2008. október 24., péntek

Irok mar valamit!!!

Helo mindenki!!!

Nahat tortent 1-2 dolog amiota nem irtam. 1.Legutobb elfelejtettem irni,hogy volt egy lopas eset a suliban: Jimminek (a szomszedunknak) a tarcajat csortak el,ami tele volt mindenfele iratokkal.
Teljesen kiborult,berugott,meghat gondolom azon gondolkozott,hogy ki a franc lopta el a cuccait.
Az eset megoldodott,mert Rasmus (a szobatarsa) zokogva ment oda Martinhoz,hogy o tette es ,hogy vasarolt is a kartyajarol ezt-azt. En szerintem a danok azt hittek,hogy egy kulfoldi lopott,szinte latni lehetett a meghokkenest az arcukon,hogy kozuluk volt valaki. Hat igen,ok se tokeletesek,dehat mindenhol vannak szelhamosok,az biztos!!!!!

2. A magyar lanyok beleolvastak a blogomba,igy olvastak azt a bejegyzesem,amikor azt irtam,hogy felkotom magam,ha olyan felesegem lesz,mint ok. Hat gondolom most verig vannak sertve,meg biztos a legrosszabbakra szamithatok,de csak tulelem valahogy!!!Amugy ezennel is kerek elnezest barkitol,akit megbantottam, de en mar csak ilyen vicces fiu vagyok:):)
Aki egy kicsit jobban ismer az jobban megerti bonyolult es sotet lelkem es nem itelet meg elsore es konnyen rajon,hogy egy szeretnivalo angyal vagyok:):)
De nem akarok takarozni,amit leirtam leirtam,fel vagyok keszulve a legrosszabbakra is:)

3. A foci miatt ne aggodjatok,majdcsak feljutunk egyszer a legjobbak koze,hisz hala az osztalyozos rendszernek konnyebben lehet mozogni a csoportok kozott. Ja igen es gratulalok minden egyes csapattarsnak a 3. helyhez,hisz az is nagyon szep!!!!

4. Ma egesz nap egy kicsit masnapos voltam,nem nagyon csinaltam semmit,aminek nagyon nem orulok,sot kifejezetten merges is vagyok. Most mindenesetre olvasok egy kicsit,a bulit most mellozom,talan holnap valami!!!!!Ja es raadasul reggel 7kor keltem,akkor mostmar ertem miert vagyok olyan faradt....

5. Az uszas meg nem nagyon megy,de mar tobben is elszantan oktatnak,igy van ra esely,hogy megtanulok. Valamennyire meg kell,hogy tanuljak,hisz lassan mar az oneletrajzba is be kell irni az uszast:)

6. Jovoheten Koppenhaga,ami biztos nagyon kiraly lesz,befizettem a szukseges osszeget,de azert a koltekezest nem akarom annyira tulzasba vinni!!!! Mint ahogy eddig is tettem!!!!!

7. Udv mindenkinek,irjatok,ha tudtok es legyetek jok!!!!!!!!!

34 megjegyzés:

Hermann írta...

Csá!

Mivel kérted valamikor hogy írjunk a Loki meccsekről ezért most megragadom az alkalmat! A héten két meccsen is voltunk az első a Fehérvár elleni kupa derbi volt, na ezt gyorsan el kell felejteni mert olyan volt mint egy magyar bajnoki csak rosszabb... de legalább jót beszélgettünk. A tegnapi meccs már jobb volt sőt helyenként kifejezetten élvezhető, bárt az utolsó fél óra megint felejtős de hát legalább 60 percen keresztül volt mit nézni :)

Amint látom az osztályozó eredményéről tudsz. Sajnos ennyi volt benne, de sztem kitettünk magunkért főleg ha belegondolok hogy 5+1ben voltunk és a támadó erőnket Gombi tette ki :)

Voltunk csütörtökön a Jégerben meginni egy pár sört (nagyon kellemes hely) azaz Petivel ketten ittunk sört meg János barátnője is bevállalt egyet. Sajnos más nem volt ott, mindenkinek volt jobb dolga.

Na nézem inkább a Bayern meccset.

Jó úszást és egyebeket!

Névtelen írta...

Szervusz te lanyok alma!
annyira ne szallj el angyalkam!Nem hiszem,hogy barki is fenne rad a fogat.Nem,hogy a magyar lanyok,de meg a danok sem.
Remelem azert egyszer megtalalod az igazit,aki ugy tekint rad mint egy Istenre...
Kellemes tovabbi idotoltest Bjerringbroban a magyar lanyokkal:)

Petya írta...

Sziasztok névtelen magyar lányok, akiknek Laci az ideáljuk!

Szerintem nagyon vicceset írtatok, ne hagyjátok Lacit, hogy így viselkedjen veletek, néha oda-oda kell csapni neki hogy észrevegye magát. Ezennel most felhasználom ezt a fórumot, és elmesélem nektek, névtelen magyar lányok, hogy én Lacival hogy ismerkedtem meg. 16 évesen elmentünk két külön társasággal teniszezni, aztán hogy-hogy nem, úgy alakult, hogy én Lacival lettem párban és egy másik pár ellen játszottunk. A lényeg hogy Laci nagyon jól tudott teniszezni (dehát ő az úszáson kívül minden sportot nagyon jól tud) én még akkor :) annyira nem, ezért kikaptunk, ráadásul eléggé. Mindenesetre a mi Laci barátunk, akinek legnagyobb ellensége a vereség, odajött hozzám a meccs után, és csak annyit mondott némi fintorgás után: "Hát ez nem rajtam múlott". Hát itt kezdődött a mi országos barátságunk, és ezt azóta még jó néhány hasonlóval megfejelte, tehát ha bárki szídni meri a barátomat, annak velem gyűlik meg a baja - vannak még kapcsolataim Dániában - maradjunk annyiban..
Szerintem a pénteki meccs nagyon király volt, nemkülönben a csütörtöki ivászat, nagyon családias volt, de legalább találkoztam Jánossal. Itt most nagyon szép idő van, most néztem meg az I am legend-et, hát nem ajánlom senkinek. Ja, kössz Hernyó, hogy hoztad a 3:10 to Yuma-t, igazi úúúriember vagy. Jó szorakozást a pestieknek holnap pesten, nekem egyre jobban bejönnek ezek a másnap-munka-bulik, mondjuk mindez csak akkor flöss ha a munkatársaiddal mész és aztán másnap együtt szenvedtek - tiszta gólyatábor. Apropó, közgázhétvége 7-8-9, bővebb információért keressétek Nyeste László /Deb/Hun -t a finance-ről.

Laci ha kell szólj, küldök pénzt.Ja és ne halgass a névtelen magyar lányokra, a feleségednek úgy is lesz majd neve - az ilyen csajokkal meg ne foglalkozz!

u.i: először azt hittem, hogy valami debreceni hódolód írta (akit megcsaltál..), aztán rájöttem, hogy Magyarországról azért az emberek jobban tudják használni az ékezetet, mint Dániából. legközelebb jobban konspiráljatok névtelen dániai lányok! :)

Lacás írta...

Huha!!!!
Egyre jobban tetszik nekem ez a blog,vegre valami kis izgalom,vegre valami kis borzongas.
Az uzenetet amugy egy Noemi nevu lany irta,nem kell nagy tehetseg ahhoz,hogy felfedezzem a stilusat.
Szoval megkaptam a visszacsapast,sirok is most rendesen,dehat az elet neha konyortelen es ernek borzalmas tragediak:)Es a legborzalmasabb az,hogy senki sem feni itt ram a fogam,erre gondolva elni sincs mar tovabb kedvem:)

Komolyra forditva a szot,tovabbra is minden a legnagyobb rendben es tovabbra is 100%ig elvezem a daniai kintletemet. Ugy angolul nem hiszem,hogy megtanulok,mint ti,de en mar egy eros kozepfokkal is megelegszem. A magyar lanyok sajnos nyelvtudasban is lekoroznek,ilyenkor sajnos eg is a pofam rendesen,mert olyan folyamatos idegen nyelvu kommunikaciora kepesek,hogy az szinte csoda:)
Most neztuk a Voros sarkany nevu amerikai thrillert,ami a Baranyok hallgatnak elso resze,jo volt,de azert nem estem tole hanyatt. Egy magyar lany nezte,neki nagyon tetszett:)
Peti,az a meccs ugye tudod,hogy nem rajtam mulott?:)Nem is ertem miert emlegeted mindig fel,ilyenkor mindig elfog a gyengeseg.
Ha latnanak nehanyan milyen vagyok foci kozben szerintem az eletben soha tobbet nem szolnanak hozzam egy paran,ezert koszonom is nektek azt a birka turelmet,amivel megalyandekoztatok az evek folyaman:)
A Pestiekkel mi ujsag?Talalkoztok neha? Csucsu is hallgat most,mint a sir.Klopasz,Matyuscsabi,Janos,Nobi tobbiek,neha jelentkezzetek!!!

Ja igen,Peti!!!: Koppenhagaban mik a kotelezo helyek,amiket meg kell nezni? Mert azert 3 nap nem tul sok egy fovarosra,az biztos!!!

Udv.,puszi es persze halihooo!!!a vilag legboldogabb orszagabol,Peter Schmeichel szulohazajabol!!!

Tsutsu írta...

:)

Tsutsu

Névtelen írta...

Ne hidd,hogy jol kiismered az embereket,es,hogy minden lanyt ismersz itt kint:)
Az a nevtelen nem Noemi volt,hanem REKA! (bocsi Noemi!!!)
Igen,fel merem vallalni.Ahogy sokan,en sem birom elviselni,ha hulyenek neznek.
Petike,nyugodtan kuldd a barataidat:)ha olyanok,mint Laci...
Nem folytatom tovabb.Csak kicsit bokte a csoromet,amit lacas irt...
Azt hiszem most kellene abbahagynunk a visszavagasokat.
En ezeket a dolgokat a szenmedbe is mernem mondani es ha kell meg is teszem.De te ugy is csak rohognel,mint minden mason (25EVESEN).
Es nagyon komoly vagyok?NEM!!!csak tudom,hogy mikor,hol es mit illik.

Hermann írta...

Ez nagyon jó! Nem hittem hogy sikerül fentebb tornászni a blog hangulatát, de mégis!

Esküszöm most már hiányozni fog ha nem írnak Laci "barátnői" :)

Dzsonasz írta...

hát erre nekem is reagálnom kell...
először azt hittem petike áll a "dán lányok" hátterében, vagyis hogy ő kreálta a dolgot a lakásfelújítás ebédszünetében :)
nekem ehhez csak annyi észrevételem van az ovodás stíluson túl, hogy ha mózsa senkit nem érdekel ott és főleg a magyar csajokat nem, akkor miért olvassák azok a blogját? és miért foglalkoznak egyáltalán vele? sztem mindenki sejti a választ.
Amúgy tutira fiatalabbak a csajok ezek alapján. Azért hajrá mózsa!!!
Itthonról annyi hogy ma megyünk norbertékhez, megflasheljük fészküket. Otthon debrecenben találkoztam ugye hermannal meg petivel, illetve szerdán voltunk az open stage koncerten popikkal csekével ferikével meg dyegoékkal, a koncert jó volt, csak ellopták közben/utána a kabátomat a klinikában, mert persze nem adtam le.
Pénteken túrázni voltunk, jól sikerült, de szállást sajnos nem találtunk így csak 1 napos maradt. Voltunk peti a gabonánál, ahol minden hely szabad volt :)
nagyon félelmetes volt, sötét út vezetett fel, kapu félig nyitva, bemerészkedtünk, épület teljes sötétségben, ablakok ajtók tárva nyitva, korom sötét, igazi horrorfilmkulissza, már csak a kaszás hiányzott volna. Pedig tök jó helyen van, nem értem miért hanyagolták el, és szarják le. Lényeg, hogy nem sikerült semmilyen szállást becserkészni sem kis faluban, sem miskolc legcsúnyább kívülről legalább 3-400 fősnek kinéző 5 emeletes betonszállójában. A kaja viszont remek volt amit toltunk, így legalább ennek örültem. Tegnap így itt a városban folytattuk túránkat, és felmentünk a jános hegyi kilátóra, végül is jó volt, szép a kilátás.
2 hét mulva közg wíkend, amire én megyek, meg tsutsu is, szóval már rossz nem lehet, peti is ígérte 1 napra, meg hernyó is.
Koppenhágában végre ne csak 1 fajta sört igyál! Meg ha nem ettél még dán hot-dogot, azt mindenképpen!!!!
Jövő héten jönnek megint a szürke hétköznapok a 4 napos ünnep után, és megint járkálhatok mindenféle idióta állásinterjúra.
Na meg itt a pénzügyi válság is, és már 270 Ft a benzin. Érdemes lenne befektetni, akinek van nagy tárolóhelyisége, + kannák,hordók szóljon már és beveszem a businessbe. De úgy is jó hogy addig kamionokba tároljuk.
Na üdv minden blogozónak!

Ádám írta...

Nem vagyok egy nagy blogra kommentelős típus (igazából most vesztem el a szüzességem), de nagyon furcsa dolgok történnek itt.
Szóval: Én sose gondoltam, hogy létezhet olyan ember, aki Lacit nem szereti (na jó ez egy kicsit csöpögős lett)
Úgyhogy lányok, emberismeretből egyes, leülhettek.

Üdv.:

Ádám (Faragó)

Lacás írta...

Helooo mindenki a napsuteses Daniabol!!!
Csak bekejobbot akarok nyujtani minden egyes magyar lanynak,akit megbantottam,szoval fujjuk el a bekepipat!Olyan rovid az elet ahhoz,hogy haragudjunk egymasra,ne bantsuk inkabb segitsuk a masikat!!
Reka,remelem fogunk meg teniszezni a jovoben,hiszen a tenyeresed fantasztikus!!! Es a fonakod sem olyan rossz!!!
Felejtsuk el azt a nehany sort,ne a multon toprengjunk,hanem azon hogyan lehetne elorebb jutni a dolgok alakulasaban!!!

Tegnap nem akartam bulizni,de Jimmi meggyozott,mert jovohet vegen nem lesz itt."Csak sort ittam,vagy hetet!!!"(aki kitalalja kitol ideztem,az kap egy pirospontot a blogban. Harom pirospont utan piroscsillag es 3 piroscsillag utan,egy Carlsberg:)
Ma meg olvasgatni akarok,na meg persze kivalogattam a ruhaimat a Hallowen partira,indian leszek es valami tancot is betanulunk majd.
Ha a magyar lanyok kozul akar valaki csatlakozni,csak nyugodtan,az ajto mindig nyitva all!!!
Szoval ez a kemeny helyzet uralkodik most Dania egyik legszebb helyen!!!!:)

Petya írta...

emberismeretből egyes, leülhettek vazzeg... :D
Ádám, kérlek még, még!!

János akkor végül is neked volt igazad, és nem volt hely a gabonában. szánom bánom, és persze amiben fogadtunk, azt megkapod (csak már a márkájára nem emlékszem, de Hernyó biztos fog). Laci igaz, hogy 25 éves vagy, és nem tudod elfogadni, hogy már felnőttünk, de azért véleményem szerint van pár ember (aki most még esetleg fiatalabb is, és esetleg nőnemű) szeretne olyan életvidámságban, olyan barátok között, és olyan kockás hasizommal élni mint te. :) A "csak sört ittam, hetet" asszem Hernyó írta, de ennél jobb a "16-ot ittam, 5-öt még úgy kívánnék" klasszikus, a Lantos utcából. Sajnos vége a 4 szabadnapnak, holnap 5 munkanap, ami amúgy nem annyira rossz, hogy el kelljen menekülni előle egy másik országba. Igazából én a barátok közül csak Nagycsét nem értem: csak azért mert impotencia problémái vannak, még lehetne írni a blogra, nem? Mert azt tudjátok, hogy megígérte, hogy amíg nem áll fel, addig nem kommentel. És ellentétben egyesekkel (aki tudja, az tudja kire gondoltam..) ő betartja az igéretét.
Na minden jót, vigyázz a 20 éves csajokkal, nagyon vadak tudnak lenni (csak mesélték, én ezt a korosztályt kihagytam..:)!
Üdv
P

Andrea írta...

Lányok!
Lacit mindenki imádja, szerintem nincs még egy ember, akinek annyi barátja lenne, mint neki, akik mindig kiállnak mellette! De még nem késő, "fújjátok el" azt a békepipát! :D
Laci, Koppenhágában 3 nap mindenre elég, de tényleg, szép és érdekes, de nem nagy, hableány, kikötő, őrségváltás, Christiania, erotika múzeum ;) főtér, sétáló utca, és útközben a többi :)
Várjuk a beszámolót! Puszi

Hermann írta...

A sör márkája Leffe volt. Az idézet tényleg tőlem van, pedig először gondolkoztam kimondhatta :) Remélem Laci bevésted Petinek a piros pontot!

A Yumát pedig ki is készítettem az asztalomra... de nem mentegetőzök, egyszer csak odaadom.

Üdv a hűvös Józsából!

Pitti írta...

Na akkor én is üdvözletemet tenném és olyan Laci módra beköszönnék:

Halihóóóóóóóóóóóó!!!!

Wow, egyszuszra végigolvastam a blogot és jaj olyan izgatott vagyok, mint kisgyerek a játékboltban. Röviden úgy tudnám jellemezni hogy kúrvajó, különösen az utolsó bejegyzéshez tartozó hozzászólások lendítettek sokat az élvezeti szinten, nem mintha addig unalmas lett volna. A gondolatok csak úgy cikáznak a fejemben és félek hogy nem tudom mindet leírni, de azért megpróbálom.
Laci népszerűségét mi sem bizonyíthatná jobban, hogy blogját még a nagy vizen túl is olvassák és kommentelik.(én :-P)

Én is Laci védelmére kelnék, nem mintha rá szorulna és remélem már elszívta a lányokkal a békepipát azóta, vagy csak hagyja, hogy a lányok szívják az ő pipáját az mégjobb. :-DD (bocs a perverzitásomért) Amúgy János meglátása kiváló, pirospont neki.

Peti írta, hogy "...Laci legnagyobb ellensége a vereség..." :-D ez jó.Azt hiszem nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy én ismerem Lacit a legrégebb óta, a foci kapcsán legalábbis és higgyétek el nekem, fejlődőképes. Peti, ha láttad volna azokat a meccseket amiket tizenegynéhány éve játszottunk és összehasonlítanád a mostaniakkal, leesne az állad. Laci most a pályán egy angyal :-DDDD

Jó olvasni a blogodat Laci és az Andi-Peti blogot is nagyon élveztem.Csak azt tudom mondani, hogy így tovább és nevess mindenen 85 éves korodban is. Ááá nem tudom megállni, hogy ne reagáljak a lány(ok) hozzászólására. Kicsit butaság tőlük hogy belekezdtek ebbe és elhamarkodottan ítélnek meg valakit, akit még alig ismernek, plusz tévesen és még bírálják is ráadásul teszik ezt az illető barátai közöt.Azthiszem öngyilkossági kísérlet esete áll fenn.
Karácsonykor én is hazamegyek végleg, azt még nem tudom, hogy Debrecen vagy Pest, de úgy látom nem kell aggódnom emiatt ;-D
Mostmár, tényleg húzok és megnézek egy movie-t a lányokkal. Nemtom említettem már hogy 4 lánnyal lakok együtt? :-PPP

Üdv Mindenkinek!

Ui.: amúgy Görömbei voltam, csak a biztonság kedvéért...

Dzsonasz írta...

hát itt aztán zajlik az élet...
pár percre nem néz ide az ember, és máris potyognak a sorok.
a pipázáshoz jó szórakozást, csak a lányoknak nehogy a torkán akadjon.
Tegnap voltunk norbiéknál, ott volt mátyuscsabi is, fasza volt látni mind3 embert újra, norbiék meg kitettek magukért mert volt mindenféle kaja, ha ezt tudom, akkor nem ettünk volna előtte, de azért én mindent megkóstoltam, és finom volt minden, sajnálom hogy nem tudtam többet enni belőlük.
Peti: ahogy nézzük, végül is volt hely benne, csak nem volt nyitva :)
Közg hétvégére jó lenne ha jönnétek, csak ismételni tudom magam. Szegény csabát meg nem kéne bántani csak azért mert impotens :)
Ja és nagyon fasza hogy egyre bővül az olvasók/kommentelők bázisa.
Bár kicsit az az érzése az embernek, hogy elég sokszor elbeszélnek a blogozók egymás mellett, nem feltétlenül reagálva a többiekre. Pl. mózsa még mindig nem írtad meg hogy mi a helyzet a dán hotdoggal? tudod hogy nekem a kaja nagy szívügyem, és eme remek étel népszerűsítését kötelességemnek érzem.
na ennyi mára

csabinnyó írta...

szia Laci, meg a többiek, és üdv a dán lányoknak is, akiket még nem ismerek, de ha így folytatódik a dolog, lehet, h majd Lacás fogja személyesen bemutatni valamelyiket nekünk :))
-hogy János felvetésével éljek, először arra reagálnék, h "csabát meg nem kéne bántani csak azért mert impotens" :P Ezt mire értetted?
-Laci: köszi a jókívánságokat, már sokkal jobb a lábam, de a hosszú hétvégés bécsi kirándulás biztos nem tett sok jót neki, de legalább bejártuk az egész várost. Most arról nem mesélnék, mert nem is biztos, h érdekel vkit is egyáltalán, mindenesetre mindenkinek ajánlom, aki szereti a 18/19-ik századi, gyönyörűen felújított és megőrzött épületeket, és a platinakártyás shoppingolást.
A lényeg, h te jól érezd magad és azért a sok sport meg utazás mellett szerezz sok barátot, ismerőst, és egy kis angolt is tanulj, mert ezekre lesz/lehet később szükséged (az indiántáncra talán kevésbé, bár ki tudja, Norbiék esküvője után :P) Bocs, h nem jelentkezem sűrűn, de egyelőre nincs otthon netünk, úgyh csak rokonoktól, meg néha a munkahelyen tudok blogozni.
-Peti: Nagyzéé védelmében írnom kell, mert ahogy telnek az évek, az igaz történetek úgy válnak lassan legendává, majd pár emberöltő múlva mesévé :) Szóval a lényeg, h nem volt az 16, "csak" 11... :) Mellesleg Lacinak válaszolva, Nohab-os barátunk már az első osztályban nyomja a hattrickben, és nekem régebben azt mondta, h ha az nb1-et megnyeri, akkor befejezi. Na arra kíváncsi leszek :)
-Norbiék: köszönjük még egyszer a meghívást, kár, h a debreceniek nem voltak, és kimaradtak ebből a remek kis összeröffenésből, ahol a jó hangulatról kíváló vörösborok és Era és a Globus közreműködésével készült fenséges melegszendvicsek gondoskodtak :)
-János: szimpatikus a "főbérlőd", sok örömöt nektek :)
-dán lányok: Laci egy olyan egyéniség, mint a Motkány a Jégkorszakból, vagy Nigel a Top Secretből, vagy Petike Debrecenből :) Elsőre lehet kicsit furcsák, lehet olykor túlságosan szókimondóak, vagy éppenséggel "gyerekesek", de a lényeg, h ha megismeritek őket, akkor rájöttök, h jó fejek...
(...is tudnak lenni :))
-Pisti:örülök, h hallottam felőled, remélem minden okés a gazdasági (?) válság szülőhazájában, ahol nemsokára olyan néger elnököt választanak meg, aki leturházza a riportereket és kiskunsági gyökerekkel rendelkezik a nevéből ítélve
-Peti: ha WC-csészék forgalmazásával foglalkoznál, akkor délután 4 és este 10 között dolgoznál? :) Persze megértelek, mi is, mint mindenki csak szombat délelőtt tudunk többnyire szakboltokba eljutni, de hát az NI sincs mindig nyitva. Mindenesetre, ha nagyon sürgős a helyzet, akkor tudom javasolni a Tescó gazdaságos, remélhetőleg legalább egyszerhasználatos wc-csészéket, amikhez akár a nap 24 órájában is hozzájuthatsz, ráadásul ott van az NI-hoz vezető úton, úgyh akár még munkába menet is megveheted :P
-mindenki: bocs a szófosássért, Lacás kérésére aktivizáltam magam, de legközelebb már tömörebb leszek, inkább majd sűrűbben jelentkezek :P

Dzsonasz írta...

elnézést a pontatlanságért csabika (mátyus), az impotensséges dolgot peti hozta fel nagycsvel kapcsolatban, hogy addig nem kommentel míg nem áll fel neki, ezt írta peti, a tied előtt párral. így a poénos megjegyzés erre reagálva névrokonodra irányult. ez van, sok a csaba. meg sok a bejegyzés, ha vki nem uptodate könnyen félreértések áldozatává eshet :)
na kellemes hetet mindenkinek.

Lacás írta...

Helo emberek!!
Holnap jon a koppenhagai tura,mar megvan hova,mikor,hogyan es miert megyunk.:)Nem lesz tul sok szabadidonk,de legalabb nem fogunk unatkozni.Az unatkozas amugy se tulsagosan jellemzo itt senkire,dehat ilyan jol felszerelt iskolaban tenyleg mindenki konnyen megtalalja a neki megfelelo dolgot,ahhoz,hogy elfoglalja magat.Na ezt jol leirtam...

Tegnap nem voltam a korusban es tobben is megkerdeztek,hogy miert?
Itt amugy is jellemzo (legalabbis szerintem),hogy az emberek jobban odafigyelnek a masikra. Nem mentem a korusba,mert faradt voltam es meg Ales hivott billiardozni,persze aztan kiderult,hogy olyan dalt vettek,amit elo fogunk adni a morning ........-n.
Valaszolva Matyuscsabi kerdesere,a lenyege ezeknek kioltozos,enekelos,tancolos jo hangulatu dolgoknak az,hogy egy nagyon jo csapatszellem kialakuljon,mindenki viccesen erezze jol magat es ne valjon konnyen egy maganyos,antiszocialis
zombiva,aki ketsegbeesetten keresi egesz eleteben a boldogsagot,de azt sajnos nem talalja.
Meg amugy az angolom is jobban fejlodik az ilyen mokas rendezvenyeken,mert ilyenkor persze mindenki megallas nelkul beszel,beszel es beszel. Szoval sok funkcioja van ezeknek a dedos dolgoknak titulalt rendezvenyeknek.

A lanyok nagyon szeretik itt a focit,a Brondby a nagy kedvencuk es egy a B-kozepbe is szoktak jarni.Ez egy kicsit furcsa volt nekem,mert azt hittem,hogy Olaszorszagban jobban focisak a lanyok,mert hat csak Italia a foci hazaja.(legalabbis Brazilia,Anglia mellett) Nekik szerintem mar csomoruk van tole,nem is kicsit.

Hetvegen majd irok egy bejegyzest.
Ja igen:Boldog szuletesnapot a CSUCSU nevezetu elvtarsnak!!!!!

Petya írta...

Morning assembly!

Szasztok skaccok!

Csabi értem én a célzást. Szerencséd hogy nem vagyok sértődös. Amúgy az impotens dolgot eredetileg Nagycsére értettük, de biztos lehet benne valami, ha magadra vetted :)
Laci ez a Réka által írt "En ezeket a dolgokat a szenmedbe is mernem mondani es ha kell meg is teszem" - ez megtörtént már, vagy megmaradt elvi síkon? Remélem azért a kapcsolatotok már normalizálódott. Furcsa, hogy egy ilyen aranyos srácnak mint Te, akinek soha nem volt gondja a lányokkal, most egyszerre még is. Bár biztos azért nem jelentkeznek mostanában, mert már megoldódott a problémátok, vagy mert nem érnek rá :) - akár hiszitek, akár nem, nagyon elfoglalt is tud lenni az ember abban az iskolában - persze csak ha szeret sportolni.
Pisti remélem nem úgy laksz együtt 4 lánnyal, mint ahogy annak idején Prekopp lakott együtt Melissával - akiről a reptéren derült ki hogy egy transzvesztita. Meg is látszik a srác fejlődési zavarain, alig volt 17, mikor egy travival kellett megosztania a lakását :D
János Lefféből barna vagy világos?

Laci a munka miatt ne aggódj, ha
hazajössz nyitunk hármasban Macskával egy vécécsészeboltot, és egész éjszaka ihatunk majd, mert csak délután 4 és este 10 között lesz nyitva, ok?

Na üdv
P

csabinnyó írta...

Peti-Peti, ne legyél sértődős, mint a túrán, amikor kilométereket szótlanul bandokultál, magadba fojtva gondolataidat...:) (az volt a a kéktúrák történelmében az első "jégkorszak", azaz fagyos hangulat :P)
Mellesleg az impotens dologról nem jó viccelni, mert ha majd "élesben" megy a dolog, akkor már kevésbé lenne vicces a téma, persze én tudom, h csak húzod az embereket, ahogy én is téged, mert rádfér :P)
Lacás: értem én, h csapatszellem, meg angoltanulás, de ezt mondjuk akár vmi közgázos társasjáték közben is lehetne fejleszteni, nem? :) Vigyázz magadra a kiránduláson, és várjuk a magyar csajokkal való békepipázásról szóló beszámolód :)
üdv néktek

Tsutsu írta...

Csáó!

Köszönöm a köszöntést:)Cserébe ha hazajössz, akkor kapsz tőlem egy bronzérmet, illetve megérintheted a kb 40-45 cm-es kupát is amit kaptunk:)Sokkal jobban mutat mintha 4-5 cm-es lenne - tehát mégis csak számít a méret:)(Persze csak ha kupákról van szó:))

Mivel ez a fórum, ahol a legtöbb emberrel "találkozok", hivatalosan is bejelentem, hogy nov. 1-től véglegesítettek, azaz most már nem gyakornok vagyok, hanem főállású Controller:)

Remélem a sok mozgás a fociról is szól, mert - te még biztos nem tudod - hogy ha nincs elég első osztályú csapat a téliben..akkor az A csoportot a másodosztályú csapatokkal töltik fel..kezdik az elsővel, másodikkal és esetleg velünk folytatják..szóval lehet így is játszunk majd az első osztályban.

Végül : fontos dátum: Nov 3 - hétfő Loki tartalék - Fradi nagycsapat, NB II-es rangadó - ott a helyünk!:)

Tsutsu

Lacás írta...

Remelem legyozik a Fradit,mert akkor aztan tenyleg hazaig hallatszodo rohogesben tornek ki.
Pedig annyira szerintem nem is lehetetlen kildetes!!!
Van egy Film acting-es ora,amire nem jarok,csak neha megnezek veluk egy filmet,most epp A szarvasvadaszt raktak be. Hat mar egyszer lattam es emlekeztem arra,hogy nagyon durva,de hogy ennyire!!Nehanyan sirtak is rajta,en azert probaltam eros maradni:)

Holnap København,szoval mindenkinek kellemes 3 napot!!!!

Pitti írta...

:-DDD
Sajnálom Prekoppot a transzvesztita dolog miatt, de az én lányaim elég valódinak tűnnek. Csak azért nem szúrok be linket telis tele képekkel, mert nem akarom elvonni a figyelmet Laciról és kalandjairól a magyar-dán lányokkal, illetve Laci fegyelmét se akarom megosztani. Az már talán túl nagy falat lenne neki. :-D
Amúgy tudom, hogy le vagyok maradva meg nem vagyok képben mindennel, de Jánosnak véletlenül nem Ausztrália homokos óceánpartján kellene lennie egy van-ben szörfdeszkáját ölelve, ahol békésen szundikál az előző este nagy mennyiségben elfogyasztott whiskey (vagy whiskey-kóla?) miatt, miközben Laci a parton riogatja a lányokat?
Szóval nekem az a véleményem, hogy János álláskeresés címszó alatt az utazási irodákat járja, hogy kifogja a legkedvezőbb ajánlatot és csak arra vár hogy Laci visszajöjjön.Hát igen elhiszem, hogy fárasztó... nagy az a Pest. :-D

Minden jót!

Dzsonasz írta...

ne is idegesíts ezzel az ausztráliával pisti...
kicsit nagy a kontraszt magyarországi jelenlegi állástalan helyzetem és az ausztráliai paradise között.
nem gondoltam amúgy, hogy ilyen nehéz lesz munkát találnom, bár lehet túl jó helyekre adom be, vagy ennyire nem vagyok nagy szám...
mindenesetre se pénzem se lovam, meg kezdek napközben becsömölni az unalomtól.
remélem mire mózsa visszajön azért már dolgozni fogok, ha nem akkor kereshetünk együtt vmit :)
besízni sem tudok így menni, pedig pont ma hívott dyego, de hát most ínséges időket élünk...

Lacko írta...

Szeva Laci, druszám!

Lacko vagyok az elozo szemeszterbol es gondoltam hozzaszolok mar ehhez a bejegyzeshez :)
Magyar lanyokat felejtsd el, en is azokat utaltam a legjobban :) Eljenek a szokek szep labakkal, formas mellekkel !! A titka annyi, hogy tanuljal meg dánul es ugy improvizalj nekik! (nalam bejott haha)
Uszas meg nem a kulfoldiek erossege.. Nalunk se tudott uszni senki, ezert meg is kerdeztek egyszer hogy van e uszoda a mi orszagunkban.
Na minden jot, aztan ne hozz szegyent a Laszlo nevre, mert ismerik! :)

ui.: En az eletemet leelnem abban a suliban!

peace

Petya írta...

szeva Lackó örülök hogy te is bejelentkeztél, pedig nem vagy egy nagy kommentelős. ha le akarod élni ott az életed, akkor pályázd meg Willy helyét és legyél te a suli gondnoka :)
János a munkakeresés nekem is 3 hónap volt, de a lényeg (és most ez egy kicsit Mózsás lesz) ne add fel az álmaidat! nehogy elmenj call centerbe, mert akkor csak utálnád magad. ha valamit elhatároztál (és már ilyen sok időt elb*sztál rá) akkor most már muszály kivárnod Budapest legjobb marketinges állását. ha meg nem sikerül, még mindig mehettek Ausztráliába, csak legfeljebb elcserélheted Mózsát Lillára.
Nekem ma volt a teljesítményértékelésem, és a főnökeim azt mondták, hogy hosszú távon számolnak velem, csak a lazaságomból egy kicsit engedjek, mondtam, hogy nem tudok, de azért megpróbálok :) azért várom én is, hogy Csucsuhoz hasonlóan engem is átvegyenek teljes állásra, az lenne az igazi azért.
A segítségeteket akarom kérni: a helyemben ti bérelnétek garázst 8000 huf/hó, vagy vásárolnátok, kb 1,5milláért? Teljesen tanácstalan vagyok.
Na legyetek jól, Laci már irhatna egy másik bejegyzést, mert túl sokat kell görgetni.
Üdv
P


szombaton buli????!!!!????

Dzsonasz írta...

jól esnek a biztató szavak peti :)
én 8 ezres megoldásnál mindenképpen bérelnék, gondolj bele mennyi mindent megspórolsz, ha esetleg elköltözöl onnan. plusz nem kerülsz rövid távon likviditási válságba, vehetsz inkább belőle szép bútorokat, vagy egy ruhát andinak :)
tegnap volt egy sörös pókerezés iminél, fasza volt, bár a szomszéd nő beszólt, mire bógyi nyomatta, hogy hihetetlen milyenné válnak a nők ha nem pakolják meg őket sokáig, sztem hallotta a csaj is, meg persze nem tudom mennyire releváns a dolog, mert kisgyerekre is hivatkozott, na de hát manapság már spermabank is van.
holnap lilla szüleinek pecójában házibuli, vettünk ma pcsvel a piacon jimbeamet 3300ért (lityós) ja és azért megint bourbont mert kólával lesz tudatmódosítás végett, és nem nyalogatni akarjuk, amire tényleg jobban megfelel a jameson.
ma felhívott csontó hogy menjek velük 2X2es focizni, már elfelejtettem hogy ennek mi a hivatalos neve, de ma nekem nem jó, mindenesetre jó volt hallani felőle is.
holnap érvényes utoljára a diákunk, ezzel ma szembesültem, elég szopó, főleg hogy a wíkendre így már teljes árat kell fizetnem..
jó hétvégét mindenkinek, remélem sokótokkal találkozok a wíkenden.

Hermann írta...

Csá!

Petinek: ha van pénzed vedd meg a garázst, te úgyis hosszútávra tervezel Debrecenbe a buli meg nem jó szombatra legalábbis nekem, mert nagymuterékhez megyünk a halottak napja miatt.

Jánosnak: a hétvégére még mindig használhatod a 26 éven alul is kedvezményt legalábbis ha 12:00 után indulsz el.

Pistinek: jó hogy emlékeztettél minket a srácok ausztrálos túrájára nekem már teljesen kiment a fejemből :D

Mózsának: Koppenhágáról majd új bejegyzést csinálj az adminisztrátornak így is van elég munkája.

Üdv,
Hermann

csabinnyó írta...

Peti:
számold ki a garázs nettó jelenértékét, megtérülési idejét és hasonlókat! :)
ha nem menne, kérdezd az NI főkontrollerjét :P

mellesleg egy igazi tervező is el tudja dönteni a kérdést szerintem

de ha engem kérdezel, akkor vedd meg, ha jó helyen van (azaz pl. nem kell 5 percet gyalogolni ha a kocsidért mennél) és hosszú távra tervezel, és persze ha most megvagy másfél milla nélkül is, ugyanakkor szerintem mivel nem mercid van tudomásom szerint, ezért elég lenne a téli hónapokra bérelj garázst a kocsinak, nem? (mert ebben az esetben nincs értelme garázst venni)

Hermann írta...

Épp ez az hogy nem Mercije van hanem egy egyedi tuning Lada aminek értékét pénzben nem lehet kifejezni :D

Pitti írta...

Peti, én is megvenném, ha csak annyin múlna.Abban mindíg meglesz a pénzed szerintem és ha odajutsz hogy eladod akkor tulajdonképpen nem került semmibe fedett és biztonságos helyen tartani a kocsit ellentétben a másik variációval.
És egy kis humor ha még nem találkoztatok ezzel:
FIGYELEM!
Megjelent egy új vírus, amelynek neve: "munka"!
Ha "munkát" kapsz valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá! Ez a vírus teljesen megsemmisíti a magánéleted.
Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába vírust
irtani!Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd
tapasztalhatod,hogy a "munka" teljesen kitörlődött az agyadból.
Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak!
Ha azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már
megfertőződtél a vírussal, és a "munka" irányítja az egész életed... :D
Szóval csak óvatosan!!!

Petya írta...

János a 2x2-es focit Csocsónak hívják! :D
Hernyó jól esnek biztató szavaid. Imádom a kocsimat, csak mikor 15 liter jön ki 100km-re, akkor néha egy kicsit elbizonytalanodom, de ez csak pár pillanat, amíg elhagyom a benzinkutat.

Ha megveszem a garázst most 1,5 milláért, és továbbadom 5 év múlva 1,8 milláért, akkor kerestem rajta 300 ezret. Ha bérlem 5 évig 8000/hóért akkor az évente 96 ezer, 5 évre 480 ezer forint, adjunk hozzá egy kis inflációt, legyen mondjuk 650 ezer huf. Ha a 1,5 milliót inkább bankba teszem, vagy veszek belőle állampapírt, ami most 5 évre 13,5°%, akkor a kamatos kamat 5 évre 1325338,6ft, ami azt jelenti, hogy a pénzem 5 éven nominál értékben majdnem megduplázódik, amiből ha kivonom a 650 ezret mint költséget + a garázs eladásakor keletkező 300 ezer forintot mint alternatív költséget, akkor is marad majd 400 ezer forint plusszom, persze ez függ az inflációtól és a garázs likviditásától.
Na most ki mit mondd?



Buli szombaton?

Frank Klopas írta...

Na csak felállt végre b*****tok meg! :)Írok is!Szombaton bulizhatunk.

Névtelen írta...

üdv mindenkinek!
ezer éve nem olvastam a blogot! szia Lacás! nem felejtkeztem ám meg rólad, csak hát az új világrend...:)
végre on-line környezetben vagyok, tudok blogot olvasni, bejegyzést írni, HT-zni:), letölteni, ilyenek:) Amúgy tényleg szar net nélkül lenni, lehet ez a függőség első jelei:)
Legyetek rosszak, vigyázzatok a vírussal:)!
Pisti: jó hallani rólad!
Peti: nagyon jó a megközelítés a garázzsal kapcsolatban, legalább ennyi haszna volt az egyetemnek (a bulikon meg a pizzabizottság létrehozásán túl:)
srácok, akkor ma este buli??? t-boyhoz mit szóltok? de lehet más is.