2008. november 4., kedd

Egy nő sem ér ennyit, nekem elhihetitek!

Bocs srácok de ezt nem hagyhattam ki. János, szerintem te láttad is ezt a részt, nem?

33 megjegyzés:

Pitti írta...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
szentségtöréééééés....
kilyukasztja a bicaja gumijait!!!!
brrrrr...
Hát ennyit tényleg nem ér egyik se, a legrémisztőbb rémálmom válna valóra ha ez megtörténne ami súlyos károkat okozna az elmémben.
Csak gondolj bele Peti, ez majdnem olyan mintha a Ladád gumijainak kilyukasztásával fenyegetőznének, csak még annál is rosszabb.
Fú be kell vennem egy nyugtatót és megyek csekkolom hogy minden rendben van e bicajommal...
jaj a szív jaj ennyi stresszt nem bír el...
:-D

Frank Klopas írta...

Közgázhétvégezők!

Eldöntöttem végre, nem megyek a hétvégére.
1.Nincs kedvem inni.
2.Nincs kedvem pénzt költeni.
3.Nagyon szeretnék a hétvégi meccsen játszani.

Egyedül az szólt mellette, hogy a barátaimmal lehetek.
De veletek Tokajon kívül is összefutok (kivéve János, bocs).

Tudom, Peti, Te megmondtad. De bármilyen hihetetlen ha azt mondom, hogy "lehet", abban még benne az "igen" is, csak mindig arra emlékszel, ha nem megyek! :)

Petya írta...

Akkor most itt egy újabb alkalom, amire emlékezhetek.. :D

Amúgy az 1. kivételével teljesen megértelek.

Dzsonasz írta...

peti ti jöttök? mert szerintem díegoék kocsival jönnek szombaton...
persze csabikám nem erőszak ez, meg vágom, hogy most szombaton voltatok elég sokan meg jót buliztatok, sajnálom hogy én meg ott nem lehettem ott. na majd a karácsonyi ivás talán összejön mindenkinek.

Lacás írta...

Nagon poenos a kep es az alairas,de ugye tudod Peti,hogy Janos nem Monikas,hanem Balazsos!

Teljesen megvannak orulve a danok az amerikai valasztas eredmenye miatt (pozitiv ertelemben),nagyon orulnek Obama fantasztikus sikerenek es az elso afroamerikai elnok megjelenesenek. Azt varjak tole,hogy helyreall a vilagbeke,na meg persze a vilaggazdasag rohamos novekedesnek indul.
Raadasul holnap nekem kell tartani a Szenatus felepiteserol egy prezentaciot,ami kacagsagos lesz,legalabbis a tobbiek szamara.

Csabat amugy megertem,ezek soha nem voltak kotelezo programok,de azert nem artott megjelenni!!!!En a tavaszira szeretnek menni,remelem lesz mas jelentkezo is!!!
A focira raterve meg jobb is,hogy maradsz,mert jo lenne nyerni,meg ez azt is jelenti,hogy a labad jobban van mar.
Janos,a karacsony elotti buli nagyon jol hangzik,meg kellene valositani.Hogy allsz a munkakeresessel. Van mar valami a lathataron.Szerintem en nem leszek olyan igenyes mint te,sot orulok,ha kapok valamit....
A Nagy irta megjegyzes gondolom Csabatol szarmazik,vegre o is szinre lepett. Ez egyben azt is jelenti,hogy ujra all a gyozelmi zaszlo:) Hat igen,nemsoka tenyleg megyek,de azert meg van 1-2 elinteznivalo dolgom itt is!!!!

Valamikor szeretnek mar egy bejegyzest is irni,csak ossze kene szednem a gondolataimat:)

UDV mindenkinek

Pitti írta...

Laci!
Az utolsó bejegyzésedhez írt utolsó kommentemet lesd már meg légyszi, ha elszalasztottad volna és reagálj rá vmit, mert különben hiába próbálok segíteni a hazajutásodban.
Köszi, és várjuk az újabb bejegyzésed!

Petya írta...

Hát most lehet hogy én vagyok megint a hülye, de szerintem Csaba, az Nagycsé..

Frank Klopas írta...

Hehe!

Peti, most nem te vagy megint a hülye, hanem megint Laci! :D
Ez a szar kommentelő cucc, néha Nagy, néha Csaba néven jelenít meg. De azért sem állítok be valami 3.at nehogy egyértelmű legyen számotokra ki vagyok. :)
Amúgy Laci kösz,a lábamnak már semmi baja.. :)

Csaba a Nagy

csabinnyó írta...

én is itt vagyok, de most nem fogok kommentelni, mert nincs nagyon időm, csak beleolvastam, h mizujs a mi Lacásunkkal :)

legyetek rosszak, majd jelentkezem
(a lábam már jobb, de a hétvégén még nem fogok játszani sajnos..:S)

üdv
Csaba, az eredeti :)

Lacás írta...

Mostmar teljes a kaosz a blogban:lassan mar senkirol se tudom,hogy kicsoda!!!:)
Ezert azt tudom javasolni,hogy talaljuk ki fantazianeveket:Nagycsabi lehetne Bendeguz,Matyus Csabi legyen Geza,Peti meg akar Sebestyen:):)
Remelem lassan mar mindenki laba jol van es,hogy egyre tobben tudtok menni a kozgazhetvegere!!!
Csaba a Nagy:szuksege van rad a csapatnak hetvegen,de legalabb ekkora szukseg van rad,a kozgazhetvegen,ahol jelenleteddel nem hetkoznapi elmenyekkel gazdagitottad a hetvege szinvonalat.
Szornyurol van 1-2 informaciotok:kivancsi vagyok,hogy mi van vele!!!
Irjatok,hogy mi van,nem akarom elveszteni a fonalat.
Szerintem a prezentacionk nem is lett olyan rossz,szinte mar kezd erdekelni mi folyik az USAban.McCain-nek meg ugy is lesz eselye,hisz 4 ev mulva csak 76 eves lesz:)
8-kor megyunk futni egy paran az erdobe,viszunk lapat,amit a fejunkre erositunk es probalunk nem eltevedni.
Tortent megint egy kemeny dolog a suliban,de ezt inkabb most nem irom,majd eloben beszamolok. Bocs,hogy ilyen titokzatos vagyok,de neha nem art ovatosnak lenni,es a balladai homaly hatekony eszkozevel elni.

Udv mindenkinek. U.I:Pisti,koszi a segitseget,de valszeg repulovel megyek haza,mert barmilyen kemenylegeny is vagyok,9 napot nem birok ki az utcan a hidegben:)Megegyszer kosz!!!
U.U.:Mnnyi lett a LOKI-fradi???

Petya írta...

azért annyira nem nehéz, mert ha csabára kattintasz, akkor azt írja ki, hogy nincs beállítva profil, ha viszont csabára, akkor azt írja ki, hogy kedvenc munkahely Flavon Group.
szóval most úgy néz ki, hogy az ilyen szájember, nyámnyila, anyámasszony-katonája emberek miatt, mint csaba, akinek nincs profilja, csak 2en megyünk hernyóval vonattal, az ilyen divatszurkolók miatt, ami elég kritikus szám, mert három-négy részegbe még nem kötnek bele, kettőbe viszont igen, és akkor majd megint verekednem kell, az ilyen "lehet" emberek miatt, és akkor majd megint fájni fog a kezem, miatt megyünk csak ketten hernyóval. és lehet mondani, hogy a barátság így meg úgy, akinek a barátság igazán fontos, az ott lesz. mindenki ott lesz, akinek még jelent valamit az állomástól a szállásig elfogyasztott 1 üveg whisky, a leköpdösött táskák, a szétrúgdosott ajtók, az elfogyasztott lángos, ami kiesett az emlékezetetekből, a gondnok, aki lekapcsolta a buli közben az áramot, a madár, amelyet hernyó halálra hányt, a rengeteg bor, az mtk meccs, akinek mindez semmit nem jelent, annak tényleg nincs ott helye.

annak valami elmúlt. én nem akarom, hogy számomra ezek a szavak "barátság, buli, sör" csak üres szavak legyenek. az embereket mindig a barátaik minősítik, és mi összetehetjük a két kezünket, hogy egy ilyen társaságot alkotunk. ha most ezt haggyjuk elszakadni, akkor azt már soha többet nem tudjuk újra összeforrasztani. a kritikus időszak most van: családalapítás, költözések, munka. ha most nincs időnk egymásra, ha megszokjuk azt, hogy egymás nélkül élünk, akkor fel se fog tünni, hogy egyszer csak már nem lesz kit felhívni egy pénteki-szombati sörözéshez. az embernek az életében néha áldozatot kell hozni. minden jó döntés nehéz, és komoly áldozatokat kíván. nyilván egyszerűbb otthon maradni és a tévét nézni, de aki az együttlétet teherként éli meg, az már nem tartozik közénk. én nagyon szeretném, hogy ha minnél többen lennénk, ha újra élhetnénk olyan élményeket, amiket később, ha az unokáinknak nem is, de egymásnak tudunk majd mesélgetni.

Ezért szeretnék a hétvégén együtt lenni Jánossal, Csucsuval, Hernyóval, ....

és ide még nagyon sok név elférne. akire gondolok, az úgy is tudja, hogy rá gondoltam. Mindig vannak kifogások, de azok csak szavak.

Hiányozni fogtok, Ti, akik nem lesztek ott.

Frank Klopas írta...

Peti, olyan szépen szóltál, teljesen elérzékenyültem..

Frank Klopas írta...

Amúgy, meg csak annyit tennék hozzá, hogy igen-t sohasem mondtam, szóval a "szájember, nyámnyila, anyámasszony-katonája" jelzőket visszautasítanám.
Sajnálom, hogy a részeg magatartásod miatt belédköthetnek, de ne az én hibám legyen már ha verekedi fogsz.
Elhiszem, hogy rosszul esik, hogy sokan nem lesznek ott, de ezt arra kihegyezni, hogy "akinek a barátság igazán fontos, az ott lesz" elég durva. Vagy ha így gondolod, szomorú..

A "Lehet" ember

Petya írta...

drága Csaba!

a levél egyik fele vicces volt. a másik fele komoly. te a vicces részét is komolynak vetted. pedig csak a komolyt kellett volna.

én abszolút megértem a döntésed, csak nagyon sajnálom, hogy nem jössz, és ez így jött ki. bocs, ha megbántottalak, nem állt szándékomban, ismerhetnél már, hogy velem a fele se tréfa :)

üdv
P

Tsutsu írta...

Hello,

Bizony-bizony : ha nem Peti írta volna, akkor jogos a reakció..viszont Peti írta, így án is csak azt beszem alapul amik tényleg fontos dolgok:

"ha most nincs időnk egymásra, ha megszokjuk azt, hogy egymás nélkül élünk, akkor fel se fog tünni, hogy egyszer csak már nem lesz kit felhívni egy pénteki-szombati sörözéshez. az embernek az életében néha áldozatot kell hozni. minden jó döntés nehéz, és komoly áldozatokat kíván. nyilván egyszerűbb otthon maradni és a tévét nézni"

És érdemes még elolvasni a 3. kommentet is..:)(A komoly részét!:))

Hétvégén nyerjetek!!

Tsutsu

Frank Klopas írta...

Jólvanna,
csak nem esett jól!
Amúgy a 2. felében teljesen igazad van!
Érezzétek jól magatokat! :)

Hermann írta...

Az áldozat vállalásról csak annyit hogy ő a hétvégét áldozta be, ha nem tette volna akkor valszeg én teszem :) úgyhogy ezúttal is kösz Csaba!

Lacás írta...

Sracok,biztos jo lesz a hetvege!!!
Ne ertsetek egymast felre,inkabb beszeljetek telefonon!!!
Csaba,tenyleg orulj,hogy kaptal ilyen sorokat,mert igy igazan lejon,hogy hianyozni fogsz a tobbieknek. Ha egy legyintessel elinteztek volna,akkor nagy lenne a baj!!!

Ma egesz nap odavoltunk egy farmon,ahol egy csavo bemutatta,hogyan mukodnek ott a dolgok. Sajnos az eso zuhogott,de tul lehetett elni.
Most meg sietek,mert a korussal idos emberek elott kell fellepnunk,raadasul a papirom sem talalom. Nem gondoltam,hogy ez a korus ilyen maceras:)
Most meg lesz folyosos buli:minden folyoson masfel 2 orat toltunk,fel kell disziteni,meg zenet valogatni,meg koktelokat keverni. Szoval biztos jo lesz!!!

Udv!!!

csabinnyó írta...

Lacás: ismét a kreativitásodat kell használni? :) jó díszítgetést, és nagyon bízom benned, h a Kálmán bácsi koktélod finom lesz! :))
Peti: amit írtál kicsit erős volt valóban, de persze ettől függetlenül, mivel már asszem mindenki ismer itt téged, talán rá lehetett jönni, h a fele se tréfa, vagyis a kisebbik fele az. Énnekem nem esett zokon, mert tiszta a lelkiismeretem :)
A bökkenő csak annyi, h most Baján vagyok, és ezt nem lett volna szép dolog elmulasztani, mert ritkán jövünk és előre meg lett dumálva már egy ideje...pedig a legkisebb porcikám se kívánja már az utazgatást (Pest-Db-Krakkó-Baja...)
Remélem ügyesek lesznek a srácok a teremben, nemsokára remélhetőleg helyrerázom a bokám.
Laci: nagyon ne titkolózz, mert a végén még elfelejted a sztorit mire hazajössz :)

üdv mindenkinek

ui: ez a mónikás kép nagyon ott van, én még azt is bevenném, h az tényleg a mi Petink :P

Pitti írta...

Üdvsztök!
Sebestyén (Peti) nagyon szépen írtál... megérintett, pedig nem is vagyok olyan szoros bandatag.
Szeretném fogadnátok őszinte együttérzésemet lábfájósok: Bendegúz (Csaba) és Géza (Csaba) és megragadnám az alkalmat és csatlakoznék a táborotokhoz, mert én is hasonló szindrómában szenvedek és én is kénytelen vagyok nélkülözni a focit egy jóó darabig.Vagyis ezt teszem már április óta, amikor is sikerült kreálnom magamnak egy aprócska porcsérülést a térdemben, ami nem gyógyul a leggyorsabban.
A másik dolog amit meg szeretnék osztani minden blogolvasóval és ígérjétek meg hogy komolyan veszitek, egy tanács, mégpedig hogy ha úgy hozza a sors hogy külföldön vállaltok munkát akkor a külföldi magyarokkal üzleti kapcsolatot NE létesítsetek semmilyen körülmények között.Tudom biztosan hallottátok ezt már mástól is de ez tényleg egy megszívlelendő jó tanács és higgyétek el tapasztalatból beszélek.Ha nem így cselkedtek akkor elég nagy a valószínűsége hogy szívni fogtok mint a torkos borz. A kedves önzetlennek tűnő fajtáktól óvakodjatok a legjobban!
Sajnálom hogy ilyen tanácsot kell adnom, de hát ez van ez a valóság.
Ezzel a "Felkészítés a nagybetűs életre" című tantárgy mai tanórájának végéhez értünk. Köszönöm a figyelmet! Találkozunk jövő héten ugyanitt ugyanekkor, de kicsit másképp, amikor is Mózsa László: "Átmenet, az egyetemista élet és a munkavállalás között" előadásának újabb fejezetét kísérhetjük figyelemmel, mely után a professzor szívesen válaszol a hallgatóság kérdéseire.
Minden jót!

Dzsonasz írta...

hú, még mindig nem vagyok vmi fitt, azért a liter jimbeam megtette a kellő hatást.
mocsok jó volt a hétvége, legalábbis az amire emlékszek az tuti. második nap azért akadnak homályos foltok.
hermann, mégegyszer bocsi amiért megkeféltelek, nem is nagyon vágom hogy hogy jött az ötlet...
meg ki törte el a parfist? esetleg én? a vetéledő után még ment lent a zenehallgatás ezt vágom, utána meg vmit fent idétlenkedtünk, de hogy pontosan mit azt már nem tudom... várok storykat, majd én is írok még, csak most még tényleg regenerálódnom kell.

Tsutsu írta...

Az ötlet onnan jött, hogy fel akartad ébreszteni Hermannt és mivel a parfis a kezedben volt..gondoltad azzal fogod tenni (mellesleg Herr félpucéran aludt, így a "keféléstől" hamar vörös lett a háta).
A parfist meg Ricsi törte el mikor ütlegelte Szörnyűt.A vicces persze az, hogy nem Szörnyű nem hagyta Ricsit aludni, hanem Te (János), hiszen te voltál aki kukoricaszemekkel dobáltad és te kezdted el mosni a fogát a fogkefejével, amit pár pillanattal korábban a sörbe mártogattál:)

Ha még kiváncsi vagy(tok) vmira kérdezzetek:)

János én a helyedben leírnék még valamit, mielőtt más..mondjuk én teszem meg.

Petya írta...

Bizony Csucsu, igazad van, "azt" én is leírnám, de azért mi igazi úriemberek vagyunk, ezért megvárjuk vele azt, amíg magától fogja leírni..

Lacás írta...

Szep lehetett az a hetvege,de abba bele se merek gondolni,hogy Janos mit csinalt:)Szoval ez annyira durva??
Tenyleg hanyan voltatok? A nitro fellepett? Ki kivel ment es hogyan?
Tudom,sok a kerdes,meg hogy en se valaszolok mindenre,de legalabb probalkozok.

Ma probaltunk a magyar napra,ami csutortokon lesz:3 dalt fogunk elenekelni.Egy republikot,egy Kispalt meg egy Tankcsapdat. Az en hangom valami borzalmas,dehat enekelni kell mindenkinek.
A magyar lanyokkal nincsen semmi problema,sot szerintem egesz joban vagyunk a viharos hetek utan:)
Honap meg megyunk egy gimnaziumba a korussal,ahol enekelni fogunk danul,nahat az nem lesz semmi!!!!!!!!!!!!!
A hetvegi bulikrol nem nagyon irtam:legyen annyi eleg,hogy fantasztikusak voltak es egyiken se sikrult annyira berugnom,mint peldaul egy otthoni bulin. Ennek viszont kifejezetten orulok,nem kell sokat inni ahhoz,hogy partihangulat legyen,de azert egy kicsit kell:)

Probalok mar valami normalisabbat is irni valamelyik nap!!

csabinnyó írta...

http://hutube.eu/ize/partvis.swf

(D.A. közreműködésével :P)

Dzsonasz írta...

nos mégegyszer mélységes bocsánatkéréssel tartozom álláskereső kollégám felé: ne haragudj hermann.
nem is értem amúgy mi volt velem a hétvégén, elég fura dolgokat műveltem. na jó leírom, a legdurvább hogy nyomtam egy puszit ricsi szájára (nyelv nélkül)
sajnos nem vagyok büszke ezen cselekedeteimre, de ettől függetlenül király volt a hétvége, mégha nem is sok minden maradt meg a második napi buliból. ez is bizonyítja, hogy jobb, ha csak sörözünk meg dumálunk közben, mert bebaszni bárkivel belehet, úgysem emlékszik senki, haverokkal dumálni viszont jobb.
voltam ma állásbörzén, elég fos volt, de legalább beszélgettem kicsit németül, meg láttam ferencit. csütörtökre móni ilyen találkát szervezett, de én nem tudok elmenni, kíváncsi vagyok hányan mennek el mondjuk olyan túl sok emberre nem is nagyon lennék közülük kíváncsi. na várjuk a bejegyzést mózsa!!! illetve még storykat a hétvégéről...
ilyen hétköznapik is jók lennének tsutsu, mint hogy hogy követték egymást az események a vetélkedő után...

Petya írta...

http://www.youtube.com/watch?v=rZ9Xw8gaA7Q&feature=related


Igyál, Igyál!

Lacás írta...

Tegnap voltunk korcsolyazni,meg valami muzeumban,ahol mindenki halalra unta magat. De mindenestre jo volt egy kicsit kimozdulni,mert mar reg volt ilyenre pelda.
Ma meg egesz nap keszulunk a magyar estere. A danok mar izgatottan varjak,hogy mivel rukkolunk elo,mert szerintem a kulfoldiek kozul (a kozep-kelet-europai tersegbol) minket komalnak a legjobban. Mondjuk mi is vagyunk a legtobben.....

Peti,nalatok volt Emergency-party. Mert nekunk holnap lesz, es fingom nincs,hogy mi legyek.
Otletem azert van: egy baltaval fejbe vagott sebesultet szeretnek imitalni,persze csakis baltaval a fejemben,de ez nehezen megvalosithato!!!

Szoval Janos volt a foszereplo a hetvegen. Sose gondoltam volna:)
Ricsit en is nagyon komalom,de azert nem akarok vele smacizni,mert meg felreertesek lehetnek. A lenyeg Janos, a baratnodnek ne mondd el,mert iszonyatosan feltekeny lesz :):)

A csapatnak gratula a sikerhez!!!Mondtam vagy inkabb irtam,hogy nem kell megijedni a magasabb szinvonaltol,probalkozni kell ott is.
Megva az uj repjegyem (mar lehet irtam...): Vizer-rel megyek,remelem az mar nem megy csodbe,mert akkor a kovetkezo csodbe jutott en leszek.
Ja igen Peti,van penzem eleg,ne aggodj!!!De,ha annyira nem tudsz mit kezdeni a sok penzeddel,akoor kuldjel postan (par ezer koronat) es igy korbe tudnam jarni egesz skandinaviat.

Annyit eszek,mint egy allat,nem igaz,hogy ennyire nem tudom fegyelmezni magam. Itt amugy tenyleg olyan,mintha minden nap eskuvo lenne,annyi all rendelkezesunkre. Kajara eddig nem is nagyon koltottem itt Bjerringbro-ban:ja bocs,egy Snickers-t mar vettem....

Ajandekokat nem tudom,hogy viszek majd,de meg azt se tudom,hogy a ruhaim,hogy viszem mind haza,mert 30 kiloval fogok nyomulni,szoval lehet itt hagyok ezt-azt.
Most epp kisutott a nap,szoval irany az erdo,ahol Peti es Andi egyutt behunyt szemmel is eltalal akarhova.
Tenyleg Andi,mi ujsag veled????Milyen az NI-os elet???? Petya+Patya kijonnek egymassal????
Milyen a munkamoral? Bjerringbro sokat segitet most neked az angolban?

Csabanak megbocsatottatok mar,hogy nem ment?:)Arra is emlekezzetek majd mikor jon majd velunk,ne csak erre!!!!
NCSaba:elvezd ki 24.eleteved utolso napjait,mert a 25 mar nagyon durva,es kozelebb van a 30-hoz,mint a 20hoz. En is ugy erzem mar teljesen megkomolyodtam:):):)

Hermann írta...

Peti! Az NI-nál ennyi a munka hogy Márka reklámokat kell nézned? Ez a reklám büntet, de piszkosul!!!

Hermann írta...

http://www.youtube.com/watch?v=YnMjapebiPI&feature=related

Petya írta...

Szasztok Skaccok!

Pisti nagyon megszívtad az amerikai magyarokkal? Mert itt az NI-nál egy csomó kint dolgozott magyar van, akik visszajöttek, sőt ami még rosszabb, egy csomó itt dolgozó amcsi van. Jó hogy szólsz, mert akkor vigyázok.
Csak az NI-os munkamorál megvédésének érdekében szeretném elmondani, hogy nem működött az amerikai szerver (most sem működik éppen, illetve épp újraindítják) ezért nem nagyon tudtunk hozzáférni a munkánkhoz használatos adatbázisunkhoz. (biztos valami amerikai magyar rontotta el) Kérdezzétek meg Csucsut, nekik se volt szerver..
Hát igen Laci, igen. Olyan partink nem volt, de minden más igen. Az erdő lassan kezd hideg lenni feltételezem, és lehullottak már a fák is a levelekről, ugye? Nemsokára jössz haza, lemerem fogadni, hogy "sirni fogsz gecó". Aki tudja, hogy ez honnan van, az reggelizzen öltönyben egy jó kis bál után, mint a Ewingok.
A közgázhétvégéről annyit, hogy szerintem iszonyat jó volt. Az a maroknyi ember is nagyon jó hangulatot tudott csinálni, és Hernyó ugyanazt csinálta, mint Norbiék esküvőjén, csak most nem tagadja.. Elég családiasra sikeredett, de köszönet a szervezőknek, akik gondolom nem olvassák ezt a blogot. Akik nem voltak ott, a saját lelkiismeretükkel kell hogy elszámoljanak, meg azzal, hogy nagyon hiányoztak nekünk (kivéve Mózsa). Én személy szerint elég sokat ittam, de azt olyan 18 órán keresztül, úgyhogy szerencsére nem volt problémám.
Most péntekre vagy szombatra tervezhetnénk valami lájtosat, Teaház mondjuk? Vagy Vörös Oroszlán? Állítólag nyílt egy jó hely, Árkád kávéháznak hívják, oda is elmehetnénk meginni egy finom capuccinot. Akinek van kedve, jelentkezzen.
Holnap szabin leszünk Andival, úgyhogy az NI-tól nem tudok bejelentkezni. Ja és Csucsu sem, mert ő is.

Amúgy Hernyó: Ági, .. van?

Andrea írta...

Én jelentkezhetek a teázásra, vagy a forró csokira? Vagy az csak a srácoknak szólt? :(

Andrea írta...

:)