a közönségen is múlhatna, mert ha kimenne oda is 10.000 néző akkor azt már nem lehetne elalibizni.
sztem ha lenne egy jobb stadion sokkal több ember menne ki mondjuk egy pápa ellen is, mert kényelmes, fedett, lehet dumálni a haverokkal, újságotolvasni ilyesmi.
azért angliában vagy spanyolországban, de főleg olaszhonban is vannak bűnfos meccsek, és mégis mindig teltház közeli állapotok vannak, mert ott nem csak a játék hanem a társadalmi esemény is fontos.
na jó nem írok többet, mert túl sokat kell scrollolni utána :D
mózsa, hamburgert melegítettél? ez mit jelent? előző nap megvetted és rápihentetted a meccsre?

Digó mi van veled, aaszol?

jövő héten megyek haza, vmit összehozhatnánk, leginkább egy focit meg vmi lájtosodást!(köpködést?)

Petya írta...

a szombat 6-tól foci csak az a gáz, hogy aznap 3tól Loki-Szpari ahol - Jánossal ellentétben - én úgy gondolom hogy legázoljuk a Nyíregyházát, mert ezek után nem engedhetik meg a srácok, hogy alibizzenek, másrészt meg minden magyar csapat irigykedve néz fel ránk, és Dzsudszák most bánhatja meg Halmosi hogy elmentek, persze ki gondolta volna, hogy ők elmennek, a BL meg jön :)
ja, 2re hazaértünk, a hazaút nagyon vicces volt, Nagycsé olyan mint egy sportlexikon, ez 10 percig vicces, utána már egy kicsit fárasztó.
nem vette fel valaki a meccset? vagy adja majd a Digi (mármint az ismétlést), esetleg Netről letölteni? szívesen megnézném, meg a hangulatra is kiváncsi lennék.
egyszó mint száz, azért nem volt olyan jó mint a Bordeaux elleni hazai, vagy a Videoton elleni 5-2es kupasiker, de azért nem volt rossz. ;)

Tsutsu írta...

Szerintem jól működött Csaba mint sportlexikon - én élveztem a történelmi áttekintést:)

A meccset ma reggel letöltöttem - pendrive-on el tudom hozni.(1,3 GB) A fontosabb részeket megnéztem és nagyon durva volt a két gól - HajdúB-ék üvöltöttek mint a sakál:)Tiszta libabőrős lettem:)A hangulat annyira tényleg nem jött át, de mikor az ünneplő tömeget mutatták akkor nem volt rossz. A bolgárok közelebb voltak - őket jobban lehetett hallani. Az egész meccsről viszont még nem tudok nyilatkozni.Még:)

Tsu

Tsutsu írta...

"esemény már kinőtte a város lehetőségeit" - ez meg milyen gyenge duma..ilyet csak egy (irigy) magyar mondthat (egy pesti?:))

Lacás írta...

Nekem azért nem volt szükséges a BL-főtáblára jutás azért,hogy tudjam milyen fontos nekem ez a város,mennyit jelent nekem.János ezt nem kell kekeckedésnek venni:)
Látom Csucsu csak úgy dőlt belőled a regény. Örülök,hogy a barátaiddal láthattad!
Szerintem a csoportkör se lesz lebőgés,pedig sokan csak legyintenek erre.
Ja igen,nyertem egy rekesz sört!

Tsutsu írta...

A kész kalapok egy kicsit másképpen néznek ki, mint amit tegnap írt a sport.

1. kalap: Barcelona (spanyol), Liverpool (angol), Chelsea (angol), Man. United (angol), Milan (olasz), Arsenal (angol), Sevilla (spanyol), Bayern München (német)

2. kalap: Lyon (francia), Inter (olasz), Real Madrid (spanyol), CSZKA Moszkva (orosz), Porto (portugál), AZ Alkmaar (holland), Juventus (olasz), Rangers (skót)

3. kalap: Olympiakosz (görög), Marseille (francia), Dinamo Kijev (ukrán), Stuttgart (német), Fiorentina (olasz), Atlético Madrid (spanyol), Bordeaux (francia), Besiktas (török)

4. kalap: Wolfsburg (német), Standard Liege (belga), Maccabi Haifa (izraeli), FC Zürich (svájci), Rubin Kazany (orosz), Urziceni (román), APOEL Nicosia (ciprusi), DVSC-TEVA

Ha szeretnénk reménykedni gólszerzésben vagy pontszerzésban a 2. kalapból is legalább 6 csapatot kellene elkerülni..és a 3. kalap is nagyon-nagyon erős - csak azokban a csapatokban nincsenek sztárjátékosok.Az Atletico-t azért el kellene kerülni. Az biztos, hogy kemény lesz a csoport:) Egy országból lehet több egy csoportban, mert ha nem akkor mondjuk, lehet egy ilyen is MU-Inter-Atletico..:/

Pitti írta...

A DVSC-TEVA után nem írtad oda, hogy magyar. :-P
Rendezzünk tippversenyt, hogy ki mire tippel kikkel leszünk egy csoportban.
Én Sevilla, AZ ALkmaar, Stuttgart, Loki csoportra tippelek.

Petya írta...

én meg a Barcelona-Real Madrid-Atletico Madrid csoportra tippelek.

Petya írta...

Láttátok a Green Street Hooliganst?

Valórá vált :)

http://sportgeza.hu/futball/2009/08/26/futballhaboru_tort_ki_kelet-londonban/

Pitti írta...

Szombaton (18:00) haverfoci csak, hogy el ne felejtsétek!
Eddigi résztvevők:

Lacás
Balu
János
SirNyű
Én

További jelentkezőket várunk

Lacás írta...

Tipp:Liverpool, Real Madrid,Fiorentina. Ez szerintem egész jó lenne,mert a Fiorentinánál jobb csapat vagyunk.
Amúgy divat leszek és 1-2 meccsre eltolóm a pofám pestre.

Tsutsu írta...

Hát Pisti azért reméltem senki nem olyan naív, hogy azt gondolja. hogy bepötyögök egy ilyen hosszú szöveget, a ctrl+c - ctrl+v kombináció ismeretével..:)

Szombat foci nekem nem jó.

Szerintem nem lehet egy országból több csapat, tehát a tippverseny utolsó helyét máris Petinek ajánlom:)

Sztem Chelsea, Porto, Besiktas..ha ez lenne, akkor húznám a számat nagyon: 3 csapat amit nem szeretek.:( Dehát ez az én megérzésem, remélem most sem nyerek:)

Frank Klopas írta...

Barcelona, Rangers, Fiorentina

Frank Klopas írta...

Ebben a csoportban még 2.-ok is lennénk! :)

(A Rangers után) :D

Dzsonasz írta...

Pisti ki mondta hogy megyek focizni? aznap dolgozok e... majd jövő héten megyek haza!

Tippem: Milan - Alkmaar - Bordeaux - és Mi

de én a legjobban azt szeretném, ha megkapnánk a Milan Juve Inter közül vmelyiket mert mindet úgy gyűlölöm hogy bármelyik ellen szívesen szurtkolnék.

a sorsolást magyar csatorna csak a digisport adja?

Pitti írta...

Márpedig én olyan naív voltam Tsutsu az előtte való bejegyzésed okán.

Lacás mondta hogy itthon leszel János és hogy jönni fogsz, de hát akkor nem.

Lacás írta...

Azért a Lyon-t egy Reálra elcseréltem volna,de így se rossz.
A Liverpool nagy király!Sajnos divat leszek és megyek rá!

Petya írta...

Liverpool, Lyon, Fiorentina

P.Cs. írta...

Hááát, a Poolnak és a Fionak örülök, bár az F csopi lett volna a legjobb, de egyikben sem lenne több sok esélyünk. Tsutsu, ettől függetlenül igényt tartanék a jegyvásárlási szolgálatodra (majd utalok előre).

P.Cs. írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
bajigál írta...

nem vagyok boldog, őszintén szólva, mert se esélyünk nincs a pontszerzésre, de igazi sztárcsapat sem jön ide villogni...
na mindegy, fanyalogni nem szabad, természetesen én is igényt tartokn Tsutsu a szolgálataidra (értsd:jegyvásárlás, nem más)

Lacás írta...

Imi,te miről beszélsz??? Nekem az összes sztárcsapat közül a Liverpool a kedvencem!Nincs még egy olyan fanatikus csapat.
Csak annyi,hogy a szurkolók is elég elszántak,ezt lehet bizonyítják majd Budapest utcáin...

Petya írta...

én jobban örültem volna a Barca, Real, Atletico összeállításak...

Lacás írta...

Lehetett volna sokkal rosszabb.Én legjobban annak örültem volna,amit írtam: Liverpool,Real,Fiorentina.
De ne legyünk telhetetlenek! A Liverpool-lal csak annyi gáz van,hogy gyakran nem áll meg 2-3 gólnál...

Dzsonasz írta...

sztem meg gáz ez a hozzáállás hogy csak sztárcsapat jöjjön mert akkor mari néni is ki akar menni...
Az a fos Várhidi is ott fanyalgott. Nehogy már azért jusson be egy csapat, hogy a másik csapatért menjenek ki az emberek.

Tsutsu én továbbra is mindahárom meccsre kimegyek, Lillával együtt, majd utalunk pénzt előre mi is.

A zuhanyhíradóban persze az volt a kérdés hogy szerez e annyi pontot a Loki mint a Fradi '95ben. nagyon gané hogy nem bírják elviselni hogy a jelen nem a fradiról szól.
vagy ez a mondat amit Ágai mondott: nagy ritkaság hogy a Vasas Kispest Ferencváros van a 11-12-13. helyen!?

P.Cs. írta...

Pedig hozzá kellene már szokniuk, hogy ezeknek a csapatoknak leáldozott. Úppe és emtéká, aki még talán elérhet valamit (persze csak itthon). Nem kellene szétlopni a saját klubjukat, akkor talán nem itt járnának.

Visszatérve: igazad van János, ne az ellenfél miatt jöjjön ki vki egy meccsre, csak hát ez a szegény magyar foci, végre láthat egy hírességet... ezt is meg lehet érteni (persze attól még ne legyen "divatlokizmus").

PS: Pisti, megjött a vonatjegy, majd küldj számlaszámot.

Pitti írta...

Benne vót a borítékban. Kilopták vón?

P.Cs. írta...

Ja, bocs, most bontottam ki a levelet és ügyesen beleírtad :)

balu írta...

A sorsolásnál én jobban örültem volna egy igazán kemény csoportnak(Bayern-Juve vagy Milan - Real Madrid), de így sincs mit keseregni, így csak a Liverpool ellen van benne egy nagyarányú zakó. Valóban már ez is csoda, hogy ilyenekkel játszhatunk. Úgy látom Lacás majdnem telibe találtad az ellenfeleket a sorsolás előtt.Kíváncsi vagyok ki az a 3 új játékos akit igazolhatunk 5 napon belül.

Ma este nekem is felmenta pumpa, amikor több fradi gólt mutattak a keddi BL siker "összefoglalójában", mint loki gólt...

A meccsen tényleg hátborzongató volt látni ennyi embert, szokni kell a látványt! Csucsu, én is adom majd a pénzt, nekem is lehet venni a jegyeket.

Peti: nekem is eszembe jutott a Green street hooligans :)

A szombat húzós lesz: 8-14 óráig munka 15 -17 loki meccs, 18-? haverfoci

Nagyzé szervez kéktúrát jövő hétvégére, pénteken mennénk-vasárnap jönnénk. Én ráérek.

bajigál írta...

nem a teltház-nem teltház miatt nem a legjobb szerintem ez a sorsolás, hanem amiatt, hogy szerintem pedig bárki ellen benne van sajnos a zakó esélye, lásd hogyan intézte el az anderlechtet! a lyon...
Viszont játékost nem nagyon tudnék hirtelen felsorolni a lyonból, mert nem akkora sztárcsapat, de öszintén szólva a liverpool sem az. Van két-három nagy nevük, de azért a szélen mégsem messi, ronaldinho vagy kaká rohangál majd - akiknek minden mozdulata zseniális és élvezet nézni, hanem riera meg kuyt, akiktől én azért nem esek szét annyira. Szó sincs róla, q eredményes meg hatékony csapat a pool, eszméleten szurkolókkal, de azért fasza lett volna labdaművészeket látni testközelből, mert az egy once-in-a-lifetime élmény lett volna nekünk is, meg még sokaknak, akik még annyit se járkálnak a világban mint mi. Na nem baj, majd a magyar-portugálon ott lesz a jó cé.
A fradi meg kurvára bekaphatja, egyszerűen gusztustalan, hogy mindig előveszik őket. ilyen alapon vegyük elő Puskás öcsiéket is, vagy a vidit, vagy akármit...
Valakit érdekelne egy november 4-i firenzei túra, egybekötve egy kis városnézéssel:)? Azért elég kellemes problémáink vannak...:)

Tsutsu írta...

Azért látom más is telhetetlen nem csak én: A BL csoportban vagyunk és morgunk az ellenfelek miatt:)

Őszintén szólva én azt szerettem volna, hogy az elsőből tényleg sztárcsapat jöjjön a másik kettőből meg "verhető".
Bocs Nagyzéé,Móc de a Liverpool előtt van nálam a MU,München,Barca,Milan,Arsenal.A chelsea is sztárosabb, bár őket kimondottan utálom, tehát ennél csak a Sevilla és a Chelsea "rosszabb" - nálam.(Mondjuk amennyire szerettem volna a Barcát, annyira féltem, hogy ők nem állnának meg 4-nél, de még 10 gólnál sem..:( )

A 2. kalapból meg szerintem a Madrid lett volna csak rosszabb. Ugye itt az eredményességről beszélek. A Lyon mindig olyan volt, hogy annyit rúg amennyit bír - sosem áll le. Sztem jobban megverhetnek mint a Pool.Az Inter-Juve nem hajtja magát agyon.

A 3. kalapból a Fiorentina ok, de végülis csak az Atleticót akartam elkerülni..a másik 7 hasonló.

A H csoport, vagy a G lett volna legjobb.

Akkor 3 jegyy kell:
Jánosék,Imi,PCS,Tsutsu,Balu
Amugy lehet, hogy lesz vmi bérletféle is. Az zsír lenne,bár a gyűjteménybe jobban mutat 3 jegy, mint egy bérlet:)
Akkor az megfelel,hogy ha mind a 3 meccsre jöttök, hogy 6000ft-ot átutaltok (vagy adtok?).
A számlaszámom az előző bejegyzésnél van:))
ill Lacinak kell a Poolra.

De lényeg a lényeg: hihetlen,hogy csoportkörben vagyunk és talán bánom, hogy nem látom, ahogy Varga szereli, Ronaldingót, Kakát, Riberyt, Messit,Fabregast - de azért láthatjuk Gerardot, aki azért nem akárki:)A Lyontól fo*ok nagyon, de a Fio-t elkapjuk és irány az Európa Liga:)

Tsutsu

ui:
Mérkőzések:
Liverpool – DVSC szept.16., szerda
DVSC – Lyon szept. 29., kedd
DVSC – Fiorentina okt. 20., kedd
Fiorentina – DVSC nov. 4., szerda
DVSC – Liverpool nov. 24., kedd
Lyon - DVSC dec. 9, szerda

Pitti írta...

Üdv focirajongók!

Van egy eladó jegyem a jövőhét szombati Magyar-Svéd VB selejtező meccsre!
Kinek kell?

csabinnyó írta...

na szevasztok!
csak gyorsba jelentkezem, mert kicsit túl sok bejegyzést kellett most átolvassak egyszerre, és amúgy meg sok dolgom lenne :)

szerintem ne legyetek csalódottak, nyilván (majdnem) mindenki, köztük én is, jobban örültünk volna egy Barcelonanak, vagy Realnak, de tényleg én is azt vallom, amit János (ne csak azért menjen ki vki, mert az ellenfél érdeklii, és még csak nem is szurkolna a Lokinak)
én speciel a Lyonnak iszonyat örültem volna mondjuk egy éve, mikor ott játszott még Juninho, az egyik kedvenc brazil focistám, de most tényleg nincs ott igazából senki sztár
a Fiorentinát se ismerem, mindenesetre így látatlanba azt mondanám, hogy ez a két csapat ellen összehozhatnánk 3-4, akár 5 pontot
a Liverpoolban azért van pár nagy név, de őszintén szólva senkit nem szeretek onnan
én a hangulat kedvéért a Pool elleni meccsre szívesen kimennék, Laci, ha tudsz vehetsz nekem is jegyet
szombati haverfoci jól hangzik, de én 50%-ra tudom max "garantálni" sajnos
le revedere
Csabi

Tsutsu írta...

Hihetetlen milyen felfordulás van: egyes oldalakon már lehet jegyet rendelni 200 euróért a Loki meccsre, a dvsc.hu ezt megcáfolja, majd kiad egy közleményt amiben kéri az embereket, hogy ne telefonálgassanak annyit a BL meccsekkel kapcsolatban, mert nem tudnak dolgozni.:)

A legrosszabb az egészben, hogy már majdnem én is telefonáltam, hogy hogy elsz: szeretném már a kezembe tudni a jegyeket és nem aggódni, hogy tudunk-e venni. Ha vmi külső cégre bízzák, még az is előfordulhat, hogy megszívjuk:(

PEtit is felvettem a listára, és gondolom Herr és NagyCs is jön mind3 meccsre.

Jövő héten kemény hetem lesz, nem blogolós, netezős, így ha vki látja, hogy ki van írva mikor és hol lehet jegyet venni, az csörögjön rám:)És megyek-veszek.

Tsutsu

Pitti írta...

Szombati haverfoci eddigi résztvevői:

Lacás
SirNyű
Balu
Petike
Herr
1/2Macska
Én

Tényleg mi a helyzet ÖregM-mel? Ő most kapóra jönne. Csabi tudom, hogy a múltkor már elküldted a számát de nem írtam be a telefonkönyvembe :-P, meg tudnád adni mégegyszer?

Petya írta...

Lacás
SirNyű
Balu
Petike
Herr
1/2Macska
Én (Pisti)
Mile Tamás (egy jó srác a NIH-ből)

Dzsonasz írta...

Megvannak a jegyarak:


A szeptember 29-i, Olympique Lyon és az október 20-i, Fiorentina elleni mérkõzéseket ugyanolyan áron lehet majd megtekinteni. A legolcsóbb tikett 1500, míg a legdrágább 5500 forintba kerül majd.

A november 24-i, FC Liverpool elleni összecsapásért valamelyest többet kell majd fizetniük a szurkolóknak, ugyanis arra 2500 forint a legolcsóbb jegy és 7500 a legdrágább.

Dzsonasz írta...

hé skacok, telepítsétek a google toolbart, és le lehet vele fordíttatni oldalakat. pl. a blogot is, nagyon flash, persze rengeteg hibával, de ahhoz képest geci jó.
a címe:

Buttocks Joker has never been Bjerringbroban

szétmentem :D

ja és nem csak angolra hanem egy rakat nyelvre

Dzsonasz írta...

lehet mindenki nevet rajtam, de én szétmentem ezen, felmegyek egy orosz vagy bolgár oldalra és értem hogy mi van odaírva, beszabehu., és amikor írom hogy hab a tortán lefordítja hogy ice on the cake, szétmegyek, szétmegyek, ugye ezt még ti sem ismertétek, légyszi mondjátok hogy nem mert én nagyon örülök ennek.

és a pdf felolvasó? angolul vmi kegyetlen durván jól olvassa fel...

Névtelen írta...

Sziasztok!

Tsutsu légyszives nekem is vegyél mind a 3 meccsre jegyet. Majd Imitől elkérem a számlaszámod és átutalom a pénzt.

Köszi,
Kun Miki

Ui: Mikluán látom, nagyon ráérsz :)

Hermann írta...

Írok már én is valamit a BL-ről.

A sorsolás előtt és után is azt vallom hogy minden pont/gól ajándék az előbbi már a csoda kategória. Szerintem az egyetlen esélyünk az hogy ha jól lenéznek minket és ez is csak a Fiorentina ellen jöhet össze mert a Pool még nagyképpel is elpicsáz minket.

Az első két meccsre reményeim szerint mindenképpen megyek a 3ik már kérdéses. És egyetértek azzal a hozzászólással hogy ne az ellenfél játékosaiért menjünk már ki a meccsre.

Holnap Loki-Szpari 3tól arra is biztos megyek és ahogy Pisti írta a focin is ott leszek.

Tsutsu írta...

A Szófiai teamből még nem tudom, hogy KZ,NagyZéé,Bógyi,NagyCs,Gombi akar-e jönni.Gondolom utóbbi 2 tuti,de a többiekre is rákérdezhettek.

Akkor mindenki tudja, mennyit kell utalni, adni nekem - az már mindegy hogy egyben, vagy 3 részletben kapom meg. Így ,hogy nem olyan drágák a jegyek, elég ha csak az utalja előre akinek ingyenes és otthonról megoldható, mert végülis az előzőre is megtudtam venni a jegyet saját pénzból is és nemsoká jön a fizu is:)

Akit a Lyon elleni meccsre felirtam:

PCS,Imi,Peti,János,Lilla,Balázs,Miki,Herr és Én.

Ha vki lemaradt visítson:)

Tsu

Frank Klopas írta...

Hello mindenki!

Mit szóltok az új igazoláshoz, Mijadinovskihoz? Én nagy szar, lomha védőnek tartottam , de az nb1.hu fórumon mindenki dícséri..hm..

Ja, tesóm menne focizni holnap!
Szóval..
1.Lacás
2.SirNyű
3.Balu
4.Petike
5.Herr
6.Én (Pisti)
7.Mile Tamás (egy jó srác a NIH-ből)
8.Dr. Nagy-Herceg Attila
9. 1/2Macska

Dzsonasz írta...

na milyen a szombati meló fiatalok?
mi ketten vagyunk és csak bohóckodunk...
mit szóltok hogy Zolika a tirpákokhoz igazolt?
még a végén a nyíregy is felfejlődik, és lesz majd nyíregy debrecen EL 8-ad döntő pár éven belül :D

Hermann írta...

Mai foci:

1.Lacás
2.SirNyű
3.Balu
4.Petike
5.Herr
6.Én (Pisti)
7.Mile Tamás (egy jó srác a NIH-ből)
8.Dr. Nagy-Herceg Attila
9. 1/2Macska
10. Ricsi

Pitti írta...

Mai foci:

1.Lacás
2.SirNyű
3.Balu
4.Petike
5.Herr
6.Pisti
7.Mile Tamás (egy jó srác a NIH-ből)
8.Dr. N.H. Attila
9. Ricsi
10. ÖregM
11. Macska<50%

Petya írta...

János annak idején Ted is ezzel olvasta a blogunkat..

Lacás írta...

Srácok,mi igaz abból,hogy Boci elütött egy részeg biciklist?
A gyengébbek kedvéért:Boci,alias Bodnár!
Pisti egész nap nem hagyott dolgozni,nem igaz,hogy ennyire nincs mit csinálnia:)
Diégó,összeszedted már magad? Hogy érzed magad most emberileg? Ha ez megnyugtat:szerintem nem vagy rossz ember, kurvázásért nem hinném,hogy a pokolra jutsz! Legfeljebb a purgatóriumba:)

P.Cs. írta...

Mózsának: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kerekparost-gazolt-bodnar-laszlo-1853511/
Sajnos igaz, ráadásul úgy néz ki ő volt a hibás.
Tsutsu: az első meccs árát utaltam. Köszi

Tsutsu írta...

Laci, ha már feljössz a netre megkérdezni, magad is olvashattál volna a témáról vagy 100 cikket - mindenhol vezető hír volt..:(

Az infóim szerint Bodnár nem ivott, gondolom ment az üresnek hitt úton 100-zal. A kerékpáros az út közepén ment részegen. Ki-ki döntse el ki volt a hibás; sztem mindannyian elütöttük volna..:(

PCS, köszi a pénzt, majd szólok ha megkaptam.

Tsutsu

Lacás írta...

Tsutsu: egy kérdés:te csak a pestieknek intézed majd a jegyvételt,vagy másoknak is? Én nagyon szívesen mennénk a Fiorentina és a Liverpool ellen,de nem tudom mikor lehet rájuk jegyet venni. Meg ha már veszek,akkor oda vennék ahol ti vagytok!
Bodnár akár hibás volt,akár nem, megölt valakit és ezt feldolgozni nem lesz könnyű.Nem csodálkoznék,ha a pályafutásába kerülne a dolog...

bajigál írta...

Tsutsu, én is elutaltam 5500 HUF-ot, gondolom ugyanoda fogunk menni. Mikinek majd mondom a számlaszámod.
Ezer köszi.
János, fasza volt a meccs, már várom a folytatást 3-3ról. Nem tudom kinek lesz egyszer xbox-a, lehet mindig Lilláéknál foguk nyomni.:)

Pitti írta...

Tsutsu és a többiek! Mint már mondtam nem tudok menni a Magyar-Svéd válogatott meccsre légyszi passzoljátok el a jegyem valakinek.

Tsutsu írta...

Laci, az eset feldolgozásával kapcsolatban, sajnos igazad lehet..

Igen, neked is veszek, jegyet, de ha már 2 meccsre jössz, jöhetnél 3-ra is:)

Senki nem akar Svéd meccsre jönni?

Dzsonasz írta...

én debrecenben leszek hétvégén, viszont kaptunk jegyet ajándékba Lilla faterjától a Portugál meccsre, azon ott leszek. bár gondolom aki jön is olyan lesz mint a loki, hogy jön, megy.

milyen volt a haverfoci? van esély rá hogy e hétvégén is legyen? nekem mindegy mikor.
esetleg vmi mást is csinálhatnánk? billiárd köpködő kombó? de bármiben szívesen részt veszek, nagyon rég nem voltam otthon...

P.Cs. írta...

Hali,
Na végre bentről is tudok ide írni. Nekem is lenne egy fölös jegyem a Magyar-Svédre 4000 HUF-os helyre 3000-ért. Sajnos haza kell jönnöm, viszont így egy fociban én is benne lennék.
Pisti, vonatjegy elszámolva, pénz elutalva.
Imi, venni fogok egy xboxot és lealázlak :)
Üdv, PCs

Petya írta...

hehe, mióta pucér bolgár csajok vannak a blogon, PCS egyre gyakrabban jár, észrevettétek?

bajigál írta...

ecsém, most én is tudok újra kommentelni ide is, nem tudom mi történt:). fos ez a hétfő az egynapos hétvége után.
Képzeljétek, szombaton csináltunk házi fényt, elég kemény volt:)
jaja, tudja Pcs mi a jó.
Svédek ellen ki jön?

P.Cs. írta...

Ezt a feltételezést... aljas rágalom :)
A házi-fény tényleg kemény volt, bár mi Szobival küldtük (egy bodzás Yo azért faszább lett volna). Nagymutertől mindenesetre lenyúlom mostmár a szifonját.

Petya írta...

srácok, ezekkel az igazolásokkal évekig bajnokok leszünk...

Lacás írta...

Csucsu,igazad van,hogy mehetnék 3 meccsre,de anyagilag és idővel csak 2-t bírok el. Szívem szerint a Levszki ellen is mentem volna,de én 100 százalékig biztos voltam a sikerben,csoprtmeccsekre menni meg szinte kötelező.
PCS ne rabold ki a nagymamádat,mert bármikor megszomjazhat egy kis fényre:)
Az igazolások érdekesek:csak nehogy kiszorítsák a hőseinket!!Mert az bunkóság lenne,hogy kiharcolják,aztán meg padoznak.

U.I.Boci állítólag nagyon kikészült..

Tsutsu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Tsutsu írta...

Pcs,Imi: Megérkezett a pénz!Tenksz

Pitti írta...

Tsutsu az angol helyesírásod még finomításra szorul. Helyesen tenx! :-D
Hányan mennek debrecenből loki bl meccsekre? Mert annak függvényében vennék jegyet, hogy teli kocsival megyünk-e vagy sem. Tudodm tudom nagyon anyagias lettem de valahol és valamikor el kell kezdeni a spórolást különben nem lesz 3-as bömbim. :-DDD

Petya írta...

Srácok most már mindenki jönni akar meccsre, olyan is aki amúgy soha nem jönne ki egy átlag nb1-es meccsre? Nem érzitek ezt egy kicsit kínosnak?

Dzsonasz írta...

én nem érzem kínosnak!
inkább olyanok menjenek mint mi akik debreceniek vagyunk, mint Józsi bá Bp.ről vagy Laci bá Szolnokról, esetleg Dzsindzser Vácról aki Torrest akarja megnézni.

nem nagyon írt senki eddig a hétvégével kapcsolatban...
akkor lehet nem is találkozunk?

Pitti írta...

Szerintem nem kínos. Én már rég kijelentettem, hogy NB1-es meccset nem nézek nemhogy élőben még tvben sem, mert élvezeti értéke közelít a nullához. Magyar válogatott meccseket eddig is néztem, az pedig hogy a Loki BL meccseket fog játszani előrevetít valamit a játék minőségét illetően. Én ezzel indokolnám, hogy most érdeklődök jegyek iránt.
De ha akarod Peti akkor nem megyek, kibirom elvégre nem vagyok akkora fan csak mint debreceni szurkolok a csapatnak mint ahogy eddig is tettem.

Knorbi írta...

Sziasztok!

Hát látom, mostmár foci-lázban ég az egész blog - nagyon helyes:)

Amúgy osztom a véleményedet Pisti és én is hasonlóképpen vagyok vele - a magyar focinak emelnie kellene a színvonalat, ahhoz, hogy aktív közönsége között tudhasson.
Másrészt Petinek meg abban van igaza, hogy azt meg igazságtalannak érezném, ha pl van egy szurkoló és azért nem tud kimenni a kedvenc csapata egyik rangadó mérkőzésére, mert elhalásszák előle azok, akik csak arra az egy meccsre mennének ki.....Ettől függetlenül szerintem menny ki a mecsre, mint debreceninek és mint jegytulajdonosnak, ehhez erkölcsi és belépési jogod is megvan!:)

Én személy szerint a tv előtt fogom végigizgulni a debreceni siker újabb felmeményeit - egy sörrel a kezemben!:)(na jó lehet hogy kettővel)

knorbi
a fan lokidrukker

Knorbi írta...

Bocsi, egy kis kiigazítás ne menj ki a meccsre, hanem gyere fel a meccsre...:( :)

Tsutsu írta...

gyere le..:)

Remélem mindenki olvasta a hírt: várhatóan jövőhéttől mind a 3 meccsre lehet majd jegyet venni. Tehát aki akarja, hogy megvegyem neki a jegyet, az utalja a pénzt (számlaszám az előző bejegyzésnél azt hiszem megtalálható, de este elhet újra felírom), vagy adja ide nekem. Ha azt nézzük, hogy vagy 12-15 ember akar mind a 3 meccsre jönni, akkor olyan 82.000ft-ba kerülhetnek a jegyek. Ennyit nem akarok kölcsönözni, de aki utal annak megveszem, oda ahol a multkor voltunk (Gondolom a B megint ott lesz.)

Este felírom, hogy kinek a neve van a listámon.

Tsutsu

Lacás írta...

Csucsu: pénteken viszem a pénzt a Fiorentina és a Liverpool ellen.
Én egyáltalán nem érzem kínosnak a kimenetelem! Ha más kínosnak érzni,hogy megyek sajnálom..

Pitti írta...

http://index.hu/kultur/media/2009/09/01/harom_debrecen-meccsrol_maradhat_le_az_orszag/

Lacás írta...

100-ados lettem.

Lacás írta...

100-ados lettem.

bajigál írta...

megvolt a századik csaj? gratulálok!
ha nem jönnének ki olyanok, akik soha nem jönnének ki nb1.es meccsre, akkor lennénk vagy 8ezren a Puskásban. Én nem örülnék ennek.

Tsutsu írta...

Nem azzal van a gond, hogy mások is kijönnek, hanem - ahogy azt hiszem János is írta - az, hogy ha a meccsrejárósoknak kell izgulnia azért, hogy legyen jegyük. Remélem az első 1-2 napon csak bérletesek vehetnek - vmi olyat is írtak, hogy a bérleteseknek fenntartanak 10 jegyet..bár tudjuk korábban sem mindig tették félre az 1 jegyet sem, nemhogy 10-et.

Nos a listámon - ami mindig nálam van:) a következő nevek vannak:

3 meccsre kell jegy: PCS,Imi,Peti,János,Lilla,Balu,Miki,Nagy CSé,Én

Fiorentina+Liverpoolra: Móca
Liverpool: Macska

Herr: Az első két meccsre igen, a 3. kérdéses.

Pisti,Reszegi Norbi,Gombi: lehet mind3

NagyZéé,Bógyi:Róluk nem tudok semmit.

Ha valaki lemaradt vagy rosszul írtam, akkor szóljon!
Holnap elkérem Petitől a bérletemet és az övét és akkor 20 jegyet tudok venni. (Vszeg a P-balba)Amugy gondolkodok, hogy nem-e kellene venni 20-at mindegyikre meccsre - úgyis el lehet majd passzolni a későn ébredőknek:)..de lehet még meg is lesz a 20 név..20*5500=110.000. Vki jöhetne velem megvenni a jegeket:):/

A bankszámlaszám:
10403428-71485754-56511012

Tsutsu

Dzsonasz írta...

Tsutsu, Bógyi megy ki Angliába, szóval max az elsőre tudna lehet kijönni, még megkérdezem tőle.
én utalom a pénzt ma. Még egy kérdés: most meg lehet majd venni mindhárom meccsre? mert a Poolra lehet kéne még, de szólok addig még.
Szomorú vagyok hogy a hétvége iránt még mindig nincs érdeklődés
:(

Petya írta...

51 ezer férőhelyes lesz a Puskás a meccsek alatt, úgyhogy beférnek a divatok is :)

Dzsonasz írta...

"Már megint nem tudok a blogra írni. Megtennéd, hogy beírod, hogy engem érdekelne egy eladó jegy a svédek ellen, plusz kérdés, hogyan, mikorra jutna ide a jegy."

imi

Pitti írta...

Imi nekem van egy eladó jegyem a magyar-svédre. Mivel egyszerre vette Herr vagy Tsutsu vagy NagyCs nemtudom melyikük, ezért oda szól a jegy ahová nekik.
Javaslat, hogy beszéld meg a srácokkal hol találkoztok meccs előtt és akkor odaadja neked NagyCs, mert legutóbbi infóim szerint nála kallódik a jegyem.
Jó szórakozást!

Lacás írta...

János,mit akartál hétvégére? Bulizni nem megyek,de valami sport lehetne! Mondjuk foci.

bajigál írta...

Herr/Tsutsu/Nagycsé, hová szól a jegy, ill. hányra tervezitek lejönni Pestre?

Lacás írta...

Imi,az előző mondatodban egy nagyon helyes megállapítást véltem felfedezni:)

Tsutsu írta...

Pisti jegyét Herr már elpasszolta jópárnapja..sztem fel is írtam a blogra..vagy csak akartam..Imi:sztem egyeztess Herr-rel.

A jegyeket holnapi veszi fel Csaba, semmit más infót nem tudok róluk.

Mint olvashattátok, jövő héten lehet az első meccsre jegyet venni, meg bérletet az összesre..sztem aki 2 meccsre jönne vegyen bérletet..ki tudja hogy fogynak majd a P bal-ba a bérlet.

Vkinek nicsen B-közepes ismerőse aki tudná, hogy hogy hol lesz biztosan a "Bszektor"? - gondolom megint az O-P-ben..de kitudja..

Tehát bérlet kell:
PCS,Imi,Peti,János,Lilla,Balu,Miki,NagyCSé,Én,Gombi,ReszegiNorbi,sztem Herr. 12db eddig

Pisti,NagyZéé????

Tsutsu

bajigál írta...

na, eldőlt a nagy kavarás után:), akkor nálam landolt Pisti jegye. Anyagiakat majd személyesen.
Ma kb 5 kollégám szervezkedett Loki meccsel kapcsolatban csak a 40fős osztályunkról, úgy, hogy senkinek nincs köze Debrecenhez. Bár nem is pestiek ezek a kollégák:), Miskolc, Nyiregy, Somogy... ilyesmik. Ha ezt tekinthetjük reprezentatívnak, akkor kimondhatjuk, hogy óriási az érdeklődés, telt házasak lesznek a meccsek. Mondom is nekik, hogy csak hallgassanak a divatok:). Viszont remélem, hogy először otthon terítik a jegyeket, úgy lenne a fair. Tényleg logikusnak tűnik bérletet venni, ráadásul nem drága, 5500 a háromra, plusz így garantáltan lesz és velünk egy helyre lesz jegyetek.
üdv mindenkinek, és szombaton találkozunk a fanokkal.
jövő héten poker?

Pitti írta...

Jaj de szépek ezek a popsik hmmm....
Brrrr...

Na vegyél 3 jegyet Tsutsu elvégre egyszer élünk.

János szombat este elmegyek veled billiárdozni vagy bowlingozni azt még jobban szeretek. Na mit szólsz? Nekem nagyon bejön az ötlet.

Iminek eladtam a jegyet NagyCs-vel rendezi a pénzt meg majd juttassátok el nekem.

Akinek nincs Debrecen újsága:

BL díjazás:
- az indulásért: 200 000 euro
- a főtáblára jutásért: 3 800 000 euro
- a főtáblán meccsenként: 550 000 euro
- a főtáblán egy döntetlenért: 400 000 euro
- a főtáblán egy győzelemért: 800 000 euro
- 16 közé kerülésért: 3 000 000 euro

tovább nem írom

- médiajogok értékesítésért: további később meghatározott összeg

Brutál.

Dzsonasz írta...

már vagy kétszer beírtam mózsa hogy focizni szeretnék és vmi lájtosat, billiárd, bowling jó ötlet.
nekem mindegy mi, csak legyen vmi.
azt is lehetne hogy megnézzük a meccset szombaton vhol aztán egy billiárd vagy bowling. vasárnap meg egy foci akkor aki a svéd meccsre megy is itthon lesz.
jó lenne tudni egyáltalán hány embert érint a dolog, mert az alapján lehetne eldönteni melyik program a releváns. ha csak pisti akkor tőlem lehet a meccs bowling kombó.

Tsutsu írta...

Akkor 13..6-an Debrecenből. Szerintem csak a bérletből Debrcenben vesznek 20.000-25.000 db-ot

Petya írta...

Menjünk már focizni vasárnap délelőtt!

Dzsonasz írta...

gusztustalan ez a cikk...
méghogy a tüskecsarnok fontosabb.

http://sportgeza.hu/futball/2009/09/03/tetszettek_volna_stadiont_csinalni/

Peti menjünk!

Lacás írta...

Villámszervezés: vasárnap délelőtt 11 órától egy foci a Campuson?
Eddig
1.Pisti (még nem tudja,de én tudom:)
2.János
3.Peti
4.Én
5.....
Szombaton meg fél 6-tól mehetnénk billiárdozni az Imperiálba,utána meg Köpködő. A meccsre hazajövök,mert faterral nézem!

Tsutsu írta...

Lacival együtt 14 bérlet. 7 fő Db-ből.

Megérkezett PCS második részlete és Jánosék pénze is.

Dzsonasz írta...

K & H s vagy Tsutsu :D ?
a foci kiváló, és amint mózsa elvtársnak is mondtam lehet elmegyünk kirándulni lillával szombaton, ha nem esik. ez esetben nem jó a korai billiárd, de még egyeztetünk ...
lényeg hogy lássam a búrátokat!

csabinnyó írta...

János kedvéért lehet kinézek én is a focira :)

Skacok, ha gondoljátok akkor feltehetnék pár képet és kommentet a horvát nyaralásról, hogy ne kelljen annyit görgetni (bár az end gomb működik :)). Mondjuk ha akarjátok a lesipuskás fotókat nézegetni, akkor nem teszek fel új fotókat :)

Csucs, tegnap utaltam én is.

Pitti írta...

Tsutsu ha személyesen adom oda a zsét az jó neked? Mennyi is az pontosan?

Úgy látom a focira nem mondhatok nemet így kényszerből, de elfogadom az invitálást, bár ha későbbre rakjátok már nem tudtam volna menni.

Focimeccs nézés valahol ok. Utána bowling ok. De én most kiba lusta vagyok és nem akarok semmit szervezni úgyhogy János ha nem haragszol ezt rád bíznám.

Épp akartam mondani, hogy úgy látom tetszik a társaságnak a bejegyzés. :-DDD
Andi? Női szemmel mi a véleményed? (Tudjuk, hogy olvasod a blogot!)

Dyego bowling? Régen láttuk a tekerek fejedet is.

Laci szervezzed a focit akkor bazz!

Tsutsu írta...

János: Igen, K&H:)
Pisti: 5500 a 3 meccs

Tsutsu írta...

Én kb dél-negyed 1-ig érek rá vasárnap,szóval ha 10:30tól lenne foci akkor mennék, ha marad 11-kor akor viszont nem maradnék a végéig.

Tsutsu

Dzsonasz írta...

vasárnap 10:30 foci:

1.Pisti
2.Mózsa
3.Macska
4.Tsutsu
5.Peti
6.János
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Lacás írta...

Jön Balázs is és Gombi is.Így már vagyunk 8-an.

Petya írta...

Én meg 11:30-ig érek rá vasárnap délelőtt, úgyhogy legyen már 10-től!

Petya írta...

léci!

Petya írta...

léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci léci

Petya írta...

Legyen már 10-től!!

Dzsonasz írta...

akkor áruld el miért csak 11:30 ig érsz rá?

Tsutsu írta...

Húú Peti..de sokszor beírtad, hogy léci:)

Na kellemes(?) problémánk van:

Van 3 plusz ember akinek kell bérlet:SZörnyű,KZ,Papp Zsolti.
Így 17 bérletnél járunk és 11en mennénk Db-ből. Van 4-5 munkatársam akik lehet vesznek bérletet, és Peti apukájának is lehet kell 6 bérlet. ELVILEG 1 Loki bérlettel 10 jegyet (vagy 10 bérletet-szerintem) lehet venni. Hála azoknak akik lusták voltak LOKI bérletet venni, csak 3 bérlettel rendelkezünk, így (17+5+6=28) már csak két főnek tudom/tudjuk megvenni a bérletet. Aki ezen felül akar jegyet, szerezzen egy újabb LOKI bérletet.

Egyik munkatársam mondta, hogy egy olyan rokon akivel soha nem találkozott hívta, hogy vegyen neki bérletet a BL-re..ezek alapján csak remélem, hogy tényleg lesz egy-két nap amíg csak a bérletesek vehetnek jegyet, mert szerintem arra is megvan az esély, hogy az összes bérlet elfogyjon ..ha 18000-es még nem is, de a 5500ft-os tuti. Én Pestre nem is vinnék fel 1 db-ot sem..na jó vagy 1000-et a legdrágábból.

Igyekszek VIP helység nyitása előtt odaérni..csak írják már ki, hogy mikortól árulják.

Tsutsu

Pitti írta...

vasárnap 10:00 foci:

1.Pisti
2.Mózsa
3.Macska
4.Tsutsu
5.Peti
6.János
7.Gombi
8.Balu
9.Kiss Ricsi
10.Poór Andris
11.
12.

Frank Klopas írta...

vasárnap 10:00 foci:

1.Pisti
2.Mózsa
3.Macska
4.Tsutsu
5.Peti
6.János
7.Gombi
8.Balu
9.Kiss Ricsi
10.Poór Andris
11.Csaba
12.

Dzsonasz írta...

örö-- bódottá-- ho ennien lehü--

Petya írta...

János ha elmondanám nem hinnéd el: nagybátyámnak az aranydiploma átadójának ünnepi ebédjére megyünk a Véndiófa csárdába Bocskaikertbe.

És így hála nektek elmehetek! Örök hála!!

Frank Klopas írta...

vasárnap 10:00 foci:

1.Pisti
2.Mózsa
3.Macska
4.Tsutsu
5.Peti
6.János
7.Gombi
8.Balu
9.Kiss Ricsi
10.Poór Andris
11.Csaba
12.Dr. Nagy-Herceg Attila, aki most tényleg jönni fog!!

Petya írta...

szegény Nagyzé ebből most kimaradt..

Túra lehet jövő héten, a Fradi két hét múlva jön!

Pitti írta...

A biztonság kedvéért azért felhívtam Attilát és tényleg jön focizni.
Bocs Csaba de a múltkorika után már nem bízunk benned.

Pitti írta...

Popy Laci is jön még focizni.

Lacás írta...

Peti,te klinikai eset vagy!

csabinnyó írta...

Peti sok finomat fogsz enni a hétvégén úgy érzem ;)

Srácok amúgy mindenki a reggeli 7-es misére fog menni, hogy pont 10-re szervezitek a focit?

Amúgy valamikor elmehetnénk sörözni is együtt, régen voltunk, vagyis legalábbis én régen voltam :)

Tsutsu írta...

Csabi, neked is megjött a pénzed a számlámra!(2500)

Névtelen írta...

Beférek még sokadiknak focizni?
Ha esetleg durván sikerül a szombat este (annak ellenére, hogy nem úgy tervezem), akkor beállok a kapuba.

SirNyű Tamás

Tsutsu írta...

Szerintem gyere, és akkor játszhatunk 3 csapatos körmeccset. Az jó szokott lenni: hajtós meccsek..és még beszélgetni is lehet(a pihenő csapatnak), nem csak az van hogy odamegyünk-focizunk és haza.

1.Pisti
2.Mózsa
3.Macska
4.Tsutsu
5.Peti
6.János
7.Gombi
8.Balu
9.Kiss Ricsi
10.Poór Andris
11.Csaba
12.Dr. Nagy-Herceg Attila
13.Poór Laci
14.Tamás
15.Szat. Balázs

Ja..és gondolom Campus(?)

Dzsonasz írta...

Pcs is lehet jön, attól függ van e cucca. Este ki akarja vhol megnézni a meccset? és akkor csabi sörözési álmai is teljesülnek :)
javaslat helyszínre?

Lacás írta...

Szerintem már el is oszthatjuk a csapatokat,ne kint szarakodjunk vele!
A 3 legsűrűbben látogató választ 1-esével:) Azaz Pisti,János és Peti választ embereket,de egyesével!

P.Cs. írta...

Hali,
Remélem akkor én is beférek a fociba :)
Jánossal a Neon-t beszéltük meg ma estére (Kassai út eleje aki nem tudná) és legyen mondjuk 8-fél 9.
Üdv, PCS

Lacás írta...

Nem jó ez így...

bajigál írta...

Csaba (Papp), itt is jelezném, hogy b*azd szájba Zlatant!

Lacás írta...

Ez hihetetlen! Az igazat megvallva nem érdemeltünk döntetlent,de hogy így nyertek az egy vicc...

bajigál írta...

de ott lennék a holnapi focin, nagyon fasza lesz. mondtam Mikinek h holnap reggel szaladjunk haza 10re de nem tetszett neki az ötlet:) de legalább nyomunk egy csülköt a kaltenbergben:)! jó focit!

Tsutsu írta...

Én már meccs után mondtam, hogy nem Halmosi műeséséért kaptuk a tizit, hanem Dzsudzsák elleni szabálytalánságért..Halomsi dobbántásánál már beintette a 11-est..a vége borzasztó volt..:(
(Azért nem bántam, hogy felmentünk mert voltak pozitív emlékei is a meccsnek..csak az a mákos bosnyák..:( )

Tsutsu írta...

Ja és így sajnos vége mindden álmodozásnak.4.-ek léeszünk a csoportban - ahol a helyünk van. És mindenki szidni fogja ezért őket - ahogy lenni szokott. Kérdés,az hogy a svédek többpontot szereznek-e Albánia és Málta ellen mint mi a dánok és a portugálok ellen..azt hiszem egyértelmű.
A mai meccsről még annyit - Gombi szavaival: a két csapat közötti különbség: a svédek csatára a világ legjobb csapatában játszik a miénk a német 2-od osztályban.

Tsutsu írta...

Megérkezett Miki és Balázs pénze is. a 114ből már csak 37kell-jól állunk:) Szerdán kezdik árulni a jegyeket, én meg szerdán szabin leszek. Az elég, ha 1 órával korábban odamegyek, igaz?:)

Imi, a svéd meccsen ti más szektorban voltatok, azért nem jöttetek oda hozzánk, vagy csak szégyelled a barátaidat?:(:)

Tsutsu

P.Cs. írta...

Hopp, megint tudok írni (ez a céges blokkrendszer néha kihagy).

Imi, szájba is b@sznám Zlatant, mert mindig besz*pat minket, ráadásul mindig a legvégén. Amúgy nem is az zavar, hogy nem kaptunk 1 pontot, hanem, hogy a svédek 3-mat.

Amúgy Imi biztos azért nem ment át, mert leromboltátok volna a romantikus hangulatot :)

Milyen volt a foci (nélkülem biztos színvonalasabb :D)? Sorry, de volt egy rakás dolgom még.

Szerdán ki jön és merre lesztek? Mi asszem az R jobb szektorban...

Petya írta...

Daku Ákos, ha olvasod, ezt csekkold meg!

http://www.mkdebrecen.hu/node

Petya írta...

Mármint ezt:

http://www.mkdebrecen.hu/node/55

Hermann írta...

P.Cs.!

Szerdán Pisti, NagyCsé,Tsutsu, Gombi meg én megyek és mi is az R Jobb szektorban leszünk.

Azt hogy hogyan indulnak Debrecenből meg megírják ők.

Tsutsu írta...

Gombi miatt még kérdéses az indulás..de kb 4kor indulnánk.

A jegyvásárlási igéretemre már régóta lehetett jelentkezni - aki eddig nem tette, az annyira nem is akar jönni. Mostantól már senkinek nem igér(het)em meg a jegyvásárlást, mert elértem azt a jegyszámot ami még bevállalható..(talán túl is léptem..).Szerda után esetleg szombaton még elmehetek megpróbálni jegyet venni, ha valaki nincs Db-ben, de szerdán már többet nem kívánok venni.

Kösz a megértést:)

Tsutsu

Knorbi írta...

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megszakítom a focilázban égő sokaság lázas készülődését, de mindenképpen tájékoztatni akarlak benneteket a naponkban idult kezdeményezésről - mintegy volt közgázosokat tömörítő blog szerű forum létrejöttéről:

http://iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=4086244

Konkurencia? :) - persze tudom, hogy ez ugyanúgy nem csak volt kg-osok blogja mint ahogyan nem kizárólag csak volt tag-osok blogja (bár mindenképpen van átfedés)

Peti a Véndiófában nem alakult ki nosztalgikus lagazihangulat a zenét illetően?

A focihoz no commnent - minden magyar sikernek örülők és ha az a szülővárosom felől fúj annak külön is tudok örülni - szóval mindent bele srácok mert rajtatok is múlik, én a magam részéről a tv előtti sör-szöpörtyüléssel fogom a csapatot buzdítani....

Valaki amúgy írhatna egy új bejegyzést, mert kezd brutálisan hosszú lenni a commentek listája, ami a blog kötelező olvásmány jellegéből fakadóan meglehetősen megterhelő, ha valaki kihagy néhány napot... (esetleg Pisti egy új bejegyzésbe rakj be egy új bolgár-képgalériát, hátha az nem lankítja a comment-morált :) )

És végezetül, had ragadjuk meg az alakalmat, hogy bár tudom, hogy Bp-Db áthidalhatatlan távolságát csak nemzetközi focicsapatok és rangadók hidalhatják át, de minden kedves blogolvasót és blogszerkesztőt szívesen és nagy szeretettel várunk és látunk nem-kis küzdelem árán szerzett első közös hajlékunkba!
A távolságra való tekintettel korlátozott számban szállást is tudunk biztosítani az esetleges debreceni vendégeknek.:)

üdv
Era&Norbi
az átköltözött XI.ker. -> XII.ker.

Knorbi írta...

Era&Norbi
az átköltözöttek XI.ker.->XIII.ker.