2009. június 7., vasárnap

Volt egyszer egy legénybúcsú...


Drága Barátaim!

Fogadjátok el hálám és köszönetem jeléül ezt a néhány szentimentális sort. Nélkületek ez az éjszaka sohasem jöhetett volna létre. Tudjátok hogy mennyire fontos számomra a barátságotok, és ez az éjszaka egy újabb kitünő alkalom volt arra, hogy megmutassuk, hogy milyen fantasztikus csapatunk van. Nagyon jól éreztem magam - remélem mindenki más is - köszönöm annak, aki részt vett az este szervezésében, és köszönöm annak is, aki "csak" eljött és együtt ünnepelt(?) velem.

Nagyon szeretlek benneteket és ez mindig így fog maradni!

Peti

42 megjegyzés:

Ákos írta...

hehe, jo kep!
a tobbi is felkerul valahova vagy majd lesz dvd kiadas kepekkel videoval stb ?

Pitti írta...

Na tessék Csabi akkor most kommentálhatod a szombat estét...

Petya írta...

http://picasaweb.google.hu/peter.molnar.pvi/Petya#5344640509223180610

Tsutsu írta...

Sziasztok,

Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a hozzászólást, de mivel már egy ideje nem hagy nyugodni a kérdés csak megírom, annak ellenére, hogy lehet többen, sokan neheztelnek rám, hogy ünneprontó vagyok meg ilyenek..

Nos, a szombat estével kapcsolatban két okból is szomorú voltam/vagyok:

1.Hallva Hermanntól a névsort és látva a képet, nagyon bánt(ott) hogy nem lehettem ott ,hiszen minden barátom (és mások) ott volt
azon az estén, csak én nem.

2. Ami viszont jobban bánt az az ,hogy eddig is már megszoktam hogy több dologban különbözik a véleményem, aminek egy része csak
esténként jött elő(a különböző alkohol fogyasztás miatt), más része akár nappal is..na de a lényeg : leheséges, hogy egyedül én lennék az, aki a közlekedési tábla kiszedését és dobálását nem találja annyira viccesnek? Nappal bárkivel is mennék az utcán mindenki azt mondaná, bármilyen
rongálásra, hogy "ezt meg mi a faszért kellett?" és mindenki elitélné..Így, hogy mi csináltuk, így már nem elitélendő hanem vicces?

Bocs,a negatív hozzászolásért, és hogy kiragadtam az egész estéből ezt az esetet, de mint elvi kérdés nagyon foglalkoztat.

Tsutsu

Tsutsu írta...

Ja és a jobbik előretörésétől sem lett jobb kedvem..

Petya írta...

Laci ehhez két dolgot fűznék hozzá.

1. Az esküvőn ott lesztek Renivel, és az majdnem olyan fontos, mint a legénybúcsú, tehát ne búslakodj.

2. A tábla kiszedése tényleg gáz dolog és elítélendő, és én is kihivtam volna ránk a rendőröket. És itt akkor lehet mondani, hogy ki az, aki nem fékez le a Park Hotelt elhagyva, hogy elsőbbséget adjon a Kartács utcán érkezőknek (merthogy a táblának onnak kelt lába), de a tény az, hogy a cselekedet elítélendő és pont ezért a jövőben kerülendő!

Viszont azért az se volt gyenge mikor tegnap felhívott Nagycsé és megkérdezte, hogy a rendőrök miért jöttek ki? Mondom azért, mert te elhoztad a kresz táblát. Mire Nagcsé: Ja, hogy azért..

Petya írta...

Viszont már megvan a csaj ötletem Balu legénybúcsújára!

http://www.youtube.com/watch?v=H9TRLyKaGFc&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Enapiszar%2Ecom%2F&feature=player_embedded

Pitti írta...

Huh megnéztem a képeket. Miért nem emlékszem egy csomó mindenre???
Nekem a Dósa nádortól a WC-ig egyértelmű képszakadás.Miért kellett a hátamra venni Szörnyűt és minek kellett Ted cipőfűzőjét bekötni?
Mondjuk a Dósán is csak az van meg hogy én játszottam a legényt és két csajt fűztünk meg hogy Gombi is ott volt, de voltak mások is velünk az viszont már nincs meg, hogy kik.

Dzsonasz írta...

Tsutsu, egyébként jól látod a dolgot. én mivel józanul követtem végig az eseményeket, alapból én is elítélendőnek találtam a dolgot.
viszont, különbséget tennék azért.
mivel én is csináltam már hasonló baromságokat, nem az a lényeg hogy csinálja e az ember, hanem a hozzáállás utána, a megbánás.

egyébként teljesen jó volt ital nélkül is a legénybúcsú, és azért ahogy szegény mózsa kinézett, el is megy kicsit a kedve az embernek a mértéktelen dorbézolástól.
Laci legközelebb azért jobban vigyázz magadra, vagy majd én vigyázok rád :)
meg tudom hogy csak a szeretet előretörése miatt ittál olyan sokat.
nem lett meg a telód?
sajnálom hogy elhagytad, de azért adtam vissza mikor indultatok a taxival, mert gondoltam innen már nem hagyod el.

ma meg holnap betegszabin vagyok, szombaton tal.

Névtelen írta...

Nos, mivel tevékeny részem volt a tábla mobilitásának előidézésében, szeretném a János által említettem megbánást tanusítani a dologgal kapcsolatban. Szóval bocs mindenkitől emiatt, illetve, ha másként paraszt voltam, akkor a miatt is. Mostanában sikerül egyre többször hülyére innom magam. Ha valakit eközben megbántottam (ilyen-olyan módon, főleg a stílusommal), akkor sajnálom.

Dyego

Dzsonasz írta...

ilyet se hallottam még, hogy Digó szentimentáliskodik :)
amúgy sztem nem bántottál meg senkit, te barátságos részeg szoktál lenni.

amúgy miért hívtál, jut eszembe?
doktornál voltam (érdekes módon ugyanaz az ápolónő volt mint szombaton)

Hermann: szerdán nem akarsz open stage koncertre jönni? megyünk páran... nem maradunk sokáig, másnap mindenkinek meló.
amúgy hogy vagy elfoglalt? tól ig?

remélem most nem lopják el a kabátomat. ezt megelőzendő nem kabátban megyek :D

csocsi

Névtelen írta...

Azért hívtalak, hogy mi újság, hogy volt pontosan az este? Kicsit kezdtem megilyedni, hogy mindenki utál, mert senki nem vette fel a telefont akit hívtam, gondoltam tuti paraszt lehettem.

Dyego

Lacás írta...

Szerintem is kicsit dúrva volt a közlekedési tábla kitépése,sőt nagyon.Dehát nem lehet ezeket a srácokat nem szeretni:)Diégó,akár egy telefonfülkét is kitéphetsz,akkor is jó gyerek maradsz. Nagy mák,hogy a rendőrök nem vittek be titeket.
Sajnos tényleg rommá ittam magam,viszont az mindig idegesített,ha egy józan ember kamerázza a részeg barátait.Most sincs máskülönben.
A mobilom nem lett meg,így valószínűleg vennem kell majd egy újat...
De nem sajnáltatom magam,jó buli volt,egy jófej legénnyel és jófej barátaival:)

Dzsonasz írta...

nem igazán értem, hogy miért fontos hogy aki kamerázik az ivott e. max akkor mondd azt hogy nem szereted ha felvesznek.
az esküvőn is lesz kamerás tutira, és most akkor?
nem lesz feltéve a netre a felvétel, ráadásul elvileg nem nagyon van kompromitáló dolog rajta, bár még én sem láttam.

na mindegy, jó ötletnek gondoltam, hogy ha már nem iszok megörökítem a bandát, nyilván egyesek örülnek neki, vki. meg nem. ez az élet minden történésével így van. pl. a jobbik előretörésével is. én nem örülök neki. Peti, lehet Lackó szavazatán múlott a 3. hely, mit gondolsz?

Frank Klopas írta...

A táblakiszedést elítélem!

Zita írta...

A leánybúcsúról is kérünk képeket!!!:) Szombaton tali, úúgy várom már!!!:)

Pusziii

Petya írta...

szerintem Lackó szavazta be Morvait meg kis segédeit. Diégó, engem nem hívtál, pedig a héten még egyszer majd találkoznod kell a szüleimmel - hamár egyszer te leszel a vőfély.
A kamerázásnak én személy szerint nagyon nagyon örültem. Szerintem itt alapvetően Lacinak sem azzal van problémája, hogy kameráztad, hanem azzaé, hogy nagyon sajnálta, hogy te nem vele hánytál (ahogy szoktál) hanem sajnos a betegséged miatt most a mikrofon másik végén álltál. Úgyhogy erről jut eszembe, hogy jobbulást kivánok.

Lacás írta...

Peti,pontosan így van:)

Pitti írta...

Diégó engem nem kerestél pedig én biztos felvettem volna, mert nem nagyon mocorogtam vasárnap, vagyis csak mocorogtam :-D Amúgy szerintem sem tudsz senkit megbántani részegen meg pláne.
Peti vőlegény! Most nézegetve az akkumulátorokat a fényképezőgépem mellett meg összerakva az emlékfoszlányokat amelyeket jó mélyről kellett előásnom, arra a következtetésre jutottam, hogy feltehetően az egyik kollégádnak adtam kölcsön a SANYO 2100 mAh-s aksijaimat. A jó hír az hogy az ővéi meg nálam vannak. Remélem nem örökbe gondolta a cserét mert én sem. A 100. képen látható a srác. Bocs hogy nem tudom a nevét.

csabinnyó írta...

Na szevasztok Betyárok!

A jobb áttekinthetőség miatt pontokban: :)
1: a táblakiszedést ma hallottam, és én is elítélem, még ha részeg vki, akkor sincs mentség a bunkóság alól és bocs, ha ezzel megbántok vkit. Persze ha megbánja a dolgot, akkor az már előrelépést mutat, főleg, ha legközelebb már nem csinál majd ilyet.
2: a legénybúcsú többi része szerintem kifejezetten jól sikerült, bár a legényt elég nehéz volt koordinálni :) És örülök, hogy nem maradt ott a BMW alatt, köszönhetően atlétikus alkatának és sportolói múltjának :P
3: a képek ha nem szakmai szemmel nézem őket, akkor jónak mondhatók, a hangulatot visszaadják (egyébként ki fotózott? a fotók alapján az egyértelműen elmondható, h a szőke leányzó jobban bejött neki, pedig a másik bevállalósabb volt, vagy az azokról készült képek cenzúrázva lettek? :)) Erről jut eszembe, Peti, Andi mesélt Csiptibiről? :P Vagy ezt a hallotak alapján kérdezhetném Hermann Csabitól is... :))
4: Pisti: kár, h sokat ültél a női mosdóban, de azért remélem így is élvezted a dolgot, már amire emlékszel :)
5: M.Lacás: a mobilodat sajnálom, de nézd a jó oldalát, pár forintért vehetsz egy újat, amiben új akksi van, így nem fog lemerülni, amíg felveszed (na jó tudom, az a régi volt)
6: Jani, szerintem nem gáz, h nem ittál, és jól tetted, h kameráztál (majd várjuk a felvételt)

7: a mai meccset nagyon sajnálom, bocs a viselkedésemért, remélem a következő meccsen, ha ez a (rongy) bíró fog fújni, akkor nem lesz belőle (még nagyobb) hátrányunk. Csak fáradt vagyok, és nagyon igazságtalannak éreztem a játékvezetést, úgyh kijött belőlem.

Na nem írok többet, mert a végén nem olvassátok el :P

üdv, és vigyázzatok a táblákra!
Csabi

Névtelen írta...

Peti, Andit hivtam mert szombaton ebben maradtunk,de jelentkezem a héten.
Janost, NagyCs-t, Nobit hivtam, aztan kicsit elgondolkodtam. De Nobi szam nelkul felvette. :)

Tsutsu írta...

Csabi a meccs utáni viselkedésért szerintem nem kell bocsánatot kérni, de kaptad a legtöbbet így érthető..és azt hiszem én tudom a legjobban ez a bíró mekkora egy féreg..:(:)

Tegnap beszéltük Pistivel és Lacival, de ti is úgy látjátok, hogy a képen Szörnyű kezében egy 2 dl-es Cola látható?Ki rakta oda?

Tsutsu

Névtelen írta...

Szerintem Jáger volt az, csak a pohár elfogyott, és kólásüvegbe töltötték neki. :P

Névtelen írta...

(kóla volt, nem jéger, és nem rakta oda senki, én vettem, bocsi, és Szörnyű kérte, ami, ha meggondoljuk, hogy hogy nézett ki mondjuk Laci, és meggondoljuk, hogy hogy szokott Sz., akkor teljesen racionális és helyes döntés volt részéről (nagy tapsot Tamásnak),
nem úgy mint NCS (tábla)döntése (búúú) (ezt még 3 ember leírja és aztán tényleg soha többet nem csinál ilyet)

(amúgy a jäger nem áll messze az igazságtól, ahhoz volt a kísérő a cola:)

öreg Macskusz

Névtelen írta...

(ja és köszi a meghívást, bár tudom, Peti, nem hívtál meg, meg nem is örültél hogy elmentem, de szerencsére nem te szervezted a bulit, hanem az igen-jófej-Norbi :)

Tsutsu írta...

Amugy vicces a dolog..:)Lacinak tegnap este mondtam is: lehet, hogy nem jött le hozzászólásomból, de engem nem éppen az "döbbentett meg" a legjobban, hogy ki lett döntve a tábla..ez kicsit durvább mint a korábbi incidensek, de nem hiszem hogy bárki is meglepődik már ilyeneken..Hanem, hogy a másnap a józanabb véleményekből az jött le nekem, hogy ez milyen vicces és hogy: ":)", ami egyfajta bátorítást is jelenthet, hogy olyan vicces volt, hogy legyen legközelebb is ilyen..:(:)

Lehet, hogy a fejemben hagytam pár mondatot, ami miatt nem teljesen az jött le, amit akartam:(:)

Csak jól láttam a Colát..:)

Petya írta...

öreg Macskusz!

sajnos tényleg nem én szerveztem, hanem Nóbi. így történhetett meg, hogy Szörnyűt nem hívta meg, téged meg igen. Elgondolkodtató...

Névtelen írta...

de hát mindketten ott voltunk :)

Pitti írta...

Ezt meg kell néznetek: :-DDD

http://articlelibrary.info/jeremy-drives-the-smallest-car-in-the-world-at-the-bbc-top-gear-autos/

Lacás írta...

Megint jó későn értem haza,azaz most.Dehát jobb mintha unatkoznék,csak mostanában túl tartalmasak napjaim.
Találkoztam Tamással a belvárosban és megmutatta,hogy hol vegyek telót. Végül Sim-kártyát vettem,mert Pisti tegnap kölcsönadta a régi telóját,ami azért nem merül le olyan gyorsan,mint a régi.Kösz Pisti,egy átmeneti megoldásnak tökéletes!!
Jó munkát! (ezért a mondatomért a Tigáznál már majdnem kaptam egy kést a hátamba,egy párszor:)

Frank Klopas írta...

Olyan sokszor előjön, hogy már nyilatkozok a tábláról. Mielőtt egyértelműen az én nevemmel forrna össze a tábla, azt hagy jegyezzem meg, hogy előttem vki úgy megrángatta, hogy már 45 fokos szögben állt ki a földből, ami sajnos felbátorított arra, hogy tegyek egy kísérletet, és lám erőfeszítés nélkül ki is jött. Aztán a kezemből vki kivette, szóval a tábla repülése nem csupán az én saram volt.
Mindemelett ezt tényleg nem kellett volna, ígérem legközelebb jó leszek! :)

Petya írta...

Pisti, én ezt anno Írországban élőben láttam!! :)

Tsutsu írta...

Mármint azt láttad, hogy egy ilyen kocsi "próbaútját" vették, vagy azt, hogy mindenki ilyennel járt az utcákon?Netán egy köztes átmenetet?:)

Pitti írta...

És nem támadt kedved kipróbálni?
Vicces lettél volna... :-DDD

Névtelen írta...

M.Ó. Lackó! :)
A SIM kártya a régi számoddal múkodik?
Mert azt szerintem vissza tudják adni a mobilszolgátatódék.
Az egy nagyon fasza szám volt, küsszgyél érte, és szerezd vissza!

Kutykurutty! Gesztenye! :)

Dyego

Dzsonasz írta...

nem akarom nagyon ismételni magam, de én megint hallottam, ahogy Dyego elmondta Mócának hogy mi van a simmel. méghozzá azt is kihallottam, hogy most komolyan mondta, nem csak úgy félvállról, poénból :D

Herr, megtaláltad a bótot?

bajigál írta...

Tsutsu, úgy érzem, hogy megszólítva lettem - btw szerintem nem ér ennyit maga a komment kommentelése.
"elsőbbség adás táblát hajigáltak, metr olyan volt mintha dartsot dobálnának... öcsém:)"
ezt írtam, visszaidézve az előző este a srácok szájából hallottakat, a smile meg arra vonatkozik, hogyan lehet ilyen hülyeséget mondani. Tehát ezt ne állítsuk be úgy, hogy nekem mennyire vicces volt a tábla kiszedés, annál is inkább ne, mert ha jól emlékszem, le is léptem a tetthelyről, mert nem adta az akció...
Tényleg ne rágódjunk ilyesmin, nem ér ennyit, plusz száz más fasza dolog volt aznap, meg vár is ránk pár héten belül.
üdv mindenkinek
Imi

csabinnyó írta...

hehe, jó kis kocsi, bár feltűnést inkább egy maybachhal keltenék...ezzel még kenyeret se lehet venni, mert nem tudod betenni a kocsiba :)

Petyáék esküvőjére ki jönne velünk kocsival? (még az is lehet, hogy benzinpénzt se kérnénk :P) (A jelentkezők nem sorrendben automatikusan kerülnek kiválasztásra :P)

Andi: átadtam az üzit a cukrásznak, azt mondta, hogy akkor most nem fognak lejárt szavatosságú tejszínt tenni a sütibe, oks? :)

na jóccakát! (ja és MÓ Lacás, nekem is van egy régi sonyericssonom, amit nagyon szerettem, ha jól tudom még megvan, bár az talán westeles volt anno, ha kell előkeresem)

Lacás írta...

Kösz Csaba,de ez most jó lesz egy darabig.
Szerintem is túl kellene már lépni azon a legénybúcsúson,emlékezzünk a többi király dologra,mert tényleg fantasztikus volt. Csak nem kellett volna kilépnem a Hotelből:) Mindenki tudja,hogy nem vagyunk angyalok,dehát nem lehet mindenki Szentlélek. Elég, ha van a bandában 1-2 komolyabb ember,aki megmutatja a helyes utat.
Imi,nem nagyon írtál még ilyet. Fel a fejjel,tudod,hogy Csucsu nem mindig érti a viccet:)

Pitti írta...

Császtok!
Laci új ÁTMENETI száma:

06304766157

Bombázzátok SMS-ekkel hogy csinálja meg a számhordozást!!!

Köszi!

Dzsonasz írta...

Open Stage, open Stage!!!!

voltunk tegnap Lillával koncerten... Lilla észrevette hogy ott van Lola és szólt nekem, rendes tőle, nem? egyébként nagyon alacsony, és véknyabb mint a tvben, de persze nem láttam olyan nagyon közelről.
a koncert maga a szokásos volt, Aranka 2szer plusz egy ilyen lassabb mix, kicsit one hit wonder a zenekar, meg kell hagyni :)

na hétvégén tal. addig már ne rosszalkodjatok.

Csabika, én úgy tudom megy ki busz, mi sztem azzal megyünk (márha nem kacsa volt a hír) a közös buszozás élménye azért kell.

Imi, sztem ha meg tudod oldani inkább Norbiékkal menj pénteken, mi kb. 5kor indulunk ugyanis. Hermó te meg gondolom vonattal mész.

csabinnyó írta...

Peti nem írsz semmit? :)