2008. április 11., péntek

Andi ihletett kapott :)

Kedves Mindenki!

Végre ismét jelentkezünk! Most Andi (jómagam) beszámolóját olvashatjátok, aztán átadom a szót Petyának, hátha hozzá tud tenni valamit ő is :) Ez a hét gyorsan elrepült, mivel félidőnél járunk, így lehetett új tantárgyakat választani. Ez részben nagyon jó, mert én felvettem a teniszt (úgyhogy Lacinak majd nem kell hagynia magát ha velem játszik nyáron:), de sajnos emellett a sport óra olyan népszerű lett, hogy mostmár 27-en vagyunk.. (eddig 12-en voltunk) És ezért sokat ülünk, meg vannak olyan borzasztóan nem odavalóak is, akik ha 3 perc szünet van egyből rohannak cigizni. Meg van egy dán csaj, akit csak malacnak hívunk, mert folyton hangosan böfög, és még büszke is rá, szóval ő, és hozzá hasonló gusztustalan egyének is csatlakoztak hozzánk. Például Viktor, a litván srác, akinek a szobatársa egy hónapig bírt vele lakni - mondjuk szerintem ez is rekord! -, ugyanis Viktor nem szokott fürödni, és a ruháit sem mossa, mondván, hogy az drága, meg összemennének. Szóval ez a Viktor valami kimondhatatlanul büdös, de úgy igazán nagyon, olyasmi, mint a hajléktalanok az aluljáróban, nem lehet vele egy légtérben lenni. És már sokszor céloztak rá neki óvatosan, hogy jó lenne fürödni, de csak nevetett rajta. Hát hétfőn, amikor megjelent tesin, nem akartuk elhinni. Aztán Zitával megkérdeztük a tesitanárt (a 32 éves Jespert), hogy neki feltűnt-e, hogy miért nem ülnek az emberek órán Viktor mellé, és inkább 5 széket szabadon hagyva mellette, leülnek a földre, de a tesitanár mondta, h még nem tapasztalt semmit. Aztán az óra után ő is rosszul lett a szagtól, és elég keményen elbeszélgetett a sráccal, mert másnap már nem volt szaga, és meg is borotválkozott! Reméljük ráébredt a tisztálkodásban rejlő örömökre :)
Kedden zokniban strandkéziztünk a homokon, mert hideg volt, szerdán meg Petya triatlonozott, és megint megcsinátla az 1/10-ed iromnan-t! Én azalatt teniszeztem szivacslabdával :) Na, de a hét legjobb napja ma volt, mert ma egész nap workshop volt, és választhattunk, „mixed martial arts and self defence”, valamint „first aid” közül. Petya választása egyértelmű volt, én meg mivel a jogsinál az egészségügyi előadáson is rosszul lettem, gondoltam akkor az első segélyre nem megyek, és a küzdő sportokat választottam én is. Voltak kételyeim, de fantasztikusan jó volt, délelőtt ízelítőt kaptunk a capoeira, a karate, a bírkózás!, és a botharc világából, ebéd után pedig önvédelmet tanultunk, volt toll, kés, kard, sok játék, és rengeteg hasznos fogás. Majd otthon megmutatjuk :) Én nem voltam elég agresszív, de a tanár szerint ez fejleszthető ;) Tényleg nagyon élveztük! És reggel még egy dán táncot is tanultunk, amit április végén a sulibálon kell majd eltáncolnunk. Remélem Peti lesz a párom! Ma egy elág termetes lánnyal kellett táncolnia, és annyira nem élvezte :) Csak a dánok szerint könnyebb ha a pár egyik tagja ismeri a táncot... Holnap 80-as évek buli lesz, és remélem megint kapunk szerenádot, mint a múltkor, amikor Oliver és Carolis egy hegedűvel és egy gitárral énekeltek nekünk az ablakunk alatt :) Már várjuk, hogy Lackó visszajöjjön, és holnap naaaagyon fogunk szurkolni neki!!! Na, azt hiszem kifogytam a szóból, átadom Petyának! Mindenkit milliószor puszilok!!!!!!!
Hajrá Loki! Ennyit akar hozzátenni a vőlegénykém :)

22 megjegyzés:

Petya írta...

Ehhez tényleg nem tudtam mit hozzáfüzni, tökéletes!

Jó utat a kirándulóknak, János te meg gyógyulj meg, mert szegény Mózsa kénytelen egyedül menni csajozni, abból pedig rendszerint semmi jó nem sül ki.

Nagyzé miért nem jelentkezik? Most már igazán irhatna valamit. Apa, majd küldjük a Lackó számát de még nekünk sincs meg.

Sziasztok, puszi.

Ami mami írta...

Sziasztok!!!!

Petya! Figyu mán, azokat a képeket, amiket a Bertus szülinapi party-ján csináltál végül letöltötted Apa gépére? vagy hol keressem őket??

Na mire hazaértek már Andi is olyan harcias lesz, hogy majd nem merünk egy rosszat sem szóli mellette... :)))

Képzeljétek, nekünk már csak 6ot kell aludni, és repülünk...
hát már alig bírom kivárni....
Szeretétek, hogy hozzunk Neketek valamit??? Andi??? Penkeport, vagy ilyesmit????
Most még megmondhatjátok!! :)))

Sok puszi!!!

Petya írta...

Sziasztok!

Azokat a képeket még nem töltöttem át semmilyen gépre, egyelöre a fényképezögép memóriakártyáján vannak, de majd kicsit megtömöritem öket és átküldöm az email cimedre, jó?

Hát ha már így lehet kívánni, én egy Mexikos vagy Cancunos pólót szeretnék mert olyan még nincs, Andi meg majd megirja, hogy ö mit :)

Azt elfelejtettük beleirni a blogba, hogy tegnap futottam 10 km-ert. elöször futottam életemben ennyit, és azt hittem, hogy ma majd fel se tudok majd állni, de szerencsére minden jól alakult. Ma egész nap aludtunk, aztán sétáltunk az erdöben 2 órát, és mindjárt kezdödik a 80-partys, ami biztos nagyon vicces lesz.

Sokszor puszilunk benneteket!

Lacás írta...

Ájájáj!!!Durvul a hazai bajnokság,már kezdek komolyan szorítani a Lokiért(nem csak a sör miatt:).Történt,hogy a Loki 3-0-ra nyert a Vasas otthonában, tegnap meg az MTK-t megverte a Győr 1-0ra otthon,szóval már csak 3 pont a dif.Debrecenbe még jön a Fehérvár, a Nyíregy. meg az Újpest,idegenbe megy Paksra,Sopronba(3pont) és Tatabányára. Az MTK-nak talán könnyebb:megy hozzájuk még a Kaposvár,a Sopron(3p) és a Tata.,ill. mennek a honvédhoz, Nyíregyre és a Reachoz.Hát kiváncsi leszek,ráadásul még ott van a Gyór meg az Upe:)
Amúgy semmi különös elment ez a Víkend is,ráadásul 2 házidogit:) is össze kellett raknom (volna),de még lehet,hogy kész lesz,meglátjuk.
Bár szerintem mégse lesz kész,mert most látom,hogy mindjárt Manchaster-Arsenal szuperrangadó!!!!
Most olvastam a sportban,ill a neten,hogy a dánok ki se jutottak a '92-es EBre,csak a jugók visszamondták,mert elég kaotikus volt az állapot akkortájt.Szóval a dánokat úgy szedték össze nyaralásukból(a világ minden tájáról),néhány nappal az EB előtt,aztán megnyerték!!!Szóval elég vicces sztori!! Andi ne hargúdj,hogy most keveset írtam neked,legközelebb megpróbálok táncos dolgokkal előállni:).
Hogy vagytok??Ott is úgy hullámzik az idő,mint itt!!Vagy ott csak hideg van?Én is remélem,hogy János felépül,mert kénytelen leszek egyedül csajozni,ami aztán tényleg a világ vége:).Na meg üzenjétek meg neki, hogy ezek a régi szép idők.Bár csak most mentetek el,máris hiányoztok,szóval mindenki nagyon várja június 15-ét,ami ráad. az államvizsga 5-ösöm utáni dátum lesz,ha jól tudom.El sem tudom képzelni mi lesz abban a 2 hétben,bár Norbi már jelezte,hogy amint leállamvizsgázik ő már abban a percben munkát fog keresni...És nem tudja,hogy fog majd ráérni.Hát igen,nem vagyunk egyformák,de szerintem ő csinálja jól:)
írta:Mózsa László, Petőfi Sándor országából.

Dzsonasz írta...

hát ez szép hozzászólás volt mózsa...
még mindig beteg vagyok amúgy, remélem nem sokáig már :(
tegnap voltunk sörözni ferikéékkel, de csak lájtba, nekem is kéne suliba csinálnom egy-két faszságot, de nem nagyon érdekel. a bayern a csütörtöki blama továbbjutás után ma lealázta 5:0 ra a bvb-t. peti szurkoljatok holnapra, mert még nincs helyszíne a wíkendnek, és holnap szeretnénk ez ügyben vhova eljutni. necces lesz, elvégre 2 hét mulva már mennénk is, mégha sok emberen most nem érzem a lelkesedést, de azért vannak szép számmal olyanok is akik már várják :D
ez a dános story tényleg durva, főleg ha mózsa úgy adta át ahogy az tényleg volt és nem tett hozzá semmit.
jók legyetek!

üdv

Petya írta...

Nem gondoltam volna hogy ti ezt a sztorit nem ismertétek korábban. Én meg nem is tudom melyik EB-n hallottam Matuztól ha jól emlékszem. Annyit fűznék hozzá, hogy a Szerbeket kizárta az ENSZ azért, amiért megtámadták Bosznia-Hercegovinát. És a dánok tényleg semmit nem készültek az egészre és tényleg a strandról szedték őket össze, mondjuk azért egy-két meccsen a szerencse is melléjük állt, de ugye a nélkül elég nehéz EB-t nyerni. A Loki bajnok lesz, azzal a különbséggel, hogy most Laci majd együtt fogjuk meginni a rekesz sört, és nem mind Apukádnak fog jutni.
Na jók legyetek, legyen a közgázhétvége a szoboszlói kempingben, az vicces lenne.
Irta Kovács Péter, Hans Christian Andersen országából.

Tsutsu írta...

Én sem gondoltam, hogy Móca ezt nem tudja, sőt emlékeim szerint a Dánok a EB 92 lutra végén voltak csak - mint tartalék.
És hozá téve a szerencse mellett nem ártott egy kis bírói segítség sem: Németország ellen..

Makó - FTC 2-2..no commnent.
A juvét lesorolták 1. osztállyal..erre ők panaszkodás nélkül visszajutottak egyből..a Fradi meg már 2. szezon óta lenn vergődik..szánalmas bagázs

Ja és ha nincs semmi akkor megyünk a Vekerire:)

Lacás írta...

Már itt vagyok megint!!Most ment épp a Starsky és Hutch,amit bár láttunk a teaházban,én nem is emlékeztem,hogy ilyen jó:)
A bírói segítség csak a második gólnál lehetett,amikor Kim Vilfort talán kezelt,de ln nem láttam semmit.Jon Jensen bombagólja is elég lett volna a németek ellen.
Gondolom kiderítettétek:a dánoknak szurkoltam,mert olyan királyok voltak.
Andi:nem féltelek a tenisszel kapcsolatban,mert ügyesen mozogtál már akkor is,amikor ütögettünk.Először ütögess csak tenyeressel,aztán uyanezt fonákkal, majd felváltva!A szervát majd a végén csináljátok, mert szerintem az egész teniszben az a legnehezebb.
A '80as évek buli nagyon jónak tűnik,bár itt is lennének olyanok:)
Forever young,I want to be forever young...Na meg Depeche Mode meg ilyenek is biztos mennek majd!!:)
Szóval Petinek egy termetes lány jutott.És Andi te kivel táncolsz így??Csak nem egy jóképű olasszal??:)Bár azt Peti biztos nem hagyná szó nélkül.
János most elég csendben van.Mi van veled Hános??Még mindig a Bayernt ünnepled?
Nagyzé meg azért nem ír szerintem,mert hülyéskedünk vele,vagy talán azért,mert lusta??
ÁÁÁÁhhh,nem!!Nagyzé biztos írna!!
Elég dúrva: most,hogy Mátyus Csabi odavan,Szandi írja a házi dolgozatait:nagyon kedves tőle nem??Nekem nem hiszem,hogy bármelyik lány megírná az enyém:)
Tévedtem a szavazáson: mert szerintem a tojás volt előbb és abból kelt ki Durica:)
Minden jót és legyetek jók!!!
Laci,Illés Béla országából

öreg írta...

Sziasztok Fiatalok!
Most jötem Szoboszlóról, jól megtornáztatott a tanárnő, alig állok a lábamon. Most egy kis pihi, ebéd és viszem Lackóhoz a cuccot.
A héten nagyon busy leszek, reggel Szoboszló, délután a bioborverseny előkészítése. Szurkoljatok, hogy jól sikerüljön.

Sok puszi.

Petya írta...

Na akkor most leirom mi az a chaos-projekt. Az a lenyeg, hogy szerda este 8 orara egy szindarabot kell eloadnunk a helyi oslakosoknak, ugy, hogy csak annyit tudtunk reggel nyolckor hogy a cirkusszal kell kapcsolatosnak lenni (ez igy magyar?). Szoval csoportokra oszoltunk es mi Andival a PR groupba kerultunk aminek nagyon orulok, en csinalom a blogot, Andi pedig mindenfele lanyos dolgokat. Szoval nezzetek meg a blogot, de azert tul sok idot ne toltsetek el vele, mert nem biztos, hogy megeri.
Sok puszi innen a Jesperek es Casperek orszagabol.

www.circusbackstage.blogspot.com

Ami mami írta...

Halihó!!!

Apa azt kifelejtetted, hogy pénteken még minket is kilöksz a reptéren... :))))

SZóval már csak kettőt kell aludni!!!! Andi, tudod már, hogy mit kívánsz???

Legyetek jók!!!
Sok puszi!!!

öreg írta...

Sziasztok!
Amikám én nem felejtek, legalábbis nem mindent,csak amit akarok!
Andikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk anyával együtt, remélem Lackó megérkezik pénteken és átadja a meglepit is, az édes bor a tied Andi, csak a legjobbakat kínáld meg belőle.
Egész héten Szoboszlóra járok kinzóba, de mintha egy kicsit jobb lenne a lábam, bár estére mindig elfárad.
Peti, új csodacsatára van a Lokinak - a változatosság kedvéért ez egy fekete gyerek - éa amióta megérkezett 2-vel rugja a gólokat meccsenként, most éppen a Liga kupa meccsen a Siófoknak hintett 2-t. Most már a védelemmel is kezdeni kellene valamit, bár a sorsulásunk alapján simán nyerni kéne a bajnokságot, az egy szem Újpest kívételével - utolsó meccs itthon - már nincs komoly ellenfele a Lokinak.
Na minden jót nektek, majd vasárnap megírom, hogy volt a verseny.

Millió Puszi
Az öreg!

Dzsonasz írta...

sziasztok,

zajlanak itthon az események. bár mióta leadtam a dipeszt fáj a fejem, kivéve ha iszok...
a héten eddig két buli volt, és ahhoz képest hogy ugye a tanulmányisok nincsenek mindkettő szép létszámot hozott. kedden szörnyű szülinapját ünnepeltük a kikötőben, én vittem bort ami furcsa tőlem, de nem is hozott szerencsét. volt faragó ádám is, vele is rég találkoztam, szat is ott volt, keru, szörnyű, meg pár arc még. nem lett volna rossz buli, csak bebasztunk keru páleszétől többek között, aztán csomóan elhúztak én unatkozni kezdtem és persze becsúszott egy ruli. szánom bánom -10ropi plusz a taxi, de hát ez van az élet megy tovább. na meg tegnap is voltunk, csak hogy elfelejtsem a keddet, és tegnap már nem volt ilyesmi, igaz megint minden pénzem elköltöttem, mondanom sem kell hogy mindet alkoholra (na jó fanta is volt benne a vodkához) excalinurban voltunk mózsa dyego kz cseke popilaci pj meg bandiék társasága vagy ők is voltak vagy 10en aztán retroban voltunk nincs beugró és egész jó zene van 90es évek macarena, coco jambo ilyenek, szóval jó volt, bár mivel ilyen sok ismerős volt így mózsával nem csajoztunk, de legalább jól éreztük magunkat. dyego online tőzsdézik :)
megvan a wíkend helyszíne végre, mégpedig pálháza, már nagyon várjuk, elvileg jön szat meg dyego is, sancho lehet cox meg persze a mag.ma beszéltük meg a lehetséges programokat, szóval már lázban égünk rendesen.
ja megvan a külső konzulensem, akihez beosztottak: Fütyi.
sokak szerint ez gáz meg szívás, de szerintem meg egy jó story. főleg hogy bélával utálják egymást :) szörnyű szerint így a lehető legszarabb bizottsághoz kerülök, de ez sem zavar igazából. jelenleg a feladat még egy hónapig kb. a bulizás ami elég jól megy csak viszi a stexet is rendesen. mózsának meg hiába mondom hogy vegye fel a diákhitelt, mert most van utoljára lehetőségünk bulizni, de nem teszi a hülyéje. ma is a nagymutterjánál volt és mondta hogy becsenget a csajokhoz, akik ott laknak ugyanabban az épületben és mult szerdán ismerkedett meg velük a kik-nél. mondtam neki hogy kap egy sört ha ezt tényleg megcsinálja. na ő viszont hiányozni fog nagyon a wíkendről. persze ti is. kíváncsi vagyok a tanulmányisok közül jön e vki vagy ők már csak európai tripekben gondolkoznak? :D
a sok buli remélem dob majd vmi kedves jófej csajt, mert különben ha belelendülök úgy járok majd mint diego aki fél évig csak pörgött hasonló időszakban. nem beszélve arról hogy itthon leginkább unatkozok, bár ez gondolom kiderül a beírás hosszából is :D
na be is fejeztem, majd bővítsétek a blogot, mert mindig sokat kell scrollozni. ja még hétvégén is bulizok mert jön haza bógyi. és már nagyon szeretne egy frogos léki padozást :D
jövő hét is kemény lesz mert hétfő 12 órás foci, kedd klinikás buli, utána 2 nap regenerálódás a wíkend előtt, míg mikor hazajövünk rögtön indul a sörsátor. tiszta holiday

üdv

Lacás írta...

Sziasztok!!!János most nagyon leírta a tutit,szinte hozzá sem tudok szólni.A harmadévesek mondták,hogy mennyire fogunk hiányozni nekik, meg hogy az egyetem mennyire más lesz nélkülünk.Mondanom sem kell,hogy nagyon jófejek voltak!!Sokkal szívesebben táncoltam pl.Vodkás Pannival,vagy Kattal,mint ismeretlen beképzelt plázacicákkal.
Dyégó azért próbálkozott:beállt a tánctér közepére egy szőke mellé,és minden félórában megkérdezte, hogy :táncolunk?De a szöszinek nem volt kedve,remélem azért Dyégó ennek ellenére is jól érezte magát:)Tesire most nem sikerült bennem,sejtem Lente megint szóvátette,hogy megint bulizott a gyerek.
Fociban nyertünk,nem játszottunk szépen,de legalább célratörően:)
És Gombi egyre inkább meghatározó tagja a csapatunknak.Lehet,hogy én is elkezdem szedni az izoszorszt:)
Voltam ma mamámnál,ahol tényleg felcsengettem a csajokhoz, akik még fáradtabbak voltak,mint én(vagy inkább másnaposabbak).Nem zavartam sokáig,de örültek,hogy felnéztem.
Most meg megy a Fábry,ahol Gesztivel szócstáznak:nem is gondoltam,hogy ilyen jól szót értenek,mert elvileg nem épp egy politikai oldalon állnak.
Jövőhéten lesz az utolsó szorgalmi időszali hét,ami egy kicsit szomorúsággak tölt el.Bemegyek szerintem minden órára:az életem utolsó órája épp egy Mustós óra lesz,szerintem méltó lezárása a sulinak.
Sajnos láttam a tételeket,és már csak attól megfájdult a fejem,hogy ránéztem.Minden elismerésem,hogy 5-öst kaptatok,ez szép teljesítmény.De ha Jánossal itthon lettünk volna nem hagytunk volna 3 hét nyugtot,szóval Peti nagy mákod van:) Andival meg (sok egyéb mellet:)emiatt is jól jártál,jobban tanultál,megfontoltabb lettél:)Már csak a kocsmáról kéne leszoknod és Andi teljesen büszke lesz rád:)
Kovács Ági (Andi egyik ismerőse suliból,aki Alkotmányjogot tanít) emlékszik rá mikor az Illés Béla Kontra Barbarát énekeltük az első gólytáborban és sokat röhögött rajta.Ennél már csak a Zinedine Zidáne volt jobb szinte.Szóval jó,hogy valami marad utánunk:)
Hú most nézem milyen sokat írtam,persze csak Jánost akarom lepipálni,de az övé jobb tartalmú.
Legyetek jók,jó egészséget nektek és minden olvasónak!!!!
u.i.:Andi,sok sikert a teniszhez és számolj be milyen.

Dzsonasz írta...

én erről lemaradtam hogy mondták hogy hiányozni fogunk nekik, valahol jó érzés, bár már a vetélkedőn is sok szeretetet kaptunk. viszont jobb lenne ha egy csajtól kapnánk meg mózsa ezt a szeretetet, és nem csak haveroktól, mégha ismétlem tényleg nagy dolgok ezek, ha elismerik hogy jófej vagy. közben meg nem is produkáljuk magunkat, nem? hanem ilyenek vagyunk és kész. főleg ta mózsa kibaszott nagy kuriózum vagy. sok ember értékrendjével alapvető gondok vannak, ezért nincs csajunk, mert nem érjük be bárkivel. wazzeg gyere már a wíkendre! korrepetállak olaszból, vagy diego meg kapitány anna fecó csaja is ott lesz ,ő keni az olaszt, tutti avanti... ezt kivel is énekeltük tegnap? asszem dyegóval, de lehet hogy nem...
amúgy azt tisztázzuk már, hogy akkor hány csaj lakik ott? vagy ez vmi albi? tegnap szétcsúsztak és ott flasheltek? gondolom meglepődtek... smink nélkül nem voltak gázok? :)
holnap megyek a phd nyílt napra :)

Petya írta...

olyan jo sracok hogy ahhoz kepest hogy egy het 168 orajabol 80-at egyutt vagytok, mig mindig tudtok egymasnak uzengetni a blogon, es meg ujdonsagokat is irtok egymasnak.
Janos most lehet hogy nagyon okos leszek, de a boldogsagot nem lehet kergetni, azt vagy megtalalod eleted soran, vagy nem. Nem szabad nektek mindig azon agyalni hogy csaj igy meg csaj ugy. Majd ha eljon az ido, akkor ugy is eljon. Addig meg ott vagytok egymasnak. :)
A honlapot neztetek amit csinaltam? Jo szar, nem? Vege lett halistennek a Chaos Projektnek, bar itt a heten mi is partiztunk ketszer (egyszer illegalban) mert elment Zita, Andinak a nagy baratnoje, volt nagy siras-rivas de hat majd ugyis tartjuk a kapcsolatot. Tegnap pihentunk, ma pedig indulunk delutan Roskildebe, ahol megnezzuk Europa legregebbi teglaepitesu gotikus templomat, es delutan megyunk egy farmra ahol ket napos kozhazhetvege lesz, csak sajnos nem a megfelelo emberekkel :( Palhaza az nagyon jo hely, nagyon szep a kornyezet es a jo oreg vonatozas, hivjatok Beszt bar Laci nelkul biztos nem menne. Apropo, lehet hogy atsiklottam a dolgok folott, de Laci te miert is nem megy a hetvegere? Valami baj van az olasszal? Melyikkel, Signorival?!? Laci, vedd fel a diakhitelt es mennyel bulizni, azt tanacsolom, mert aztan ha majd olyan kemenyen kell dolgoznod, mint nekunk most, akkor mar nem lesz ido semmire sem, foleg nem a bulikra.
Noveremek mar a repteren varjak a Los Angelesi jaratot, azert az sem rossz, persze nem cserelnem el egy Palhazara.
Jok legyetek, mondjatok meg Diegonak hogy jelentkezzen, bar ezt masnak is mondhatjatok, mert csak Ti ketten irtok a sracok kozul, de mi nagyon boldogok vagyunk hogy ilyen sokat hallunk rolatok.
Sok puszi.

Dzsonasz írta...

igazad lehet peti...
voltam ma phd nyílt napon, de nem hiszem hogy be fogom adni mert egy 10es a jelentkezés :(
pedig megvolt a tuti terv: beadom és emiatt 4-es lett volna a diplomám, mert minden emberre szükség van :)
mondanom sem kell, hogy hunter is ott volt, de kb. 5jelentkezőre kell számítani, és mind beleillik a palika siklós kunandris vonalba :)))))
jó hétvégét a farmon :D

Tsutsu írta...

Írok már én is,mert engem el is felejtettek - igaz tényleg nem írok annyit mint Dzsonaszék.

Nemsoká hazajönnek a tan. utasok: a focit leszámítva, amiken alig-alig tudtunk kiállni, szinte észre sem lehetett venni, hogy 1 hete nincsenek is itthon. A félév során sokszor lőfordult, hogy 1-2 hétig nem is lehetett látni az arcokat(Nóbi,NagyCS,Macska,Imi).

Ha minden jól megy a hétvégével kapcsolatban megszakad egy csökkenő tendncia. Az első hétvéégénk óta folyamatosan csökkent a létszám..lgutóbb ugye Szolnokon a 20-at sem értük el.Most úgy néz ki lehet elérjük a 30-at:):)

Jó időtöltést nektek!Andinak Bolgog Névnapot!

Tsutsu

Lacás írta...

Helóóó Bjerringbro!!!Üdv a napsütéses Debrecenből!!
Mi a helyzet nálatok??Mindig mikor belépek a blogba azt hiszem, hogy Andi újra ihletet kapott,de sajnos még nem:)
Itthon semmi küli,elcsordogált a hétvége!!!Nem sokat csináltam:egy-két meccs,megírtam a külkeres házidoga felét,ill. elkezdtem olvasgatni a könyvet,de bár ne tettem volna....Tényleg abból gáz a vizsga??
Ma hajnalban jönnek meg a szakemberek a tanulmányútról,biztos mindenkinek az Allianz-aréna lesz a tuti.
Most már újra tele lesz az üzenőfal,mert remélhetőleg a többiek is ihletet kapnak.
Fekete Gabi most hívott és arra a konszenzusra jutottunk,hogy 4est ad a dipeszemre,nehogy valaki gyanakodni kezdjen a minőséget illetően...:)Szóval döntse el Mustó,hogy a kiváló dolgozatom(:) mennyit ér.
UHAAAA:most halloma hátam mögött,hogy az Indiana Jones megy a tévében,tudod Peti aza film,amit még sose láttál,de tudod,hogy szar:)
Üdv nektek,és írjatok valamit,bármit.Akár még Nagyzéről is írhatnátok,mert kb.annyit tudok róla,mint ti.Minden jót!!!!
Hajrá Loki (Loki-Nyíregyh.:) 4-1,MTK-Kaposvár:3-2:(

öreg írta...

sziasztok!
Most jött nővéredéktől egy sms, hogy Cancunban vannak és az a nagy problémájuk, hogy az "ol inkluzive" keretén belül melyik étterembe menjenek vacsorázni, majd megírom nekik, hogy egyenek egy kis szalonnát és ne csináljanak nagy gondot belőle. Remélem Lackó átadta a pénzt még mielőtt megpróbálta volna visszanyerni.
Itthon minden rendben, a Loki 4:1-re lemosta a Szparit és most éppen 2. a tabellán. Sokkal nagyobb hír, hogy a magyar hoki válogatott feljutott a elit világligába. Majd a Kanadával, USÁval fognak játszani a jövő évi világbajnokságon. Csúcs, mi?
NA legyetek jók.
Puszi.

csabinnyó írta...

Sziasztok Dánok!
Igen-igen, végre újra itthon vagyunk, sokat örömére. Még a nap is kisütött és 23 fok van :)
A tanulmány út "szar" volt (csak Csucsu miatt irom igy, nehogy megint irigykedjen), sokfele jártunk, és csak sörözéssel tudtuk kipihenni az állandó úton levést.
Én menetbe 2, jövetbe (22 óra) 3 órát aludtam, kint meg átlag 5-6, úgyh fáradtak vagyunk.
Imi mondjuk macskagyökeret evett végig és úgy be volt szedálva, h visszafele is 15 órát aludt legalább, miközben én aszittem meghalok :)
Nagycsé is jó fej volt, bár a végén már nagyon durva elvonási tünetei voltak (persze nem a piától...:)), úgyh kiváncsi vagyok ma mit alkot otthon...hehe
Remélem a jövő héten lesz vmi összeröffenés képnézegetéssel meg sörözéssel összekapcsolva. Ha itt lennétek ti is kapnátok a jó kis belga sörökböl.
Pár dolgot azért leírok magunkról, hátha érdekel titeket.
Az indulás napján megalakítottuk Nagycsével meg Imivel a sörbizottságot, aminek sajna Norbi nem lehetett tagja, egyrészt betegsége másrészt a jelenlévő "házi sárkánya" miatt :)
A bizottság aránylag jól teljesített, 27 féle sört próbáltunk ki, a statisztikákat a napokban fogjuk elkészíteni, aztán majd Csucsu csinál hozzá táblázatot, vagy nem :P
Szal tényleg sokat söröztünk, de így elviseltük a sok utazást, és persze a hangulatra se volt panasz. Mondjuk a buszon néha szóltak, h nem kéne sörszagot csinálni, de mondtuk nekik, h ne bántsák a beteg embereket :)
Igazán két 3 nap volt kemény, az elsőn hármasban bulizunk Münchenben, a másodikban már páran csatlakoztak hozzánk Karlsruhéban, a harmadikban pedig főleg Nagycsé meg buliztunk, ugyanis Imi el volt foglalva vmivel és vkivel :)
Nekem legjobban Brugge tetszett, ha van időtök mindenképpen menjetek el. Az Allianz aréna egy gagyi, nemtom Csucs mit eszik rajta. Imit indánnak neveztünk el, mert nagyon belebuzult a sok csillogó felhőkarcolóba, amit pl Frankfurtban látott. Nagycsé "Törperes" volt, neki sztem legjobban a redlight district tetszett, de erről Orsinak egy szót se. :) Amúgy a srácok a csajokat elég tisztességes továbbképzésben részesítették, bár ha Peti itt lett volna, biztos ő is beszállt volna az "oktatásba" :PP
A vidámpark is fasza volt, a nagy hullamvasuton 3x voltunk, az utolsó kettőn legelőre ültünk, Nagycsé próbálta felvenni videóra, de csak részeket sikerült, mert annyira szorongatta félelmében a kamerát, h ki-bekapcsolgatta :) (amúgy 7megás videó letölthető a http://www.europapark.de/lang-de/c332/default.html oldalról)
Mesélhetnék még sokat, mert tényleg sok minden történt, de majd úgyis hallotok róla.
Persze ha kiváncsiak vagytok vmire még írunk és küldhetek fényképeket is. A panoráámákat majd a héten rakom össze, demélem lesz olyan amivel Csucsut ki lehet engesztelni kicsit :P
Örülök, h ti is jól vagytok, puszik és ölelések :)
Ui: tényleg rendes az asszonytól, h megcsinálta az egyik leadandómat, a másikat meg formailag szedte ráncba, ma meg is hálálom neki valahogy ;)

Lacás írta...

Most épp a könyvtárban vagyok és készülgetek arra a mocsok külkeres vizsgára,ami hez tényleg már semmi kedvem.Persze most biztos jön János,hogy ennek a gyereknek vége,meg vegye fel a diákhitelt,meg ne tanuljon ennyit.Hanem bulizzok minden nap.Apropó ma megyünk a Klinikába olyan végzős est félére,na meg a tanulmányutasoknak lesz afterparty.
A közgázhétvégére azért nem megyek amúgy,mert hétfőn lesz egy vizsga,nem az olasz miatt,amit azt hittem,hogy hallottál.Hisz ezen röhögött a fél világ.A szóbelim meglett,de az írásbelin a levélre ráírtam a nevem,ami kicsinálta a dogámat,mert az tilos!!!:(
Szóval a buszozás után két nappal újra meglátogatom szeretett fővárosunkat,amihez semmi kedvem nem lesz.Az vicces lenne,ha most sem lenne meg,mert a nagymamiék már alig várják a diplomaosztót!!!Én persze megvagyok nélküle is,de nem akarok családi botrányt,ezért odateszem magam,még az államvizsgára is lenyomok 3 hetet az tuti.Addig meg megfontoltan bulizok,kétségbeesetten focizok:),na meg beadom a jelentkezésem a Ewing-olajtársasághoz.Apropó2:valszeg én is megnézném mit tud Dánia,azaz megköszönném,ha az igazgatónak mondanátok néhány szép szót rólam.Például olyanokat,hogy tünemény vagyok,kedves, nyugodt és szellemes:)DE azért előbb kiváncsi vagyok a véleméyetekre:a helyemben mennétek-e vagy sem??Jól érzitek magatok teljesen??Persze gondolom a banda komolyabb harmada azt mondaná,hogy ez is csak húzni akarja az időt,ahelyett,hogy dolgozna és csinálna már végre valamit.Azt üzenem,hogy nem vagyunk egyformák,én ilyen vagyok és kész.
Előbb-utóbb én is elkezdek dolgozni és lekűzdöm a 40 év alatt azt az 1 év lemaradást:)
Üdv a most épp tök felhős Debrecenből és írjatok valamit!!