2008. január 23., szerda

Andi is írt ám

Na sziasztok!
Ahogy Peti ígérte, most én folytatom a blogot. Ő úgyis csocsózik most J Nem is tudom hol kezdjem, mert annyira zajlanak az események, alig van szabad időnk, mert folyton csinálni kell valamit. Ez a hét az ismerkedésről szól, még nincs tanítás, csak rengeteg csapatjáték. Ma például a „Nemek harca” volt, és egész nap vetélkedtünk a fiúkkal. Az egésznek az a lényege, hogy minél többet nevessünk, és igyekeznek a feladatokat így kitalálni. Például készíteni kellett egy nagy képet, amihez csak a természetet használhattuk, és Petyáék képe nyert (szerintünk legalábbis:), melynek címe: „Pamela after sexy time” volt. Gondolhatjátok J Két nagy sárgadinnye volt a melle, stb, majd rakunk fel képet! Én meg modell voltam, és kukászsákokból kellett estélyi ruha kompozíciót alkotni rám. De ezek a dán lányok nagyon dúrvák, rendesen kiszabták és varrógéppel össze is varrták a ruhakölteményt, és a végén még szép is lett! J Ma lementünk kondizni is, mert edzeni kell magunkat, hogy jövő hétre fittek legyünk! Mert hétfőn kezdődik a sportkúra! Az órarendünk úgy néz ki, hogy minden nap 7:30-8:15ig van reggeli, aztán közös éneklés - és ez nem vicc J -,aztán hétfőn 9-től 12ig sport (ez az egyes számú főtárgyunk), majd ebéd 12től 13:30ig, 13:30tól 15ig ismét sport, és én 15:30tól felvettem a pilatest is. Igazából vannak kétségeim, hogy hogy fogjuk bírni (főleg én, de majd belejövök! :) Minden hétfőn 19:30tól 21ig filmvetítés lesz a moziteremben. Kedd: ebédig ugyanaz, mint a hétfő (sport), aztán 15től 17:30ig dán nyelvóra. Szerda: 9től 10:30ig angol irodalom, ez az egyes számú english lesson, 11től Petya felvette a kezdő gitárt, majd 13:30tól 16ig a triatlont, ami elég dúrva lesz, márcsak a tanár miatt is, de ezt majd később. Én lehet bejárok majd az ún. Accessories-ra, ami olyan lányos tárgy, mert magunknak készítünk mindenféle ékszert, meg kiegészítőket. És a nap fénypontja (nekem J) 16:15től a táncóra. Petya azt mondta, hogy majd bejár néha ő is J Csütörtök: 9től délig tart a 2. számú főtárgyunk, a Deadline, amibe mindenfélék tartoznak, mint dán történelem, kultúra, politológia, stb. Az óra keretén belül lesz egy kirándulás Koppenhágába, amikor mindent megnézünk. A sport óra keretén belül meg sítúrára megyünk Norvégiába, bár ez fakultatív, de szeretnénk menni. Csütörtök délután folytatódik a Deadline, aztán 15:30tól 17ig Stick fighting lesz, de csak Petyának, amúgy ez egy fülöp-szigeteki harcművészet botokkal, meg más eszközökkel; aztán esténként diákbár és buli. Péntek: 9től 12ig Deadline, ebéd után meg angol nyelvkurzus, ez a 2. számú angolóra a héten. Este buli J A hétvégék szabadok, de kaja van, meg ha akarjuk szerveznek kisebb kirándulást is, például most szombaton erdőtúra lesz, aztán végre felfedezzük a városkát, ahol már majdnem egy hete lakunk! J Szóval így fog kinézni egy hetünk. Amúgy az előbb itthagytam a gépet, mert Laci – tudjátok, aki rendőr lesz – egykerekűn biciklizett a tornateremben, és nem akartam elmulasztani J Mehetne cirkuszba is!
Miről írjak még? A tanárokról pár szót: van két tesitanár, egy nő, aki nagyon olyan, mint egy férfi, és elég keménynek tűnik (a triatlont is ő tartja majd), meg van egy pasi, aki jól néz ki J Ő itt a 2. legjobb pasi, mert természetesen Peti az első ;) A többi tanár is nagyon kedves és rendes, mind elég fiatal és sportos. A diákok jófejek, van pár, aki mindig odajön hozzánk, de a többiek is szimpatikusak, azokhoz meg mi szoktunk odamenni J. Legtöbbet a lengyelekkel vagyunk, meg Zitáékkal. Jókat csocsózunk, biliárdozunk, ma tollasoztunk is, meg rengeteet nevetünk Laci poénjain J Ja, és Peti szerint mire hazamegyünk mindenkit leverek majd csocsóban! Bár Jánossal a múltkor is levertünk mindenkit J
Szóval minden rendben, sokat eszünk és finomakat, de remélem le fogjuk mozogni J Anya szerint biztos! ;) Sajnos a net még mindig nem tökéletes, de várjuk, hogy az legyen!
Legközelebb megint „Petyó” fog írni, addig is puszi mindenkinek! És persze hajrá Loki meg minden! Süssön a nap! Üdv: Andi

11 megjegyzés:

öreg írta...

Ez aztán a program! nem lesz solidőtök unatkozni, így aztán repülni fog az idő...nektek, de nekünk?
küldjetek már képeket is!
Fiatalok ti meg húzzatok bele a megjegyzés írással, mi az. hogy az öreg az első?
Mi lesz így velünk?

Ami mami írta...

Na ez eddig családban marad... :)

Háááááát úgy látom nem fogtok unatkozni... :)
Andi, azért vigyázz nehogy elfogyj a sok sport mellett. Petyának nem árt, mert legalább kikupálódik egy kicsit... :)

Milyen az idő felétek?
Ezek a fakultatív kiránulások fizetősek?

Vigyázzatok Magatokra, és remélem nem kell megvárni a 20 hozzászólást a következő bejegyzésig!!!
Puszi!!!

csabinnyó írta...

Hát igen, van programotok bőven, de azért szerintem 100 emberből 101 inkább irigyel miatta titeket, mintsem sajnál, főleg a TEVA-sok ;) Mondjuk én ismerek olyat is, aki már 5-re otthon van, lehet hogy csak a pozíciót kell jól megválasztani :) Norvégiát nehogy kihagyjátok, még ha fizetős is, ha már olyan "közel" vagytok hozzá. Bár én azt javaslom, hogy ne sielni menjetek oda, azt még Bánkúton is lehet...inkább egy kis hajótúra a Geiranger környékén, vagy túra a Trollnyelvhez, az tuti örök emlék marad.
Amúgy remélem tudjátok, hogy szar lesz visszajönni, és beállni a "sorba", pláne ha hozzászoktok a sok mozgáshoz (ami persze nagyon jó!).

Peti, neked ki a kedvenc tanárnénid? ;)

Ami mami írta...

Petya!

Ha nem akarsz egy taslit Anditól, akkor erre nem a blogon kéne válaszolni... ;)!!!

Csaba légyszi mondj már egy olyan jó kis pozíciót!!! Engem nagyon érdekelne... :))

Ági írta...

Sziasztok!
Hú, nagyon jó ötlet ez a blog, legalább nem kell heteket várni 1-1 e-mailre!Sztem ne aggódjatok amiatt, hogy a sok jó kajától el fogtok hízni, mert annyit sportoltok majd, amennyit talán még soha!Mire itthon lesztek Andi megint új ruhatár kell:)!A tánc az milyen fajta lesz?(bár tudom, hogy neked szinte mind1.)A képek küldését én is támogatnám!!
pussz

Petya írta...

Nem nagyon iparkodnak az emberek. Ezt most a vizsgaidoszak vegenek okabol kifojolag tekintem.

Most nagyon nagyon suru a program. Ennyiben nem valtozott az elozoekhez kepest. Andi tenyleg mehecskekrol irt, de szerintem ez nem baj. Ma vegre egyszer ki tudtuk magunkat aludni, delben keltunk, mondjuk mostanaban haromkor fekszunk le.. Itt most tenyleg nagyon szar ido van, de ma megyunk az erdobe setalni a tesi tanarnenivel (aki a kedvencem Csabi:) aztan megyunk az edzoterembe, aztan uszunk es vegul szaunazunk. mikor mindezzel kesz vagyunk, akkor elkezdunk majd sorozni es csocsozni, csak hogy valami hasznosat is csinaljunk..

mindenkit nagyon puszilok / udvozlok kitartast az elethez!

Dzsonasz írta...

hát wazze, ez kurva jól hangzik...
először mikor olvastam, azt kérdeztem magamtól, van ilyen csupi? de hát ezek szerint van. irigyellek ám titeket mint állat, és amúgy ezt kajak fizetik is? nekik ebben mi a jó hogy az emberek ott szórakoznak náluk? én is akarok menni ide!!! na de majd AUS után. de basszus, minden nap sport, szauna, sörözés, jó kaják? nem találok szavakat... na és a jó csajok, erről inkább ne is beszéljünk, mi ez vmi reinkarnált paradicsom?

na itthonról néhány szó: szerdán volt büzemtan vizsga, remélem meglesz, mózsa meg szigorlatozott, meg csabi de ő ugye írta, este elnéztünk mócával popikkal meg dzsuzeppe meg egy olasz haverja a kikbe.meg a tornászóba, egész jó volt, mondjuk én lájtba nyomtam,mostanában úgy nyomom, és kivételesen nem veszekedtünk mózsával, sőt most jófej volt.lehet eddig is én voltam a köcsög.Tegnap meg pókereztünk, gyak.ezen nincs mit említeni ezután.ma este lesz egy kisebb lazítás, egyesek csapatni is akarják, én egyenlőre ódzkodok a durvulástól, de még ki tudja mi lesz belőle. jön imi,bógyi,cseke,popik,meg még aki szeretne, 9gasztro.a hátam köszöni szépen jobban van, bár még fáj, gondolom persze ez senkit nem érdekel, de azért leírom :D
a csajjal nem történt azóta előrelépés, gyakorlatilag még mindig nem sikerült tetőalá hozni az 1.randit, lehet már nem akarja? nem tudom...
na eleget fostam (a szót), további jó szórakozást, kikapcsolódást, bármit!!!
ciao

Judy írta...

Sziasztok!
Igazán szuper a blogotok, de hiányoznak a képek. Húzzatok bele!

Judy írta...

Sziasztok!
Egész jó a blogotok, csak a képek hiányoznak, de nagyon. Húzzatok bele!

öreg írta...

Úgy látom. hogy a fiatalok elég ellustultak. Két napja senki nem írt. Így aztán várhatunk a következő blogbejegyzésre. Azért remélem, fiam, hogy jól vagytok. Majd holnap írok nektek egy hosszabb levélkét.

Dzsonasz írta...

hm..., jó hogy beírtam tegnap hogy lájtos lesz a buli, hát az volt... csak nem nekem, bár azért jó néhányan odatették magukat tegnap, nem is emlékszek mindenre ?! gasztroban wkztunk (wiszkikóla) utána kaller, tudom peti utálod, na de szombat este mi van jobb...
ott volt kasza tibi is.(aki nem tudná kisbógyi úgy néz ki mint kaszatibi a cristalból) :D:D
természetesen az egyetemisták nem jöttek, sőt ezen az sem változtatott, hogy tegnap ugye kiírtam ide hogy hova meg hányra kell jönni. na mindegy, legközelebb, szerdán, de én akkor már tutira visszaveszek, kell az energy a boardozásra is. hogy mit csináltunk tegnap? szokásos semmit szerintem. csocsó,duma,csajok bámulása,megkoronázva egy frencsbékörispizzásbékönössel.ma vajon mit csinálok? egész nap fetrengek, és röhögök pákó újabb hülyeségén PCS jóvoltából: http://kuruc.info/r/6/20528
megint kérdem én hogy van ilyen? a videó nagyon ottvan mindenkinek kötelező. de a honlapon meg lehet találni pákó tel.számát is, tesóm már hívta is, de kb. 20csörgés után kinyomta, de szerintem még próbálkozni fogunk ma vele.
remélem nektek jól telt a hétvégétek, és kipihentétek azt a sok fáradtságot, amit a hétköznap okozott. :D