2008. október 4., szombat

Balla-balla-balla!!!

Hej!!!

Eloszor is megegyszer szeretnem megkoszonni,hogy itt lehetek!!!Ez egy alom,soha nem lesz ilyen jo.Tudom,hogy egy ingyenelo paraszt vagyok,aki nem nyugszik bele abba,hogy elmult a fiatalsaga,de Istenem!!!!Nem fogok,es nem is akarok megvaltozni!!!!
Andi+Peti:minden egyes ember emlekszik ratok,egy arnyekban elek,mar tudom a szobatok szamat is!!!!!!!!!
A csapatnak:szeretnek feljutni,es tegyetek meg mindent,mert vegre valamit elernenk a sok kudarc utan....Az osszes egyetemi dontot feledtetne velem,ha feljutnank,mert egy igenyes bajnoksagban kiprobalnank magunk!!!!Horvath Imirol meg megvan a velemenyem mostmar,eleg hogy ennyire keresztbetesz nekunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mutassatok meg,hogy jok vagyunk,ne fossatok,mert tenyleg nincs vesztenivalonk!!!!!!!!!!!!!!
A tavalyi lanyok sokkal jobban neztek ki,megertem a Lacko elvtarst,hogy ennyire nyomult.
Szerelmes nem vagyok,max a baratnombe,de a dolgok konnyen valtozhatnak....

Egy allatkent tekintenek ram,de nem problema,ameg nem hanyok addig OK!Rengeteget szamit a dan nyelv,dehat probalkozunk,mint diszno a jegen!!!!Szerintem szeretnek,minket,de a tavolsag meglesz!!!!!Hianyoztok nagyon,de most erre az eletre nagyon vagytam,aztan ne aggodjatok be allok a sorba!
Most hajnali 3 van,holnap visszaterek es irok valami szepsegetTTTT!!!!

Udv.mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 megjegyzés:

Lacás írta...

Megint itt vagyok!
Peti,ne haragudj,de megittuk a bort,mert a tanar nem jott,pedig vartam,mint a messiast.
Sajnos eleg lesujto velemennyel voltak a magyar borrol,valaki azt talalta mondani,hogy Billigt ravepis,ami azt jelenti,hogy Cheap Fox Piss.Nem baj nekem izlett,az a lenyeg nem?
Az egyik tavalyi szoszi bejott a szobamba,iszogattunk..Aztan hirtelen bejott a baratja es kirancigalta onnet. Azert legalabb megemlithette volna,hogy van pasija!!
Mostmar az elso kerdesem az lesz,have you get a boyfriend? es ha igen,akkor a kovetkezo,is he here?....
Most mennem kell,de ne aggodjatok,nemsoka ujra jovok friss elmenyekkel!!!

Na csooooo!!!!!Andinak,szia!!!!

Dzsonasz írta...

Get...
A szöszit én is megnéztem volna (PCS). Rókahugy volt a magyar bor?? Na mi meg itt vedelünk (Bajigál, Mikulán, PCS) Kecskéden és flesseljük éppen a blogodat. Mivel szombat van, gondolom már buliztok, mint atom. A Carlsberget toljad ezerrel. Küldhetnél fotókat 1-2 dán punciról. Majd számolj be az úszásoktatásról és hogy mikor látunk az triatlon VB-n :) A többi köcsög meg (kivéve Hermann) nyugodtan válaszolhatna, ha legközelebb írok, hogy ne fáradj pajti, nem érünk rá, mert más dolgunk van...