2008. január 27., vasárnap

Pictures

Andi egy "elegáns" dán ruhában, melyet a vetélkedő keretében kellett elkésziteni kukas zsakbol.
Zituska és Andi. Remélem Judit néni mostmár elégedett :)

Ez Pamela, after Sexy Time with Borat. Ezt nektek, srácok :) Szintén vetélkedő.. Nem tudtuk odaragasztani a fahoz, amiert is pontlevonast kaptunk, pedig megmondtuk a zsurinek, hogy Pamela nem tud felkelni Sexy Time utan, ezert fekszik a kaliforniai homokban (ami nem latszik sajnos).







29 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pákó akar kérdez, mi ez blog?

Unknown írta...

Hat sziastok!
Remelem ezzel az uzivel segitek megorizni a lanyok becsuletet...?Ugye ando?Szoval minden szuperul hangzik es sokat kacagok rajtatok, most peldaul hangosan az irodamban...Jol hangzik ez a meztelenkedos kultura, asszema ndi te csak rosszkor vagy rossz helyen h meg nem lattal pucer pasit:)De ne aggodj eljon a te idod is!Es mi van a sorivassal?Itt nincs kedvenc sorod, nem tudjak felvenni a versenyt azzal az ir fincsiseggel?
Majd irok azert neked masoduncsim egy hosszu szemelyeset h mi tortenik velem, nyugi!Millio pusz nektek...

Ami mami írta...

Sziasztok!!!!!

Írjatok még sokat-sokat, mert így legalább van min kacagnom, bár azt hiszem kicsit hülyének néznek a kollégák,de kit érdekel... :)!!!
Szóval zajlik az élet!!!
Nagyon jók a képek, szépek vagytok :)!
És Pamela.... hát valami istennő... :)))
Igazából csak irígykedve olvasom, hogy mi történik veletek, ugyanis nálunk csak meló van... Élvezzetek minden percet helyettünk is!!!
A jövő héten már kisebb lesz idebenn a hajtás, ígérem többet is fogok tudni írni...
Bár igazából semmi izgit nem tudok....
De azért rendületlenül növelem a megjegyzések számát... :)
Puszi

Tsutsu írta...

Sziasztok!

Hát sikerült elfelejtenem a jelszavamat..vagy nem tudom mi történt de nem tudtam belépni..

Peti én csak javaslom hogy tűnjetek el abból a pokolból!Kocsmázás,csocsó,sport és pucér lányok!!Borzalmas.Nem is irigyellek titeket!És nem is olyan órarendre vártam mindig is mint amilyen nektek van!
Itthon sokkal jobb: lehet diploma dogát írni!:):(

Szedán Egyetem Kupa 4-es döntő - reméljük Dániából is szurkolnak majd!:)

Használjátok ki minden percét annak a kegyetlen világnak!:)

Tsutsu írta...

Ez persze nem Móca volt..hanem én:Tsutsu:)Sikerült máshogy belépnem:)

Petya írta...

kæpzeld el nøværkæm hogy Mæszåros Lacinak az apukaja a Tevanal dolgozik valami uzemvezeto vagy mi, gondolom Meszaros a neve es gondolom nem ismered. Jo hir, hogy 30 æves korig lehet ide jelentkezni, szoval mæg senkinek sem kesø - csak szegeny sogoromnak nemsokåra :)
Laci el se tudod kæpzelni hogy a Dånok itt hogy megørultek, hogz Danmark nyerte a kæzilabdåt. A pucær csajok pedig tenyleg inkabb buntetes, akårmennyire is jol hangzik - mondanåm, hogy kuldøk kepet, de szerintem azok utån a kæpek utån biztos valamilyen ållami szerv betiltanå a blogot..

Ági írta...

Sziasztok!

Én is eljátszottam az "elfelejtettem a jelszavam, vagy nem tudom mi történt...."
Peti nem az uncsid vok, elvesztettél egy fogadást és itt szeretném jelezni azt is, hogy én már írtam korábban, vagyis nem mindenki olyan lusta Andi bnői közül!!!
A képek nagyon jók, főleg ez a ruha vicces, sztem kérd meg őket, h dobjanak össze neked egy ruhát az esküvőre is, biztos jól sikerülne:).
A meztelenkedős kultúra elég érdekes, ha meg még oan rondák is, akkor főleg nem értem, h miért jó ez nekik. Csak nehogy nagyon elvegyüljetek a végére:).
Sztem a fekete háttér jobb volt, ez a piros kicsit bántja az ember szemét, nem lehetne valami más??Mondjuk kék, vagy zöld?
Még annyit a süssön a napocskához, h ezt ma olvastam:"A harmat úgy keletkezik, h a nap rásüt a levelekre és megizzasztja őket"(Laci 5éves)
Holnap majd írok mailt is Andi, beszámolok majd mindenről, csak most megint fáradt, na jó, lusta vok:).
pusssz

Ami mami írta...

A neve ismerős, de személyesen még szerintem nem lettünk bemutatva egymásnak... :)
Mindenesetre ha sor kerül rá, emlékezni fogok... :)
Most valami más gépet használtál, mert elég érdekes karaktereket sikerült elővarázsolni a gépből.. Vagy csak az enyém nem százas???
Este összerakom a Skype-ot. Milyen néven tudlak megkeresni Benneteket? Jó lenne már hallani a hangotokat!

Petya írta...

Sziasztok Sracok!

Most mindket szerzo itt ul a dan gep elott, ha nem akarjatok nem hasznalunk olyan betuket, mint æ, ø, å, csak gondoltam az vicces..

Ma volt a masodik sportnapunk. Megfutottuk tobbek kozott a Cooper tesztet is, Andinak 1950m lett, nekem 2350m 12 perc alatt. Azt mondtak, hogy Andi dagi, en meg tokeletes vagyok! :)

Andinak holnap, nekem ma lesz Kitchen Duty, neki asztalt kell majd takaritania, nekem meg kavet fozni. Kivancsi vagyok ki fogja meginni azt a kavet amit en fozok majd. Nembaj, legalabb majd leszoknak, ugyis egeszsegtelen.

Agi ne haragudj, hogy tevedtem, de nem irtad ala :) Nagyon sok sikert kivanok nektek a holnapi egyetemi donton, es igen, a rosszabik fenykepezogep ott van az akvarium alatti szekreny bal oldalan alul, az elemek meg a tolto pedig az ejjeliszekrenyunk legalso fiokjaban.

Sokszor puszilunk mindenkit, a hatteret kozkivansagra visszaallitottuk.

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Sokkal jobb így a háttér!!!
Köszönjük, hogy érdekel Benneteket a véleményünk... :)
Na akkor valamelyik nap átugrom a gépért... :)

Legalább szegény Szüleink láthatnak...

Ami mami írta...

Ezt az utóbbit én írtam, csak valait elnyomtam... :)
Bocsi!!!

De így legalább azt hiszitek, hogy sokmindenki ír... :)

Mentségemre szolgáljon, hogy még sosem kommenteltem blogot...

Knorbi írta...

Sziasztok világjárók!Látom van z'újság!:) Csak azért írok, hogy tudjátok lelkes olvasója vagyoka dán kalandoknak!Majd írok valami értelmeset is, ha eszembe jut valami, megígérem!:) A fekete háttér szerintem is jobb a pirosnál!:)hali-gali(nem tudom hogy mondják dánul)UI: csütörtök 8

Dzsonasz írta...

holnap ?kor lesz a foci? mennék nézőnek, viszem a csírlídereket is, akik a szünetben lazítják a combjaitokat...
pít, bocs hogy itt kérdezem meg, de az enyémet is használták ilyesmire, és nekem adta.
amúgy itthoni berkekben nincs semmi új, mindenki punnyad, holnap remélem lesz buli a meccs után, bár én természetesen lájtba nyomom :D
na minden jót nektek, folytatom a balázsnézést.:)

Tsutsu írta...

Éljen a fekete!:)

A döntők 12.30-kor kezdődnek.Mi 13.30 kor játszuk a elödöntönket.

3. helyért és döntő 5 és 6 között lesz. Addig is érdemes ott maradni, ugyanis lehetőség van arra hogy a nézők beszélgethessenek a Tompor játékosaival:)

Részletes program amúgy:
www.sport.unideb.hu oldalon

Tsutsu írta...

HúdenemtetszikEz a "lászló"..így magában..:(

Petya írta...

Sracok lelekben ott leszek veletek a dontoben bar gondolom a masodik helynek is orulni fogtok :)
Hermann koszonom szepen hogy csak a kedvemert regisztraltal. Ma megigertuk Meszaros Lackoval egymasnak hogy holnaptol kezdve nem iszunk alkoholt napkozben, csak este, akkor meg ugye tilos. Ma volt delutan valami politikusno aki eloadast tartott az oktatasugyrol. 15 percig hallgattuk es vartuk hogy valaki forditsa angolra, amikor az egyik srac odajott es mondta, hogy ez csak a danoknak kotelezo, mi mehetunk csocsozni..
amugy ma volt dan ora is, par dolgot tanultunk, ha akarjatok majd tanitunk benneteket.
a masik vicces a konyhai szolgalat, nekem kavet kell foznom meg teat, meg is csinaltam, de hogy azt senki meg nem fogja inni, az is biztos..

alpha te ki vagy?
kovacs, te ki vagy?

Hajra Loki!

Petya írta...

Kovacs, te Diego vagy! van mar munkad?

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Hermann írta...

Kváncsi vagyok meddig tart a nagy fogadalom :D

Ami mami írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ami mami írta...

Csak halkan jegyzem meg, hogy megvan a 20!!!

Szóval kérünk újabb beszámolót!!!!

Srácok! Mi lett a meccs vége???

öreg írta...

tényleg megvan a 20, mi ez a hanyagság fiatalok? A nagy sportolás mellett már nincs szufla a blog írásához? Tényleg le fogtok gyengülni mire hazajöttök!
Bogdánovics visszajött!Tudtad? Meglesz a negyedik is, most már nem kétséges!!
Hajrá LOKI!

Ami mami írta...

Lehet azért alpha, mert nem tudjuk, hogy ki vagy, és mondjuk Petyáék nem szeretnék, ha bárki belekontárkodna a blogba...
Fel kéne fedned magad.....

Dzsonasz írta...

na cső,

itt ülünk gombinál, névsor:nagycs,imi,hör,tsu,meg még egy páran, mózsa is jön majd, nézzük az ajax-psv meccset, dzsudzsák megint gólt lőtt, egyenlőre azzal vezetnek. van szesz is, a csapattagok felvették a narisárga pólójukat amit kaptak jenő bától. gondolom ti végigaludjátok a 7végét a sok sport után... :D
sajnálom a srácokat hogy nem nyerték meg, de hát ilyen is előfordul.(tsutsu üzeni hogy 3.ok lettek)volt amúgy 7esrugó verseny, én trasholtam elindulni, bajigál kapufát lőtt, szathmáry kihagyta, poór laci megnyerte, aki még szervező is volt ráadásul, és volt a szervezői vacsorán is, és ő is itt van amúgy. mózsa még mindig nincs itt.pedig nagyon várta a mai napot, de nem volt igazságos hozzá a sors mert ma még egy büzemtant is kellett tolnia.
üdv az egész crew nevében, kívánjatok jó bulizást, holnap zúzunk pestre, pénteken meg indulunk a csigazabálókhoz, 600egyetemistával...
ciao

Névtelen írta...

hát én végül nem mentem, mert kb. minden porcikám sajog...de otthon követtem az nb1.hu-n a meccset. Ha dzsudzsi labdához ért már meg is jelent a kommentár :))
Peti, kézen fogva futottatok, vagy hogy csináltad, h Andi majdnem annyit futott, mint te? :) Mellesleg remélem mire hazajössz meglesz a 3km, ami a beugró, h Tomporosokkal focizz együtt :P Mellesleg én tegnap olyan szar voltam, h este nem bírtam aludni...elhatároztam, h visszanyerem a régi kondim, úgyh biciklizni fogok ezerrel :)
Jah és valóban, lassan már két bejegyzéssel jöttök skacok!
Ui: Peti küldj már Dijégónak vmi dán csajos képet háttérképnek :)

csabinnyó írta...

(oks, mostmár tudom, h igen :))

Knorbi írta...

Halihó! A kovcs az én volnék azt hiszem... Pár órával ezelőtt befejeztem a DE-KTK-n folytatott áldásos tevékenységemet, már csak egy szakdoga és egy államvizsga és "készen is leszek" a szó szoros értelmében!:) Hogy mondják dánul, hogy egészségedre? üdv:knorbi

Tsutsu írta...

Szerintem jó lenne ha mindenki aláírná a nevét a hozzászólás végén, így mindenki tudja ki írta és nem lesznek félreértések mint pl: Nagy,Kovács stb..:)
Mert ugye itt a beírók fele Kovács:)

Tsutsu