2008. november 15., szombat

Ujra itt!!!

Fantasztikus volt Peti bejegyzese,akar valtogathatnank is egymast,annyira tetszett!
Ha veletlen nem ugy jon ossze az NI-nal, ahogy kepzeled,akkor nyugodtan jelentkezhetsz forgatokonyvironak valamelyik venezuellai filmstudional...

A tanarok jo fejek,de latszik,hogy a danokat jobban szeretik ezerszer mint minket talan,mert csak danok,talan mert ok legalabb fizetnek is azert,hogy itt vannak.
Jesper Voldby most nagyon forszirozza a talajtornat,amit vilageletemben ugy gyuloltem,hogy csak....Sokkal jobb amikor csak jatszunk,Peti nem mondtad,hogy ilyen szarok is vannak.Raadasul hetfon en tartom a bemelegitest (mindenki be van osztva) es fel van adva a lecke,mert a multkori nagyon jol sikerult!
A Martinos prezentacios ora mar kisse kezd faraszto lenni,mert sose keszulok fel rendesen,mindig csak improvizalok valamit,de sajnos kezdek mar kifogyni az otletekbol.Martin mondta,hogy ez jo,de neha hasznaljak valami segedeszkozt,vagy valamit.
Iben szerintem nem leszbikus,mivel van mar egy jo ideje baratja (akinek van vagy ket gyereke),szoval a lanyoknak nem kell felniuk tole!!!!!!!!!!!!!!
Tegnapvoltunk Hening-nel (egy uj tanar es o tartja az International Class orat) Vejleben: rohadt jo haza van,tele regimodi butorokkal meg van egy barterem is ahova behivott minket es azt ittunk,amit akartunk. Hat vagy 4 fele Carlsberget kostoltam es nem tudtam eldonteni,hogy melyik a legjobb mindegyik annyira fasza volt. Aztan valami edes felest is toltunk.

A magyar nap szerintem jol sikerult es rohadtul orulok,hogy mar vege,mert mar a tokom ki volt az allando probalgatasokkal. En teljesen elhataroltam magamaz egesztol,nem akartam vitatkozni,pedig lettek volna otleteim boven. Peldaul a magyar feltalalokrol egy deka se volt,viszont mar fejbol fujjak a danok a magyar pornosztarok nevet. Eleg kiraly.....
A gulyas nagyon izlett nekik, a palinka utan igencsk keseru kepet vagtak, enekeltunk aminek nagy sikere volt. Aztan volt egy kisebbfajta party ahol mar megint alig voltak jelen kulfoldiek,inkabb csak aludnak egesz nap.
A tegnapi bulin is szinte csak danok voltak,meg en Gergovel,de legalabb nem kell magyarulbeszelnem es az angolom fejlodik!!!! Amugy elegedett vagyok az angolommal,felsofokon kozel sem vagyok,de azert egy interjura meg valami allas betoltesere azert meghozza az onbizalmamat. Mert elsosorban ez volt a lenyeg. Soha eletemben nem jartam angoltanarhoz,szoval a beszelgetes egy kisse problemas volt,de mostmar megertetem magam a kulfoldiekkel konnyen.

Mitte Maja a legszimpatikusabb es legszebb lany a suliban,de elegge megkozelithetetlen,szoval ha egy nagyobb lanysereg nem ozonlik ide nem hiszem,hogy lesz valami,mert a tobbiek sajna nem igazan erdekelnek.

Megyunk futni,szoval most ennyi!!!!!

Udv,mindenkinek es hajra Peti,ne hagyd abba,ereszd csak szabadjara a kepzeleted!!!!!!

43 megjegyzés:

csabinnyó írta...

szia Lacás,
a gulyásleves nem csodálom, h mindenkinek ízlett, mert az egy frankó találmány!
én most éppen itthon ülök, míg a többiek téboyulnak, ugyanis tegnap voltam munkatársakkal és kicsit szétcsaptam a gyomrom, ugyh nem akarok ma ráinni, és ha elmennék, tuti az lenne...:)
Peti: ez hablaty tényleg jópofa, csak kár, h párszor ugyanazt a szöveget dobta ki a gép, és az is gyanús, h nem ismeri a férfineveket :P
Most megyek asszonyhoz, ne érezze, h elhanyagolom a net miatt :)
üdv
jó 7végét mindenkinek

Dzsonasz írta...

hát csabikám én is hasonló cipőben toltam ma, de nem is volt durvulás, tök jót eldumáltunk, fasza volt.még ott voltak rolandék is vinczéékkel, és büszkén mondom hogy 0 whiskyt és 3 sört ittam egész este.hazafele úton találkoztam petikével, aki épp az ibivel szemben tekert így a hazaérkezésem időpontja 2:20. (akikhez szól, vágják)
mózsa, sztem próbálkozz be a puncinál, terjeszd el a táborban, hogy mekkora a faszod, mint annak idején fincs a pitében.
kellett már ez az új bejegyzés, vártuk már nagyon.
ja akinek nem derült volna ki, tegnap lecsutkáztam magam 2 sráccal, akikkel pbben voltam anno.

Petya írta...

A kedvenc viccem!!

A Heineken, a Budweiser és a Guiness sörgyár vezérigazgatói beülnek
egy kocsmába. A Heineken vezér kér egy Heinekent, a Budweiser vezér
egy Budweisert, a Guiness vezér pedig egy csésze teát. A Heineken-es
megkérdi a Guiness-est:
- De hát hogyhogy teát kértél?
Mire a Guniess-es: - Ha ti sem isztok sört, akkor én sem kérek...

Pitti írta...

Szasztok!
Van itt egy kérdés ami foglalkoztat. Mégpedig az, hogy hogyan üdvözlik egymást és barátaikat a lányok, egy egy találkozás alkalmával a világ egyes országaiban. Azt tudjuk hogy otthon az arcrapuszi természetes meg a szokás. Az amcsik ölelésben nyomulnak. De mi a helyzet a többi országban? Gondolok itt természetesen Dániára, Írországra, Németre, Brazíliára plusz azokra az országokra ahol eddig sikerült tapasztalatot gyűjtenetek e téren :-P
Kíváncsian várom az eredményeket és gondolom mást is érdekel rajtam kívül.

Frank Klopas írta...

Macska: a sportorvosi igazolásod 22.-én lejár. 23.-án meg meccsünk van!

Petya írta...

Szasztok Skaccok!

Megint nem mennek a szerverek. Hamarosan Csucsu is fog jelentkezni, ebben biztos vagyok. :)
Kedves Pisti, a lányok Dániában affektálva ölelkeznek miközben jó messziről dobálják egymásnak a puszit. Írországban szerintem inkább kezet fognak, ott azért gyakran náthásak az emberek, és ezt nem akarják egymásra akasztani.
Csabikám menjél sportorvoshoz, de előtte menj el Zitáhpz, és vonj ki 6 kilót a súlyodból. A hablaty meg tényleg gáz, szegény Nagycsé kétszer vetél el 10 rész alatt, azért ez nem túl fair. Amúgy meg jellemző, hogy MO-n kívűl mindenki vágta, hogy egy internetes program generálta..
Na azt mondják, megjavult a szerver. Az a baj, hogy lassan annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni..

Dzsonasz írta...

szervezni kéne nagycsabának egy meglepetés szülinapi bulit...
mit szóltok?

Hermann írta...

Sajnos mióta felszínre hoztuk az impotencia problémáját azóta látogatja a blogot, így lehet hogy észrevenné.

Dzsonasz írta...

a legjobb az lenne ha csőbehúznánk: úgy tennénk mintha itt megszerveznénk, aztán nem is ott lennénk, ahol itt leírtuk...
és akár oda is mehetünk ahova itt megbeszéljük, mert úgyis azt gondolná ezek után hogy nem oda megyünk.

Lacás írta...

De a legnagyobb meglepetes az lenne,ha megszerveznetek es nem lenne:)A tavalyi bulira emlekszem:bejartuk a fel varost,kocsmarol kocsmara,szep volt. Meg Besszel is talalkoztunk,tudjatok,aki osszehaverkodott velunk a vonaton es nagyon halas volt a felajanlott borokert.

Most 2 nap volt 4 tesiora,igy most tenyleg eleg faradt vagyok,de ossze kell magam szedni,mert tenyleg csak este akarok aludni itt. Az igazat megvallva neha meg kavezok is,pedig korabban csak a vizsgaidoszakban fogyasztottam,de legalabb annyi,hogy az ereje ossze se merheto a hazaival.Meg itt a vegen a cigire is raszokok:)
Mindennap sokat eszek, a sutemenyeket se sajnalom magamba tomni,majdnem minden nap van desszert,ami mostanaban fagyi. Mindenestre az elhizastol nem felek.....

Penteken lesz a bal,ahova most minden reggel egy hulye tancot tanulunk be Vibekevel. Vibekenek szokasa,hogy akinek nem mennek annyira nem mennek a lepesek azt tolja,huzza,cibalja es ez a cseh sracoknak nem tetszik annyira. Az egyiknek majdnem hatracsapodott a konyoke veletlenul.

A dan,meg az olasz lanyok is olelosebbek,a puszi annyira itt nincs divatban. Pisti,a tobbieket nem tudom,maradj az olelesnel!!!

Nemsoka megyek haza,igy mar most irom,hogy december 14-tol 23 -ig valamikor jo lenne egy nagyobbfajta osszeroffenes,nekem barmikor jo,johetnek a javaslatok!!
Remelem azert kivancsiak vagytok ram meg eloben is,nemcsak a komputer vilagaban:):)
Amugy az uzenetek szamanak szomoru uzenete van: sok idot toltotok a szamitogep elott!!!!!(egeszsegtelen):)

Udv.mindenkinek

Knorbi írta...

Sziasztok!

Hát nem is gondoltam volna hogy édesanyám milyen kalandokba keveredik az elképzeld latin amerikai világban. Amúgy én sem tudtam, hogy ezt egy számítógépes program generálja. Bocs Peti én kinéztem belőled, hogy te írtad, amíg a szervereket helyreállítják.:)
Laci igazad van, tényleg egészségtelen ez a sok(k) gépezés, de muszáj.....Persze most jöhetne egy igazán szép mondat: A világ olyan amilyenné tesszük.....
A decemberi összeröffenés jól hangzik nagyon, de én/mi még nem tudjuk, hogy mikor megyünk haza. Talán a 22-e kecsegtet (vasárnap) reménnyel vagy hétfő....ha közelebb érünk a céldátumhoz majd megbeszéljük, hogy kinek mikor lenne jó. Tényleg jó lenne, ha minél többen ott tudnának lenni!

Más, én benne vagyok Csaba meglepetés születésnapi bulijába, tudok is egy művészi produkciót az alkalomra, csak légyszi adjátok meg Ivett telefonszámát...:)

Minden jót és szép hetet mindenkinek!

knorbi

Tsutsu írta...

Valahogy az az érzésem, hogy Csaba - ha még 1-2 hozzászólást még ki is hagy - talán észreveszi mi folyik itt..és ki fogja találni hogy esetleg egy meglepetés bulit akartok szervezni...Legalább írnátok zárójelbe, ha ilyen témáról írtok!

A mai rendszer leállás sajnos olyan rövid volt, hogy nem tudtam még egy rövidke hozzászólást sem irni:)

Tsutsu

Lacás írta...

Azt elfelejtettem irni,hogy a soros viccbol egy kicsit az jon le,hogy a Guiness a legjobb sor a vilagon,pedig szerintem ez kozel sem van igy. Finom meg jo,de azert a legjobb dan sorokert(pl.Carlsberg Classic) nem cserelnem el.Tudom egy kicsit a szivem is mondatja ezt velem...

Ma nem nagyon vannak orak,mert a tanarok elegge elfoglaltak,nem is tudom most hogy kellene kezelni ezt a kis szabadsagot:)
Valami kozos program jo lenne (mint a mult heten),de ha mi vesszuk kezbe a dolgokat abbol nem mindig lesz valami.

Andi,Peti:nektek milyen volt a bal???Emlekszem,hogy irtatok:szinte ez volt az egyetlen buli,ahol Andi tovabb birta. Biztos jo lesz,de azert a zakomat nem artott volna kihozni(meg jo hogy van nyakkendom:)
Sajnos itt most tenyleg nincs olyan lany,aki igazabol felvillanyoz,de remelem igy is jol szorakozok majd.

Szombatok lesz egy koncert Arhusban,es nem tudom,hogy menjek-e vagy se. Az electro-rock nem tartozik kulonosebben a kedvenceim koze, raadaul eleg borsos a belepo,raadaul alig mennek.Szoval meglatom, de valami orult dan buliban mar nagyon szivesen reszt vennek!!!

December 6-an unnepelunk valami Family dayt,amikor is egy nagy buli lesz es akarki meghivhat akarkit meg elektronikus uton is!!!
Szoval ezennel is szeretnek minden kedves blogolvasot meghivni ebbe a buliba,remelem josztok szep szammal es vegre meglatjak,hogy milyen jo fej barataim vannak!!:)

Pitti írta...

Na közgazdász palánták itt a lecke:

http://rrr100.wikispaces.com/

Vélemények?

Petya írta...

Idealista utópia..

Ez a legjobb:

"Ha az állam évente a GDP 2.6%-ával több pénzt bocsátott volna ki, a magánbankok pedig (magasabb tartalékráta miatt) ennyivel kevesebbet, akkor a magyar államadósság 1989 - 2001 -ig elfogyott volna."

Ezt véletlenül nem a DEX írta? :)

Lacás írta...

A hangulat itt most nagyon a tetofokon van,nekem most a legjobb az egesz(nem mintha eddig rossz lett volna:)).
Mar alig varo a holnapi kirandulasunkat, aztan meg epphogy hazamaszunk es mar keszulodhetunk is a balra. Mindenkinek lesz egy partnere,de senki se tudja,hogy kinek ki!!!Ugyanis kaptunk egy levelet,amiben az all,hogy legyunk egy adott helyen,egy adott idoben,egy adott piaval a kezunkben. Szerintem tok jo az egesz es tenyleg le a kalappal a tanarok szervezesi keszsege elott.

Hening,Martin es Line a kedvenc tanaraim. Andi,Peti:szerintem ti nem ismeritek oket,csak Martint.

Az amerikai kulkereskedelemrol nincs valakinek valami jo anyaga??
Tudom,hogy az Interneten barmit talalni,csak kerdezem.

Udv,es jo melozast!!!Remelhetoleg valamikor nemsoka mar en is azt teszem.Valamikor...:)

csabinnyó írta...

Lacás, olyan őrült buli úgyse lesz, mint itt egy átlagos, szerintem :)
De remélem jól fogod érezni magadat.
Itt semmi eksztra, most kicsit elfaradtam a meloba, ezert gondoltam benezek.
Jovo heten megint kepzesen vagyok pesten, ugyh penteken kenytelen leszek megkerni a haziorvosomat, h vigye haza a pecsetjet, h tudjak a hetvegen meccsre menni :)
Remelem a labammal nem lesz gaz.
Ja es Peti: megyek zitahoz nemsokara, de 6 kilo szortol nem igazan tudna megszabaditani, meg ha a */-%+=+-ről is levagna, akkor se :)

Pisti: Braziliaban a lanyok koszonteskeppen megnyaljak egymas mellbimbojt, altalaban 3x. Remek dolog! El kell juss oda megnezni mindenkepp! :)
Viccet felreteve, terveimben szerepel a 2014-es focivbt ott tolteni. Akinek van hozza kedve es komolyan gondolja, jelentkezzen.
Minden jot nektek,
Laci remelem nem valami randa part kapsz!
Varunk haza, addig is hasznald ki az idot, szorakozz sokat.

Petya írta...

Szasztok!

Nekünk mindenképpen a bál volt az egyik fénypontja az ottlétünknek, már amikor az ottlétet szűken kell értelmezni, és az iskolán belüliségre vonatkozik. Mert azért annál volt jobb, pl. Norvégia, London, Hamburg, Koppenhága, stb. De tényleg nagy buli, főleg hogy a tanárok lesznek a pincérek..
Itt minden rendben, ma megint nem kellett semmit csinálni. Holnap meg holnapután sem kell. Mindenkinek csak ajánlani tudom az NI-t, ha nagyon sok pénzért akar nagyon kevés dolgot csinálni.
Jövő héten veszek a Ladába 4db Bilstein lengéscsillapítót, már alig várom a havat..

Pitti írta...

Mátyus Csabi most felcsigáztál. Engem érdekelne a 2014-es focivb csak arra kérlek legalább évente emlékeztess arra hogy most azt írtam hogy elképzelhető mert elég nagy a vaszínűsége hogy már 2009ben fogalmam sem lesz róla, hogy ilyenről szó esett. Talán ezeket az emlékeztetőket össze lehetne kapcsolni egy-egy pizzabizottsági üléssel. Ha még létezik a bizottság. Ha még létezik akkor most hol tarta a csapat? A pizzafajták összehasonlítása után ha jól emlékszem a pizzahelyek rangsorolása következett volna.

Tsutsu írta...

Hát úgy tűnik a Plannereknél ilyen az élet - az NI többi területén azért szoktak dolgozni is:) - ettől függetlenül én is tudom ajánlani mindenkinek!:)

A PizzaB. berekesztette az üléseit bizonytalan időre..A legnagyobb baj az az hogy túl későn kezdük el így csak 1 Pizzéria került megvizsgálásra..talán ha elkezdtük volna rögtön az első gólyatáborunk után...:)

Névtelen írta...

Sziasztok srácok!

Most értem haza Debrecenbe egy órája kb., 50 percet késett az IC:)! Hétvégén van kedvetek valamit összehozni, akár lightos is lehet, de nem feltétlen! Lacás, amiket mesélsz, tényleg qrva jónak hangzik az egész, az jön át, hogy nagyon körülöttetek forog minden, nincs más dolgotok, csak jól érezni magatokat. Ez magyar szemmel hihetetlen!
Csabi: menjünk Brazíliába! Nekem a bécsi EB is nagyon bejött idén, pedig nincs is CopaCabana (lehet nem így kell írni).
Ha ne adj Isten nem lenne semmi holnap (akár délutáni programot is el tudok képzelni, biliárd, bowling.... engedjétek szabadra a fantáziát), találkozunk a vasárnapi meccsen!

Üdv mindenkinek!

Lacás írta...

Hat szep volt a tegnapi nap!!!Sokat tancoltam es sajnos eleg sokat is ittam:) meg is lett a gyumolcse hanyas formajaban,ez volt az elso es remelhetoleg utolso..
Tenyleg a tanarok voltak a pincerek,minden kivansagunkat teljesitettek!!!!:)Kaja utan tancverseny volt,amit nem nyertem meg,de azert kaptam egy jopar szavazatot,ami jolesett!!!Meg itt a vegen elkezdem a tancos karrierem:):):)Andi most biztos nevet!

Ez a keves melos, sok penzes dolog nagyon jol hangzik, nekem is valami ilyet kene megcsipni,remelhetoleg Debrecenben!!!!Lassan elkeszitem az oneletrajzomat is,mert mar tenyleg nem artana.Haladni kell,mert kulonben meg Gombi is hamarabb kezd eldolgozni,mint en,ami mar nagy katasztrofa lenne:)
Tenyleg,mi ujsag Gombival??Szedi meg az iziszorszt??Hamarabb vegez,mint Attila??

Na es persze mi van veletek? Hermann is hallgat most,mint a sir!!Csak nem megcsipett egy allast,ahol egesz napdolgozni kell es nincsennek komputerek?

Jo lenne jovore visszajonni a hetvegere,de most meg nem tudom biztosra mondani,bar ha ti azt mondanatok (Andi+Peti),hogy igen az nagyon sokat javitana a valoszinusegen,hogy en is!!!

Sok udvozlet mindenkinek!!!!

Hermann írta...

Hogy Hermann ne hallgasson mint a sír, írok. Nem még nincs meg az áhított meló Laci :(
Viszont jó hír hogy Nagyzé épp az imént kérte el a blog címét (természetesen Hattrick-en keresztül) úgyhogy lehet hogy most hogy lassan hazajössz ő is idenéz néha, mondjuk erre nem mernék fogadni :)

Megnéztem ma a Négy szobát, hát annyira nem adta be de a 3. és 4. szoba kifejezetten élvezetes volt. Laci gondolom te láttad neked mint nagy film gurunak mi a véleményed?

na most ennyi

Üdv Józsáról!

Pitti írta...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;1&nid_object=14465

Knorbi írta...

Sziasztok!

Imi, nekem tetszik a szilveszteri ötletetek. Bár még nembizots hogy akkor nem kell dolgozni, de ha biztossá válik akkor szólok!
Addig is egy konstruktív javaslat: a hegyek helyett legyen inkább valami közelebbi, hogy ne kelljesn sokat utazni - mondjuk Szoboszlól, ez esetben még lehet hogy házat is tudnék szerezni, hiszen a család egy része érdekelt a szoboszlói vendéglátásban! Majd utánna kérdezek!

De haladjuk csak időrendben! Laci mikor jössz haza? Kinek hogy jó a karácsony közvetlenül megelőző össznépi ünnepély?

Most itt (Bp) pustól a hó, ami nekünk csak annyit jelent, hgoy jól fel kell öltözni a színházba menetelkor (itt van a közelben), másnak azt hogy hideg van és takaríthatja a havat (kivéve ha társasházban lakik) és vannak olyanok is akik csak arra tudnak gondolni, hogy a kocsiba új lengéscsillapítókat szereljenek és forgassák a kocsit a hóban!:)

Mindenkinek kellemes hétvégét és jövó hetet!

üdv
knorbi

Névtelen írta...

Sztem igazából teljesen mindegy a helyszín, Szoboszló jól hangzik. Ha rá tudnál kérdezni a házra, az egy elég jelentős lépés lenne az ügyben. Ha másnak van ötlete, hogy merre lehetne kecót szerezni, ne fogja vissza magát! Egyébként PéJé javasolta Horty Íriszt, mint olyan egyént, aki el tudná szórakoztatni adottságaival a jónépet:). A karácsony előtti időszakról még nincs infóm, de ha lesz valami jónak ígérkező program, akkor ahhoz próbálom igazítani magam.

üdv mindenkinek!

Lacás írta...

A szilveszteri buli nagyon jol hangzik es nekem is az a velemenyem,mindegy hogy hova csak menjunk!!!!
Szoval Szoboszlo jo lenne,mert tenyleg nincs messze,igy akar egesz nap egyutt okorkodhetunk:) mint a regi szep idokben!!
De a lenyeg:legyen barmilyen javaslat en benne vagyok!!!!!!

Dzsonasz írta...

nos lehet páran megorrolnak, de a szoboszló olyan szempontból nem lenne túl jó, hogy mi elvileg úgy gondoltuk, hogy egyrészt a hegyekben legyen, másrészt a budapesti népnek is és a debreceni népnek is elérhető közelségben. erre a mátra esetleg a bükk lenne a flash...
ja és eredetileg mi dobtuk fel, vagyis én az ötletet. az egy dolog hogy eddig lusta voltam írni. ha már igazi szilvesztert akarunk, akkor hozzon mindenki kis áldozatot az utazás miatt, szerintem, de ha ez nem valósul meg, akkor én majd természetesen választás előtt fogok állni, és majd lillával közösen eldöntöm hogy hova menjünk. nyilván mindenki a saját baráti társaságával szeretne, ezért ez nem olyan egyszerű eset. viszont ha egy olyan helyszín, ház lenne, ahova mindenki el tud menni, akkor ez a dolog meg is oldódna, majd várom még a reakciókat.
mózsa gratulálok a hányáshoz :D

Pitti írta...

Ha a meghívottak között tudhatom magam a szilveszteri buliba, akkor 3-4 embert el tudnék magammal vinni kocsival.
Szilveszter a hegyekben jól hangzik. ;-P

Frank Klopas írta...

Laci: szép volt a hányás, de tényleg csak most volt először? :)

A szilveszter qrvajól hangzik, csak sajna most megígértem az asszonynak, hogy velük megyek..

Macska: a VB-re beírhatsz az utazókeretbe!Bezzeg Kolozsvárra Nagyzén kívül senki nem akart jönni! :(

Ja, és írja meg már valaki Szathmári Balázs telefonszámát!

Hermann írta...

Nem tudom mit csodálkoztok hogy Mózsa csak most hányt először, nincs ott egyikünk se mellette hogy agresszívan kelljen innia :D

Mentek végül Kolozsvárra?

Szathmári Balázs száma:06702895963

Lacás írta...

Lacko!!!Nem tudom,hogy olvasod-e meg a blogod, de van egy uzenetem neked!! Most jatszottuk az iment a Laszlo-ball nevu jatekot es Jesper azt mondta,hogy te talaltad ki.
A visszajelzes nagyon pozitiv volt ezzel kapcsolatban,mindenkinek nagyon tetszett es hat rohadtul el is faradtunk a vegere, de legalabb nyertunk:) Pedig az igazat megvallva az elejen nem igazan ertettuk,hogy mi van, de Jesper mondta,hogy csak varjuk ki a veget!
Igaza lett, szoval megegyszer koszonjuk ezt a fantasztikus jatekot!!!

Tenyleg most hanytam eloszor, bar egyszer-ketszer mar voltam a kozeleben, vegul megsem.Szoval olyan sokat nem iszok,mint veletek egy-egy durva buliban (bar Gergonek errol lehet,hogy mas a velemenye), es Hermannak igaza van,hogy ideje elkondolkozni a sajat felfogasotokon es eletviteleteken,mert egyszeruen ez nem celravezeto:):):)

Sajnos lassan mar tenyleg megcsap az elmulas szele,de nincs mint tenni!!! Remelem otthon se lesz olyan borzalmas a helyzet,ahogy Peti felvazolta, de abban az egyben 100 szazalekig biztos vagyok,hogy ilyen jol soha tobbet nem fogom erezni magam!!!Csak,hogy egy kis pesszimizmus is elokeruljon mar... De a lenyeg,hogy meg itt vagyok!!!

Nagyze fenvan mar a blogon!Zoli fogadok egy sorben, hogy a megadott hataridore nem fogod elerni a 100 kilot! Peti ugyis elveszti a fogadast,mert o nem ismer teged igazan,nem tudja milyen eros jellem vagy,mi mindenre vagy kepes, ha osszeszeded magad! Irjal mar valami szepet kerlek!:)

Csabat sajnalom,hogy nem lesz ott Szilveszterkor,mert Peti megint csak az fogja feljegyezni,hogy ez meg mar megint nincs itt:) Na meg persze Csaba nekem is hianyozni fogsz Csaba, de azert gondolom lesz 1-2 buli,amire elotte eljossz!
Ja igen:latom erkezett Farkas Tamas erositesnek!!! Jo valasztas es mar elore is veszelyben erzem a kezdohelye a csapatban!

UDV. mindenkinek es talalkozunk december 6-an a nagy bulin,amire megigertetek,hogy josztok:):):)

Petya írta...

Szasztok Skaccok!

Nem hiszem, hogy mondom Nagycsének, hogy miért nincs ott, mivel valszeg én sem leszek ott, csak a végére, mivel 31-én olyan éjfélig-1ig kell majd dolgozni az időeltolódás miatt ugyanis akkor van vége az USA-ban a negyedévnek, és nekünk ez mindennél fontosabb.

A László-gameről pedig elárulok egy titkot. Nem Laci találta ki. Aki kitalálta, egy nála sokkal értelmesebb és tapasztaltabb srác, akinek mellesleg gyönyörű barátnője van. A játék alapját a gael foci ihlette meg, ugyanis ott is így kell passzolni kézzel, csak ott nem röplabdával játsszák. Laci megkérte ezt a kedves és szimpatikus srácot, hogy segítsen neki valamit kitalálni. Ő megtette ezt a szívességet, és Laci pedig learatta a babérokat. Röviden ennyi.
Más.
Laci most úgy gondolod hogy ennél nem lesz jobb, én is így gondoltam, hogy mekkora depressziós leszek majd, ha visszajövök, de az élet nem ezt igazolta. Nagyon jó, hogy az ember azt eszik amit akar, rengeteget sportolhat, és angolul beszélget mindenkivel, de azért a barátokkal beülni egy kálmánra, megnézni egy Loki meccset, az apukád pörköltjéből enni, hazavinni a fizetést, amiből azt veszel amit akarsz - azért ezek sem olyan rossz dolgok. Mindennek megvan a maga ideje. Te a többiekkel együtt adtál magadnak + 1 évet az egyetemből, mert még nem akartál felnőni. Aztán adtál magadnak még egy fél évet, hogy kipihend az egyetemi 6 évet. Hidd el, hogy a vége felé már érezni fogod, hogy haza akarsz jönni. Érezni fogod, hogy hova is tartozol igazán. És utána már csak egész életre szóló szép emlékek lesznek a dániai hónapok, de nem fogsz oda visszavágyódni. Te úgy is mindig mindenhol jól tudod magad érezni, úgyhogy nem féltelek. Egy hely van a világon, ahol rosszul éreznéd magad: Budapest. Úgyhogy a cél, hogy itt maradj velünk, bármibe kerül is. :)

csabinnyó írta...

Peti, megint meg akarod rígatni a népet?!?! :))
Pest nem is olyan szörnyű, egyrészt mert iszonyú nagy emberek születtek itt, másrészt mert itt most esik a hó, és már tök szép fehér minden, míg a debreceniek megint csak vágyakoznak a fehér Karácsony után :)
Peti, most kezdem olvasni Nemerének a Moszados könyvét, kölcsönkapom a keresztanyám férjétől, akinek ezen kívül még van pár tucat könyve mindenféle szervezetről, ha érdekel vmi szólj :)
Lacás: én is gratulálok a hányáshoz! :) Egyébként el se hiszem, h most volt az első, akkor hogy lehet, h eddig is jók voltak a bulik?!? :) Na jó viccet félretéve, dec 6-án hétvégén anyósomék lesznek nálunk, úgyh ha elmennék veletek bulizni, akkor előbb megesketlek titeket, h nem fogtom velem inni, és engem itatni :P
A hátralévő napokat meg töltsd vidáman, mert bár amit Peti mondott majdnem mind igaz, azért nem hinném, h nem életet legszebb napjai között fogod számon tartani a mostaniakat. (nekem is vannak igen szép emlékeim pl. Brazíliáról v Norvégiáról)
Erről jut eszembe, akkor már 3 jelentkező van a Copacabanás tangás csajnézére? Remek! Jó lenne, ha komoly tervként szerepelhetne a dolog, és akkor ahhoz igazítanánk a családi programokat is (pl. gyerek, meg hasonlók) :)
Na legyetek jók,
Csabi

Ja és még egy fontos dolog:
Csucsu, mi kell ahhoz, h hétvégén játszhassak? Az igazolásomat lepecsételi sztem a háziorvosom, de a szövetségtől is kell még vmit kérni? Mert akkor lehet nem fogom tudni azt pénteken elintézni sajna, mert valszeg Nagyváradra kell menjek...

Tsutsu írta...

A teendők:

1.El kell menni a Szövetséghez, és kikérni az igazolásod második példányát.
2. Az orvosnak le kell pecsételni mindkét igazolást - persze csak akkor ha alkalmas vagy rá:)
3. A szövetséghez vissza kell vinni a két igazolást ahol adnak rájuk egy pecsétet.

Ehhez kapcsolódik: Az első meccsen elért 2-2-t megóvta az ellenfél és vszeg újra kell játszani.
Ok: A bíró az egyik játékosukat nem engedte játszani, mert nem volt rajta a szövetség által adott pecsét (3.lépés a teendők között). A srác volt a sportorvosnál,de a szövetségnél véletlenül arra pecsételtek, ami náluk maradt és nem arra amit a srác hozott el..

A szövetséghez el kell menni holnap vagy szerdán, mivel a meccsen otthagytuk az igazolásokat és jegyzőkönyvet. Aki elmegy az kikérheti az igazolásodat ()vszeg Gombi vagy Balázs)Te szerdán el tudod kérni, szerzel rá pecsétet, és megkérsz vkit, hogy menjen el a szövetséghez a pecsétért és akkor játszhatsz is.Ha viszont nem leszel itthon akkor lehet Gombi meg tudná oldani, hogy a faterja nyom rá pecsétet és akkor te nem is kellesz az egészhez.

Tsutsu

Hermann írta...

Macska a hóhoz csak annyit, hogy a franc akarja már most seperni, ráérek még egész télen takarítani a járdát meg az udvart a fehér átoktól...

A Brazília jól hangzik, de sztem én kivárok egy közelebbi VB-t, nem hiszem hogy a jövendőbeli lakás törlesztőm elbír majd egy brazil kirándulást.

Petya írta...

Sziasztok!

A Brazíliás-tangás-csajnézéssel csak az a gondom, hogy addigra már 30-32 éves, megereszkedett hasú, kopaszodó, pohos középkorúak leszünk, nem hiszem, hogy azok a csajok pont ránk lesznek kíváncsiak. Amúgy meg osztom Hernyó véleményét - addigra azért felelősségteljesebben kell majd viselkednünk. Ahova én szeretnék menni - de most már tényleg - az vagy Lengyelország, vagy Ukrajna, 3 év múlva. Akkor még se kopaszok nem leszünk, se pohosak - legalábbis remélem.
Hermann a hóról ne a járdatakarítás jusson eszedbe - hanem pl. a hógolyózás, amikor Mikulán megdobálta a kamionost, aztán mikor az kiszállt mi futottunk mint a disznó..
Üdv
P

Petya írta...

A Moszadról meg van IGAZI könyvem ha érdekel, nem olyan, amelyet egy részeg fasiszta sci-fi író írt, hogy mit "tehetett volna" a Moszad.

Jó tanulást Csabi!

Hermann írta...

Most hogy mondtad ezt a hógolyós sztorit bevillant az is amikor Mikulán mászott be az Ötholdas pagonyba, osztott minket hogy mér nem megyünk vele és épp jött egy rendőr autó :D

Dzsonasz írta...

na látom, beindult mindenkinek a fanzáziája a hótól. én örülök neki, még akkor is, ha nyári gumival küldtem ma ki budaörsre interjúra, de végül is nem csúszott. remélem azért hétvégén nem lesz jég, és haza tudok menni a téli papucsokért.
na és ezzel kapcsolatban, de most komolyra fordítva, lesz csaba szülinapi buli, vagy legalábbis összejövetel vmelyik nap? vagy más dolga van az úrnak? vagy esetleg lesz, csak nem publikus itt, ez esetben az alábbi kódot kérném beírni, amiből csak én tudhatom, hogy lesz és csaba nem jön rá:"dirty sanchez".
brazília messze van még, nem lehet ilyen előre tervezni...
viszont a szilveszter: hány embert érdekelne komolyabban egy hegyvidéki bulaj? peti, csabesz kihullt úgy tűnik... hör?macska?z?móc?tsutsu? persze ha úgy döntötök, hogy inkább a közelben akartok maradni, elsősorban pl. hogy az NI osok is ott tudjanak lenni, azt is megértem, csak pl. nekünk meg jó lenne tudni, mekkora kecóra lenne igény, ha még tudunk egyáltalán foglalni vmit, okulva az okt.23ából.
csabika, meddig leszel pesten? egyrészt azért kérdezem, mert szerdán lesz egy lájtos póker, ahova szeretettel várunk, akárcsak dumálni is, illetve, ha esetleg pénteken mennél vissza debibe, akkor van szabad hely a nyári gumival felszerelt autóban :D
peti, amúgy te kurva jól fogalmazol, olyasmi vagy nekem mint egy szócső, én is úgy gondolom ezeket mint te. ma pl. 2 arc interjúztatott, és mindegyik azt kérdezte, hogy miért nem húzok/tam el dzsörmenibe? mondtam mert az emberi kapcsolatok fontosabbak mint az anyagi javak.
(persze ausztrália ez alól kivétel :D)
na mózsa élvezd ki az uccsó heteket, egyél hotdogot az anyád úristenit, legalább mégegyszer :)
hozzál haza nekem ajándékba remoulade-t.
lesz akkor szülinap? legyen.

üdv

Hermann írta...

Csaba a hétvégén úgy nyilatkozott hogy lesz szülinap. De nem mondott többet hogy van e extra kívánsága (Yvette-t leszámítva), ill. az is biztos hogy szombaton lesz.

Csaba nyilatkozz mi lesz! Illetve hogy mit tervez nagyjából a nép light vagy durva?

János én úgy tudtam Ausziba nem a pénzért hanem a szörfért mentél volna és az emberi kapcsolataid egy részével.

Frank Klopas írta...

No, ha már így érdeklődtök lesz szülinap!
Igazából én semmi extrára nem készülök, szombaton menjünk valahova igyunk meg pofázzunk!
Nekem jó a Tboy is!
Mit szóltok? Egyéb javaslat?

Pitti írta...

Hát akkor Csaibikám Isten éltessen míg el nem felejtem!
János te ilyet mondtál állásiterjún, hogy az emberi kapcsolatok fontosabbak az anyagi javaknál? Most két eset lehetséges:
1. Ebből vágták hogy rohadtul akarod az állást, mégpedig bármi áron. Amiből vagy jóra vagy rosszra következtetnek.
2. Elhitték hogy komolyan gondolod és totál meghatottad őket.
Amúgy szted miért megyek haza én is amcsiországból?
Amúgy meg a nyári gumis téli vezetéssel annyira nem vagy király. Nekem tavaly volt az első telem amikor nem nyári gumival vezettem. :-P
Peti meg tényleg szépen ír, kőbe kéne vésni minden egyes bejegyzését, vagy legalábbis azokat amelyek a barátságról meg az összetartásról szólnak.